Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

4Anime free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

4anime.to är en gratis streamingtjänst som förlitar sig på hjälp av sin community för att tillhandahålla animeinnehåll av hög kvalitet. Webbplatsen har över 2000+ anime-serier och filmer, och du kan strömma dem i SD- och HD-kvalitet gratis. 4anime innehåller också en inbyggd spelare, så du behöver inte oroa dig för felklick eller omdirigeringar. 4anime är annonsfritt, vilket innebär att du inte behöver hantera påträngande annonser eller irriterande popup-fönster.

4Anime

4anime.go

4anime

4anime free

4anime tv

4anime login

4anime pro

4anime.to

4animepro

https 4anime to

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 04.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

4anime.to

Många fan-stödda webbplatser, till exempel 4Anime, är i drift idag. Vi pratar om 4Anime idag.

Vad är 4Anime?

4Anime är en gratis strömmande anime-plattform som liknar 9anime. Du behöver inte registrera dig själv eller betala något belopp för att komma åt strömmarna. Det är gratis att bläddra. Du kan titta på anime eller tecknade filmer av vilken kvalitet du vill. Den mest fascinerande delen om 4Anime är att den har säkrat servrar och därmed är dina data säkra med webbplatsen. Utöver det låter annonsfri streaming dig strömma utan att oroa dig för felvertisements.

Varför ska du strömma på 4Anime?

Anime på min webbplats är lätt en av de 10 bästa strömmande webbplatserna. Och om du undrar varför jag gjorde ett så djärvt uttalande, här är några av de många viktiga punkterna som stöder mitt påstående.

Djupgående utgivningsschema

Denna djupgående guide uppdateras dagligen med de senaste anime-utgåvorna, vilket gör det enkelt att hitta alla program som kommer att finnas tillgängliga i nätverket. Du hittar alla kommande program och filmer i nätverkets schemaavsnitt, som uppdateras under hela Stillahavstiden. När denna recension skrevs fanns det sex nya program planerade att sändas: Pet?, Heya Camp?, Phantasy Star Online?, A3! Season Spring & Summer?, ARP Backstage Pass?, och Yatogame chan Kansatsu Nikki 52.?

Bra design

Anime har en ren design med mörka teman följt av färgglada vertikala miniatyrbilder och platta logotyper. Den grå tonen som används i bakgrunden med platta logotyper och layouter hjälper webbplatsen att se distinkt ut. De inre sidorna är lika vackra, även när du är på en dedikerad sida, med den transparenta bakgrunden. Det är en banbrytande funktion som du bara ser på en handfull webbplatser.

Intuitivt användargränssnitt

Webbplatsens fantastiska design och rena användargränssnitt följs upp av en fantastisk streamingupplevelse. Menyerna, teckensnitten, kategorierna och olika andra element utgör en fantastisk streamingupplevelse. Användargränssnittet är det som håller en användare limmad på webbplatsen. Och 4Anime får verkligen tag på dig när du försöker hitta din favoritanime. Processen att hitta ett innehåll är sömlös och till och med slutprodukten är så bra att du börjar känna igen denna streamingtjänst som ett premiumnätverk.

Hur får jag tillgång till 4Anime?

Com. Webbplatsen 4Anime är tillgänglig på två sätt: antingen genom att söka efter termen "4Anime" i din sökmotor eller genom att använda länken ovan.

Design

Jag är ett av mörka teman och om du har läst mina recensioner vet du redan det. Den mörka bakgrunden hjälper verkligen de olika elementen på webbplatsen att markeras. För en anime-webbplats är det viktigt att den stora tonvikten ligger på miniatyrerna och en mörk bakgrund hjälper till att uppnå det målet. Efter att ha delat den insikten med dig, låt oss kolla in designmetoden på olika delar av denna webbplats.

Rubrik

Rubrikavsnittet är attraktivt och enkelt. Den har en mörk bakgrund med vit text. Det finns fyra huvudalternativ - Bläddra, Slumpmässig, Genre och Schema till vänster. Ett sökfält till höger följt av discord-ikonen och inloggningspanelen. Hittills har detta varit en av de mest väldesignade rubrikavsnitten där ute.

Hjälte avsnitt

Hjälteavsnittet på AnimeLab har ingen banner. Det börjar med miniatyrerna direkt. Det finns åtta vertikala banners i varje rad, och hemsidan har bara två avsnitt: "Nyligen tillagd?" och "Populär den här veckan?" Det finns sju alternativ tillsammans med en skjutreglage. Du kan klicka på den för att kolla in andra banners.

Kropp

Det finns vertikala banners på andra webbplatser, men inte på 4Anime. Den? Slumpmässig? -knappen kan användas för att få en slumpmässig rekommendation från webbplatsen om vilken anime-serie du ska titta på. Om du är förvirrad och osäker på vad du ska titta på, kommer detta lilla tillägg som en stor hjälp.

Sidfot

På webbplatsens sidfot finns det sju alternativ till vänster. De är: Nyheter, FAQ, Reddit, Donera, Sekretess, Lösenord och Hall of Fame. Till höger finns två alternativ: Random och A & M.

Inre sidor

De vackraste sidorna på webbplatsen är de inre sidorna. De har en perfekt mängd transparens, så att du kan se hemsidan i bakgrunden. Det är ett unikt koncept. Varje inre sida kommer med en miniatyrbild, titel, genre, synopsis, lista över avsnitt. Annat än det har du möjlighet att bokmärka och ändra färg om du har tittat på en viss serie.

Innehåll

En anime ger ett massivt innehållsbibliotek med över 2000+ anime-serier som kan ses i SD- och HD-kvalitet utan buffring. Det djupgående innehållsbiblioteket låter dig titta på klassiska anime-serier som ? Dragon Ball?, ? Pokémon?, ? Dödsnotis?, ? One Piece?, och ? Naruto Shippuden?. Du kan också komma ikapp med de senaste pågående serierna som ? Boku No Hero Academia?, ? Kimetsu No Yaiba?, ? Darwins spel?, och ? Ishuzoku-granskare?.

Stationär / mobil upplevelse

Jag streamade 4Anime på min Surface Pro och min Pixel 4 och jag måste säga att det var en av de bästa streamingupplevelserna jag någonsin har haft. Inga streamhicka, påträngande annonser eller irriterande popup-fönster. Bara ren strömmande lycka. Videospelaren och just den streamingsidan är utformade så bra. Under spelaren har du en lista över alla avsnitt från den serien. Ovanför listan har du också fyra olika alternativ - Rapportera, Fokusera, Ladda ner och Ändra storlek. Om du vill titta på avsnittet offline kan du gå vidare och använda nedladdningsfunktionen.
Många anime-fans tycker att de olika inställningsalternativen på 4Anime är till stor hjälp för att skapa en individualiserad streamingupplevelse. Dessa alternativ inkluderar att ändra färgen på bevakade avsnitt, dölja videospelarkontrollen, ändra från widgets till JW Player, dölja avsnittslista under spelaren och visa Disqus-kommentarer efter laddningar. Alla dessa små tweaks gör 4Anime till en av de mer behagliga strömmande webbplatserna att använda när du tittar på Anime.

Förslag jag har för 4Anime

Jag skulle gärna vilja att utvecklarna lägger till 4-5 banners i avsnittet Hero och trycker på miniatyrerna och innehållsdelen i avsnittet Body. Från och med nu saknar den hemsidans banners och en ordentlig kroppssektion, vilket är de enda aspekterna som håller den borta från en 5-stjärnig webbplats.

Slutsats

Som animeälskare har du helt enkelt inte råd att sova på denna guldgruva. Streama inte bara på den här webbplatsen utan till och med stödja utvecklarna eftersom de har gjort ett fantastiskt jobb med webbplatsen. Den övergripande designen, det intuitiva gränssnittet och streamingfunktionerna gör 4Anime till den bästa gratis anime-streamingtjänsten där ute.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

4Anime

4anime.go

4anime

4anime free

4anime tv

4anime login

4anime pro

4anime.to

4animepro

https 4anime to

tcm tablå

4Anime free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

4anime.to är en gratis streamingtjänst som förlitar sig på hjälp av sin community för att tillhandahålla animeinnehåll av hög kvalitet. Webbplatsen har över 2000+ anime-serier och filmer, och du kan strömma dem i SD- och HD-kvalitet gratis. 4anime innehåller också en inbyggd spelare, så du behöver inte oroa dig för felklick eller omdirigeringar. 4anime är annonsfritt, vilket innebär att du inte behöver hantera påträngande annonser eller irriterande popup-fönster.

Om oss     Villkor     Kontakta oss