Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

9GAG free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

9gag.com inte är din typiska videoströmningswebbplats - om YouTube, Reddit, Instagram och 4Chan fick en bebis skulle resultatet förmodligen bli 9GAG. 9GAG är en alternativ videostreaming och hybridwebbplats för sociala medier som tillgodoser mest gifs och kort, roligt videoinnehåll. Om du älskar memes och skrattar (och spel och anime) är 9GAG en måste-se webbplats. Min recension kommer att lära dig mer om varför 9GAG är en så bra webbplats!

9Gag

9gag app

9gag tv

9gag~ inc. chris chan

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

9gag.com

I dessa snabba dagar av informationsöverbelastning verkar innehållet vi delar med varandra bli kortare och kortare för varje dag som går. Medan vi en gång i tiden skulle bjuda in vänner för att titta på en film tillsammans, kan idag samma känsla uttryckas med inget annat än en snabb 2-sekunders gif.
Jag erkänner det faktum att vårt innehåll blir snabbare att se, och detta möjliggör en mer strömlinjeformad form av umgänge.
Det betyder att om du vill skapa eller bidra med videoinnehåll till en webbplats är det viktigt att överväga andra plattformar, som YouTube, som kan vara mer mångsidiga och öppna när det gäller vilken typ av innehåll de kan tillhandahålla.
Det verkar dock som om majoriteten av YouTube-videor sannolikt kommer att vara längre än ett par minuter, eller hur? När du tittar på en YouTube-video kan det med andra ord ibland kännas som om du gör ett åtagande - åtminstone jämfört med att titta på en snabb gif eller, säg, en Tik Tok-video. Du kommer sannolikt att titta i minst några minuter på YouTube.
Det finns dock nyare alternativ till YouTube som inte är lika fokuserade på långt eller till och med komplett videoinnehåll. Dessa webbplatser har tagit de sociala mediekomponenterna på YouTube, men (liksom, det kan hävdas, den allmänna idén bakom en gratis videodelningsplattform), för att skapa enorma databaser med kortare medieinnehåll: GIF, memes och sådant.
När jag tänker på webbplatser som är sociala medier hotbeds av gifs och memes, är det första som kommer att tänka på 9GAG. Det är en hybridwebbplats som sammanför aspekter av sociala medier och möjligheten att dela användarskapat innehåll. Detta råkar bara vara ett stort fokus på 9GAG; detta är inte bara en video- / gif-delningswebbplats. Faktum är att majoriteten av innehållet som delas på 9GAG faller under paraplyet av ?meme? eller ?gif? kultur. 9GAG har snabbt tagit upp ånga, och det är en av mina favoritsajter för att hitta gifs och memes.

Historia

9GAG grundades 2009 och 2010 av en grupp på fem personer från Hong Kong: University of Hong Kong-studenten Ray Chan och hans bror Chris Chan, tillsammans med Derek Chan, Marco Fung och Brian Yu. Deras gemensamma vision var att skapa en alternativ onlineplattform där människor kunde dela humoristiska bilder och videor. Namnet är kanske den mest svårfångade aspekten av 9GAG - ingen vet säkert var det kom ifrån eller hur det fick sitt namn. I en intervju 2012 avböjde VD Ryan Chan att förklara sitt ursprung.
Men om jag var tvungen att gissa skulle jag anta att företagets nuvarande attityd beror på användningen av ordet "gag" som betyder ett skämt eller en shtick. För det är tydligen företagets inställning nuförtiden. 9GAG startades med en "bara för skojs skull" -mentalitet, och dess grundare använde den främst som en CV-byggare för att säkra sina satsningar på 500 startups acceleratorprogram. I somras arbetade de också med "mer seriösa" projekt som Startup Quote och Song Board.
Efter att ha avslutat detta sommarprogram välkomnades 9GAG-teamet till Y Combinators inkubator. Det var här 9GAG: s användarbas sköt i höjden till 70 miljoner unika månatliga besökare runt om i världen. Det blev mycket tydligt att den här lilla skämtplatsen var där deras förmögenheter var dolda. Så de övergav alla andra projekt och arbetade med 9GAG på heltid. De var också artiga nog att ge 500 Startups en del av eget kapital för deras hjälp och mentorskap.
I juli 2012 samlade 9GAG in en imponerande summa pengar från Silicon Valley-investerare. Månaden därpå kunde de matcha det beloppet från riskkapitalister. Idag står 9GAG som en av de mest lovande platserna att hålla utkik efter, och verksamheten är uppdelad mellan företagets två hem: Hong Kong och Silicon Valley.

Design

Om jag var tvungen att beskriva designen av 9GAG skulle jag säga att det ser lite ut som YouTube, Reddit och Instagram alla blandade ihop. Ärligt talat är utformningen av dessa webbplatser inte alls dålig - jag har mina grepp om YouTubes design, men det är åtminstone bekant; vilket gör navigering av 9GAG också till en välbekant och intuitiv upplevelse. Med det sagt, bara för rekordet, tror jag att 9GAG: s design är bättre än YouTubes - den är mycket mer användarvänlig och har en mer intuitiv layout.
Instagrams inflytande ses på 9GAG, vilket mycket liknar Instagram. Ett flöde med bild-, kortvideo- och gif-innehåll delas ständigt av andra användare. Under varje inlägg kan du kommentera och "gilla". Till vänster kan du surfa på webbplatsen efter Hot, Trending, Fresh eller efter kategori (Funny, Animals, Anime, Cosplay, Gaming, etc.).
Det påminner mig om Reddit på det sätt som användare kan rösta upp eller ned alla inlägg de ser. Detta påverkar naturligtvis inläggets synlighet. Så, i likhet med Reddit, använder 9GAG ett slags demokratiskt röstningssystem för att bestämma vilket innehåll som förtjänar mest synlighet på webbplatsen.

Innehåll

Om du letar efter mer substantiellt innehåll är 9GAG inte webbplatsen för dig. Men om du gillar memes, gifs och korta roliga videor är 9GAG en fantastisk webbplats. Det finns en böjd på 9GAG som skevar mot demografi som sannolikt kommer att njuta av saker som anime och manga, cosplay och spel. Det är viktigt att notera. Varje webbplats har sin egen typ av kultur och jag tror att det ger en inblick i 9GAG: s "spel, anime och humor" som webbplatsens bröd och smör.

Mobil och stationär upplevelse

Jag tycker att webbplatsen överlag är väldigt intuitiv och organiserad. Jag hade inga riktiga klagomål när jag kom åt webbplatsen på min bärbara dator. Det enda jag inte älskade var ett omärkt, ständigt uppfriskande flöde av innehåll till höger om huvudflödet. Jag tyckte att det var distraherande och oprofessionellt, men det kanske bara är jag.
Appen ger också en utmärkt användarupplevelse. Andra användare verkar hålla med - 9GAG har ett genomsnittligt betyg på 4.5 stjärnor (av 5) på Apple App Store. Applayouten liknar nästan en nyhetsapp - det är förmodligen där jag plockar upp den professionella atmosfären från. Hur som helst, enligt min mening, ger appen en överlägsen upplevelse.

Prissättning och planer

9GAG-appen är gratis att registrera sig för och använda. Du måste dock fortfarande hantera annonser. Men hej, annonser är ganska mycket att förvänta sig för gratis tjänster idag, eller hur?

Förslag som jag har för 9GAG

Jag skulle vilja att webbplatsen i webbläsaren har en liknande strömlinjeformad känsla som appen. Jag älskar hur ren och enkel appen är och jag önskar att webbplatsen själv följde samma design. Annat än det gör 9GAG ett bra jobb med vad det gör och jag tror att det kan vara fördelaktigt att erbjuda en betald prenumerationstjänst. På så sätt kan 9GAG minska sitt beroende av annonser!

Slutsats

Om du gillar Laugh Out Loud-innehåll är 9GAG en säker satsning. Det kommer säkert att göra dig LOL, så varför inte prova? Vad har du att förlora?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

9Gag

9gag app

9gag tv

9gag~ inc. chris chan

9GAG free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

9gag.com inte är din typiska videoströmningswebbplats - om YouTube, Reddit, Instagram och 4Chan fick en bebis skulle resultatet förmodligen bli 9GAG. 9GAG är en alternativ videostreaming och hybridwebbplats för sociala medier som tillgodoser mest gifs och kort, roligt videoinnehåll. Om du älskar memes och skrattar (och spel och anime) är 9GAG en måste-se webbplats. Min recension kommer att lära dig mer om varför 9GAG är en så bra webbplats!

Om oss     Villkor     Kontakta oss