Allsvenskan
Må 19:00
Superettan
Må 19:00
Champions League
Ti 18:00
Superettan
Ti 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

AfreecaTV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Afreeca TV är ett P2P-nätverk som erbjuder livevideosändningar inklusive TV-sändningar, personliga bloggar, taxichaufförsövervakning, artistens föreställningar och professionella programföretag och skådespelerskor. Bortsett från dessa funktioner kan du hitta forum där användare kan interagera med varandra. Som användare kan du se sändningar, chatta live och ställa frågor på forum för att interagera med communityn.

AfreecaTV

afreecatv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Måndag, 04.Juli 2022 — 3min read

afreecatv.com

Många unga skapare har hittat en följd på internet genom att strömma på streamingplattformar som Twitch, YouTube och Facebook. Medan många människor som inte har någon aning tycker att det är bisarrt, är det helt förståeligt att spendera timmar på att titta på någon som spelar spel, dansar, sjunger eller pratar om teknik på dessa plattformar. Afreeca TV-nätverket, som har samlat mycket fart i Sydkorea, används främst av tonåringar och unga vuxna. Det har blivit ett fenomen och vardag i Sydkorea.

I shower som "Meok Bang" lockar en pojke som heter Kim en stor mängd publik. Det finns gott om skapare som gör aktiviteter som att äta och sjunga medan de strömmar live. Det finns mer än 5000 liveshower som sänds vid varje given tidpunkt och bland dessa strömmar kan vissa skapare tjäna miljoner på en månad.

Vad är Afreeca TV?

Afreeca TV är en streamingplattform där användare kan sända sig själva och interagera med publiken i appen. Afreeca TV har stigit till framträdande de senaste åren, så mycket att det utsågs till det fjärde bästa företaget under Asiens 200 bästa under en miljard kategori av Forbes 2019.

Historia

Afreeca TV, som tidigare var känd som W beta-tjänst, började sända den 11 maj 2005. Det döptes om till Afreeca 2006 och har sedan dess blivit en populär plattform för användare att ladda upp sina egna videor och shower. Afreeca innehåller funktioner som visning, sändning, livechatt, forum och kanallista. Afreeca TV, en streamingplattform skapad av företaget Afreeca 2008, tog sig äntligen till Android Play Store 2013. Detta gjorde det möjligt för oberoende programföretag som använder tjänsterna att utöka sin räckvidd till en större publik.

Broadcasting Jockeys var direktsändningar och plattformen tillät användare att lägga till sina favoritskapare på sin personliga spellista. Mycket få av de ledande kanalerna under den nuvarande perioden drar mer än 10 000 tittare åt gången. Betalda tjänster som kanalreläer och snabbvyer gör det möjligt för oberoende skapare att generera intäkter.

Hur fungerar Afreeca TV?

Afreeca TV liknar oberoende sändningsnät, förutom att den ägs av ett konglomerat. Det liknar Like-appen som är populär i Sydostasien. Afreeca TV, i motsats till TV: n, har dock också professionellt innehåll. Du kan hitta olika innehåll i nätverket som följer en självutsändande modell och kompletteras med ett chattfönster. Enligt forskning baserad på nätverkets tillväxt och skiftande mönster för publikbeteende på sändningsplattformen hittade vi sex skäl som bidrar till att denna app fungerar framgångsrikt. Möjligheten att direkt interagera med programföretagen och andra tittare under sändningar är en fantastisk funktion.

Afreeca TV har blivit en källa till kamratskap där du kommer att finna dig själv bli en del av en virtuell gemenskap som ganska mycket blir en aktiv del av ditt liv.

Plattformens unika kultur hjälper nästan alla att uppnå framgång, oavsett om de har innehåll som är älskat av tittarna eller inte.

Vi är glada att kunna meddela att vi introducerar en ny appfunktion som gör det möjligt för användare att ge virtuella gåvor som kallas "Star balloons". Dessa gåvor liknar mycket hur guld fungerar på Reddit, och de hjälper till att göra upplevelsen ännu bättre för våra användare.

Nätverket tillhandahåller en mångsidig form av innehåll som uppfyller behoven hos varje enskild användare. Kvaliteten på innehållet tillsammans med strukturen säkerställer att det inte finns någon redundans i nätverket.

Live cast-hanteringssystemet är fantastiskt eftersom det tillåter användare att chatta och interagera med varandra i realtid.

Eftersom vi har sett orsakerna till att Afreeca TV är en framgångsrik app, låt oss förstå vad som gör den så bra.

Varför ska du strömma på Afreeca TV?

Om du letar efter en streamingplattform som erbjuder en mängd olika funktioner kommer du att älska Twitch. Den har en allmän Go Live, Watch Videos och Support streamer som erbjuder mycket värde. Dessutom finns det många specifika funktioner som gör det bra för spelare och innehållsskapare.

Spelar- eller radioläge

Du kan komma åt Afreeca TV via radioläget, vilket ger dig en smidig streamingupplevelse även när det saknas internethastighet.

Streaming av hög kvalitet

Du kan strömma med vilken enhet som helst och använda både dina främre och bakre kameror. Det betyder att oavsett om du använder iOS eller Android, njuter du alltid av maximal klarhet när du strömmar. Det finns olika inställningar som låter dig hoppa direkt in via ditt mobildatanätverk eller Wi-Fi. Dessutom finns det olika alternativ för streamingkvalitet att välja mellan.

Bekväm chatt

Jag tycker verkligen om att chatta med andra tittare på Afreeca TV. Jag älskar att skicka uttryckssymboler och kreativa klistermärken när jag chattar med andra streamers. Det jag älskar mest är att tjänsten fortsätter även om det finns anslutningsproblem, så att du kan fortsätta där du slutade när nätverket återvänder.

Bra gränssnitt

Webbplatsens gränssnitt är ganska intuitivt. Vid första anblicken är webbplatsen ganska minimal men effektiv. Det har inte onödiga element som hindrar din surfupplevelse. Du kommer att vänja dig vid menyerna inom några minuter och du hittar tusentals innehållsmaterial som kan hålla dig upptagen hela dagen.

Välorganiserade menyer

Jag vet att du tänker på varför jag inkluderade detta i artikeln. Lita på mig, det finns många plattformar där ute som fortfarande känns som om de kör prototyper. När det gäller Afreeca TV ser det ut som en färdig produkt där du enkelt kan söka efter händelser och föredraget innehåll. Inte bara det, du kan till och med organisera videor och liveströmmar. Afreeca TV liknar andra sociala medier som har kraften att förverkliga dina drömmar.

Design

Så snart du kliver på AFreeca TV får du en distinkt atmosfär. Mot alla streamingtjänster med mörkt tema verkar Afreeca TV: s webbplats ha den Twitch-smaken i sig. Den blå och vita kombinationen är konsekvent på hela webbplatsen och ser bra ut. Bortsett från det tycker jag att placeringen av menyer och kategorier är ganska unik.

Rubrik

Afreeca TV: s rubrikavsnitt har ett sökfält precis före alternativet Gå live och VR Player. Om du går live kan du sända själv, och med VR Player kan du komma åt videor med VR-funktion aktiverad av uppladdaren. Till höger har du hjälpcenter tillsammans med inloggnings- och registreringsalternativ för nya användare. När det gäller de fyra blå rutorna till vänster har du underkategorier som videor, radio, eSports, spel, objekt, stjärnballonger, meddelande och fråga 1: 1.

Horisontella kategorier

Det finns en kategori till vänster som har alternativen Live, VOD, Favoriter och Hjälpcenter. Var och en av dessa kategorier har sin egen sida tillsammans med vissa underkategorier. Om du till exempel klickar på VOD kommer så många som tio alternativ - Populärt, Favoritanvändarklipp, Favorit VOD, Senaste, Mest gillade, Heta frågor, Special, Ny Streamer, Animationer och eSports upp.

Hjälte avsnitt

Det finns så många som 15 strömmar på en sida på skrivbordet. Dessa strömmar är indelade i rubriker som Live Now, Social Hot Clips, StarCraft Hot Clips, Featured Streamers och Global Streamers.

Innehåll

Det finns mycket innehåll på Afreeca TV. Du kan strömma 5000+ videor när som helst från vilken enhet som helst. Du hittar tv-programklipp, livevideor och VOD från oberoende skapare.

Framgångshistorier

Från en 14-årig sensationsätare som har använt plattformen i 3 år, till en modell som visar hennes förföriska dansrörelser, är Afreeca TV fylld med unikt innehåll. Nyligen tjänade Kim (14), känd som Patoo i nätverket, två miljoner genom att strömma sina avsnitt på Afreeca TV. Hans framgångssaga indikerar det fäste Afreeca TV har på den sydkoreanska marknaden.

Avgörande siffror

Det finns cirka 8 miljoner unika besökare på Afreeca TV varje månad. De flesta av publiken är tonårs- eller unga vuxna åldersgrupper. Fyrtio procent av 12,5 miljoner sydkoreaner mellan åldersgruppen 10 och 30 tittar på program på Afreeca TV en gång i månaden. Många tonåringar påpekade när de undersöktes att chansen att interagera med programföretag är det som gör streaming på Afreeca TV unik.

Användbarhet

Afreeca TV-appen har ett rent gränssnitt. Det påminner mig om Facebook med liknande alternativ högst upp och längst ner på skärmen. Det fungerade bra på min iPhone X, liksom min Google Pixel 2. Jag tittade på ett par livevideor och VOD på den.

Förslag jag har för Afreeca TV

Afreeca TV verkar vara en dominerande sydkoreansk app för mig. De flesta strömmarna i nätverket är från koreanska skapare, så som utomstående är det ganska svårt för dig att relatera om du inte vill lära dig om kulturen.

Slutsats

En gratis app med en stor och anonym innehållsskapare, Afreeca TV sägs vara vad YouTube ursprungligen påstod sig vara. Appen har amatörfilmer, vilket gör det till en enkel plattform för alla som letar efter ett företag och en chans att dela sitt arbete.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser + AfreecaTV
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser + AfreecaTV
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser + AfreecaTV
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

AfreecaTV

afreecatv

AfreecaTV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Afreeca TV är ett P2P-nätverk som erbjuder livevideosändningar inklusive TV-sändningar, personliga bloggar, taxichaufförsövervakning, artistens föreställningar och professionella programföretag och skådespelerskor. Bortsett från dessa funktioner kan du hitta forum där användare kan interagera med varandra. Som användare kan du se sändningar, chatta live och ställa frågor på forum för att interagera med communityn.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Om oss    Villkor     Kontakta oss