Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Amazon Prime Video free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Primevideo.com omdirigerar dig till Amazon.com där du kan njuta av fantastiska filmer och TV-program till ett mycket överkomligt pris med utmärkta fördelar som gör den övergripande affären ganska givande. Även om Primevideo ännu inte har visat sin streamingförmåga, finns den redan i min lista över de tio bästa streamingtjänstplattformarna.

Amazon Prime Video

prime video pris

amazon prime pris

amazon prime video pris

amazon prime kostnad

amazon prime sverige pris

amazon prime login

amazon prime priser

amazone prime pris

er prime video gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

primevideo.com

Innan jag granskade Amazon Prime Video insåg jag att det erbjuder 2-dagars gratis frakt. Jag visste inte mycket om streamingtjänsten och förväntade mig ingenting av den, men nu älskar jag den. Jag älskar Amazon Prime Videos originalprogrammering samt dess stora bibliotek med populära TV-program och filmsamlingar. Det är häpnadsväckande hur denna internetjätte lyckas hålla sig på toppen av pyramiden i alla sina satsningar. Med Amazon Prime konkurrerar Amazon inte bara med Netflix i online-streamingindustrin, utan också med ledare inom logistik, musikströmning, datalagring och multimediaindustrier.

Paketeringstjänster för sammanhållet erbjudande

Som Prime-medlem får du automatiskt fri tillgång till Amazon Prime Video, som erbjuder en betydande allomfattande digital upplevelse till ett överkomligt pris. Förutom sina gratis videoströmningsfunktioner innehåller Prime också gratis tjänster som Prime Delivery, Prime Kindle, Prime Photos och Prime Music. Följaktligen kommer vår recension av Amazon Prime Video att ge en djupgående titt på funktionerna och fördelarna med detta kraftfulla medlemskap.

Vad är Amazon Prime Video?

Du kan också komma åt Amazon Prime Video via Amazon-appen på din TV. Med Amazon Prime Video kan du titta på en uppsjö av originellt och populärt innehåll. Dessa inkluderar TV-program, original och populära filmer. Det imponerande innehållsbiblioteket kan skryta med TV-program och filmer tillsammans med ytterligare innehåll som också är tillgängligt för betalda inköp eller hyror. Du kan också komma åt Amazon Prime Video via Amazon-appen på din TV.

Historia

Sedan starten 2005 har Amazon Prime varit en enormt framgångsrik tjänst med en stor följd över hela USA. 2007 lanserade Amazon Amazon Prime i Europa, främst som ett gratis fraktsystem. Men under det senaste decenniet har Amazon helt förvandlat Prime-nätverket genom att lägga till en mängd gratis tjänster under en enkel prenumerationsmodell. Följaktligen kommer vi bara att diskutera deras streamingtjänster i det här blogginlägget.

Design

Många kanske inte gillar min åsikt, men jag gillar inte hur Amazon Prime ser ut. Det känns för mycket som en shoppingwebbplats och innehållet är inte heller väl segregerat. Hemsidan är oattraktiv med liten eller ingen visuell överklagande.
Om du landar på primevideo.com får du möjlighet att klicka på amazon.com. Båda dessa sidor har minimalt estetiskt värde. När du väl är på sidan kan du välja mellan alternativ som Prime Originals, Prime Video, Filmer, TV-program och Barn. Det finns videohöjdpunkter för anmärkningsvärda filmer och program som är tillgängliga för streaming och vila allt är organiserat horisontellt. Således, genom att bläddra kan du kolla in populära TV-program och filmer tillsammans med rekommenderat innehåll.
Under huvudbildspelet kan du hitta ytterligare menyalternativ som "Alla videor", "Dina videor" och "Ingår i Prime." Bland dessa gillar jag avsnittet "Dina videor" eftersom det gör det enkelt att fortsätta där du slutade.
Även om målsidan inte är dålig på något sätt, jämfört med andra streamingtjänster som Netflix, Stan och Hulu, kommer du att känna klyftan i kvalitet. Designen är ganska grundläggande med huvudfärgschemat efter en blå färg istället för den orange för e-handel. Vila, menyerna, banderollerna och innehållspresentationen är ärligt talat från 2005.
Utformningen av streaminggränssnittet varierar beroende på enhet, men det är relativt intuitivt och snabbt. Den enda positiva aspekten jag kan ta med mig från det är att det finns konsekvens mellan olika enheter. Oavsett om det är på en Smart TV, Roku, Fire-enhet, mobiltelefon, Chromecast eller surfplatta, fungerar streamingen bra.

Innehåll

Jag tror att det viktigaste som gör Amazon Prime Video så bra är kvaliteten på deras innehåll. De har ett riktigt stort bibliotek, och de lägger ständigt till nya titlar. Några av de bästa programmen på Prime Video är? Den underbara fru Maisel?, ? Elektriska drömmar?, ? Bosch?? Lömsk Pete?, ? Röda ekar? och? The Grand Tour.?
Netflix är känt för sitt högkvalitativa originalinnehåll. De har inte backat och fortsätter att avsätta budgetar för detta projekt. Deras ansträngningar att rädda "The Expanse" och förnya sci-fi-actiondramat för sin fjärde säsong visar bara deras engagemang för detta projekt. Du skulle vara glad att höra att det också producerar en serie baserad på den populära franchisen "The Lord of the Rings".
Medan Prime Originals är streamingplattformens styrka, erbjuder den också populära HBO-serier som The Sopranos, Deadwood, Boardwalk Empire, The Wire och Oz. Förutom dessa program erbjuder den också andra populära program som Justified, Mr. Robot, Hannibal, Chuck, The Americans, Recreation och The X-Files utan extra kostnad.

Stationär / mobil upplevelse

Jag har inte haft några kompatibilitetsproblem med streamingtjänsten. Jag har provat det på mina Android- och iOS-enheter tillsammans med spelkonsoler och brandenheter. Jag är säker på att det fungerar bra på stora spelkonsoler (Xbox, PlayStation och Wii) och digitalboxar (Google TV, Nvidia Shield, Apple TV 4K och Roku) också. En sak jag vill påpeka är att den inte stöder Chromecast-enheter.
Du kan strömma tre titlar på Prime Video från samma konto samtidigt. Men bara två konton kan strömma en viss titel samtidigt, vilket kan vara frustrerande om tre personer vill titta på samma innehåll samtidigt.

Bild- och ljudkvalitet

Amazon Prime Video är en av streamingtjänstleverantörerna som har en anständig katalog med 4K- och HDR-innehåll. Dess banbrytande avtal med internationella programföretag gör det möjligt att visa upp populärt innehåll tillsammans med sina egna program.
Bild- och ljudkvaliteten är verkligen fantastisk och jag håller med - strömmen i allmänhet fungerar bra. Dessutom vill jag påpeka att den bästa Amazon Prime-videoupplevelsen levereras på Amazons Fire TV (inte en överraskning). Således, om du överväger Amazon som ett livskraftigt alternativ mot kabel-tv, skulle jag råda dig att skaffa en Fire TV.

Planer och prissättning

Amazon Prime Video är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som skiljer sig från andra plattformar genom att den har olika priser baserat på den valda planen. Det grundläggande Prime-paketet kostar $ 99 / år och fungerar för att vara cirka $ 8.75 / månad. Detta kan se billigt ut jämfört med tjänster som Netflix, men de extra fördelarna, som HD- och 4K-innehåll, gör att det känns mer värdefullt i själva verket.
Amazon Prime Video låter dig registrera dig för sitt eget innehållsbibliotek och ger också möjlighet att lägga till annat innehåll mot en månadsavgift. Till exempel kan du lägga till HBO för $ 14.99 / månad, Showtime för $ 8.99 / månad, Cinemax och CBS All Access, var och en för $ 9.99 / månad.
Kom ihåg att de främsta kanalerna inte är inkluderande för Amazon-videoabonnenter. För att titta på dessa kanaler behöver du ett fullständigt Amazon Prime-konto. Dessutom kan Prime Channels som jag just nämnde ovan inte delas över hushållsprofiler - vilket är en betydande fångst.
Innan du tar steget och prenumererar på Amazon Prime Video bör du definitivt prova dess 30-dagars provperiod. Denna period är idealisk för dig att avgöra om tjänsten är tillräckligt bra för dig. Om du är student, var glad att veta att Amazon Prime Video också tillhandahåller en studentplan som sänker Prime-prenumerationsgraden från $ 99 / år till $ 59 / år. Allt du behöver är en .edu-e-postadress.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Amazon Prime Video

prime video pris

amazon prime pris

amazon prime video pris

amazon prime kostnad

amazon prime sverige pris

amazon prime login

amazon prime priser

amazone prime pris

er prime video gratis

prime video

prime video login

prime video priser

prime video tv program

prime video tv-program

Amazon Prime Video free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Primevideo.com omdirigerar dig till Amazon.com där du kan njuta av fantastiska filmer och TV-program till ett mycket överkomligt pris med utmärkta fördelar som gör den övergripande affären ganska givande. Även om Primevideo ännu inte har visat sin streamingförmåga, finns den redan i min lista över de tio bästa streamingtjänstplattformarna.

Om oss     Villkor     Kontakta oss