Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

AT&T free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

AT & T TV Now är en online-streamingtjänst som erbjuder olika paket till sina tittare. Den? Nu? suffix hänvisar till sin digitala närvaro över hela USA, som tillgodoser publikens behov. Nätverket försöker sitt bästa för att tillhandahålla ett massivt innehållsbibliotek med ständigt växande kompatibilitet för att uppfylla dina innehållskrav. Från och med den 16 juni ersätter AT & T TV Now AT & T U-Verse TV i de områden som den erbjöds tidigare.

At&T

min fotboll login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

atttvnow.com

Med det växande antalet streamingtjänster har det aldrig varit enklare att släppa din kabel. Med ökningen av online-streamingtjänster utökar telekomjättarna sin räckvidd inom tv- och underhållningssektorn. AT & T är ett av de mest populära telekomföretagen i USA som nu äger ett av de mest populära tv-servicenäten i DirecTV. För att utöva sitt inflytande och göra tittarna mer synonyma med sitt ägande har DirecTV Now bytt namn till AT & T TV Now.
AT & T har inte omprofilerat hela DirecTV-nätverket. De tar det ett steg i taget och ser till att varumärket inte förlorar sin relevans bland publiken. DirecTV hade länge varit den mest populära satellit-TV-leverantören i USA - med DirecTV Now som sin digitala förlängning. Genom att omprofilera DirecTV Now gör AT & T långsamt sina avsikter tydliga.

Historia

AT & T TV Now är strukturerad som ett paket med kanaler, utan annonser och ett lågt månadspris
I juni 2018 gjordes AT & T TV Now först tillgänglig. Det var ett magert paket utan lokala eller sportkanaler. Bara ett år senare, den 1 augusti 2019, började de erbjuda en annan tjänst som heter AT & T TV. Detta är en kontraktsbaserad tjänst som använder digitalboxar som är Android-baserade. Det ersätter den gamla AT & T U-Verse TV i de områden som den erbjöds tidigare.

Design

Jag kan dock inte ignorera det faktum att AT & T TV Now inte är lika estetiskt tilltalande som sina konkurrenter. Även om designen kanske inte är i nivå med några av dess mer eleganta motsvarigheter, fungerar AT & T TV Now tillräckligt. Jag upplevde inga fel eller stammar när jag navigerade på webbplatsen. Bristen på en attraktiv design försämrar dock dess övergripande överklagande.
Du hittar en toppnavigeringsmeny som består av fem alternativ - Paket, Extra, Sätt att titta på, Oss mot dem och VANLIGA FRÅGOR. Utöver detta hittar du Inloggnings- och startströmningsalternativ till höger. Om du redan är inloggad hittar du ett sökfält och en kugghjulsikon som låter dig öppna menyn för kontoinställningar. Sökfältet är grundläggande, det finns inget exceptionellt med det.
Jag gillar inte att appen inte har ett filteralternativ. Jag gillar inte heller att det inte är lika avancerat som YouTube TV.
Hemsidan har uppdaterats och ser nu något bättre ut än när jag senast såg den för 6 månader sedan. Genom att klicka på knappen "Titta nu" får du tillgång till det bästa innehållet organiserat i en horisontell rullningslista. Den här listan har alternativ som Summer of Soccer, Kids, Trending och Premium Services. Fliken Upptäck är ganska lik och du kan använda den för att bläddra bland filmer, program och nätverk. Guideavsnittet är liknande, det låter dig navigera manuellt genom listan och innehållstypen. Och slutligen är avsnittet Mitt bibliotek där dina bokmärken och DVR-inspelningar lagras.

Innehåll

Enligt min mening kanske designen och layouten för AT & T Nows innehållsbibliotek inte är det bästa, men dess innehåll är definitivt värt att titta på. Den har gott om kanaler som CBS, FOX, NBC, ABC, som har populära program som ? Ungkarlen?, ? Modern familj? och? Det här är vi?. Dessutom kommer fans av NFL -fotboll och Thursday Night Football att älska AT & T Now.
Om du är ett sportfan finns det många dedikerade sportkanaler att välja mellan på utvalda paket. Dessa inkluderar BTN, ESPN, ESPN2, ESPNews, Golf Channel, SEC Network och Tenniskanalen. Du kan också komma åt kanaler som BTN, FS1, FS2, TNT och TBS. Om det inte räcker med sport för dig kan du lägga till MLB. TV och NBA League Pass. Vad jag älskar med den här tjänsten är att du får funktioner som omstart och 72-timmars tillbakablick så att du inte missar ett slag.
Jämfört med andra planer som $ 30 / månad ENTERTAINMENT eller $ 40 / månad CHOICE, MAX-planen har fler kanaler och är ett bättre värde. AT & T TV NOW erbjuder sju olika innehållsnivåer, PLUS och MAX presenterade paket, och ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS andra paketalternativ. Var och en av dessa planer kommer med ett visst antal kanaler skräddarsydda för att möta dina visningsbehov. Jag har en MAX-plan på $ 80 / månad som innehåller 60+ kanaler. Jag tycker att den här planen är bra eftersom den har premiuminnehåll från nätverk som STARZ, HBO, SHOWTIME, EPIX och CINEMAX. Å andra sidan, jämfört med andra planer som $ 30 / månad ENTERTAINMENT eller $ 40 / månad CHOICE, kostar MAX-planen mindre.

Stationär / mobil upplevelse

Jag blev besviken över att få reda på att AT & T TV Now-appen inte tillåter dig att livestreama NFL-spel. Det bör dock inte ta bort dess kompatibilitet. AT & T TV Now är tillgänglig på ett brett utbud av plattformar, inklusive Amazon Fire, Apple TV, Chromecast och Roku. Dessutom kan du komma åt den från webbläsare som Chrome och Safari, men det finns inget stöd för spelkonsoler tillgängligt. Således kan du inte strömmaNFL-spel via Xbox eller PlayStation.

Saknar 4K-innehåll

Jag är besviken över att rapportera att AT & T inte har uppfyllt sitt löfte om att föra 4K-innehåll till sin TV Now-plattform. Detta är en enorm försummelse, särskilt med tanke på att det nyligen avslutade FIFA Women's World Cup stödde 4K-upplösning vackert. Jag byter till FuboTV för mina streamingbehov från och med nu - det erbjuder den bästa upplevelsen när det gäller tillgänglighet för 4K-innehåll.

Inte den bästa appen

Jag försökte använda AT & T TV Now-appen på min Pixel 3 och hade inga problem. Streamingupplevelsen var bra, men ett stort problem jag mötte var att appen kraschade mycket. Ibland skulle det inte ens laddas förbi stänkskärmen, så det är oerhört frustrerande.

Höghastighetsnät krävs

Även om det inte finns något 4K-innehåll behöver du fortfarande en internethastighet på 7.5 Mbps eller mer för högkvalitativa strömmar. Jag har testat nätverket med 16 och 32 GB internethastighet och mötte inga problem.

DVR-funktioner som nyligen lagts till

Trots att det var ett positivt steg tog det lång tid för DVR-funktionen att komma fram. Och även om DVR nu finns tillgänglig är det inte något att skriva hem om. Det gör det möjligt för användare att spela in innehållet på endast upp till 20 timmar och kan bara pågå i 30 dagar. I jämförelse erbjuder fuboTV eller Philo fler funktioner och är billigare.

Föräldrakontrollfunktionerna är begränsade

Återigen har AT & T försökt integrera en funktion som inte fungerar till sin fulla potential. Föräldrakontroll är bra men till skillnad från Sling TV kan du inte begränsa enskilda profiler. Således måste du justera dessa inställningar ofta och olika medlemmar i hushållet kommer inte att ha samma visningsbegränsningar. Slutligen skyddas dina föräldrakontrollbegränsningar bara av ett fyrsiffrigt lösenord, vilket inte är något viktigt när det gäller säkerhet.

Planer och prissättning

AT & T TV Now har sju planer, PLUS och MAX som utvalda paket, och ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS som andra paketalternativ. Låt oss kolla in var och en av dessa planer.
PLUS TV-paketet kostar $ 50 per månad och innehåller 40 kanaler, inklusive CNBC, CNN, ESPN, Fox Sports, HBO, FX, SYFY, Nickelodeon och TBS.
MAX: Kostar $ 70 / månad och inkluderar alla kanaler som nämns ovan, tillsammans med regionala sportnätverk, CBS Sports Network och Paramount, för att nämna några.
Underhållning kostar $ 93 / månad och inkluderar inte HBO, Cinemax och regionala sportkanaler. Några av de bästa kanalerna inkluderar CNN, ESPN, HGTV, TBS och Disney Junior.
VAL: Den bästa kabel-TV-tjänsten kostar $ 110 / månad och erbjuder ett brett utbud av kanaler, inklusive OWN, SCI, Game Show, YES och The Weather Channel.
Extra kostar $ 124 / månad och har 105+ kanaler, inklusive FS2, FXM, NBC Golf, SUNDANCE TV och OXYGEN.
Du kan få den ULTIMATA kabelplanen för 135 / månad, som inkluderar 125+ kanaler som STARZ, Univision Deportes, Cheddar och Destination America.
Optimo Mas är ett kabelpaket som kostar $ 86 / månad och innehåller 90+ kanaler, inklusive Univision, Fox Deportes, Cine Estelar och ESPN Deportes.

Förslag jag har för AT & T TV nu

Först vill jag säga att en kraschande app är en enorm avstängning. För det andra skulle jag vilja be dig fixa det. För det tredje tror jag att insatserna är höga och konkurrensen är halsbrytande, så det är viktigt att du rullar ut dessa så snart som möjligt. För det fjärde har rebranding inte varit upp till märket och DVR-funktioner är direkt frustrerande. För det femte finns det medelmåttighet på många avdelningar som behöver fixas, förr snarare än senare.

Slutsats

Vissa människor kan vara frustrerade över AT & T TV Now eftersom de inte kan strömma stora NFL-spel från sina mobiltelefoner. Jag har dock inga problem med tjänsten och jag hoppas att det kommer att bli bättre 2020.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

At&T

min fotboll login

AT&T free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

AT & T TV Now är en online-streamingtjänst som erbjuder olika paket till sina tittare. Den? Nu? suffix hänvisar till sin digitala närvaro över hela USA, som tillgodoser publikens behov. Nätverket försöker sitt bästa för att tillhandahålla ett massivt innehållsbibliotek med ständigt växande kompatibilitet för att uppfylla dina innehållskrav. Från och med den 16 juni ersätter AT & T TV Now AT & T U-Verse TV i de områden som den erbjöds tidigare.

Om oss     Villkor     Kontakta oss