Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Bandcamp free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Jag tycker att Bandcamp.com är en bra plattform och jag gillar hur det betalar artister sin rättvisa andel. Jag har dock ett klagomål - Discover-funktionen gör det svårare att hitta nya artister än det borde vara. Oavsett tror jag att etnomusikologer en dag kommer att se tillbaka på Bandcamp och förundras över dess unika för att ha en modell som är demokratisk. De kommer att diskutera plattformens unika tillvägagångssätt för betalande artister, vilket gör att den sticker ut bland ett hav av rovdjur som byter på maktlösa artister.

Bandcamp

bandcamp login

login bandcamp

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

bandcamp.com

Detta är skämtet som ofta berättas bland indiemusiker, DIY-band och de som älskar att jaga efter obskyr musik. Bandcamp är inte bara ett skämt för dem; de känner det som ett värdefullt verktyg som har hjälpt till att bidra till DIY-musikscenen i Amerika. För alla som spenderar mer än några minuter på att gå runt ett college campus är det troligt att de kommer att se minst en ung person med ett album eller fem på Bandcamp.
Sedan dess ödmjuka början 2004 har Bandcamp framträtt som en av de mest populära plattformarna för streaming och nedladdning av musik på internet. Det är en stor resurs för oberoende musiker som vill sälja sin musik och tjäna lite pengar, samt en plattform för artister att distribuera sin musik till en större publik. Dessutom är det ett fantastiskt sätt att upptäcka ny musik och få kontakt med andra musikfans. Så varför inte prova? Du kanske blir förvånad över hur roligt du kan ha och hur lätt det är att komma igång.
Jag kommer att undersöka Bandcamp med ett kritiskt öga, här för att avgöra om det är värt att använda som plattform för att upptäcka nya låtar. Jag kommer att undersöka om det är effektivt för att upptäcka ny musik och om det bara är för obskyra artister att lägga upp sina garageband källarslam EP-skivor. Vad skiljer Bandcamp från andra liknande plattformar? Låt oss ta reda på det.

Hur det började

2008 skapade Ethan Diamond och ett team av programmerare Bandcamp. Företaget började växa 2010 när artister som Amanda Palmer undvek sina skivbolag och tog promo-ansvaret i egna händer. Indiespelutvecklare följde snabbt efter och var värd för sina spelljudspår på plattformen. Snabbt fann DIY-tidsandan i denna tid uttryck i Bandcamps modell, och den blev snabbt populär i hela musikscenen.
Sedan starten har Bandcamp varit en populär plattform för småskaliga musiker att vara värd för, marknadsföra och sälja sina album och merch online. Även om det inte genererar riktigt samma spänning som det gjorde under sina salladsdagar, har det en stark följd och kommer sannolikt att fortsätta att göra det under en tid.

Hur det fungerar

Bandcamp är dock annorlunda. Den har en affärsmodell som bygger på rättvisa och stöd för konstnärer. För det första är musikströmmande royalties mycket små på Bandcamp. För det andra ger plattformen mer exponering för mindre kända artister än musikindustrin gör på egen hand. Slutligen belönar Bandcamp artister för deras hårda arbete och håller dem ganska kompenserade för sina ansträngningar.
Idag, mer än någonsin, innebär inkomstskillnader att musiker och andra kreatörer bär bördan av ekonomisk orättvisa hårdare än de flesta yrken. Det är därför Bandcamps modell har vunnit dem en så lojal följd bland dem i DIY och musikscener på låg nivå.
Vissa har kallat det en "online skivbutik", men jag känner inte till någon som ger dig möjlighet att bara betala om du känner för det. Detta är Bandcamps största styrka, som artist: Du har möjlighet att erbjuda din musik som donationsbaserat innehåll (betala vad du vill) eller endast betald åtkomst. Även om denna frihet kan verka obetydlig, ger den konstnärer en nivå av kontroll som de har nekats i urminnes tider.
Bandcamp är övertygade om att musik är en viktig del av kulturen, och som ett resultat insisterar de på att kompensera artister rättvist och öppet. Om denna tro inte fanns där, skulle Bandcamps uppdrag vara meningslöst. Det är därför Bandcamp arbetar under en modell där konstnären alltid sätts först.
Så här fungerar det: när en artist lägger upp sitt album eller varor på sin Bandcamp-sida tjänar Bandcamp bara pengar om artisten tjänar pengar. Det finns inga värdavgifter eller medlemsavgifter. Bandcamp tar 15% av de pengar som artisten tjänar på försäljning (eller bara 10% om en artist tjänar $ 5000+).
Så om Tommy Longtooth säljer sitt album för $ 10 på Bandcamp, kommer han att få $ 8.50 - Bandcamps snitt (som inkluderar de avgifter de betalar kredithandlare för betalningsbehandling, liksom deras egen nedskärning) - och Jenny Frogtongue får bara en nedskärning om någon betalar henne x summa pengar för hennes album.
Så för att Bandcamp ska tjäna pengar måste artister tjäna pengar. Detta är ett starkt incitament för Bandcamp att hjälpa sina artister att lyckas. Om du är en kämpande musiker kan det här vara första gången du någonsin har hört talas om ett stort företag som gör något sådant. Om du är ett musikfan kommer du gärna att veta att du har att göra med en plattform som tar hand om sina musiker. Det är en lättnad att veta att pengarna du betalar för ett album går direkt till skaparen.
Bandcamps lockelse ligger i det faktum att det är värd för så mycket okänd talang. Visst, det finns tiotusentals uber-begåvade musiker där ute med personliga webbplatser eller Facebook-sidor, men hur kan du av misstag snubbla över dem? Nästan omöjligt. Med Bandcamp kan du bläddra igenom okända band och låta slumpen guida dig vidare. Kanske fyra av fem band du lyssnar på låter som en elefants tjocktarm. Låt dock inte det avskräcka dig; fortsätt söka och du kommer säkert att hitta guld.

Webbplatsens utformning

Vill du gå till webbplatsens huvudsakliga målsida och se en ganska vanlig showcase-banner med kuraterade spellistor, lyssningsguider och bäst-av-listor? Under detta ser du en slumpmässigt genererad "Säljer nu?" lista där spår som just har köpts visas och uppdateras i realtid. Scrolla ner så hittar du Bandcamp Dailys sektion som som namnet antyder uppdateras dagligen. Här ser du dagens albumval, debattartiklar, kuraterade listor och personalval.
När jag skriver detta streamar jag Bandcamp Dailys aktuella val för dagens album. Den här heter Batuco, debutalbumet av den Mexico City-baserade gruppen, Son Rompe Pera. De beskrivs som "en modern destillation av mexikanskt, peruanskt och colombianskt folk". 5 minuter in och jag har hittat en ny skatt.
Jag tror att Bandcamps kontinuitet mellan profiler hjälper fans att navigera på plattformen lättare. Varje konstnärs sida är snygg, strömlinjeformad och fri från röran, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter när du upptäcker en ny artist.

Prime Videos svagheter

Fångsten med Bandcamps rättvisa plattform är att den lockar massor av musiker. Detta skapar en oändlighet av innehåll, och Bandcamp har inte gjort det bästa jobbet med att hantera detta. Man skulle hoppas att Discover-funktionen skulle göra det enkelt att bläddra igenom katalogen och hitta nya band, men i verkligheten verkar algoritmen ganska svag. Det fungerar på ett liknande sätt som Pandora gjorde under sin storhetstid, där det kommer att rekommendera låtar som det tycker liknar det du just lyssnade på, men det faller ofta under mina standarder.
Det verkar som om detta till stor del kan skyllas på Bandcamps fokus på sina artister, snarare än deras fans. En liten ombalansering kan vara nödvändig för att Bandcamp ska fånga lojaliteten hos musikupptäckare överallt. Om Bandcamp kunde betala sina artister samma pris som de gör nu, samtidigt som de skapade ett förstklassigt Discover-system, skulle det uppskattas mycket.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bandcamp

bandcamp login

login bandcamp

Bandcamp free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Jag tycker att Bandcamp.com är en bra plattform och jag gillar hur det betalar artister sin rättvisa andel. Jag har dock ett klagomål - Discover-funktionen gör det svårare att hitta nya artister än det borde vara. Oavsett tror jag att etnomusikologer en dag kommer att se tillbaka på Bandcamp och förundras över dess unika för att ha en modell som är demokratisk. De kommer att diskutera plattformens unika tillvägagångssätt för betalande artister, vilket gör att den sticker ut bland ett hav av rovdjur som byter på maktlösa artister.

Om oss     Villkor     Kontakta oss