Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

BET free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Om du letar efter en webbplats som ägnas åt svart excellens är BET platsen att gå. Dessutom kan du strömma årtionden av program, filmer och mer med BET + eller titta live med din kabelleverantörsinloggning. Himlen är gränsen med BET. Läs min recension idag för att lära dig mer!

BET

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

betintl.co.uk

Det är alltid trevligt när vi kan se ett nätverk av kabel-tv från 80-, 90- och 2000-talet framgångsrikt göra övergången till internetåldern. Inte alla kanaler har kunnat dra av detta, åtminstone inte på ett sätt som gör att de kan behålla relevansen. Vissa kanaler har dock varit mer framgångsrika i detta avseende än andra. Vissa kanaler erbjuder en rad underhållning som har behållit lika mycket efterfrågan under 2000-talet som det gjorde på 20-talet.
När vi marscherar djupare in i det 21: a århundradet verkar det som om de mest framgångsrika företagen är de som kan tillgodose underhållning på något sätt. Med ökningen av binge-kulturen tack vare Netflix och det nästan konstanta utflödet av bitstora former av underhållning som memes och gifs att dela via sociala medier, kan det hävdas att popkulturen är mer genomgripande idag än den någonsin har varit tidigare.
Det verkar som om fler människor är intresserade av svart underhållning än någonsin tidigare, vilket sannolikt beror på hiphopmusikens breda överklagande. Denna genre åtnjuts av människor i alla åldrar och bakgrunder, så det finns mycket efterfrågan på den.
Trots detta har det alltid funnits en efterfrågan på svart konst. Naturligtvis är vi alla väl medvetna om hur kommersiellt framgångsrik Elvis Presley kunde bli på 1950- och 60-talet genom att tillägna sig och vitkalka svart musik. Heck, även rock and roll i sig är genomsyrad av svarta musikaliska rötter som blues, jazz och gospel. Den största skillnaden idag är att mer än någonsin tidigare hänger svart musiks kommersiella framgång mindre på att skapa vita versioner av den - öppnar fler dörrar för verkligt svarta konstformer än någonsin tidigare var öppna
Medan många svarta nyheter och underhållningsställen från det förflutna var relativt nischade i naturen - vilket innebär att du inte skulle se en hel del vita människor som prenumererar på, säg, Jet magazine - det faktum att svart musik och underhållning har nått en ny nivå av mainstream-erkännande möjliggör traditionellt svarta nätverk som BET att hitta ny kommersiell framgång.

Historia

Robert L. Johnson, från Freeport Illinois, tillbringade många år med att lobba för kabelindustrin. Men när lobbying äntligen tog sin vägtull bestämde han sig för att avgå från det yrket och starta sitt eget kabel-tv-nätverk. Beväpnad med ett lån på 15 000 dollar och en investering på 150 000 dollar från mediedekvering john Malone, bestämde han sig för att arbeta med sin vision.
Johnson, som var känd för sitt arbete inom musikindustrin, bestämde sig för att starta sitt eget kabelnätverk, BET, den 25 januari 1980. BET sändes ursprungligen som ett block av programmering på Madison Square Garden Sports Network (MSGSN) tre månader efter lanseringen. I sina tidiga dagar fokuserade BET främst på att sända musikvideor och repriser av kända svarta sitcoms. Men 1983 hade BET blivit ett eget fullskaligt kabelnät, oberoende av USA eller något annat programmeringsblock som var tillgängligt vid den tiden.
1991 blev BET det första svartdrivna tv-nätverket som någonsin noterats på New York Stock Exchange. Det var därifrån som BET förgrenade sig till andra plattformar och nätverk som var avsedda specifikt för svarta samhällen. Till exempel lanserades BET Her som BET Jazz som syftade till att lyfta fram svarta jazzmusiker.
1998 samarbetade BET med Starz! för att skapa en premiumkanal tillägnad svarta filmer. Detta ledde dock till att nätverket officiellt förlorade sin status som ett majoritets svartägt företag, och det slukades så småningom av mediekonglomeratet Viacom. Till denna dag står bet dock fortfarande som kanske det enda kabelnätet som enbart ägnas åt svart underhållning.

Design

När du väl har landat på BET.com hemsida kommer du omedelbart att förstå hur du använder den. Det är extremt lätt att navigera. Inte bara det, men webbplatsen är också välorganiserad och ren. Jag gillar verkligen rena linjer och tydligt definierade avsnitt och lådor för att passa innehåll i när det gäller webbdesign. Kanske är det bara min OCD som pratar, men BET lindrar några av mina OCD-problem med andra underhållningswebbplatser. Webbplatsen är laddad med innehåll och information, prickig utan att vara överväldigande eller distraherande.
Dina ögon kommer först att dras till rutorna ovanpå sidan märkta "NAACP Image Awards?" och "Shows?" Om du håller jämna steg med händelserna i det svarta samhället kan du se vilka utmärkelser som delas ut av NAACP och vilka tv-program som sänds på BET.
Bläddra ner på sidan för att hitta varje enskilt avsnitt. Varje avsnitt presenteras en efter en, så bläddra tills du hittar det du letar efter. Eller, om du föredrar, är samma avsnitt alltid tillgängliga högst upp på sidan, ovanför den korrekta sidan, i webbplatsens menyrad. Klicka på Program, Musik, BET+, Nyheter, Kändisar, Stil, Mer eller helt enkelt Live TV. Jag älskar hur enkelt och intuitivt det är att använda den här webbplatsen!

Innehåll

BET är en svartägd, svart driven, svart skapad webbplats som tillgodoser alla aspekter av svart popkultur. Artiklarna är oftast journalistiska till sin natur, informativa, engagerande och välskrivna. De har dock en debattartikel. Denna webbplats är uppfriskande i jämförelse med andra underhållningsnyhetswebbplatser eftersom den inte alltid fokuserar på de negativa aspekterna av svart kultur.
BET erbjuder tillgång till sin långa historia av programmering, liksom möjligheten att strömma aktuella program och till och med ställa in live BET-sändningar när som helst på dagen eller natten. Logga bara in med din kabelleverantör för att titta på BET live på din dator eller smartphone.

Skrivbords- och mobilupplevelse

BET har en fantastisk webbplats och skrivbordsupplevelse, men en sak till som skiljer den från varandra är det faktum att den erbjuder två separata appar - BET Now och BET +. Utöver den fantastiska designen erbjuder dessa appar olika innehåll och funktioner, vilket gör dem idealiska för olika typer av användare.
BET Now är en appbaserad version av BET.com som låter dig göra allt du kan på webbplatsen, bara snabbare och enklare. För att få ut mesta kostnaden för appen måste du logga in med din kabelleverantör.
BET+, å andra sidan, är BET:s egen premiumabonnemangsbaserade streamingtjänst. Med den här appen kan du strömma hundratals timmar av klassiska filmer, gamla tv-program och exklusivt BET + -innehåll som du inte kan hitta någon annanstans. Denna app är förståeligt nog bättre utformad än BET Now, men för en gratis app är BET Now verkligen inget att nysa på heller. Oavsett om det är på din dator eller din mobila enhet finns det många enkla och roliga sätt att njuta av bra svart innehåll tack vare BET.

Prissättning och planer

Så som jag började prata om för en stund sedan finns det många olika sätt att njuta av BET på olika nivåer, med olika betalningar och arrangemang att göra (liksom att helt enkelt använda BET.com som en nyhetssajt utan betalvägg).
Bet behöver en kabelleverantör för att låsa upp sitt nuvarande innehåll och live-TV.
Och BET + kommer att köra dig $ 9.99 per månad. Det är något att tänka på för dem som har plats i sin budget för en annan betald streamingtjänst.

Förslag som jag har för BET

Jag förstår att BET först och främst är en underhållningsnyhetssajt. Jag skulle vilja se BET utöka sin hårda nyhetssektion till att omfatta artiklar som rör politik och aktivism samt nyheter från hela världen som påverkar svarta samhällen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

BET

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss