Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Betfair free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Betfair är en ledande spelportal i Storbritannien som erbjuder fasta odds betting, online casino, online bingo och poker. Du kan fånga mer än 3000+ livehändelser i nätverket och kan strömma dem live om du uppfyller förutsättningarna. Betfair är en av de yngre spelwebbplatserna där ute, men det ger en av de bästa spelupplevelserna.

Betfair

betfair app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

betfair.com

Sedan 2000 har Betfair varit ett känt namn i Storbritannien för sitt arbete inom sportspel online. Med över 1 miljon aktiva användare och en veckovis intäktsgenerering på över 50 miljoner gbp gör Betfair något rätt.

Vad är Betfair?

Betfair är ett onlinespelföretag med fokus på spelare. Under de senaste åren har dess in-play-system varit en integrerad del av dess framgångshistoria, vilket gör det till ett av de mest innovativa och anmärkningsvärda spelbolagen i världen.

Live-täckning av olika sportevenemang

Betfairs TV-tjänst erbjuder fantastiska livestreamingsfunktioner till sina spelare. Från och med nu är nätverket värd för över 3,500 sportevenemang per år som täcker ett brett utbud av sporter från hela världen. Det betyder att till skillnad från Bovada kan du faktiskt strömma sportinnehållet live. Allt liveinnehåll på Betfair kan nås gratis förutom hästkapplöpning på platser som Förenade Arabemiraten, England eller Irland. Om du vill titta på hästkapplöpning måste du placera satsningar på minst 50p för att strömma nätverket.

Olika strömningsvillkor

Du kan inte strömma allt du ser i nätverket. Till exempel måste du finansiera ditt konto med minst 50 pence för att strömma fotboll. Samtidigt kan du strömma amerikansk och sydafrikansk hästkapplöpning gratis men du måste satsa minst 2 £ på evenemanget. Det kan komma ut som onödigt och förvirrande men plattformen måste följa domarna. Med detta sagt kan ingen av oss förneka att kriteriet för levande strömmande sporter som fotboll och tennis kommer med ett minimalt krav.

Livestreaming av hög kvalitet

Jag har testat livestreamen på Betfair och jag gillade det verkligen. Det finns ingen förvirring när det gäller urval. Allt är tydligt upplagt och du kan välja vilket evenemang du vill titta på. Om den är tillgänglig ser du en liten TV-symbol som öppnar ett streamingfönster. Fönstret kommer också att ha en kalender som består av in-play och detaljer om de kommande evenemangen. Det enda hålet jag kunde hitta i det här nätverket är att innehållet inte är för mycket. Så, förutom vinthund och hästkapplöpning, finns det inte många armaturer som du kan titta på.

Historia

Betfair, baserat i Hammersmith, London, grundades i juni 2000. Edward Wray och Andrew Back grundade företaget och sålde 23% av sin andel till SoftBank som satte värderingen av varumärket till 1.5 miljarder pund. 2006 förvärvade Betfair Timeform - ett hästkapplöpningsförlag. Betfair var också det första vadslagningsföretaget som sponsrade en fotbollsklubb, med Fulham som tog på sig satsen med Betfair-varumärket 2002-03. Förutom Fulham har bettingjätten ett sponsorskap med kända fotbollsklubbar som FC Barcelona, Juventus och Manchester United.
Betfair Radio-tjänsten är nu känd som Timeform Radio. Det sänder i allmänhet hästkapplöpning, och kommentatorer kan höras live på skrivbordet eller mobiltelefonen.

Varför ska du streama på Betfair?

Betfair erbjuder en streamingupplevelse för de flesta större evenemang, med in-play betting i hjärtat av sin användarupplevelse. Kvaliteten kan variera beroende på faktorer som anslutning och enhet, men totalt sett är Betfairs streaming pålitlig och trevlig.

Inga irriterande annonser

Till skillnad från vissa medelstora vadslagningsportaler som är starkt beroende av bannerannonser för att generera extra inkomster, har Betfair inte en enda annons. Inga irriterande popup-fönster och påträngande annonser tillåter spelare att fokusera på det som är viktigt snarare än att omdirigeras till annonsörens webbplats. Att inte ha annonser hindrar också användare från att klicka på skadlig kod och bjuda in problem.

Säkerhet & Trygghet

Betfair är en säker webbplats med omfattande reglering och licensiering. Det är väl underhållet och du behöver inte oroa dig för dina data. Visst, det finns några kritiska recensioner om dess prestanda, men de har liten inverkan på dina betalningar. Vanligtvis går webbplatser långsamt eller kraschar, men det kan hända med många vadslagningswebbplatser. Betfair har en SSL-kryptering, så du kan lita på webbplatsen.

Registrera dig erbjudande

Om du är en ny kund kan du få en registreringsbonus på 100 £. Detta erbjudande är tillgängligt för alla kunder. Bortsett från registreringserbjudandet kan du till och med få ut det mesta av kampanjkoderna som hjälper dig att tjäna gratis bonusar då och då.

Placera satsningar och betalningar

Betfair Exchange låter dig tävla mot andra spelare head-to-head. Förutom traditionella satsningar kan du använda Betfair Exchange för att ta bort mellanhanden ur bilden. Detta gör att du kan komma med dina egna villkor med andra spelare på samma plattform. Det finns ett obegränsat utrymme för experiment och även om 5% debiteras av varje vinst - får du fortfarande majoriteten av prispengarna.

Kundservice

Den enda funktionen som skulle göra eller bryta Betfairs förmåga att konkurrera med de bästa online-vadslagningsplattformarna är kundservice. Medan Betfair erbjuder telefonsupport dygnet runt, fann jag att livechattfunktionen var otillräcklig. Dessutom fann jag att röststöd var ett mycket bättre alternativ i oroliga tider.

Design

Betfair är en plattform som har både komplexa funktioner och enkelhet. Färgkombinationen Orange och Svart är mycket iögonfallande, och den lilla miniatyrreglaget låter dig se nästan alla händelser som finns tillgängliga på plattformen. Jag gillar hur det har separata menyer för sportrelaterade evenemang, liksom kategorier.

Rubrik

En slående design med orange bakgrund och svarta teckensnitt finns på hemsidan. Det finns tio kategorier i rubrikavsnittet: Politik, fotboll, hästkapplöpning, specialerbjudanden, cricket, tennis, golf, boxning, rugby och meny. Om du klickar på menyn kommer en panel som glider in från vänster att ha kolumnerna Sport, Funktioner och Special. Under var och en av dessa menyer hittar du en mängd alternativ som du kan välja mellan. Om du vill gå tillbaka till hemsidan klickar du bara på korsikonen till höger.

Hjälte avsnitt

Betfairs hjältesektion har miniatyrbilder med sporttema och banderoller till höger och överst till vänster. Dagens huvudämne finns vanligtvis på hemsidans banner. Du kan använda skjutreglaget för att titta närmare på olika banners. Det finns fem reglage vid varje given tidpunkt.

Kropp

När du bläddrar igenom den här sidan hittar du fyra huvudavsnitt: Bästa satsningar, Stjärnkolumnister, Funktioner och tjänster. Under Bästa spel kan du se de mest gynnsamma sportspelen från Betfairs experter. Under Star Columnists kan du hitta nyheter om sportspel från Betfairs tyckare. Under Funktioner hittar du exklusiva berättelser om de hetaste sportämnena. Under Tjänster hittar du flera användbara alternativ som Opta Stats, en podcast och belöningar.

Sidfot

Eftersom Betfair är en spelportal kommer deras sidfot att vara full av alternativ. Om du letar efter information på webbplatsen kan du hitta den under fliken Om, och om du behöver hjälp med att välja ett spel eller vill se hur ditt språk står sig mot andra är avsnittet Välj språk något för dig.

Innehåll

Betfair har många sporter att välja mellan och med in-play betting-funktionen kan du få en tävlingsupplevelse mot andra spelare. Du hittar de flesta av de populära sporterna här, liksom några som kan vara nya för dig. Med anständig täckning på spelmarknaden ger Betfair dig en kvalitativ spelupplevelse jämfört med Bet365:s allomfattande tillvägagångssätt.

Stationär / mobil upplevelse

Betfairs mobilapp är fantastisk. Du kan strömma webbplatsen från skrivbordet, använda mobilversionen eller ladda ner appen. Bland alla dessa tre plattformar älskar jag mobilappen mest eftersom den är utmärkt för att surfa och navigera över den.

Planer och prissättning

Betfair är inte en gratis streamingplattform. Prissättningen varierar beroende på vilken sport du vill titta på. I vissa fall måste du finansiera ditt konto för att streama, medan du i andra fall måste satsa för att komma åt en stream.

Förslag jag har till Betfair

Jag gillar plattformen och tycker att dess stadiga uppgång är imponerande. Jag skulle dock rekommendera utvecklarna att arbeta med kundsupport och streamingproblem som ofta uppstår. Dessutom är betalningskravet inte alltid stabilt vilket kan vara frustrerande.

Slutsats

Sammantaget är Betfair en bra webbplats om du är intresserad av att satsa på sporter som fotboll, cricket och hästkapplöpning. Visst, det finns många alternativ tillgängliga, men fotbollstäckningen på webbplatsen är verkligen fantastisk. Det finns ett bra utbud av satsningsalternativ tillsammans med gratis strömmar och justerbara utbetalningar. Enligt min mening bör du definitivt kolla in Betfair.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Betfair

betfair app

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss