Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Bigo Live free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Bigo Live är en applikation med nästan 300 miljoner användare. Det gör det möjligt för användare att sända sig själva, strömma live, spela spel och delta i andra former av innehåll. Baserat i Singapore har Bigo Live användare från 120+ länder och har över 50 miljoner recensioner på App-butiker tillsammans. Förutom dess popularitet som en plattform för sociala medier, tycker många att det är användbart för att sända sina liv eller spendera tid på att chatta med vänner eller familj.

Bigo Live

bigo live

bigo

bigo live tv

vad är bigo live

bigo tv

bigo tv pro

toppapp.live

bigo app

bigo bigo

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

bigo.tv

Under det senaste decenniet har appar och plattformar tagit över våra liv. Många av oss kan inte hävda att vi är frånvarande från sociala medier.

Framgång definierad i siffror

Miljardanvändarmärket berörs verkligen av plattformar som Facebook, YouTube och WhatsApp med Instagram som snabbt kantar allt närmare. Ökningen av appar från Östasien är dock tydligare med Bigo Live-appen som påstås ha nästan 300 miljoner användare. Om dessa siffror verkar otroliga kan du verifiera dem genom deras 35 miljoner recensioner bara i Google Play Butik.
Bigo Live-plattformen finns i över 150+ länder och driver majoriteten av sin trafik från den asiatiska marknaden.

Från chattrum till ett socialt fenomen

Bigo Live erbjuder unika funktioner som låter människor sända live och dela sina personliga erfarenheter med världen. Dessa funktioner gör att appen kan bli en del av vårt dagliga liv, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för användarna.

Vad är Bigo Live?

Bigo Live är en live social och video streaming applikation som utvecklades 2016 av ett Singapore-baserat internetföretag. Det erbjuder en billig social livevideosändning med VOIP - Voice over Internet Protocol-stöd. På bara tre år? tid har appen blivit ett känt namn i Singapore och i de flesta av de asiatiska länderna. Förmågan att dela ditt liv och inte bara talang har lett Bigo till sin stjärnstatus.

Hur fungerar Bigo Live?

Bigo Live ger dig möjlighet att livestreama med bara ett tryck. Du kan skapa och lägga upp dina videor inom några minuter, antingen registrera dig själv i appen eller logga in med Facebook eller Google ID. Genom Bigo Live kan du komma åt nytt, populärt innehåll i närheten, titta på en livestream eller gå med i en chatt. Du kan till och med dela en ström på sociala medier.
Om du är ett av arbetet med en viss streamer kan du skicka dem gåvor i form av bönor. Bönor som liknar "Gold on Reddit" indikerar populariteten. Du kan till och med handla dessa bönor för riktiga pengar. Dessutom handlar den här appen inte bara om streaming; den har också nivåer och rankningar, vilket gör det möjligt för användare att få XP genom att vara aktiva på plattformen.

Varför ska du använda Bigo Live-appen?

Det finns många goda skäl att använda Bigo Live-appen. Jag kommer att dela några av mina favoritskäl nedan.

Förmåga att sända dig själv

Den främsta anledningen till att jag älskar den här appen är att den låter mig sända mitt liveinnehåll. Oavsett om jag pratar, spelar spel, sjunger eller dansar, kan jag dela min erfarenhet med världen med ett enda klick. När ansiktsigenkänningen är klar kan du till och med använda skönhetseffekten när du videochattar. Det bästa är att du inte behöver ha talang för att få fler följare, bara en anständig historia är tillräckligt bra för att komma igång.

Titta på livestreamar

Jag tycker om att titta på andras innehåll och vad de gör i sina liv. Bigo Live ger tillgång till miljontals individer, inklusive begåvade sångare, dansare, komiker och lärare som använder plattformen för det större bästa. Dessutom finns det streamers som spelar "PUBG", "Fortnite", "Dota 2", "RoV" och "LOL" vilket är beroendeframkallande att titta på. Du kan till och med interagera med dessa programföretag, gå med i liveevenemang, tjäna belöningar och skicka virtuella gåvor.

Gratis röst- och videochatt

Vem som helst kan använda videochattfunktionen för att kommunicera med vänner eller främlingar. Du kan skapa en gruppvideochatt och prata med upp till nio personer i ett rum med flera gäster. Om du vill prata med en främling kan du välja olika chattrum och filtrera baserat på ämnen och plats.

Använda Spelcenter

Om du inte älskar livestreaming kan du ta en paus och njuta av olika spel på spelcentret. Det finns många spel som du kan spela med dina vänner och familjer, dessa inkluderar Sheep Battle, Snakes & Ladders och Ludo.

Titta på utbildningsströmmar

Om du letar efter ett bra sätt att förbättra dina mjuka färdigheter är Bigo Live en bra app att använda. Det finns många skapare som erbjuder livestreamingskurser, så att du enkelt kan lära dig engelska, mandarin, hindi eller något annat språk.

Sök astrologikonsultation och relationsråd

Det finns professionella astrologer på Bigo Live. Du kan ställa dem några frågor om dinutbildning, ekonomi, karriär, äktenskap, hälsa eller dina relationer. Jag är inte ett stort av den här funktionen eftersom jag inte är för mycket i astrologi, men ja om du är det så kommer du att ha en fantastisk tid på den här appen.

Varför ska du inte ladda ner Bigo Live-appen?

Efter att ha delat alla positiva aspekter av den här appen vill jag påpeka att den inte används så produktivt som man kan hoppas. Även om du kan utnyttja alla funktioner fullt ut och ge positiv energi, är det tyvärr inte så de flesta användare ser den här appen. De använder den för att marknadsföra våldsamt och sexuellt explicit innehåll. Speciellt med AI-åldersverifieringen som lätt kan luras kanske de flesta användare på den här appen inte ens är 17. Denna app lockar helt klart den yngre publiken och det säger sig självt att de flesta av publiken involverar lättklädda tonåringar. Om du inte tror mig, gör bara en slumpmässig sökning på Google och resultaten du hittar kommer att vara störande. Det värsta är att de flesta av dessa appar till och med använder sådant innehåll för att marknadsföra sin app på YouTube och videor i appen, vilket är ganska störande.

Design

Bigo Live-appen har en extremt ren design med dynamiska streamingalternativ. Det är lätt att navigera tack vare sitt användarvänliga gränssnitt. Visuellt är det lika bra som någon annan plattform på marknaden. Dess gränssnitt är superrent och strömmar är av anständig kvalitet. Normala och videochattar är upp till märket och det finns inga avvikelser vid anslutning.
Den turkosa och grå / vita färgkombinationen ser attraktiv ut för tonåringar och unga vuxna. Appens hemsida har ett sökfält till vänster följt av tre menyer - Populärt, Utforska och Spel. Till höger hittar du meddelandeikonen.
Huvudinnehållet är litet och användarminiatyrerna är inte så bra. Det finns fem alternativ under panelerna - Live, Plats, Sändning, Videor och Användarkonto. Detta är standard i de flesta kommunikationsappar.

Innehåll

Och om det inte räcker kan du också chatta med andra tittare i realtid. Det finns en mängd innehåll i den här appen. Du hittar underhållande videor från över en miljon användare över hela världen. Du kan titta på massor av innehåll inklusive bok- och filmrecensioner, dansföreställningar, sminkhandledning och mukbangs (människor som äter och chattar). Du kan följa dina favoritstreamare och få uppdateringar när de är online. Du kan skicka virtuella gåvor som stjärnor, godis, klubbor och hjärtan. Och om det inte räcker kan du också chatta med andra tittare i realtid.

Användbarhet

En del av innehållet i appen är dock mycket stötande och bör inte tillåtas. Många användare tycker att Bigo Live är stötande för sitt tvivelaktiga innehåll. Även om det är en bra app totalt sett, passerar en del av dess innehåll en linje och är inte acceptabelt. Den är tillgänglig på alla större plattformar, inklusive Android, iOS och Windows, vilket gör det enkelt att använda oavsett erfarenhet. Vlogging med Bigo Live är enkelt och okomplicerat - även om du inte har erfarenhet av videoproduktion. När det gäller funktion är Bigo Live lika bra som vilken toppapp som helst i Play Store eller App Store. Det finns dock vissa delar av appen som inte bör tillåtas eftersom de är sexuellt explicita eller våldsamma.

Förslag jag har för Bigo Live

Jag har några bekymmer med åldersverifieringssystemet i den här appen. Att kräva att användare avslöjar sin ålder, plats och kön är inte säkert för unga tonåringar. Det finns mycket innehåll som cirkulerar i nätverket som inte är lämpligt för ungdomar, och vissa användare går över gränsen genom att samla bönor som omvandlas till verkliga kontanter. Mitt förslag till utvecklare skulle vara att göra den här appen säkrare för användare, särskilt för att den är gratis.

Slutsats

Sammantaget används appen inte av rätt skäl i utvecklingsländer. Bigo Live är redan en av de största sociala medieplattformarna, och det är värt ett försök. Även om du inte hittar datum eller blir intresserad av plattformen kan du använda den som ett sätt att döda lite tid. Det är allt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Bigo Live

bigo live

bigo

bigo live tv

vad är bigo live

bigo tv

bigo tv pro

toppapp.live

bigo app

bigo bigo

bigo li

bigo live app

bigo live login

bigo live plus

bigo live stream

bigo live. tv

bigo tv live

mobile bigo tv

Bigo Live free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Bigo Live är en applikation med nästan 300 miljoner användare. Det gör det möjligt för användare att sända sig själva, strömma live, spela spel och delta i andra former av innehåll. Baserat i Singapore har Bigo Live användare från 120+ länder och har över 50 miljoner recensioner på App-butiker tillsammans. Förutom dess popularitet som en plattform för sociala medier, tycker många att det är användbart för att sända sina liv eller spendera tid på att chatta med vänner eller familj.

Om oss     Villkor     Kontakta oss