Premier League
Ons 20:30
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Liga BetPlay
Tor 01:45
Liga 1
Tor 09:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

CBC free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

CBC.ca kanske inte är det mest uppenbara valet när det gäller källor för att bryta underhållningsnyheter, men det kan bara vara det bästa valet. Om du aldrig vill missa en underhållningsnyhet utan att behöva gag genom de ofta ungdomliga och vaga artiklarna på många underhållningsnyhetssajter på webben, kan CBC Entertainment News bara vara webbplatsen för dig. Läs min recension av CBC News idag för att lära dig mer om denna ansedda källa till underhållningsnyheter!

Cbc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Tisdag, 20.Februari 2024
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

cbc.ca

CBC är ett kanadensiskt Broadcasting Corporation, som är ett nationellt offentligt programföretag som arbetar med mandat att betjäna alla kanadensare. CBC är den största sändningsinstitutionen i Kanada och tillhandahåller radio-, tv-, internet- och mobiltjänster. Dessutom har CBC producerat över 6 000 program sedan starten 1930 och äger och driver flera radiostationer över hela Kanada.
CBC är det äldsta sändningsnätverket i Kanada, och det sänder en stor majoritet av programmeringen som ses i Kanada. Detta inkluderar både tv- och radioprogram, liksom webbplatsen CBC.ca/news. Dessutom finns det inom CBC: s nyhetswebbplats en rik samling artiklar som specifikt handlar om underhållningsnyheter.
En av de bästa underhållningsnyhetssajterna på webben är inrymd djupt inne på CBC: s webbplats. Det kan vara lätt att förbise mot bakgrund av allt tv- och radioinnehåll som CBC tillhandahåller, men när du snubblar över CBC Entertainment News kanske du upptäcker att du inte behöver besöka en annan underhållningsnyhetssida igen.
Om du letar efter den senaste informationen om kanadensisk och internationell underhållning kommer CBC att hålla dig upptagen med mycket att läsa. Från recensioner och debattartiklar om de hetaste filmerna och programmen i branschen till de senaste nyheterna om kommande filmer och skådespelare, CBC Entertainment News visar oss alla hur en underhållningsnyhetssajt ska utföras, även om den gör det tyst.

Historia

Första gången cbc gjorde en tvåspråkig nyhetssändning var 1936. Och det invigdes under andra världskriget, den 1 januari 1941. Därför fick CBC News från sitt ursprung i uppdrag att leverera några av de mest historiskt viktiga och journalistiskt rigorösa sändningarna. Detta ledde till att CBC News fick ett rykte globalt som en av få nationella nyhetskanaler med enastående journalistisk integritet. År efter år.
Denna mentalitet skiftade från radio till tv till internet, slutligen, 1996, när CBC lanserade sin första webbplats, Newsworld Online. CBC News-webbplatsen som vi känner till idag gick dock live den 9 februari 1998. Och 2009 rullade CBC alla sina nyhetskanaler till en supersajt som heter cbc.ca. Denna centraliserade struktur möjliggjorde mer sömlös rapportering och bättre engagemang med allmänheten.
År 2013 skapade CBC News sin aboriginska webbplats. År 2016 döptes det om till CBC Indigenous och 2017 lanserade CBC sin flaggskeppsnyhetssändning, The National.
Den journalistiska noggrannheten som har vunnit CBC många nationella och internationella mediepriser (inklusive flera internationella Emmys, Prix Italia, Monte Carlo, Gabriel och Canadian Association of Journalists och RTDNA-utmärkelser) har också visats i sin underhållningsnyhetstäckning - vilket resulterar i några av de högkvalitativa underhållningsjournalistik som jag någonsin har haft nöjet att läsa.

Design

CBC Entertainment News är en frisk fläkt i det avseendet. Det första som verkligen fångade mitt öga om CBC Entertainment News är hur väl utformat det är - det är mer professionellt än någon annan underhållningsnyhetssida jag någonsin har besökt. Detta är uppriktigt sagt en frisk fläkt för mig. Underhållningsnyhetssajter har en dålig vana att vara unga, enligt min mening - de fastnar i kändisens glitter och glam och glömmer bort det faktum att dessa berättelser, oavsett ämne, fortfarande är nyheter i slutet av dagen. CBC Entertainment News är en frisk fläkt i det avseendet.
Tack och lov har professionalismen och allvaret hos CBC Entertainment News inte förändrats trots den senaste förändringen i ledningen. Designen förblir konsekvent över hela webbplatsen, vilket gör den mer användarvänlig och mogen än andra underhållningspublikationer.
Utvalt innehåll är organiserat i fem huvudavsnitt: Nyheter, Recensioner, Konst och underhållning, Anslutningar och Funktioner. Ett smakfullt (och nationalistiskt) vitt och rött tema är närvarande med färgutbrott i dämpad brådska och stolthet. Stänken av djup kanadensisk röd är glesa och skapar ett mycket minimalistiskt utseende. Utöver estetiken i det är CBC Entertainment News dock mycket rent ordnat och organiserat. Du hittar helt enkelt en huvudberättelse som visas med en extra stor miniatyrbild mot det övre mitten av hemsidan, vilket leder till en stapel med mindre kolumner, ordnade 2 till 2, vertikalt ner till botten. Utvalt innehåll är organiserat i fem huvudavsnitt: Nyheter, Recensioner, Konst och underhållning, Anslutningar och Funktioner.
Om du någonsin vill hoppa till något annat avsnitt av CBC News hittar du en bekväm menyrad för webbplatsen som möjliggör enkel navigering. Välj antingen Top Stories, Local, The National, Opinion, World, Politics eller Indigenous. Det är enkelt och lättillgängligt - precis som nyheter ska vara.

Innehåll

Jag uppskattar verkligen det faktum att CBC Entertainment News -berättelser inte alltid är ytliga eller baserade på tabloidspekulationer - det här är något jag känner ofta saknas på webbplatser som dessa. CBC kommer definitivt inte att bli din go-to-webbplats för kändisskvaller, men de kommer att tillhandahålla kvalitetsjournalistik som täcker underhållningsämnen.
Därför är bitarna på CBC Entertainment News tankeväckande, övertygande, väl undersökta, expertskrivna och faktakontrollerade. Om du vill ha en underhållningsnyhetssida som inte tillgriper ytlighet eller trite fluff, har du kommit till rätt ställe.

Mobil och stationär upplevelse

Jag har redan fortsatt om hur mycket jag tycker om CBC-webbplatsen i webbläsaren. Och jag är glad att kunna rapportera att appen erbjuder en lika utmärkt användarupplevelse och design. Faktum är att CBC News-appen är en av de bästa nyhetsapparna som för närvarande finns tillgängliga - åtminstone är den en av de högst rankade. Den är tillgänglig för både iOS och Android, men på Apple App Store har CBC News fått ett genomsnittligt betyg på 4.7 stjärnor (av 5) från 2 tusen individuella recensioner.

Prissättning och planer

Det finns ingen betalvägg eller prenumerationsavgift som krävs för att se innehåll på CBC Entertainment News. Det finns dock enstaka annonser. Lyckligtvis, med en anständig adblocker-förlängning, kommer du att kunna undvika de flesta av dem.

Förslag som jag har för CBC Entertainment News

Jag har inget negativt att säga om CBC Entertainment News. Webbplatsen är professionell, ren och lätt att använda. Appen är fantastisk och den är 100% gratis. Om du letar efter kvalitetsunderhållningsnyheter är CBC den webbplats du vill gå till. Det enda jag kan komma på är att jag gärna skulle vilja kunna ge dem mina pengar!
Om jag blir kräsen med det, kanske några fler medföljande videor med artiklarna kan skada.

Slutsats

Om du är trött på webbplatser som tillgodoser den minsta gemensamma nämnaren och vill ha en webbplats som levererar journalistisk integritet när det gäller underhållningsnyheter, är CBC Entertainment News definitivt värt att kolla in. Dessutom är deras design och övergripande användarupplevelse i toppklass, vilket gör den till en av de bäst utförda underhållningsnyhetssajterna runt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor Populara sokfragor

Cbc

CBC free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

CBC.ca kanske inte är det mest uppenbara valet när det gäller källor för att bryta underhållningsnyheter, men det kan bara vara det bästa valet. Om du aldrig vill missa en underhållningsnyhet utan att behöva gag genom de ofta ungdomliga och vaga artiklarna på många underhållningsnyhetssajter på webben, kan CBC Entertainment News bara vara webbplatsen för dig. Läs min recension av CBC News idag för att lära dig mer om denna ansedda källa till underhållningsnyheter!

Om oss     Villkor     Kontakta oss