Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Crunchyroll free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Crunchyroll är en välkänd anime-streamingwebbplats på internet. Den har ett stort samhälle runt nischen och erbjuder en mängd olika innehåll, inte bara för allmänna TV-program, manga och spel, utan också för diskussion och granskning. Crunchyrolls popularitet har dock avtagit de senaste åren och dess genomsnittliga användarupplevelse är inte värt din tid eller pengar.

Crunchyroll

crunchyroll pris

crunchy roll login

crunchyroll login

crunchyroll sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

crunchyroll.com/devices

Streamingmarknaden har nu gått in i specialsortimentet. De flesta streamingtjänster försöker skära ut sina egna nischer. Medan Netflix, Prime Video, HBO och Hulu konkurrerar i de övre nivåerna, har tjänster som Crunchyroll lyckats behålla sin popularitet samtidigt som de skiljer sig från den vanliga striden. Hur? Ingen av streamingtjänsterna konkurrerar faktiskt om animeinnehållet. Liknande trender kan ses via NBC:s ? Seeso? (Komedi-bara tjänst) och AMC? Rysning? (tjänst med skräcktema).
Om du letar efter en streamingtjänst som enkelt kan rankas bland de 5 bästa är Crunchyroll definitivt ett bra alternativ. Men det är nu på nedgång och kanske inte kan hantera sin framgång. Denna fientlighet mellan anime-fans kan förstås genom betygen i Play Store-appen. Ursprungligen en online-community blev Crunchyroll en legitim streamingplattform efter en framgångsrik period, men den har nu fallit platt i ansiktet. Jag skulle vilja dela lite information om den här webbplatsen med dig så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Vad är Crunchyroll?

Crunchyroll är en streamingplattform som gör det möjligt för användare att titta på anime gratis eller köpa ett premiumkonto med ytterligare funktioner. Tjänsten har varit i sin bästa tid under de senaste fem till sex åren, men de senaste åren har den minskat i kvalitet och uppfyller inte standarderna för sin bästa period. Det finns dock fortfarande skäl till varför du kanske vill använda Crunchyroll trots dessa problem.
Crunchyroll-appen är en av de mest populära anime-streamingplattformarna. Det ger ett brett utbud av innehåll, inklusive populära shower och manga. Du kan titta på anime-titlar och live-action-program timmar efter att de sänds på kanalen. Du kan också läsa manga på Crunchyroll-appen med ett premiumkonto. På så sätt kan du komma åt de senaste Kodansha Comics simulpubs.

Interaktiva spel

Crunchyroll ger ett anständigt antal speltitlar för iOS- och Android-användare, vilket är fördelen med att ladda ner appen snarare än att strömma på webbplatsen. Jag är säker på att Crunchyroll inom en snar framtid kommer att arbeta med att utöka sina speltitlar och potentiellt skära ut en ultranisch inom anime-segmentet.

Utmärkt kompatibilitet

Trots vissa problem med streamingkvaliteten fungerar Crunchyroll fortfarande perfekt på en mängd olika plattformar. Du kan ladda ner appen på din Chromecast, WiiU, Apple iOS, Windows Phone, Roku, Google TV, Apple TV och spelkonsoler som Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 och PS Vita. Om du uppgraderar till premiummedlemskap kan du komma åt ett stort innehållsbibliotek och strömma innehåll på alla dessa enheter.

Chattrum

Det som skiljer Crunchyroll från andra anime-streamingtjänster är avsikten att skapa en gemenskap. För att inte tala om, denna plattform började som en gemenskap. Som ett resultat kommer den sociala funktionalitetsaspekten alltid att finnas på denna plattform. Chatroom, tillsammans med videorekommendationer och märken, ger verkligen plattformen en community-vibe. Användare vill inte bara strömma anime; de vill dela med sig av sin åsikt och vill höra från andra.

Registrera dig

Om du inte vill betala för en prenumeration, skulle jag styra klart. Crunchyroll brukade vara en gratis streamingtjänst, men så är inte längre fallet. Du kan strömma allt innehåll i appen, men bara i 14 dagar. Därefter måste du prenumerera på premiumtjänsten. Så om du inte är redo att gå premium, tror jag inte att du ska fästa dig vid den här plattformen. Med shower som Black Clover, Naruto, One Piece, Dr.Stone och Fire Force är det lätt att lockas av stjärnuppställningen. Om du inte vill betala för en prenumeration, skulle jag undvika det.

Information om Crunchyroll-appen

Crunchyroll har installerats mer än 10 miljoner gånger. Detta visar webbplatsens trovärdighet i anime-utrymmet. När det gäller appstorlek beror det på din enhet. Appen uppdaterades den 31 december 2019 och det har gått mer än tre månader sedan den senaste uppdateringen. Således verkar utvecklarna inte riktigt aktiva jämfört med andra streamingtjänster.

Hur får man tillgång till Crunchyroll?

Du kan ladda ner appen från Google Play Store (Android) eller App Store (iOS). Om du inte har en av dessa plattformar kan du till och med välja kompatibla enheter som jag har nämnt ovan. Installera enheten, registrera dig och du kan strömma innehåll i två veckor utan att spendera en krona. Men efter två veckor måste du prenumerera på premiumtjänsten, som kostar $ 6.95 / mo.

Design

Jag gillar designen av den här appen, som har en ljus orange och vit färgkombination. Detta skiljer appen från andra mörka teman, som har mörkare menyer och knappar. Appen har två stora genrer - Drama och Anime.Med hjälp av dessa två flikar kan du hitta olika innehållshinkar som populära, simulcasts och uppdaterade. Allt innehåll som du ser i dessa avsnitt placeras i alfabetisk ordning.
Till skillnad från Crackle, som har ett annat gränssnitt för olika enheter, verkar Crunchyroll ha en standardlayout med begränsad information jämfört med webbplatsen som också har nyhets- och diskussionsforum. Men på grund av dessa alternativ ser webbplatsen rörig ut.

Innehåll

Crunchyroll ger dig tillgång till över 200+ anime-serier som är kompatibla med ett brett utbud av enheter. Du kan titta på populära anime-serier som Naruto, One Piece eller Death Note och kan till och med skapa en kö för att hålla reda på framstegen. Om du är ny i animevärlden är det slumpmässiga alternativet värt att utforska om du är på en 14-dagars gratis provperiod. Välj inte den populära anime eftersom du kanske hittar den var som helst på webben. Titta bara på vad Crunchyroll rekommenderar, så kan du fatta beslutet själv.
Crunchyroll fortsätter att växa sitt innehållsutbud med tillägg av spel. Detta drag känns som en bra start på något ikoniskt, eftersom det finns så många andra videor du kan titta på på Crunchyroll förutom anime. Det finns forum och funktioner som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och lära dig mer om animeindustrin, samt podcaster och recensioner av olika anime-serier och manga. Det finns så många andra videor tillgängliga på Crunchyroll än bara anime.

Planer och prissättning

Crunchyroll är gratis under en begränsad tid, men premiumtjänsten kostar $ 6.95 / månad. Det är mycket pengar om du bara tittar på några nischgenrebaserade streamingtjänster, som ? Rysning? och? Sesso? som kostar samma belopp som Hulu + Live TV. Men om du är ett anime-fan tror jag inte att det är värt att betala premien eftersom det finns många strömmande webbplatser av god kvalitet som inte tar ut extra.

Stationär / mobil upplevelse

Jag hade en svår streamingupplevelse i Crunchyroll-appen nyligen. Strömmen skulle ständigt buffra, och efter varje minut skulle den buffra i två minuter. Jag trodde att detta kunde bero på min internetanslutning, men jag var på en 16 MBPS-anslutning där andra appar var stabila. Att skicka in en biljett hjälpte inte heller; de tog en evighet att ta itu med mina bekymmer.

Förslag jag har för Crunchyroll

Trots sin massiva innehållskatalog är det svårt att lita på en premiumplattform på grund av dess brist på stabil streaming och kundsupport. Annonserna i gratisversionen är så repetitiva att du kommer att sluta memorera dem, långa laddningstider, buffringshastighet och kraschar försämrar appen ytterligare. Jag hoppas att utvecklarna uppmärksammar detta och börjar arbeta.

Slutsats

Om du är ett stort anime-fan är chansen stor att du redan prenumererar på den här tjänsten. Men när du läser den här recensionen vet du själv att Crunchyroll bara är en skugga av sitt tidigare jag. Å andra sidan, om du är en ny användare, rekommenderar jag att du börjar med en 14-dagars gratis provperiod. Upplev plattformen och se om det är vettigt för dig att gå premium. Om det gör det, bör $ 6.95 / mo inte vara en stor stötesten.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Crunchyroll

crunchyroll pris

crunchy roll login

crunchyroll login

crunchyroll sverige

Crunchyroll free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Crunchyroll är en välkänd anime-streamingwebbplats på internet. Den har ett stort samhälle runt nischen och erbjuder en mängd olika innehåll, inte bara för allmänna TV-program, manga och spel, utan också för diskussion och granskning. Crunchyrolls popularitet har dock avtagit de senaste åren och dess genomsnittliga användarupplevelse är inte värt din tid eller pengar.

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss