Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

DailyMotion free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Dailymotion är som YouTube för vuxna. Det erbjuder videor om aktuella händelser, underhållningsnyheter och sport på ett lätt smältbart sätt. Min recension på Daily Motion kommer att förklara allt detta mer i detalj. Så tveka inte och kolla in det idag!

Dailymotion

dailymotion

dailymotion gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

dailymotion.com

Det är här andra videoströmningsplattformar spelar in. Andra videoströmningsplattformar, som Hulu, Netflix, Amazon Prime Video och CBS All Access, är alla ganska populära och har sina egna uppsättningar fördelar och nackdelar. Det beror verkligen på vad du letar efter i en streamingtjänst och vilken som passar dina behov bäst.
Folk tror verkligen att YouTubes annonser är påträngande och irriterande. De finns överallt och de stör användarupplevelsen. Dessutom verkar det som om YouTube bara kommer att öka dem i framtiden, vilket definitivt inte är vad folk vill ha.
Många är bekymrade över YouTubes policy för censur. I allt högre grad har YouTube under det senaste decenniet blivit nästan drakoniskt i det sätt som de hanterar censurering av innehåll på sina servrar. Allt som krävs är ett enda klagomål om att en video ska tas bort, eller om YouTube inte håller med om vad du säger i dina videor, ja, de kan helt enkelt demonetisera din kanal. Detta är mycket oroande för frågan om yttrandefrihet, något som många människor (förståeligt) tar på största allvar.
YouTubes slipups har gjort det möjligt för andra videoströmningsplattformar att stiga upp och samla hundratals miljoner unika månatliga användare. En sådan videoströmningswebbplats som kommer att tänka på är Vimeo, som framgångsrikt har lyckats märka sig som en slags anti-YouTube, med coolare censurpolicyer och absolut noll annonser. Tyvärr har Vimeo dock ännu inte ens kunnat skrapa ytan på engagemang som YouTube har, vilket innebär att utbudet av videor som finns tillgängliga på Vimeo kommer att bli relativt mycket begränsat.
En annan videostreamingtjänst som har ökat i popularitet är Daily Motion. Även om det inte har konkurrerat med YouTubes popularitet har det samlat 300 miljoner aktiva månatliga användare. Detta tyder på att Daily Motion kan vara ett livskraftigt alternativ till YouTube om du letar efter en annan streamingtjänst. Låt oss dyka in i hur den här tjänsten fungerar och se om den kan vara en värdig ersättning för YouTube.

Historia

Benjamin Bejbaum och Olivier Poitrey grundade Dailymotion i mars 2005. Webbplatsen gick live från vardagsrummet i Poitreys lägenhet i Paris. Mellan Bejbaum, Poitrey och 4 andra kunde en liten grupp på 6 personer slå ihop 6 000 för att få igång verksamheten. Denna ödmjuka början såg dock som i september året därpå Dailymotion kunde höja investeringar från Atlas Ventures och Partech International till ett belopp av 7 miljoner euro. Enligt franska Web 2.0 fick Dailymotion mest insamlade medel av någon webbplats 2006. Därifrån rullade pengarna bara in.
I oktober 2009 investerade den franska regeringen i Daily Motion via en federal strategisk investeringsfond. Och den 25 januari 2011 köpte Orange en andel på 49% i företaget, utvärderad till 62 miljoner euro. Företaget var då värt totalt 120 miljoner dollar.
År 2013 förvärvade Orange resterande 51% av Daily Motion för 61 miljoner. Och i maj samma år blockerade den franska regeringen ett försök från Yahoo att köpa majoritetsaktien.
2014: På en presskonferens avslöjade Orange VD Stephane Richard att företaget hade varit i förhandlingar med Microsoft för att få Daily Motion till den amerikanska marknaden. Samtal fördes också med andra potentiella partners. 2015: Vivendi köpte en andel på 80% i Dailymotion och ökade den till 90% i september. Företaget är fortfarande till stor del Frankrike-baserat.

Design

Under denna lista finns en horisontell lista över kanaler, var och en med sin egen miniatyrbild och beskrivning. Det vänstra sidofältet har tre flikar: Trending, Top 10 och New. Till höger om dessa finns ytterligare fem flikar: Bibliotek, Kommentarer, Taggar, Gilla-markeringar och Prenumerationer. När du besöker Daily Motion-webbplatsen för första gången kan du bli förvånad över dess professionella utseende. Det ser inte alls lika prickigt eller så användarvänligt ut som YouTube skulle göra. Hemsidan har en vertikalt kaskadlista över utvalda videor, med undertiteln "topphistorier idag", för att ge dig en bättre uppfattning om vad jag menar. Under denna lista finns en horisontell lista över kanaler med egna miniatyrbilder och beskrivningar. Det vänstra sidofältet har tre flikar: Trending, Top 10 och New. Till höger om dessa finns ytterligare fem flikar: Bibliotek, Kommentarer, Taggar, Gilla-markeringar och Prenumerationer.
Överst på sidan finns en mycket dämpad menyrad för webbplatsen. Du kan navigera i Daily Motion efter typ av innehåll: välj från standardhemsidan, Utvalda eller bläddra på webbplatsen genom att klicka på Nyheter, Sport, Underhållning eller Musik. Det är glest och barebones, men det ger sidan en väldigt stilren och minimalistisk känsla.
Daily Motion är den första strömmande webbplatsen som jag har besökt som har fått mig att tro att jag kunde dra nytta av att göra den till min hemsida. Det faktum att det är utformat i form av populära nyhetssajter är kanske där denna instinkt kommer ifrån. Det är perfekt för att hålla jämna steg med aktuella händelser, inte bara falla ner i ett kaninhål av potentiellt meningslös underhållning som man kan vara brukar göra på YouTube. Kanske kan man säga att Daily Motion är YouTube för den mer seriösa eller världsliga tittaren.

Innehåll

Daily Motion verkar sträva efter en mer seriös ton än de flesta videoströmningsplattformar, delvis på grund av webbplatsens fokus på aktuella händelser. Kvaliteten på innehållet på Daily Motion är vanligtvis högre än för andra plattformar, troligen för att certifierade bidragsgivare är mer benägna att presenteras. Denna betoning på kvalitet kan också vara anledningen till att Daily Motion blir mer populär bland erfarna innehållskonsumenter.
Om du är den typ av person som föredrar det senare, kan du ha svårare att hitta det du letar efter. Med detta sagt kommer Dailymotion att vara lite mer begränsad när det gäller omfattningen av tillgängligt innehåll. Så det är den klassiska debatten: kvalitet eller kvantitet? Om du föredrar kvalitet framför kvantitet tror jag att du kommer att vara mycket nöjd med vad Dailymotion har att erbjuda. Om du föredrar kvantitet framför kvalitet kan det vara svårare att hitta det du letar efter.

Skrivbords- och mobilupplevelse

En sak att tänka på när du använder Daily Motion är att det kan finnas en fördröjning på videor såväl som sidladdning. Videor kan också ibland vackla in och ut ur bättre upplösningskvaliteter, beroende på vad du gör. Å andra sidan är skrivbordsupplevelsen trevlig eftersom när du bläddrar ner på en viss sida (under en spelande video) kommer videon att minimera sig själv i ett verktygsfält ovanför innehållet du tittar på, så att du kan fortsätta surfa utan att missa vad som händer.
Det verkar som om Daily Motion-appen ger en bättre övergripande användarupplevelse än webbplatsens upplevelse tenderar att ge, med mindre fördröjning och bättre prestanda. Detta kan vara det bästa sättet att gå för att fullt ut kunna njuta av allt som Daily Motion har att erbjuda. Andra verkar hålla med - appen har ett genomsnittligt betyg på 4.5 stjärnor på Apple App Store.

Prissättning och planer

DailyMotion är en helt gratis webbplats och app där du kan bläddra och titta på videor utan några dolda avgifter. Det krävs inga prenumerationer och det finns inga annonser som avbryter din tittarupplevelse.

Förslag som jag har för Daily Motion

En eventuell redesign av den stationära och mobila webbläsarversionen av Daily Motion kan vara på sin plats. Jag menar inte nödvändigtvis ur estetisk synvinkel, för jag tycker att webbplatsen faktiskt ser väldigt trevlig ut, jag talar mer ur funktionalitetssynpunkt. Kanske finns det några kodningsgenvägar att undersöka för att undvika videouppspelningsfördröjning och få sidor att ladda snabbare.
Om du letar efter väl utförda videor som hjälper dig att hålla dig uppdaterad om aktuella händelser är Dailymotion webbplatsen för dig. Det kommer inte att finnas lika många videor som YouTube, men de kommer i genomsnitt sannolikt att vara av högre kaliber.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Dailymotion

dailymotion

dailymotion gratis

DailyMotion free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Dailymotion är som YouTube för vuxna. Det erbjuder videor om aktuella händelser, underhållningsnyheter och sport på ett lätt smältbart sätt. Min recension på Daily Motion kommer att förklara allt detta mer i detalj. Så tveka inte och kolla in det idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss