Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Deadline free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Deadline är en pålitlig källa till underhållningsnyheter. Om du letar efter information som är äkta och inte full av clickbait, kan Deadline vara webbplatsen för dig. Ta en titt på min recension för att lära dig mer!

Deadline

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

deadline.com

För att hålla jämna steg med de senaste underhållningsnyheterna kan det vara svårt att bestämma vilket uttag du ska prenumerera på. Varje utlopp har sitt eget fokus och tillvägagångssätt, vilket kan göra det svårt att sålla igenom all information. Detta ständiga flöde i underhållningsnyheter innebär att det kan vara svårt att veta vad som är sant och vad som inte är det. Det är viktigt att ha mer än en informationskälla så att du kan få en mer fullständig bild.
Oroa dig inte, att ta reda på vad du vill är precis vad jag är här för. Med så många bra alternativ tillgängliga kan det vara svårt att bestämma vilket som passar dig. Men med min hjälp kommer du att kunna hitta den perfekta som passar din unika smak och intressen.
Vissa människor tror att du inte behöver en enda underhållningsnyhetssida för att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna i underhållningsindustrin. Faktum är att det skulle vara mer meningsfullt att bläddra bland alla de bästa källorna för underhållningsnyheter för att få en mer omfattande bild av vad som händer.
Med detta sagt kommer vissa webbplatser av denna typ uppenbarligen att bli bättre än andra. När det gäller design, innehållets kvalitet och vilka typer av innehåll som fokuseras på mer än andra, kan det inte förnekas att vissa underhållningsnyhetssajter kommer att skräddarsys bättre för dina egna specifika behov. Därför är det verkligen långt ifrån en dålig idé att ha en solid go-to, standard underhållningsnyhetssajt.
Allt beror på vad det är du är mest intresserad av, samt vad du värdesätter mest på en nyhetssajt. Kanske föredrar du en underhållningsnyhetssida med en riktigt snygg design, en som är mycket inriktad på användarupplevelse. Eller kanske innehåll är kung, i vilket fall du förmodligen vill kunna lita på en webbplats med den bästa personalen av författare. Kanske är din största oro en webbplats med lång livslängd, som Rolling Stone eller People. Oavsett vad dina kärnproblem råkar vara, finns det en webbplats som tillgodoser dina behov bättre än alla andra. Så oavsett om det är en snygg design som tilltalar dina intressen eller bra skrivande och långsiktig stabilitet som betyder mest, har vi precis rätt plats för dig.
Vissa underhållningsnyhetssajter startas som bloggar. Det betyder att de är mer medvetna om vad som händer med teknik och design relaterad till underhållning.
Deadlines, som de flesta moderna ämnen, tenderar att ha en mer journalistisk ton i sina artiklar. De är mindre involverade och kortare i längd - perfekt för någon som är upptagen men vill hålla koll på sina favoritprogram, filmer, skådespelare och underhållare.
Om den beskrivningen låter som du kan Deadline Hollywood bara vara den webbplats du har väntat på. Så, utan vidare, låt oss dyka in i var Deadline Hollywood kom ifrån, hur det fungerar och om det är värt din tid.

Historia

Nyhetssajten Deadline Hollywood skapades av underhållningsnyhetsjournalisten Niki Finke 2002. Det började som en serie kolumner som heter "Deadline Hollywood?" som dök upp i LA Times. Därifrån förvandlade Finke sina kolumner till en blogg, tidigare känd som Deadline Hollywood Daily, 2006.
Finke mötte omedelbar framgång och bestämde sig för att lansera en webbplatsversion av bloggen, som en webbplats för underhållningsnyheter, det året (2006). År 2009 blev Deadline Hollywood en av de mest följda underhållningsnyhetssajterna på webben, en myndighet och institution i underhållningsnyhetskretsen.
På toppen av sin popularitet 2009 sålde Niki Finke, affärskunnig individ, Deadline till Penske Media Corporation för en imponerande sjusiffrig prislapp. Förutom försäljningen av själva webbplatsen fick Finke ett femårigt anställningsavtal som enligt LA Times var värt miljoner. Detta gjorde det möjligt för henne att fortsätta arbeta på webbplatsen när dess ägare officiellt utbytte händer.
I september 2009 förkortade Deadline Hollywood sin URL från deadlinehollywood.com till deadline.com. Namnet på webbplatsen förblev dock Deadline Hollywood. Publikationen breddade sina horisonter och expanderade till New York City 2010 tillsammans med anställningen av Variety magazines Mike Fleming Jr. som Deadlines New York-redaktör. Financial Times redaktör Tim Adler tillkom också för att ta hand om Deadline London. Och Nellie Andreeva togs ombord för att hantera Deadlines tv-täckning tillsammans med Tim Adler.
Finke, huvudredaktör för Deadline Hollywood fram till 2013, lämnade efter en rapporterad årslång tvist som hon hade haft med Penske över deras beslut att köpa ut konkurrentens branschtidning och webbplats, Variety. Deadline står dock kvar idag, som en av de mest inflytelserika och mest besökta underhållningsnyhetssajterna på internet.

Design

Deadline Hollywood behåller till stor del en bloggestetik. Jag tror att detta bara kan vara min personliga preferens, men jag är inte ett stort av layouten. När jag går till en nyhetssajt, vare sig det är underhållning, politik, sport etc., förväntar jag mig en viss luft av professionalism. Och det är inte det jag tänker på när jag ser ett bloggliknande format.
Istället för att erbjuda ett förstasidesöverklagande har Deadline enskilda inlägg som listas i en slags tabell. De gör förmodligen detta som en hyllning till Deadline Hollywoods rötter, men jag tror att det tar bort från webbplatsens övergripande design. Toppen kanske 1/8 av hemsidan har dock den här mer nyhetsnätverksliknande layouten, men ändå är den lite för prickig och rörig för min smak, med en brytande historia popup högst upp och några utvalda bitar utspridda omedelbart nedanför.

Innehåll

Deadline är en pålitlig källa när det gäller att bryta underhållningsnyheter. De är alltid uppdaterade och deras täckning av olika berättelser är väl avrundad. Deras POLITICS-sektion är också en välkommen förändring av takten för en underhållningswebbplats.
För resten av innehållet på webbplatsen rekommenderar vi att du tittar i menyraden. Besökare kan bläddra igenom webbplatsen genom att välja en av följande kategorier: TV, Film, Awards Line, Box Office, Business, Hero Nation, International, Broadway eller Video (Deadline?" s TV-videoinnehåll).

Mobil och stationär upplevelse

Mobilappen för Deadline är mycket mer professionell än webbplatsen i webbläsaren. Det är strömlinjeformat, mindre rörigt och lättare att navigera och läsa. Den läser mer som en onlinepublikation och mindre som en blogg.
Många iPhone-användare håller med mig om att Deadline Hollywood-appen är en av de bästa underhållningsnyhetsapparna som finns tillgängliga i Apple App Store. Appen har ett genomsnittligt totalbetyg på 4.7 stjärnor (av 5) från över 2 tusen enskilda granskare. Detta kan göra det till det bästa sättet att få alla dina underhållningsnyheter när du är på språng.

Prissättning och planer

Deadline Hollywood är en helt gratis källa till nyheter och information. Det finns inga betalväggar eller blockerat innehåll att oroa sig för; du måste stå ut med enstaka annons, men (proffstips) det är inget att oroa sig för med ett bra annonsblockerartillägg för din webbläsare.

Förslag som jag har för Deadline Hollywood

Jag tror att det skulle vara en bra idé för Deadline Hollywood att omforma sin stationära webbplats. Kanske kan de använda det snygga och professionella utseendet på appens design. De bör också ändra sin blogglayout till något mer nyhetsliknande.
För det andra skulle det vara fördelaktigt att erbjuda en premiumupplevelse av webbplatsen mot en månadsavgift. Till exempel en annonsfri upplevelse, exklusivt innehåll, kanske en och annan tryckt version av tidningen? Jag tror att fans av Deadline lätt skulle betala fem eller tio dollar i månaden för något liknande - några extra förmåner.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Deadline

Deadline free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Deadline är en pålitlig källa till underhållningsnyheter. Om du letar efter information som är äkta och inte full av clickbait, kan Deadline vara webbplatsen för dig. Ta en titt på min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss