Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Deezer free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Deezer är en musikströmningstjänst som har många funktioner som gör det till ett fantastiskt val för människor. Med över 56 miljoner låtar, massor av podcasts och några unika och användbara funktioner kommer det att bredda dina musikaliska horisonter och tillgodose dina välbekanta smaker med lätthet. Jag har granskat Deezer och funnit att det är en av de bästa tjänsterna där ute!

Deezer

deezer sverige

deezer pris

deezer login

deezer free

deezer.com login

fotbollstidningar

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

deezer.com

De flesta människor känner att musik talar till dem på en mycket personlig nivå och förbinder dem med andras känslor och erfarenheter genom sitt universella språk. Det är en av de mest älskade konstformerna i historien och kan uppskattas av alla oavsett deras kulturella bakgrund eller modersmål.
Musik spelar en viktig roll i våra liv. Vi lyssnar på musik av olika anledningar, bland annat medan vi kör, tränar, festar och mycket mer. Rätt ljudspår kan göra vilken aktivitet som helst bättre.
Musik är viktigt och mycket populärt. Vi skapar ofta noggrant detaljerade spellistor för att passa vissa stämningar och aktiviteter. Till exempel har jag en lång sömnspellista med låtar som hjälper mig att invagga mig i en djup och drömmande REM-cykel.
Det är därför du måste hitta rätt musikströmningstjänst som passar dina unika musikaliska behov. Varje musikströmningsapp på marknaden erbjuder en annan vision för hur musik kan nås. Vissa förlitar sig till exempel mer på emulering av radio (tänk iHeart Radio, Pandora, Last.Fm, etc.); medan andra möjliggör en mer anpassningsbar och personlig upplevelse (Spotify, Tidal, Sound Cloud). För att urskilja vilken musikströmningstjänst som passar dig måste du ta en titt på var och en och se om den kommer att vara harmonisk med de sätt på vilka du föredrar att lyssna.
Nu när vi har täckt grunderna är det dags att titta närmare på Deezer. Baserat på Paris, Frankrike, erbjuder denna musikströmningstjänst över 56 miljoner låtar att välja mellan. Även om det kanske inte får lika mycket global uppmärksamhet eller inflytande som andra tjänster som Spotify eller Pandora, är Deezer definitivt värt att överväga. Från och med nu använder 14 miljoner människor aktivt tjänsten varje månad. Låt oss dyka in och se vad allt väsen handlar om!

Historia

2006 utvecklade Daniel Marhely den första iterationen av det som nu kallas Deezer. Ursprungligen kallades det Blogmusik och skapades för att ge människor obegränsad musikströmning via teknik. Tack och lov för Marhelys ansträngningar, eftersom hans dröm har gått i uppfyllelse och vi alla kan njuta av obegränsad musikströmning till hands.
Det tog inte lång tid innan Blogmusik anklagades för upphovsrättsintrång av den franska byrån SACEM. Webbplatsen stängdes omedelbart i april 2007. Marhely lät dock inte detta avskräcka honom. I augusti 2007 var webbplatsen igång igen, den här gången märkt som Deezer (ett mycket bättre namn ändå).
Han träffade en överenskommelse med SACEM som sa att han skulle betala upphovsrättsinnehavarna, med pengar som tjänats genom reklam på Deezer, i utbyte mot tillstånd att strömma låtarna som de strömmade på Deezer från iTunes; avtalet dikterade också, av någon anledning, att Deezer måste ge sina användare möjlighet att ladda ner låtarna som de strömmade på Deezer från iTunes, vilket resulterade i att Deezer fick en provision på varje köp.
2007 lanserades Deezer äntligen. Vid denna tidpunkt hade Marhely ännu inte förhandlat fram kontrakt med några större skivbolag. Detta resulterade naturligtvis i ett begränsat bibliotek med tillgängliga låtar. Det tog mer än två år, men så småningom kunde Marhely få de tre största etiketterna i världen ombord: Universal, Sony och Warner. Dessutom förvärvade Deezer också rättigheterna till musik från flera mindre, mindre kända etiketter, vilket har lett till den rika samlingen av musik som finns på tjänsten idag.

Design

Deezer-appen har ett imponerande betyg på 4.6 på Apple App Store. Detta beror åtminstone delvis på Deezers intuitiva och estetiskt tilltalande design. Appen är extremt användarvänlig, vilket gör det enklare än någonsin att bläddra bland låtar, skapa spellistor, upptäcka nya artister och spår och hålla jämna steg med dina favoritpodcaster. Det bästa sättet jag kan tänka mig att beskriva Deezers design skulle vara att säga att den är snygg, modern och visuellt tilltalande - något som en korsning mellan Spotify och Apple Music. Den har all bekvämlighetsfunktionalitet hos Spotify med en mycket intuitiv organisationsstruktur, ungefär som Apple Music. När det gäller musikströmningsappar har Deezer lätt några av de bästa designerna på marknaden.

Innehåll

Från och med tidpunkten för denna recension erbjuder Deezer 56 miljoner låtar tillgängliga för att strömma och ladda ner samt en regelbundet uppdaterad lista över allt det bästa inom strömmande talkradioprogram. Denna tjänst är inte bara för musikälskare, den tillgodoser nästan alla dina ljudströmningsbehov.
Som Spotify-användare kommer du att känna till ? Rinna? - det här är samma personliga lyssningsrekommendationer och föreslagna nya genrer, artister och låtar som du kan komma åt under ? Upptäck varje vecka? spellista på Deezer. Men till skillnad från på Spotify där dessa är satta i sten när du har skapat din spellista kan du använda Flow för att utforska ny musik när som helst.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Deezer-appen har en användarupplevelse som är nästan perfekt. Det kommer inte att finnas någon som helst inlärningskurva som står i vägen mellan dig och timmar av oavbrutet lyssnande med Deezer. Du är dock inte begränsad till att bara lyssna på låtar på din smartphone heller - tack vare Deezer Premiums nedladdningsfunktioner, lyssna snabbt och bekvämt på din musik på vilken enhet som helst, vilket gör skrivbordsupplevelsen lika bra som den mobila.

Prissättning och planer

Om du vill uppgradera till premiumplanen, som är $ 9.99 per månad, kommer du att kunna undvika annonser och har ingen gräns för hopp per spår, samt offline-lyssningsförmåga. Det sista alternativet är familjeplanen som kostar $ 14.99 per månad och inkluderar upp till sex familjemedlemmar med sina egna individuella profiler och tillgång till hela låtbiblioteket. Deezer erbjuder tre olika planer - Deezer Free, Deezer Premium och Deezer Family. Varje plan har sina egna fördelar och nackdelar - till exempel har gratisversionen annonser men obegränsad spårhoppning; premium tar bort annonser och möjliggör mer hopp per spår; medan familjeplanen kostar mer men ger varje medlem sin egen profil utan annonser eller begränsningar för spårhoppning.
Till skillnad från gratisplanen som erbjuder ett begränsat antal hopp och annonser, ger premiumplanen på Deezer dig obegränsad tillgång till alla dess funktioner, inklusive inga annonser, offline-lyssning på vilken enhet som helst och obegränsade hopp. Premiumplanen är prissatt till $ 9.99 per månad, ungefär i nivå med andra tjänster i sitt slag.
Däremot är Pandora-familjen i huvudsak standardpaketet gånger 2. Det betyder att du bara får två individuella profiler, som var och en är betydligt svagare än Deezer Premiums kapacitet. Med hela $ 29.99 per månad är denna plan allt annat än en stjäla.

Förslag som jag har för Deezer

Jag skulle vilja se Deezer göra det lättare för oberoende och underjordiska artister att få sin musik med på tjänsten, samt göra det lättare för dem att ladda upp sin musik ofta. Visst, Deezer erbjuder låtar från många indieetiketter, men jag tror att det kan underlättas för alla band var som helst att snabbt ladda upp sin musik till Deezer. Spotify och Apple Music, för kontrast, är båda ganska bra om detta. Jag anser att Deezer bör följa efter.

Slutsats

Sammantaget kan Deezer bara vara den bästa musikströmningstjänsten du aldrig har hört talas om. Det är verkligen en dold pärla, och jag vet inte varför det inte får mer uppmärksamhet på global nivå - kanske kan de dra nytta av en mer aktiv marknadsföringskampanj eller två - men det förtjänar att erkännas för vad det är. Med fler låtar än både Spotify och Apple Music att välja mellan, massor av podcasts, bra appdesign och några roliga och användbara funktioner kan Deezer bara vara den streamingtjänst jag behövde för att konvertera mig från Spotify.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Deezer

deezer sverige

deezer pris

deezer login

deezer free

deezer.com login

fotbollstidningar

Deezer free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Deezer är en musikströmningstjänst som har många funktioner som gör det till ett fantastiskt val för människor. Med över 56 miljoner låtar, massor av podcasts och några unika och användbara funktioner kommer det att bredda dina musikaliska horisonter och tillgodose dina välbekanta smaker med lätthet. Jag har granskat Deezer och funnit att det är en av de bästa tjänsterna där ute!

Om oss     Villkor     Kontakta oss