Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Emby free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Emby.media är en av de mest populära mediasviterna som finns idag. Den är elegant utformad, enkel att använda, helt strömlinjeformad på alla enheter och gör det enklare än någonsin för dig att komma åt allt ditt medieinnehåll, oavsett typ eller var du råkar vara. Även om du inte har tillgång till internet kan du med en prenumeration på Emby Premiere fortfarande komma åt ditt eget personliga mediemoln. Så läs min recension idag för att lära dig mer!

Emby

emby

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

emby.media

Vid 2000-talets början var förekomsten och tillgängligheten av mediekällor en av de viktigaste trenderna i modern kultur. På grund av de otaliga streamingtjänster och digitalt innehåll som finns tillgängligt idag har media blivit djupt inrotade i vårt dagliga liv. Men när tekniken utvecklas kommer den att fortsätta att växa i betydelse tills den blir en integrerad del av människans existens.
Baserat på vad jag har observerat tar de flesta inte tid att erkänna mediekonsumtion dagligen. Nästan hela tiden konsumerar vi media via olika digitala medieplattformar (filmer, musik, TV-serier, memes, etc.) som obekvämt stöttas upp över olika enheter och appar. Till exempel får jag ofta tillgång till mina streamingtjänster (Netflix och Hulu) via min telefon och tittar på program på min dator samtidigt. Det skulle vara så trevligt om det fanns en enda plattform som innehöll allt mitt medieinnehåll så att jag kunde komma åt det utan att ständigt behöva hoppa från app till app, webbplats till webbplats, skärm till skärm.
Om du har funderat på att använda en mediaserver tidigare finns det flera att välja mellan. Det finns ett intervall när det gäller vad dessa servrar erbjuder och det beror till stor del på personliga preferenser. Det är dock viktigt att göra din forskning och ta reda på vilken som passar dina behov bäst. En mediaserver ska vara enkel att använda och låta dig se dina media som du vill. Vissa kan vara dyrare än andra, men de kommer alla med bra värde om du tar dig tid att hitta rätt för dig.
Vissa människor föredrar att komma åt sina media på sina telefoner, andra på sina bärbara datorer. Vissa människor svär fortfarande genom att strömma och titta på sitt favoritinnehåll på datorer, surfplattor eller smarta TV-apparater. Oavsett vad du föredrar måste du hitta en mediaserver som kan tillgodose dina unika behov. För det första bör det vara pålitligt och effektivt när det gäller funktionalitet. Det är en självklarhet. Men du vill också ha en mediaserver som fungerar bra oavsett vilken enhet du råkar använda vid en viss tidpunkt. Tack vare mediaservrar som Emby kan nu någon av dina enheter bli en smart TV.

Historia

Emby, tidigare känd helt enkelt som Media Browser, är en mediaserversvit som har utformats för att strömma video och ljud över vilken enhet som helst. Majoriteten av Embys kod var historiskt öppen källkod; En del av det (sedan augusti 2017) har dock gjorts privat för att skydda immateriella rättigheter. Ändå är hela programvaran själv (publicerad direkt på Emby-webbplatsen) proprietär. Det kan därför inte replikeras från källan eftersom byggskripten lämnas privata.
Emby fortsätter på väg mot proprietär kod. Från och med version 3.5 har programvaran licensierat sig själv och är nu helt sluten källkod; element med öppen källkod som många tekniska huvuden alltid har älskat om Emby är fortfarande tillgängliga i form av plugins, och en gratis öppen källkodsgaffel på servern har också utvecklats, känd som Jelly Fin. Så om du gillar att experimentera med kodning och bygga dina egna anpassningar kommer Jelly Fin definitivt att vara värt din tid att kolla in.
Emby har utvecklats för nästan alla operativsystem på marknaden och är tillgängligt för att ansluta till kunden via en mängd kompatibla plattformar.

Design

Emby är utformad för en fantastisk användarupplevelse oavsett vilken enhet du använder den på. Generellt sett skulle jag dock säga att Embys design och layout liknar Netflix och Hulu.
Beroende på din enhet finns det en extremt lättnavigerad meny som låter dig växla efter innehållstyp, antingen högst upp på skärmen eller till vänster. Härifrån växlar du snabbt mellan kanaler, live-TV, kamerauppladdningar, spellistor, samlingar, filmer, musik eller TV. Det blir inte mycket enklare än så.
När du har gjort ditt val från huvudserverportalen visas lämpligt innehåll som läggs ut på ett mycket liknande sätt som det som finns på Hulu eller Netflix. Bläddra efter genre, bevakningslistor, förslag eller senaste utgåvor. Estetiken är mycket minimal - bara en svart bakgrund och alla dina medier bekvämt till hands. Inget flashigt här. Emby har definitivt en professionell känsla för det för sitt minimala tillvägagångssätt.

Innehåll

Kan vi granska innehållet som Emby gör att du kan se noggrant? Om jag missade något, låt oss skapa en lista.
-Dina media synkroniseras alltid över alla dina enheter.
inspelningar av program kan ses på enheter i hemmet -Detta inkluderar tv-apparater, bärbara datorer, surfplattor och telefoner -Inspelningarna kan också ses på smarta TV-apparater och strömmande enheter TV-program och DVR-inspelningar av program kan ses på enheter i hemmet. Detta inkluderar tv-apparater, bärbara datorer, surfplattor och telefoner. Inspelningarna kan också ses på smarta TV-apparater och strömmande enheter.
tillåta föräldrar att ställa in begränsningar för hur deras barn kan använda sina enheter- Föräldrar kan använda föräldrakontroll för att begränsa hur deras barn kan använda sina enheter.
kommer att finnas tillgänglig på alla plattformar i slutet av året. Molnsynkronisering kommer att finnas tillgänglig på alla plattformar i slutet av året.
är en teknik som låter dig styra dina enheter med din röst. -Chrome Cast kan användas för att styra enheter som din TV, stereo och mer. -Chrome Cast är ett utmärkt sätt att ta sig runt utan att behöva använda händerna.
är konsumerande innehåll -Innehåll kan konsumeras på olika sätt (filmer som ses på en stor skärm, musik som lyssnas på hemma, bilder som tittas på en telefon etc.)

Skrivbords- och mobilupplevelse

Emby är en fantastisk mediaspelare som ser ut och fungerar bra på alla enheter. Versionen i webbläsaren är orörd, liksom Roku- och Smart TV-versionen. Och dessutom är alla versioner av Emby strömlinjeformade och synkroniserade med varandra, vilket resulterar i en felfritt sömlös användarupplevelse på alla plattformar.

Prissättning och planer

99 per år och du kommer att kunna dra full nytta av de funktioner som tjänsten har att erbjuda. Emby är en freemiumtjänst med olika nivåer av funktioner. Gratis kan du använda en begränsad version av tjänsten med färre funktioner. Om du vill använda alla funktioner och fördelar som erbjuds av Emby, kanske du vill överväga att registrera dig för den betalda prenumerationstjänsten, Emby Premiere. Premier-versionen av servern erbjuder fullständiga DVR-funktioner, tillgång till innehåll offline, gratis exklusiva appar, utökad omslagskonst, bioläge, mappsynkronisering, molnsynkronisering, en innehållsomvandlare, smarta hemfunktioner, säkerhetskopior och återställningspunkter och tillgång till massor av podcaster. Att köpa Emby Premiere årligen ger dig tillgång till alla dessa funktioner och mer!
i ett år Få en rabatt på $ 4.99 / månad för ett år när du registrerar dig för vår e-postlista.
Levnadskostnaderna i staden är $ 54 / år.
till vår säkra onlineplattform- Vår säkra onlineplattform ger dig livstidsåtkomst.

Förslag som jag har till Emby

Mitt största problem med Emby är att servern inte erbjuder något originalinnehåll. Det verkar också vara oförenligt med de bästa streamingtjänsterna, till exempel Netflix eller Hulu. Så, Emby tyvärr, kommer att vara mest användbart för de av oss som redan har ett robust digitalt bibliotek med köpt innehåll. Det är dock också kompatibelt med kabelabonnemang. Mitt huvudförslag för Emby skulle vara att antingen erbjuda lite eget inbyggt innehåll eller att försöka kläcka en affär med minst en av streamingtjänsterna, eftersom det är där majoriteten av oss får tillgång till våra medier idag ändå.

Slutsats

Om du är den typ av person som föredrar att köpa innehåll direkt snarare än att förlita dig starkt på streamingtjänster som Hulu, Amazon Prime Video eller Netflix, är Emby en bra programvara för dig. Det är väldigt bekvämt och tillgängligt på nästan vilken enhet som helst. Du kan ta med dig dina medier oavsett vart du går.
Om du letar efter ett snyggt och enkelt sätt att hantera och komma åt dina mediefiler är Emby den perfekta lösningen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Emby

emby

Emby free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Emby.media är en av de mest populära mediasviterna som finns idag. Den är elegant utformad, enkel att använda, helt strömlinjeformad på alla enheter och gör det enklare än någonsin för dig att komma åt allt ditt medieinnehåll, oavsett typ eller var du råkar vara. Även om du inte har tillgång till internet kan du med en prenumeration på Emby Premiere fortfarande komma åt ditt eget personliga mediemoln. Så läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss