Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

FOX free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Vissa hävdar att Fox Broadcasting Companys streamingtjänst är otillräcklig. De säger att mängden annonser är avskräckande och att webbplatsen och mobilversionerna av webbplatsen inte är upp till par. Jag förväntade mig mycket mer av en så stor nätverksleverantör.

Fox

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

fox.com

Fox Broadcasting Company är en stor tv- och filmdistributör. De är ett av de största nätverken när det gäller tittare och inflytande. Företaget är medlem i North American Broadcasters Association och National Association of Broadcasters.
1985 meddelade nätverket att det skulle få ett företag att konkurrera med dagtids-tv. Detta tillkännagivande möttes av större nätverk CBS, NBC och ABC. 1986 började FOX formellt sända och utmana de andra nätverken.
Nätverket blev mycket framgångsrikt, och några av de första programmen som sändes var The Late Show, Married with Children, 60 Minutes och Murder She Wrote. Fler hit -tv -program som Masterchef, Masterchef Junior, So You Think You Can Dance, Family Guy, Empire och många fler har varit värd på nätverket sedan dess.

Webbdesign

Sammantaget är webbplatsen enkel och lätt att navigera. Webbplatsens design är enkel, med en monokromatisk bakgrund och vitt teckensnitt. Logotypen är stor och fet, och den finns längst upp till vänster på webbplatsen. Sammantaget är webbplatsen lätt att använda och navigera.
Det kan vara svårt att veta var man ska börja när man navigerar i menyn. Det finns så många alternativ att det kan vara svårt att bestämma vilken man ska välja. Toppmenyn låter tittaren kolla in någon av Fox-nätverkets systerwebbplatser; Fox News, Fox Business, Fox Nation och Fox Sports är alla inboxade med sina logotyper.
Den andra menyn läser från vänster till höger, med avsnitten Hem, Underhållning, Sport och Nyheter i mitten. Live-TV-schemat ligger ett litet avstånd bort, och inloggnings- och sökfälten finns i närheten. Utvald programmering finns i ett stort fönster under menyn.
De två menyavsnitten är urskiljbara, men de stora logotyperna för Fox andra nätverk är mycket distraherande. Det känns mindre som att de vill visa tittaren sitt innehåll, och mer som att de vill att du ska klicka på deras andra webbplatser.

Innehåll

Fox håller ett stort utbud av program och filmer tillgängliga på sin streamingwebbplats. De har drama, sitcoms, sport och mer. Om du letar efter en allomfattande streamingwebbplats är Fox ett okej val. Jag rekommenderar att du provar Fox-nätverksprogram på Hulu om de är tillgängliga där istället.
Fox News länkar till andra strömmande webbplatser som den äger, till exempel Fox Business Network och Fox Nation. Nyhetsnätverket har senaste nytt och klipp som rör allmänheten. Fox Business Network liknar nyheterna, men det täcker berättelser som är relevanta för företag oftare. Aktiemarknaden finns också i sidofältet på den här kanalen. Slutligen länkar Fox Sports till olika typer av sportnyheter.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

För det första är layouten lätt att förstå. Dessutom kan webbplatsen hålla jämna steg med de senaste uppdateringarna.
Den mobila webbläsarversionen liknar skrivbordssidan. Det olyckliga antalet menyer försvinner i mobilversionen. Toppmenyn är mycket lättare att se, och sökfältet är också lätt att hitta. En stor knapp uppmanar oss att öppna webbplatsen i appen.
Applikationen för nätverket är din typiska streamingapp. Inloggningsprocessen är dock mycket frustrerande. Appen tillåter dig inte att se någonting om du inte skapar ett konto som bifogas din e-post. Detta skapar ett problem eftersom många tittare inte har e-postadresser och inte kan komma åt innehållet. Processen tar inte så lång tid, men för att öppna appen och se hälften av innehållet låst bör det inte krävas ett konto. Navigering och design i appen är bra, men den här autentiseringsprocessen hindrar tittarna från att se mycket av det som finns tillgängligt i appen.

Positiva

Medan streamingsajten Fox erbjuder mycket innehåll, faller det kort för några av de bästa nätverken när det gäller streaming. När det gäller variation och antal shower går det bra. Webbplatsens shower är också ganska populära och relevanta. En nackdel är dock att dess direktsändningsfunktion inte är lika bra som några av de andra.
Nätverket låter dig ha ett förhandsgranskningspass i upp till 60 minuter. Detta är ett unikt sätt att locka tittare att få ett medlemskap och en av de enda riktigt positiva funktionerna för mig. Under livesändningen, menyn för vad som är kommande program. Annars är webbplatsen mycket bristfällig när det gäller innehåll.

Negativ

Först och främst finns det många negativa saker med denna streamingtjänst. Innan jag förhandsgranskade det såg jag verkligen fram emot att prova ett nätverk som Fox. Men tyvärr lyckades de inte leva upp till mina förväntningar. Deras webbplats hanteras dåligt och streamingkvaliteten är ofta dålig.
Den första annonsen är för en produkt som du inte ens kommer att använda och den andra är för en produkt som du inte är intresserad av. Navigeringen från hemsidan är svår att använda, och när du äntligen kommer till showen du vill titta på, var beredd att spendera cirka trettio minuter av ditt liv på att titta på annonser. Jag är inte främmande när det gäller annonser; de stör mig inte så mycket. Men när du går in i showen hälsas du med två annonser. Det här är inte ett problem, två är inte ett stort antal. Den första annonsen är för en produkt som du inte ens kommer att använda och den andra är för en produkt som du inte är intresserad av.
När du tittar på laddningsfältet i videon finns det sex kommersiella pauser i programmeringen. Det är bara pauser! När det kommer till själva reklamfilmen finns det återigen sex reklamfilmer. Sex pauser med sex reklamfilmer per stycke är helt löjligt.
Trots annonsproblemen är webbplatsens laddningstid dålig. Att byta från en sida till en annan är en mycket långsam upplevelse. En annan konstig sak med webbplatsen är dess val i olåsta avsnitt - istället för att låsa de senaste avsnitten är det vanligt att Fox låser det första avsnittet av en serie. De lämnar också vanligtvis bara det femte och sjätte avsnittet av program olåsta. Valet är mycket märkligt.
Denna streamingtjänst har underväldigande prestanda, vilket får tittarna att tro att Fox föredrar att driva sina systersajter. Vid granskning av dem är det uppenbart att layouterna och funktionaliteten på dessa webbplatser har fått mycket mer uppmärksamhet än streamingmotparten.

Förbättringar behövs

Många förbättringar måste göras på denna webbplats och app för att göra den till en utmanare för den bästa streamingupplevelsen. För närvarande saknas webbplatsen och appen och har många problem. Jag skulle inte överväga att titta på strömmar från Fox om inte ändringar görs.
Den första ändringen som kan göras för att förbättra Fox-webbplatsen är att flytta systerwebbplatsmenyn till botten av sidan. Detta skulle prioritera systersajterna och göra det lättare för tittarna att hitta information om dem. Det skulle också kännas som att Fox försökte driva sina andra webbplatser på tittarna för att få dem fler klick och trafik.
Antalet reklamfilmer bör beaktas. Antalet reklamavbrott och reklam inom pauserna är så långt att det nästan motsvarar samma tid som själva tv-programmet. För att inte tala om, annonserna är glitchy och stall stjäl ännu mer visningstid.

Sammanfattning

Fox Broadcasting Companys streamingtjänster är inte de värsta när det gäller stil och teman, men de kommer till korta när det gäller funktioner.
Dubbelmenyerna är överväldigande och driver företagets större agenda. De bombarderar obevekligt tittarna med annonser och reklamfilmer. Tittarupplevelsen är så obehaglig att jag inte skulle rekommendera den här tjänsten till någon.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Fox

FOX free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Vissa hävdar att Fox Broadcasting Companys streamingtjänst är otillräcklig. De säger att mängden annonser är avskräckande och att webbplatsen och mobilversionerna av webbplatsen inte är upp till par. Jag förväntade mig mycket mer av en så stor nätverksleverantör.

Om oss     Villkor     Kontakta oss