Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Fubo TV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Fubo TV är en streamingtjänst som började som en fotbollstjänst. Inom fyra år har den etablerat sig som en fullfjädrad flerkanalig tjänst med innehåll från olika genrer, till exempel kanaler dedikerade till sport, drama och komedi. Som sportfan skulle du hitta nästan allt relaterat till sport på Fubo TV.

Fubo TV

fubo tv

how mich is fubo tv

viaplay samtidiga användare

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

fubo.tv

Många tror att klippa sladden minskar ens tv-upplevelse. Detta är inte sant, eftersom man kan titta på prime time-shower, livesport och mer utan kabeltjänster. Dessutom finns det många sätt att replikera eller förbättra den befintliga TV-upplevelsen utan kabel.
Om du är ett sportfan kanske du redan känner till FuboTV. Det är en live-TV-streamingtjänst som erbjuder 100+ kanaler, inklusive nyheter, sport och underhållning. Ja, det är sant att det en gång var en ren fotbollstjänst, men den har nu en fullfjädrad flerkanalstjänst med en tunn bunt som konkurrerar med sådana som Sling TV.
Jag tycker om Fubo TV för sin sporttäckning. Det täcker en mängd stora sporter över hela världen, från internationella och nationella ligor till evenemang som händer på lokal nivå. Ursprungligen erbjöd det bara ett 24-timmars fotbolls live-flöde. Men sedan nylanseringen har det visat sig allt större intresse för andra typer av innehåll, till exempel underhållning och prime time-tv.

Historia

FuboTV är en amerikansk OTT-tv-tjänst som lanserades 2015 som en fotbollsstreamingtjänst. På två år svängde den till en all-sporttjänst och gick sedan in i det virtuella flerkanaliga videoprogrammeringsdistributörsnätverket. För närvarande fokuserar det på att tillhandahålla sportinnehåll inklusive täckning av MLB, NFL, NHL, NBA och MLS tillsammans med Plus News, International Soccer, Network tv-filmer och serier.
Med FuboTV kan sportfans titta på sina favoritlag utan att behöva hantera reklamfilmer. Plattformen testar långsamt vattnet i underhållning och primetime-streaming, i hopp om att locka en större publik som kanske letar efter ett sladdskärande alternativ. Genom att öka utbudet av innehåll hoppas FuboTV kunna vädja till tittare som vill njuta av streaming via sina mobila enheter, surfplattor och smarta TV-apparater.
År 2018 meddelade nätverket att det hade överträffat 250 000 abonnenter och upplevde en tillväxt på 100%. Varje kvartal lade det till mer än 30 000 prenumeranter. FuboTV: s utökade användarbas belyser behovet av en ordentlig sportorienterad kanal som fungerar som en one-stop-shop för alla sportälskare.

Design

Så snart du besöker Fubo TV-webbplatsen ser du en live-tv-videobanner med en kanaltrailer med en ljus och mörkblå kombination som håller dig limmad på webbplatsen. Nedan ser du ikoner för alla kanaler som finns tillgängliga i din region. Det finns fyra kategorier för dig att välja mellan - Alla, Sport, Underhållning och Nyheter.
Som sportälskare är jag glad att se fliken Sport i appen. När du startar appen är det faktiskt det första du kommer att se. Avsnittet innehåller alla kommande sportsändningar tillsammans med undermenyer för enskilda sporter, liknande det vi såg på Hotstar.
Fliken Guide (vanlig på alla kanaler) har en meny som estetiskt liknar kabelboxen. Jag strömmade fuboTV via appen för Apple TV, där guiden listas horisontellt istället för vertikalt. I designmässig mening kan gränssnittet skilja sig från enhet till enhet.
Om du använder en Roku-enhet för att komma åt webbplatsen måste du lämna liveflödet för att komma åt guidemenyn. Jag ogillar att dessa tjänster inte låter användare röra sig upp och ner, kanal för kanal. Det finns en meny som du måste använda för att navigera i nätverket.

Värt det om sport är din religion

Om du är en sportälskare är FuboTV definitivt streamingtjänsten för dig. Den är fylld med en fantastisk sportuppställning, och en standardplan låter dig titta på det nationella sportprogrammet från nätverk som NBA, FOX, CBS, NBC, NFL, TNT och TBS. Många människor publicerade frågor om hur man strömmar All Elite Wrestling vid premiären - TNT är plattformen. I likhet med AEW strömmade jag till och med den senaste El Clasico på Fubo TV.
Beroende på var du befinner dig kan du komma åt regionala sportnätverk för att titta på lokala kabelkanaler och internationella sportkanaler. Regionala sportnätverk (RSN) låter dig komma åt lokala kabelkanaler för specifika geografiska regioner och internationella sportkanaler.
Om det finns en match eller ett spel som du inte har råd att missa, kommer Fubo TV sannolikt att bära det. Nätverket är inte det mest etablerade och det finns enstaka blackouts här och där, men du får ett brett utbud av sportinnehåll på Fubo TV.

Nyheter och underhållning - Cherry on the Top

Medan FuboTV: s sportuppställning är dess största styrka, kan det inte förnekas att den också har en rik nyhetsprogrammering och underhållningssamling tack vare sitt partnerskap med Viacom, Turner Network och Discovery. Detta gör att du kan njuta av ett brett utbud av kanaler som AMC, Discovery, Animal Planet, Food Network, HGTV, FX, SYFY, National Geographic, Travel Channel, Weather Channel och USA Network.
För barnunderhållning kan du hitta kanaler som Nickelodeon, Nick Jr., Cartoon Network och Universal Kids. Bortsett från det, för nyhetsinnehåll, finns det solida uppställningar från kanaler som CNN, CBSN, BBC American, Fox Business, NBC och MSNBC.

Stationär / mobil upplevelse

Fubo TV-webbplatsen är ren och välorganiserad med blå och orange färger som är attraktiva. Toppmenyn har fem sektioner - Sport, Serier, Filmer, Guide och Inspelningar. Standardsidan har fyra kategorier - Sport, Nyheter, Filmer och TV-program. Det finns också alternativ för att komma åt hjälpcentret och kontoinställningarna.

Integrerande appupplevelse

Jag gillar verkligen webbplatsen och appen för Fubo TV. Webbplatsen är lätt att använda och har en fin layout. Appen är också lätt att använda och har en bra layout. Det ger en uppslukande upplevelse med ett enkelt alternativ för nedladdning och inloggning. Allt du behöver är att ge tillstånd och ge åtkomst till din plats (för att ställa in lokala händelser). Dessutom ser appen till att din tittarupplevelse är fantastisk genom att tillhandahålla ett snyggt mörkt tema med en vit och orange accent som är i linje med webbplatsgränssnittet.

Huvudsakligt innehåll

Huvudvyn i Fubo-appen innehåller sportevenemang med attraktiva miniatyrbilder. Nedan hittar du Live & Up Next Content, Repriser av sportevenemang och en kategorilista för olika typer av sporter. För att växla till avsnitten Filmer, Guide eller My Fubo, tryck bara på dessa ikoner längst ner. Avsnittet Program och filmer är utformat och organiserat på samma sätt som sportavsnittet.

Mitt Fubo-avsnitt

Om du besöker Avsnittet My Fubo kan du komma åt schemalagda inspelningar, inspelat innehåll och avsnittet Fortsätt titta som låter dig titta på on-demand och liveprogrammering. Om du klickar på profilikonen får du ett alternativ att ansluta ditt Google- eller Facebook-konto. Jag är inte ett stort av det faktum att du inte kan hantera din prenumeration via mobilappen.

Streaming kvalitet

FuboTV-streamingprestanda är minst sagt pålitlig. Oavsett om du streamar från webbplatsen eller via en app kan du enkelt uppfylla bandbreddskraven. Till exempel kan du strömma 1080p-streaming med en nedladdningshastighet på bara 10 Mbps för varje enhet du strömmar med. Således kommer streaming från samtidiga enheter inte att vara mycket av ett problem.
Jag testade det helt och hittade inga fördröjningar. Jag skulle vilja säga att streaming via ditt mobilnät inte är en trevlig upplevelse.

Kompatibel med vanliga enheter

Om en streamingtjänst är kompatibel med större enheter lägger den helt enkelt till det övergripande erbjudandet. Fubo TV är kompatibel med enheter som Apple TV, Chromecast, FireTV och Android-telefoner. Enligt deras webbplats stöder FuboTV också 4K-innehåll och är kompatibelt med Apple TV 4K, Chromecast Ultra, Roku och Fire TV 4k.

Planer och prissättning

Det finns tre planer för dig att välja mellan - Family, Ultra och Latino Quarterly. Varje plan har sin egen uppsättning fördelar och nackdelar. Du måste bestämma vilken plan som är bäst för dig.

Familj

Familjeplanen kostar $ 59.99 / månad och ger dig tillgång till 64 kanaler med 130+ evenemang i 4K. Du kan också använda Cloud DVR Plus för att spela in 500 timmars bilder.

Ultra

Ultra-Plan kostar $ 74.99 / månad och ger dig tillgång till 131 kanaler med 130+ händelser i 4K. Det erbjuder också 36 underhållningskanaler, som Fubo Extra, 9 kanaler med on-demand-innehåll, som SHOWTIME, och 22 ytterligare kanaler, som Sports Plus. Dessutom har den en liknande Cloud DVR och skärmdelningsfunktioner.

Latino kvartalsvis

Latino Quarterly-planer är de mest prisvärda med 29 kanaler och täckning av 130+ evenemang. Du får molnfunktionerna i liknande planer men kan bara dela två skärmar samtidigt.

Förslag jag har för Fubo TV

Jag gillar idén med initiativet och kan se varför Fubo TV har kunnat skära ut sin egen nisch. Jag skulle gärna vilja att utvecklarna lägger till fler kanaler i sitt nätverk. Om det lägger till ESPN skulle det göra det till ett komplett paket, men det är inte realistiskt eftersom det idealiskt konkurrerar med ESPN: s eget streamingnätverk, ESPN +.

Slutsats

Om du är ett av sport kan du klippa sladden och lita på Fubo TV för dina behov. Den har ett brett utbud av sportinnehåll och skiftar långsamt mot underhållnings- och nyhetsnischen för att erbjuda mångfald till sin publik.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Fubo TV

fubo tv

how mich is fubo tv

viaplay samtidiga användare

Fubo TV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Fubo TV är en streamingtjänst som började som en fotbollstjänst. Inom fyra år har den etablerat sig som en fullfjädrad flerkanalig tjänst med innehåll från olika genrer, till exempel kanaler dedikerade till sport, drama och komedi. Som sportfan skulle du hitta nästan allt relaterat till sport på Fubo TV.

Om oss     Villkor     Kontakta oss