Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Gaia free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Gaia.com är en streamingtjänst avsedd för sökande av kunskap och upplysning, de som är intresserade av allt andligt. Om du älskar yoga, meditation, astrologi, metafysik, medvetande, mystik och allt annat som fyller ditt liv med glädje, är Gaia den streamingtjänst du har väntat på. Läs min recension av Gaia för att lära dig mer och ta reda på sanningen i universums centrum!

Gaia

gaia tv

gaia.com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

gaia.com

Nu vet jag att den här serien kan vara ny, och kanske har många människor inte tid att titta på en hel serie, men allvarligt, kan vi gå vidare från den här typen av program redan? Med all respekt tror jag att du är spot on när du säger att 99% av innehållet som presenteras på premiumstreamingplattformar idag är grunt och vagt. Jag menar verkligen, vad är det som händer? Har du sett den aktuella serien nummer ett på Netflix? Blind kärlek? Om du aldrig har hört talas om det, kommer jag att bryta ner det för dig riktigt snabbt - det är en reality -tv -show, så det borde inte vara för svårt att göra - i princip två perfekta främlingar spenderar en viss tid på att prata med en vägg mellan dem. Hela tiden som de lär känna varandra kan de inte se varandra. När säsongen är över måste de bestämma sig för att vara tillsammans innan de någonsin lägger ögonen på varandra. Nu vet jag att den här serien kan vara ny, och kanske har många inte tid att titta på en hel serie, men allvarligt kan vi gå vidare från den här typen av program redan?
Visst, okej, argumentet kan göras att detta faktiskt inte är så ytligt som jag gör det till att vara, eftersom jag också ser de älskande? i fråga baserar inte sitt beslut att vara med varandra på fysiskt utseende alls. Okej, jag hör det. Men om du aldrig har sett den här showen, jeez, borde du höra samtalen? som de har. De diskuterar ingenting om import. De fördjupar sig inte i viktiga frågor om sinnet, hjärtat, deras grundläggande övertygelser. För en serie som verkar göra allt för att undvika den stereotypa reality-tv-klichén© att vara fåfäng och narcissistisk är det nästan beundransvärt hur ytlig den fortfarande lyckas vara.
Jag är inte här för att diskutera det konstigt falska kontantgreppet som är Blind Love med dig. Jag använder bara den här serien, Netflix mest populära, för att illustrera en större punkt - det finns inte mycket i vägen för medvetet, filosofiskt, djupt eller kosmiskt innehåll som finns på de flesta av de vanliga streamingtjänsterna. Var är showerna som talar till vår själ? Var är filmerna om sammankopplingen av alla saker i universum? Var kan jag strömma något som sprider bort egots infångningar och fördjupar mig i alla levande varelsers inre ljus?
Om du letar efter en streamingtjänst som kommer att erbjuda något mer omfattande än den typiska berättelsen om digital underhållning, är Gaia den perfekta platsen för dig. Jag tror att Gaia har snubblat över ett sätt att utforska djupare förståelser av samhället, utmana kommersialism och materialism och utforska några av de mest fascinerande mysterierna i mänsklig existens. Gaia är en otroligt kraftfull streamingtjänst som förändrar hur människor ser på digital underhållning.
Gaia är jordens och naturens gudinna, så det är lämpligt att hon har sin egen streamingtjänst. Genom pedagogiska, utforskande, nyfikna och tankeväckande serier och filmer (såväl som instruktionsyoga och guidade meditationslektioner) syftar Gaia till att upplysa sina tittare så att de kan ansluta sig till världen och det kosmiska energiplanet.

Historia

Medieföretaget Gaia (tidigare Gaiam) grundades i Boulder, Colorado (för det var det naturligtvis) 1988 av Jirka Rysavy. Han hade en vision om att "tjäna den medvetna konsumenten"? som omväxlande har kallats av sociologen Paul Ray 1966 som "kulturella kreatörer". Rysavy såg tydligen en enorm missad möjlighet i denna underskattade nisch och bestämde sig därför för att prata direkt med konsumenter som är utbildade och tenderar att göra inköp baserade mer på deras värderingar än någon annan motivation. Det ursprungliga namnet på företaget, Gaiam, kommer från den ovannämnda modergudinnan Gaia som språkligt smälter samman med frasen ? Jag? som en nick till "sammankopplingen av alla saker".
Gaiam gick samman med det kaliforniska företaget Real Goods Solar 2001. 2005 förvärvade Gaia två medieföretag - Good Times Entertainment och Jetlag Productions. Företaget fortsatte sin uppstigning och förvärvade fler medieföretag 2007 - den här gången i form av webbplatserna Lime.com och Zaadz.com för att öka sin online-närvaro och börja göra övergången till digitala medier, den sista gränsen.
2007 lanserades Gaiam TV, en iteration av streamingtjänsten. Det erbjöd videor om yoga, meditation och pseudovetenskaplig teori. Det var dock inte förrän relativt nyligen som Gaia officiellt skulle byta namn och utöka sina erbjudanden exponentiellt.
Gaiam-företaget gjorde flera smarta affärsrörelser 2012, när de förvärvade en DVD-distributör från Universal Music Groups dotterbolag Vivendi. De slog samman denna distributör med sin hemunderhållningsdivision, vilket resulterade i en sammanslagning som kallas Gaiam Vivendi Entertainment. Och 2019 listade USA Today Gaia Inc. som en av världens snabbast växande underhållningsåterförsäljare.
Gaia Broadcasting började strömma live-evenemang från deras nyförvärvade evenemangscenter på deras Louisville, Kentucky campus. Dessa evenemang livestreamas till 187 olika länder och är också utrustade med liveöversättningar. De har stora namn inom pseudovetenskap och spiritualistisk värld, som Graham Hancock, Gregg Braden, Bruce Lipton, Caroline Myss.

Design

Längst ner på sidan finns en snabb åtkomst till dina favoritvideor, samt betyg och recensioner från människor precis som du. Gaia är ett utmärkt alternativ om du letar efter ett alternativ till Netflix eller Hulu, och dess minimalistiska design är snygg och modern.
I webbplatsens menyrad får du snabbt tillgång till vilken kategori eller intresse du vill. Du kan välja mellan yoga, meditation, serier, dokument och filmer, ämnen, nya videor, evenemang, recept eller artiklar. Under dessa alternativ finns användarmenyn som bekvämt spelas ut. Detta gör att du kan komma åt dina anpassade spellistor, visningshistorik, communitybloggen eller Gaia Stream live-kanalen. Få strömmande webbplatser är så öppna i sin design och det ger en mycket enkel och strömlinjeformad användarupplevelse.

Innehåll

Detta är en av de saker som jag absolut älskar med Gaia. Först och främst har denna streamingwebbplats mycket innehåll (de har över 8,000 XNUMX videor). Men det är mer än bara kvantitet som imponerar på mig om Gaia. Utbudet av olika typer av innehåll som erbjuds är lika imponerande. Det faktum att du kan få tillgång till yogalektioner, guidade meditationer, serier om utomjordingar och antika mysterier, filmer om det kollektiva medvetna och metafysiken, läckra och hälsosamma recept, astrologi, psykologi, artiklar, en blomstrande samhällsblogg och en live-TV-kanal allt på ett ställe är häpnadsväckande för mig. Några av grejerna går lite för långt från den djupa änden för mina preferenser, men hej, det finns något här för sanningssökare av alla ränder.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Detta kan vara den första streamingtjänsten som jag har inspirerats att rekommendera appen över skrivbordssidan. Vanligtvis är jag inte ett stort av att titta på innehåll på min telefon eller surfplatta. Men Gaia-appen är så bra att du inte kan använda den om du prenumererar. Andra Gaia-användare verkar hålla med mig om detta, eftersom det har ett genomsnittligt betyg på 4.8 stjärnor på Apple App Store (från över 49,000 XNUMX recensioner). Jag tror inte att jag någonsin har sett en app rankas så högt.

Prissättning och planer

Den första modellen är en månatlig prenumeration som kostar $ 10 / månad. Den andra modellen är en kvartalsprenumeration som kostar $ 30 / år. Den tredje modellen är ett årsabonnemang som kostar $ 100 / år.
Månadspriset för liveåtkomst är $ 11.99, medan det årliga priset är $ 99. Live-åtkomstavgiften debiteras varje månad och den kostar $ 24.92 om du köper den årligen.
För att se någon av Gaias livestreamade händelser behöver du liveåtkomstnivån. Du får också tillgång till livechattsessioner med experter och repriser av alla arkiverade händelser. Gaia är inte den billigaste streamingtjänsten, men den erbjuder en veckas gratis provperiod om du vill se om det är rätt för dig.

Förslag som jag har för Gaia

Jag skulle älska att se Gaia bli billigare när det växer i popularitet. Det finns också några designfel, till exempel det faktum att skrubbfältet och titeln inte försvinner när du spelar upp en video i helskärm, och teckensnittet för beskrivningarna på Roku / smart TV-appen är alldeles för liten för att läsa från ett rimligt avstånd. Men förutom det har Gaia i stort sett knäckt koden för medveten streaming!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Gaia

gaia tv

gaia.com login

Gaia free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Gaia.com är en streamingtjänst avsedd för sökande av kunskap och upplysning, de som är intresserade av allt andligt. Om du älskar yoga, meditation, astrologi, metafysik, medvetande, mystik och allt annat som fyller ditt liv med glädje, är Gaia den streamingtjänst du har väntat på. Läs min recension av Gaia för att lära dig mer och ta reda på sanningen i universums centrum!

Om oss     Villkor     Kontakta oss