Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

IMDb free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Jag skriver den här recensionen av Imdb.com för att låta dig veta om några av de fantastiska funktionerna som denna webbplats har att erbjuda. Om du någonsin har besökt den här webbplatsen vet du att den är full av information om filmer och tv, inklusive skådespelarprofiler, produktionskrediter och trivia. Men det finns så många andra bra funktioner på Imdb också! Jag kommer att beskriva några av dem för dig nedan. Om du är intresserad av att lära dig mer om IMDb, läs min recension idag!

Imdb

världens bästa film imdb

världens bästa filmer imdb

de underbara åren imdb

de underbara åren serie imdb

de underbara åren tysk serie imdb

imorgon börjar allt imdb

världens bästa serier imdb

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

imdb.com

Har du någonsin tittat på en film eller tv-serie och tänkt för dig själv: "Jag önskar att jag kunde komma ihåg vilka andra filmer den skådespelaren har varit med i?" eller "vad heter den skådespelerskan igen?" Ibland kan dessa små nyfikenheter göra oss galna, ibland till den grad att de förstör upplevelsen av showen eller filmen vi tittar på. Om det bara fanns en webbplats eller en app som vi kunde vända oss till i dessa tider av stort behov av att snabbt samla in all information vi behöver om våra favoritfilmer och serier.
Det finns en online-resurs som heter IMDb. Denna webbplats är den inofficiella myndigheten för allt som rör film, TV, videospel och strömmande innehåll. Att snabbt hitta all information du någonsin kan behöva om rollbesättning, produktionspersonal, personliga bios, plotsynopses och allmän trivia är enkelt med några få klick. IMDb erbjuder också professionella kritiska recensioner och fanrecensioner som kan ge dig en sneak peak in i filmen eller showens mottagning innan du tittar.
Det finns ingen annan webbplats som den på webben. IMDb är go-to-källan för många cinephiles, både för att borsta upp på deras film- och TV-trivia och för att upptäcka nya program och filmer. Oavsett vilken information du letar efter har IMDb det och gör det enkelt att komma åt.

Historia

Många viktiga webbplatser runt om i världen börjar som något extremt annorlunda än vad de slutar bli. Till exempel fortsatte Facebook, som ursprungligen började som ett enkelt "hot or not" -betygssystem vid Harvard, att bli en av de mest inflytelserika sociala nätverkswebbplatserna genom tiderna. IMDb hade dock en liknande ödmjuk och avvikande början. Ursprungligen endast avsedd att hjälpa människor att hitta information om filmer de var intresserade av, växte IMDb snabbt i popularitet och är nu en av de mest besökta webbplatserna på internet.
Innan han blev känd som IMDb fanns det ett Usenet-inlägg som heter "Those Eyes." Skapad av den brittiska programmeraren Col Needham, var denna diskussionstråd tillägnad att diskutera skådespelerskor som hade vackra ögon. Så småningom? De där ögonen? fångade på och inspirerade andra filmälskare att skapa sina egna listor över skådespelerskor med vackra ögon.
Detta ledde till att Needham skapade ytterligare listor, såsom arkiv av skådespelare, regissörer, författare, skådespelerskor etc., i slutet av 1990. Det överväldigande intresset för dessa listor fick Needham att koda en version av listan som gjorde den lätt sökbar för alla nyfikna. Detta var från denna första arkaiska kombination av listor som IMDb så småningom skulle födas.
1996 skapades IMDb i Storbritannien. Under bara 2 korta år förblev det självständigt ägt av Needham. 1998 svepte Jeff Bezos, en teknikmogul, in och förvärvade IMDb. Företaget har varit knutet till Amazon sedan dess som ett dotterbolag.
Under ny ledning på Amazon fortsatte IMDb att växa och utöka sina tjänster. I januari 2002 introducerades prenumerationsversionen av IMDb till världen, IMDb Pro. Denna tilläggstjänst erbjöd abonnenter tillgång till en massiv databas med information samt exklusiv filmproduktion och kassainformation om titlar. IMDb Pro utpekades som något av ett måste-ha-abonnemang för alla som försöker bryta sig in i filmindustrin.
IMDb har fortsatt att växa till nya medieområden genom att lansera en ny streamingtjänst som kallas IMDb TV den 10 januari 2019. IMDb TV tillåter användare att strömma filmer gratis med annonser, och det verkar troligt att denna tjänst kommer att fortsätta att växa i popularitet under de kommande åren.

Design

Även om IMDb har hittat ett sätt att hitta en balans mellan det prickiga och det diskreta, kan prickigt och minimalistiskt vara bättre termer för att beskriva dess estetik. IMDb uppnår detta genom att sammanfoga ljusa, neutrala färger med enkla och stiliserade typer. Öppna bara appen och ta en titt på stänkskärmen för att själv se hur detta fungerar: en hög gul bakgrund ger plats för en enkel svart ? IMDb? som påminner om hur filmtitlar spänner över skärmen.
Därifrån är webbplatsdesignen intuitiv och enkel att använda. Det saknar röran, trots de terabyte data som jag är säker på att denna enorma databas innehåller. Allt är organiserat och på sin plats. Oavsett vilken funktion i IMDb du behöver hitta kan du göra det inom några sekunder - även som förstagångsanvändare. Så här ska webbplatsdesign vara: omedelbart tillgänglig, enkel och strömlinjeformad.

Innehåll

På toppen av webbplatsen, till vänster om det praktiska sökfältet, hittar du en knapp märkt "meny". Om du klickar här startar du en rullgardinsmeny som lika gärna kan vara en ny sida, eftersom den fyller hela sidan. Jag gillar dock den här stilen på en rullgardinsmeny, eftersom den ger dig en omfattande lista med funktioner och skapar nästan illusionen av en ny sida utan att behöva gå igenom hela processen med att ladda en ny sida. Detta är en mycket smart design.
Denna webbplats ger ett enkelt sätt att bläddra igenom olika kategorier av innehåll. Innehållet är organiserat efter följande: Filmer, TV-program, utmärkelser och evenemang, kändisar, videor och community. Varje avsnitt har en lång lista med alternativ under den för att ytterligare vägleda din hand genom denna massiva databas.
Webbplatsen erbjuder sin streamingtjänst, IMDb TV och IMDb originalinnehåll för att erbjuda den kunskap och underhållning som dess besökare någonsin kan behöva. Om IMDb fortsätter att pumpa ut innehåll som detta kan de vara redo att ge streamingtjänster som Netflix och Hulu en körning för sina pengar under de kommande åren.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag rekommenderar starkt att du har IMDb-appen och besöker skrivbordswebbplatsen då och då. Tillsammans kommer det inte att finnas något stopp för din kunskap om film, TV-program och skådespelare. Appen är bekväm att ha i fickan och kan göra dig till stjärnan i konversationen på en bar eller café när vänner argumenterar om vem som spelade vilken roll i en film och ingen kan tänka på svaret. På några sekunder kommer du att ha allt. Appen är enkel att använda och presenterar alla funktioner i IMDb i smältbara och praktiska bitar.
Jag är någon som är lite av en purist när det gäller att titta på videoinnehåll. Jag gillar inte att göra det på min telefon. Om jag ska titta på något, särskilt en del av det längre innehållet som IMDb erbjuder som filmer eller originalserier, skulle jag mycket föredra att göra det på min dator, där upplösningen blir bättre och skärmen större. Så jag rekommenderar att du använder både IMDb-appen och skrivbordssidan för att verkligen få ut det mesta av den här webbplatsen.

Prissättning och planer

Så även om du inte är en betalande IMDb-medlem, bokmärk webbplatsen och besök den då och då - det finns alltid något intressant där! Men för dem som vill göra mer av sitt märke i underhållningsindustrin och komma djupare in i några av världens bästa filmer och TV-program kan en IMDb Pro-prenumeration ibland vara den perfekta investeringen.
IMDb Pro är en plattform som gör det möjligt för skådespelare, besättningsmedlemmar, agenter och chefer att ansluta till varandra. Med en prenumeration kan du lägga upp ditt CV, ladda upp headshots och kontaktinformation. Du kan också bläddra i en omfattande lista över branschkontakter och få e-postadresser och telefonnummer till några av de mest värdefulla namnen i Hollywood. Månadsavgiften för IMDb Pro-medlemskap är $ 19.99 per månad eller $ 14.99 per år.

Slutsats

IMDb är en värdefull resurs som ger information till avslappnade filmfans, hardcore film buffs och branschfolk. Den här resursen har allt du behöver veta om filmer och TV.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Imdb

världens bästa film imdb

världens bästa filmer imdb

de underbara åren imdb

de underbara åren serie imdb

de underbara åren tysk serie imdb

imorgon börjar allt imdb

världens bästa serier imdb

IMDb free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Jag skriver den här recensionen av Imdb.com för att låta dig veta om några av de fantastiska funktionerna som denna webbplats har att erbjuda. Om du någonsin har besökt den här webbplatsen vet du att den är full av information om filmer och tv, inklusive skådespelarprofiler, produktionskrediter och trivia. Men det finns så många andra bra funktioner på Imdb också! Jag kommer att beskriva några av dem för dig nedan. Om du är intresserad av att lära dig mer om IMDb, läs min recension idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss