Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

IndieWire free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Indiewire.com är en fantastisk webbplats som helt förändrade spelet när det först kom ut. Det är myndigheten när det gäller oberoende filmrecensioner, nyheter, tv, filmfester och branschtips, tricks och information. Denna webbplats är perfekt för både den blivande filmskaparen och den avslappnade av oberoende film. Jag rekommenderar starkt att du läser min recension av IndieWire idag!

Indiewire

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 04.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

indiewire.com

Då och då revolutionerar en online-medieplattform helt hur vi konsumerar en viss typ av media. Netflix gjorde det med det sätt som människor får tillgång till filmer och tv-serier. Facebook gjorde det genom att erbjuda oss ett helt nytt sätt att umgås online. Och Amazon återuppfann nästan handlingen att shoppa. Det finns dock gott om mindre webbplatser som har spelat lika viktiga roller i sina respektive nischer. Många av dem går alltför ofta omotiverat osjungna.
Respektera när någon har visionen att skapa något helt nytt - särskilt när den saken är lika användbar som den är uppfinningsrik. När någon har möjlighet att förse dig med en resurs som gör din hobby eller intresse lättare att njuta av, kan det vara en komplett spelväxlare. Särskilt när det intresset kanske är mindre mainstream eller allmänt delat som, säg, shopping eller umgänge.
Det är därför IndieWire är utmärkt - särskilt för filmfans av oberoende film. Indiefilmer, även om de är älskade av många, anses fortfarande vara en nisch. Det vill säga att det finns färre indiefilmälskare än det finns avslappnade Hollywood-blockbuster-filmbesökare. Indiefilmer har fått något av en kultföljare, som vanligtvis lockar människor som uppskattar de mer subtila och konstnärliga sidorna av biografen.
Men före IndieWires lansering fanns det inget liknande att hitta någonstans på det stora internet. Full av nyheter och recensioner av allt som rör oberoende filmer blev det snabbt en ovärderlig resurs för indiecinephiles överallt. Information och recensioner som tidigare var mycket svårare att komma över (på grund av oberoendes brist på mainstream-erkännande och popkulturell överklagande) hade plötsligt en bekväm och effektiv hemsida.
Webbplatsen IndieWire blev snabbt känd 1997 och fick massor av hyllningar och beröm från professionella författare, filmkritiker och fans av indiefilmer. Till exempel skrev Janelle Brown för Wired om IndieWire 1997: "För närvarande har IndieWire liten eller ingen konkurrens: affärer som The Hollywood Reporter och Variety kan täcka oberoende film, men ur ett Hollywood-perspektiv, dolt av en enorm mängd vanliga nyheter. Som filmskaparen Doug Wolens påpekar är IndieWire en av få platser där filmskapare konsekvent och pålitligt kan hålla koll på ofta ignorerade små filmfestivaler, vilka filmer som öppnar och vad andra filmskapare tänker.
Dessutom har tidningen Forbes berömt hyllats av IndieWires webbplats 2002 genom att applådera den i kategorin "Cinema Appreciation" i deras "Best of the Web" -lista. Forbes lyfte också fram IndieWires potential som ett användbart verktyg för oberoende filmskapare att nätverka, med hänvisning till dess "anslagstavlor som vimlar av filmskapare." Den legendariska filmkritikern Roger Ebert har också gått på posten för att rekommendera IndieWire, liksom så småningom gått så långt som att anställa IndieWire-bloggaren Matt Zoller Seitz som chefredaktör för sin egen webbplats, rogerebert.com.

Historia

IndieWire lanserades officiellt den 15 juli 1996 som ett nyhetsbrev online tillägnad oberoende film. Webbplatsen började som ett gratis dagligt nyhetsbrev via e-post skapat av ett litet kollektiv av filmskapare och författare från både New York City och Las Angeles, Kalifornien: Eugene Hernandez, Mark Rabinowitz, Cheri Barner, Roberto A. Quezada och Mark L. Feinsod.
Även om IndieWires läsekrets ursprungligen bestod av bara några hundra prenumeranter, växte den snabbt i popularitet. När hösten 1997 rullade runt hade IndieWire över 6 000 prenumeranter.
1997 var ett mycket stort år för denna skrotiga start. I januari samma år gjorde IndieWire sitt första framträdande på Sundance Film Festival, en av de mest ansedda årliga indiefilmfestivalerna genom tiderna. Således började de sin djupgående täckning av indiefestivaler, som nu är känd som IndieWire: On the Scene. Denna nya del av publikationen dök upp både i tryckta dagstidningar och på deras hemsida.
I juli 2008 förvärvade IndieWire Snag Films. Detta gav webbplatsen en större budget, som den använde för att förgrena sig och omforma sig själv i januari 2009. Detta inkluderade en snyggare webbdesign och stiliseringen av IndieWIRE som helt enkelt IndieWire.
Från och med 2016 har IndieWire blivit ett dotterbolag till Penske Media Corporation. Den har för närvarande en personal på cirka 20 författare, inklusive James Israel (förläggare), Dana Harris (chefredaktör), Eric Kohn (huvudkritiker) och Anne Thompson (chefredaktör).

Design

På tal om IndieWires viktiga redesign gillar jag verkligen vad de gjorde med webbplatsen. Det är väldigt snyggt och rent. Många filmrecensionssajter kan fastna och röra sig genom att försöka klumpa ihop alldeles för mycket information och innehåll i ett trångt utrymme på sidan, men IndieWire har undvikit att göra misstaget av sina samtidiga (tack och lov).
Informationen på hemsidan är lättläst, lätt att hitta och den är både användarvänlig och snygg. Jag uppskattar verkligen det minimalistiska tillvägagångssättet som webbplatsen tog med sin ommärkning; en enkel vit bakgrund med blå och svart bokstäver ser klassisk och snygg ut för mig.
Högst upp på sidan finns en webbplatsmenyrad som låter dig enkelt bläddra i alla hörn av IndieWire. Välj bara mellan Nyheter, Film, TV, Utmärkelser, Verktygslåda (mer om det om lite) eller Mer. Under det, en lista över några av webbplatsens trendiga ämnen och ytterligare en takt ner kommer du att se några artiklar som IndieWire har ansett "Måste läsas." Denna sida guidar naturligt och försiktigt ögat i en logisk och effektiv ordning.

Innehåll

IndieWire är en utmärkt resurs för indiefilmrecensioner. De har en robust nyhetssektion, där du kan hålla jämna steg med den oberoende filmindustrins inre arbete. Här kan du hitta senaste förvärv, nya och kommande utgåvor, kassanummer och ett schema med filmfester.
Indiewire granskar nu tv-serier. De verkar inte hålla sig till bara de oberoende, och de har gott om intervjuer, videor, utmärkelser show beats, information om filmskapandets hantverk och podcasts (som är fulla av användbara resurser och tänker bitar specifikt för filmskapare).

Prissättning och planer

Besök IndieWire för att utforska vårt innehåll och hitta de senaste recensionerna och insiderbranschinformationen. Det finns inga gränser för hur många artiklar du kan läsa, och det finns inga betalväggar att tala om. Inga prenumerationsavgifter. Bara gratis nyheter, recensioner och insiderbranschinformation.
Jag är inte säker på om IndieWire får mycket annonsintäkter, men jag tycker att det är värt det på grund av allt bra skrivande där. Annonser är ett litet pris att betala för kvaliteten på IndieWires innehåll.

Skrivbords- och mobilupplevelse

IndieWire-appen är verkligen utmärkt och ger en utmärkt upplevelse för filmälskare på både iOS- och Android-enheter. Appens eleganta, minimalistiska design och användarvänlighet liknar webbplatsen utan några märkbara brister. Jag uppskattar verkligen hur bra appen komplimangerar webbplatsens tema och stil, vilket gör det till en fantastisk användarupplevelse totalt sett.

Förslag som jag har för IndieWire

Jag har inte många förslag på den här webbplatsen. Det är en institution för filmkritik och nyheter, och det har gjort ett bra arbete i flera år. Men jag antar att om jag var tvungen att ta problem med någonting, skulle det vara annonserna. Kanske kan IndieWire överväga att erbjuda ett premiumnivåmedlemskap av något slag för att komplettera en del av de intäkter som tas in genom att sälja annonsutrymme. Bara en tanke.

Slutsats

Om du letar efter auktoriteten på indiefilmer, tv, filmfestivaler och underhållningsnyheter har IndieWire täckt dig. Oavsett om du själv är en blivande filmskapare eller bara älskar indiefilmer, har vi den information du behöver.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Indiewire

IndieWire free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Indiewire.com är en fantastisk webbplats som helt förändrade spelet när det först kom ut. Det är myndigheten när det gäller oberoende filmrecensioner, nyheter, tv, filmfester och branschtips, tricks och information. Denna webbplats är perfekt för både den blivande filmskaparen och den avslappnade av oberoende film. Jag rekommenderar starkt att du läser min recension av IndieWire idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss