Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Internet Radio free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Internet-Radio är en flerkanalig radiosajt som har ett stort antal stationer - 28 453 för att vara exakt. Webbplatsen tillåter användare att lägga till sin egen station i sin katalog och det erbjuder också ledigt utrymme till stationer som är värd på Shoutcast- och Icecast-servrar.

Internet Radio

fotboll radio live

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

internet-radio.com

Försäljningen av fysisk musik har sjunkit i flera år, men det betyder inte att musik inte är uppskattad längre. Faktum är att ökningen av streamingtjänster har hjälpt människor att få tillgång till favoritlåtar från hela världen på ett sätt som inte var möjligt tidigare. Detta beror på att streamingtjänster tillåter användare att komma åt alla spår eller album från vilken plats som helst - hem, kontor, högskolor - utan att behöva köpa fysiska kopior.
Ökningen av streamingtjänster har introducerat oss till en mängd nya webbplatser som sänder radiostationer från hela världen. Dessa flerkanaliga radiostationsnätverk fungerar som en aggregator och skryter var som helst mellan 5 000 och 500 000 radiostationer i sitt nätverk. Dessa webbplatser är bra för att upptäcka ny musik och hålla sig uppdaterad om de senaste händelserna i musikbranschen.

Vad är Internet-Radio?

Internet-Radio som webbplats skiljer sig från termen internetradio. Medan den förra är en plattform där du kan hitta nästan 30 000 radiostationer, är den senare en term som används för att beskriva radiotjänster via internet (inkluderar allt radioströmningsrelaterat).

Varför ska du strömma Internetradio?

Vi har sett de flesta av dessa massiva radiokataloger skryta någonstans mellan 10 000 och 50 000 radiostationer. Internetradio ligger vackert på 28 453 radiostationer som förväntas passera 35 000 i slutet av 2020. Jag älskar de olika stationerna i detta nätverk - främst från hela världen.

Populära genrer

Mångfalden av genrer på denna webbplats är enorm och det finns ingen brist på dem. Några av de bästa genrerna som jag lyssnar på på denna webbplats inkluderar Smooth Jazz, Classical, Classic Rock, Country, Rock, Ambient, Dance, Oldies, Trance, Chillout, House, Reggae och Deep House. Det finns dock många andra genrer som Hip Hop, Techno, Hindi, Pop, Psytrance, Soul, Progressive, Drum & Bass, Disco och Punk.

Starta en egen station

Internet-Radio erbjuder oberoende skapare ett sätt att etablera sig genom att ge exponering på sina miljontals månatliga användare. Du kan göra din station hörd med originalinnehåll och få den att sticka ut bland de andra 28 000+ radiostationerna. Det som är fantastiskt är att om du redan har konfigurerat Shoutcast- eller Icecast-servrar kan du börja strömma din station gratis!

Aktivt forum

Om du har några frågor om radiosupportforum kan den djupgående guiden och vanliga frågor hjälpa till att rensa de flesta av dina frågor. Det aktiva forumet berättar för oss att tjänsteleverantören bryr sig om sina användare och inte litar på webbplatsen som en källa till passiv inkomst.

Gemenskap

Internet-Radio har en mycket aktiv gemenskap. Utvecklare ger bra stöd och människor engagerar sig i nätverket. Detta gör att du inte bara kan vara en passiv lyssnare, utan en verklig volontär. Så om du är en station som letar efter en DJ eller vice versa kan du hitta en match med hjälp av community-sektionen.

Hur får man tillgång till Internetradio?

Du kan komma åt Internet-Radio-webbplatsen genom att skriva nyckelordet "internetradio" eller genom att använda följande länk: Internetradio. Om du redan känner till webbplatsen och vill dela den med dina vänner och familj kan du använda de sociala ikonerna på hemsidan för snabb delning.

Design

Jag blev inte så besviken på den gratis radioströmningswebbplatsen, Bland. Jag förväntar mig inte för mycket av en webbplats som är gratis, och därför blev jag inte riktigt förvånad över hur Bland presterade. Det enda som gjorde mig besviken var att det bara fanns 29 000 stationer tillgängliga på webbplatsen - jag förstår inte varför utvecklarna fortsätter att arbeta med att göra det mer användarvänligt och intuitivt, när - åtminstone enligt min mening - layouten är vag och de påträngande bannerannonserna bara surar upplevelsen.

Rubrik

När du besöker webbplatsen ser du rubriken med en vit / grå lutning. Det finns fyra huvudelement - Lyssna, Sänd, Diskutera till vänster och ett sökfält till höger. Varje kategori till vänster har detaljerade alternativ, låt oss kolla in dem.

Lyssna

När du klickar på "Lyssna" -knappen får du en mängd olika vertikala alternativ som speglar olika musikgenrer. Det finns många populära val, som 70-talet, 80-talet, Ambient, Blues, Chillout, Classical, Drum and Bass, Easy Listening, Heavy metal, Hiphop, Jazz, Metal, Oldies, Psytrance,...

Sändning

På webbplatsens flik Broadcast finns det tre avsnitt - First is ? Starta en egen station? och det inkluderar ? Priser?, den andra har guider och vanliga frågor, och den tredje har ? Kontrollpanelen Logga in?.

Diskutera

Under diskussionsfliken hittar du fyra avsnitt - det första avsnittet har Forum Hem och Kontakta oss, det andra har Support, Vanliga frågor, Guider och Förköpsfrågor, det tredje har Volontärarbete, Program och Musik och det fjärde har Chatt, Nyheter och Feedback.

Hjälte avsnitt

Hjältesektionen på Internet-Radio-webbplatsen är den mest avskräckande aspekten av den. Jag förstår inte varför du som utvecklare skulle fylla hela webbplatsen med genrer - du kan ha en färgstark banner eller klassisk svart / grå banner som matchar din webbplats. Men nej, det finns den här röriga listan över genrer med annonser precis under huvudavsnittet.

Kropp

Det här avsnittet på webbplatsen ser premium ut och känns rätt visuellt. Kolumnen Utvalda radiostationer har två kolumner - en för populära stationer och en för utvalda stationer. För varje kategori kan du se namnet på stationen, vad som för närvarande spelas, en länk till källan, genredetaljer och ett uppspelningspausalternativ. Om du bläddrar längre ner på den här sidan får du två alternativ - en gratis provperiod i 7 dagar eller lägga till stationen som en shoutcast- eller icecast-medlem.
Under medlemsalternativet finns fyra olika forumtrådar - Nyheter, Volontärarbete, Radioprogram och Musik. Du kan komma åt var och en av dessa trådar om du vill interagera med användarna på den här plattformen.

Inre sidor

Om du klickar på någon genre på hemsidan kommer du till en inre sida som kommer att ha en mängd radiostationer att de är en viss genre. Om du till exempel klickar på Trumma och bas får du alternativ som Dance UK Radio, Sound Fusion Radio, Party Vibe Radio, Underground FM och ZOMP Radio. Var och en av dessa radiostationer åtföljs av statistik - Lyssnare, kvalitet och klassificering (utvald eller populär station).

Innehåll

Om din lokala musiksamling är något du har tröttnat på är det alltid ett bra alternativ att vända tillbaka till radion. Speciellt med internetradio som är tillgängliga över hela webben är det lättare att lyssna på vilken kanal du vill från hela världen på en webbplats. Välj bara den genre du vill lyssna på så får du en lista över dussintals radiostationer som spelar den musikgenren.
Internet-Radio ger tillgång till nästan 30 000 radiostationer och podcasts. Du kan ställa in tusentals internetradiostationer live och få tillgång till över två dussin genrer. Denna plattform låter dig sända och diskutera din favoritinternetradiostation med andra.

Stationär / mobil upplevelse

Jag fick tillgång till Internet-Radio via min Pixel 3a och hade en anständig streamingupplevelse. Även om jag måste erkänna att de flesta kanalerna är av låg kvalitet och bara ett fåtal av dem erbjuder 320 kbps bithastighet. Till exempel, när jag bläddrar igenom kategorin Trumma och bas, erbjöd bara Party Vibe Radio en HQ-ström, vila alla andra stationer där under 128 kbps eller mindre. Enligt min mening är 128 kbps fortfarande acceptabelt men 64 kbps är helt enkelt inte tillräckligt bra.

Planer och prissättning

Internet-Radio kan strömmas fritt, men det finns enstaka påträngande bannerannonser som måste hanteras.

Förslag jag har för Internetradio

Jag tror att Internet radio kan använda vissa förbättringar inom grafisk och designområdet. Hemsidan ska vara tilltalande för nya användare och annonser bör placeras bra för att skapa en fantastisk användarupplevelse.

Slutsats

Internetradio är ett utmärkt sätt att lyssna på dina favoritradiostationer. Det finns många kanaler av god kvalitet i nätverket, och beskrivningarna av var och en är detaljerade så att du kan lära dig mer om stationen innan du klickar på den.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Internet Radio

fotboll radio live

Internet Radio free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Internet-Radio är en flerkanalig radiosajt som har ett stort antal stationer - 28 453 för att vara exakt. Webbplatsen tillåter användare att lägga till sin egen station i sin katalog och det erbjuder också ledigt utrymme till stationer som är värd på Shoutcast- och Icecast-servrar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss