Investigation Discovery
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Investigation Discovery free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Investigation Discovery är en av de mest populära kanalerna på tv och den är känd för sina sanna kriminalhistorier. Varje show är väldigt intressant och hjälper dig att öppna ögonen för den mörka sidan av samhället och brottsligheten.

Investigation Discovery

program som investigation discovery visar

investigation discovery norge

investigation discovery sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

investigationdiscovery.com

Kriminalserier är ett spännande skyldigt nöje. Uppställningen av kriminalserier är ganska dyster, med berättelser om män som dödar fruar, fruar som knivhugger make, stalkers, kidnappare och mördare. Medan elementet av spänning och chockvärde är något vi alla inte kan få nog av, är det också en mycket farlig hobby.
De flesta av oss tycker om dessa spännande berättelser med vridande berättelse. Tack och lov är jag inte den enda med ID-syndrom, det finns miljoner som ställer in vilket gör Investigation Discovery till en av de mest visade TV-kanalerna i världen.
Investigation Discovery är ett kabelnätverk som upplever en brant nedgång i tittaransiktet, men det lyckas hålla sig kvar på grund av sin konsekvent höga ranking bland kvinnliga tittare mellan åldersgruppen 24-54 år. Även om majoriteten av tittarna är vuxna kvinnor, tittar män också på Investigation Discovery.
Investigation Discovery har blivit så populärt de senaste åren att kändisar som Nicki Minaj, Lady Gaga och Serena Williams har erkänt sitt beroende av denna dokumentära reenactment av sann brottslighet.

Siffror ljuger inte

Nielsen rapporterar att Investigation Discovery avslutade Q4, 2015 som det mest sedda kabelnätet med annonsen bland kvinnor mellan 25-54 år. Kanalen hade nästan 900 000 tittare på bästa sändningstid och antalet har ökat med 10% per år sedan dess. Det är bland de mycket få kanaler som konsekvent har landat i topp 20-kanallistan efter att ha lanserats för bara 15 år sedan.

Välkommen till online-spektrumet

97% av användarna rapporterade att de hade bytt till en streamingtjänst under de senaste 12 månaderna. Med ökningen av online-streamingtjänster upplever kabel-TV-verksamheten ett brant fall. Användare byter till tjänster som Netflix, Amazon Prime, Hulu i motsats till att behålla sin vanliga kabel-TV eller satellit-TV-anslutning. Detta skifte kan sammanfattas i en översyn på Influenster.com. 97% av användarna rapporterade att de hade bytt till en streamingtjänst under de senaste 12 månaderna.
Jag är besviken över att Investigation Discovery inte längre är tillgänglig på vår TV på grund av bristen på DirecTV eller Dish Network. Jag är tacksam för andra streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon Prime som gör att jag kan titta på några av mina favoritprogram. Jag saknar dock de dagar då jag kunde binge titta på varje show på Investigation Discovery.
Den här artikeln ger en översikt över det aktuella tittarläget och hur det påverkar olika medieföretag. Investerare reagerar starkt på förändringen, med traditionella medieaktier som upplever stora förluster. Det finns dock några goda nyheter i den här historien; nämligen att Investigation Discovery har lanserat en egen streamingtjänst, vilket eliminerar behovet av kabel- eller satellit-TV. Den här tjänsten är tillgänglig på investigativediscovery.com, så tittarna kan komma åt den var som helst de har tillgång till internet och när som helst.

Historia

Investigation Discovery, eller DCN, är ett tv-nätverk som lanserades 1996 och är ett av de fyra viktiga digitala nätverk som Discovery Corporation grundade 1996.
För åtta år sedan ingick NY Times Television och Discovery Communications ett joint venture för att driva kanalen tillsammans. Fram till 2002 var denna kanal tillgänglig i 14 miljoner hushåll med partnerskap med fokus på att skapa innehåll som historiska program, samtida historia och aktuella frågor.
År 2003 omprofilerades kanalen till Discovery Times vilket signalerade ett skifte i innehåll - med fokus på USA: s kultur. År 2006 sålde NY Times sin andel i Discovery Time tillbaka till Discovery Communications som gav den ursprungliga skaparen fullständig frihet. Stärkt av detta, i januari 2008, omprofilerade Investigation Discovery (ID) som en enbart brottsfokuserad kanal med ett förnyat fokus på verkliga kriminalhistorier.
År 2018 blev ID den sjätte mest visade kanalen i ett kabelnätverk, näst högst rankade kabelnätverk bland kvinnor och # 1 i true crime-genren.

Design

Investigation Discovery har en ren design. Alla element är väl ordnade, vilket gör det enkelt att bläddra runt. Webbplatsens rymdblå bakgrund med vit text ser bra ut tillsammans, och de rosa CTA-knapparna för ? Titta nu? göra saker ännu mer speciella. Det finns ett ordentligt flöde genom hela webbplatsen, med små detaljer som den rosa rullgardinspilen för ? Visar? markeras tydligt. Sådana invecklade element finns på hela webbplatsen - från och med hemsidan.
När du bläddrar ner kan du se två små miniatyrbilder kategoriserade som olåsta avsnitt, ID Go Original Series, Rediscover Unlock Series för att nämna några. Dessa är i skjutreglageformat och om du klickar på pilen öppnas en trailer för en annan show. Återigen kan du se en rosa vertikal linje som åtföljer titeln, vilket håller flödet jämnt.
Användarinteraktionsbannern före sidfoten är välgjord med en transparent blå ruta med rubriken "Har du ett tips?" följt av vita texter och en rosa CTA. Färgen flyter smidigt i varje element som limmar ihop hela webbplatsen.
Slutligen, längst ner på sidan, kan du se partnerkanalerna följt av en prenumerationsupplysning för nyhetsbrev. Båda har högt designvärde utan att hindra flödet. När du går vidare till sidfoten kan du se tillhörande plattformar tillsammans med våra webbplatser och allmänna kommunikationsriktlinjer.
Huvudelementet i streamingupplevelsen är detsamma, och innehållet kan ses när det är länkat till din TV-tjänsteleverantör.

Innehåll

Investigation Discovery är det överlägset mest omfattande biblioteket med program med brottstema på internet. Med över 5,000 XNUMX avsnitt kan du inte gå fel med att börja med deras ID-kanal. Från tittarens favoritprogram, "Homicide Hunter", till program som "Evil Lies Here?" och "Disappeared?" som är kritikerrosade, har Investigation Discovery något för alla som älskar true crime. Denna kanal är ett fantastiskt sätt att gå vilse i berättelserna och bevittna en fantastisk tittarupplevelse.
Du kan ha vilket strömmande nätverk du vill, men om du vill titta på dokumentärer med höga produktionsvärden och exceptionellt reenactment kommer du inte att kunna göra det på något av nätverken. Produktionsvärdet och den extraordinära reenactment är det som skiljer dessa shower från resten. Varje dollar som spenderas på ett avsnitt kostar cirka 300,000 XNUMX dollar - tio gånger mer än genomsnittliga produktionskostnader för TV-program.
Trots att det är populärt bland fans är ID: s popularitet det som ger det det välbehövliga uppsvinget mitt i motgångar. Passionerade fans av ID är inte villiga att byta till streamingtjänster på grund av den här kanalen, vilket säger något om deras engagemang. Program som ? Kroppskamera?, ? Fångad på bild: De otaliga berättelserna?, ? Krossade?? Amerikanskt monster? och? People Magazine undersöker? är några av de shower som ses i stort antal.

Titlar som fångar din uppmärksamhet

Så det finns definitivt något för alla. Både "Kan inte riktigt kalla det ett clickbait när innehållet inuti är förstklassigt" och "Så det finns definitivt något för alla" är sanna.

Stationär / mobil upplevelse

Investigation Discovery är inte bara en kanal, utan snarare en gemenskap av människor som gillar sanna kriminalhistorier. Du kan se fallstudier, berättelser och läsmaterial på webbplatsen. Dessa uppslukande och övertygande true crime-berättelser väcker detektiven i dig, oavsett om du streamar Investigation Discovery från din PC/Mac eller tittar på den på din TV eller mobiltelefon. Du kommer att bli fast!

Varför de flesta användare strömmar via ID Go?

Streaming låter dig titta på webbplatsen med tusentals avsnitt. Du kan binge-titta på hela säsonger och få tillgång till de tidiga premiärerna av nagelbitande kriminalprogram via en väldesignad app.
Oavsett var du befinner dig kan du titta på Investigation Discovery via ID Go-appen. Allt innehåll som sänds på tv är tillgängligt i appen samma dag, så det finns ingen chans att missa ett avsnitt.
Med ID Go-appen kan du fortsätta där du slutade och inte missa ett slag. Dessutom låter appen dig skapa din egen spellista som du kan titta på senare när det passar dig.

Planer och prissättning

Investigation Discovery är tillgängligt gratis på kabel-TV och satellit-TV-kanaler. Innehållet kan bläddras igenom webbplatsen eller ID Go-appen på Android och iOS.

Förslag jag har för undersökningsidentifiering

Jag tycker att Investigation Discovery ska erbjudas som en oberoende show. Många människor skulle överväga att ansluta den tillsammans med andra tjänster som Netflix, Amazon Prime och DirecTV. Om utvecklarna fokuserar på denna aspekt kan de fånga ett stort antal publik.

Slutsats

Investigation Discovery har lärt mig att ifrågasätta allt och alla, även om det verkar dumt till en början. Chuckling - på ett allvarligt sätt, om du har tillgång till kabel-TV eller satellit-TV-nätverk, skulle jag uppmana dig att njuta av Investigation Discovery via webbplatsen och ID Go-appen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Investigation Discovery

program som investigation discovery visar

investigation discovery norge

investigation discovery sverige

Investigation Discovery free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Investigation Discovery är en av de mest populära kanalerna på tv och den är känd för sina sanna kriminalhistorier. Varje show är väldigt intressant och hjälper dig att öppna ögonen för den mörka sidan av samhället och brottsligheten.

Om oss     Villkor     Kontakta oss