Investigation Discovery
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Investigation Discovery free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Investigation Discovery är en av de mest populära kanalerna på tv och den är känd för sina sanna kriminalhistorier. Varje show är väldigt intressant och hjälper dig att öppna ögonen för den mörka sidan av samhället och brottsligheten.

Investigation Discovery

program som investigation discovery visar

investigation discovery norge

investigation discovery sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

investigationdiscovery.com

Kriminalserier är ett spännande skyldigt nöje. Uppställningen av kriminalserier är ganska dyster, med berättelser om män som dödar fruar, fruar som knivhugger make, stalkers, kidnappare och mördare. Medan elementet av spänning och chockvärde är något vi alla inte kan få nog av, är det också en mycket farlig hobby.
De flesta av oss tycker om dessa spännande berättelser med vridande berättelse. Tack och lov är jag inte den enda med ID-syndrom, det finns miljoner som ställer in vilket gör Investigation Discovery till en av de mest visade TV-kanalerna i världen.
</