Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Jango free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Om du letar efter en mängd olika musik att lyssna på erbjuder Jango en oavbruten spellista som är gjord av experter. Denna spellista uppdateras varje vecka och rekommenderas till användare baserat på deras aktivitet eller humör. I likhet med Spotify och andra ledande musikströmningstjänster kan du hitta spellistor för olika aktiviteter, som att träna, vakna, koncentrera sig, pendla, underhålla, varva ner och till och med sova. Det finns dock inga sorteringsfilter tillgängliga så du kan inte begränsa sökresultaten baserat på något annat än genrer.

Jango

jango

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

jango.com

Jango verkar ha tappat fotfästet de senaste åren. Folk brukade älska det på grund av dess fängslande sociala mediefunktioner och artiststöd, men sedan gick det nedförsbacke när det försökte implementera en klumpig lyrisk funktion i kombination med påträngande displayannonser. Jango arbetar dock för att hitta en mellanväg och jag hoppas att det kan återfå användarnas förtroende i framtiden.
Jango hälsades med användarklagomål och dåliga recensioner efter att de meddelade att de skulle minska antalet annonser per dag. Även om detta välkomnades av användare som tidigare bombarderades med kommersiellt angrepp var femte minut, har Jango tappat sin charm eftersom det inte längre betonar kvalitet. Tidigare sågs det som en hjälpsam hand för indieartister. Idag känns det dock som en marknadsföringsbädd som lägger tonvikten på att driva artisten för pengar. Detta tillvägagångssätt går aldrig bra för någon inblandad part och därmed har det skett en minskning av Jangos månatliga lyssnare.

Vad är Jango?

Jango är en radio- och musikströmningstjänst som erbjuder ett brett utbud av genrer till sina användare. Jango var den första musikströmningsplattformen med integrerade sociala nätverk i en radiostation. Sedan 2007 har det gjort det möjligt för användare att lyssna på spellistor som skapats av andra användare och till och med dela sina egna på Jangos sociala nätverk.
Jango rekommenderar sina låtar tillsammans med andra populära artister mot en avgift på $ 30 för 1000 spelningar. Denna speciella funktion, känd som Jango airplay, hjälper oberoende producenter att lägga ut sitt arbete där ute och höras av massorna. Några av de viktigaste funktionerna i Jango airplay inkluderar: - Sång som spelas en gång inom en tvåtimmarsperiod - När en låt har spelats kommer den inte att spelas igen under hela dagen - Alla låtar med över 50 uppröstningar kommer att skjutas till den vanliga spellistan.
Jag gillar verkligen det faktum att Jango inte helt kommersialiserar plattformen. Det kommer att hjälpa spirande artister, men inte på bekostnad av vanliga lyssnare. Således, när en viss låt sänds och den får stöd av Jango, kommer den automatiskt att få Jangos stöd. Om det inte gör det kommer det inte att spelas igen, så både användare och artister kan vara glada.

Historia

Jango, en musikströmningstjänst som grundades 2007, har samlat över 70 miljoner låtar och 20 miljoner aktiva användare på bara 10 år.

Varför ska du strömma på Jango?

Trots att den har tappat sin överklagande de senaste åren lyckas streamingtjänsten fortfarande locka över en miljon användare i månaden. Detta beror på att det erbjuder kvalitetsfunktioner som dedikerade användare dras för att ställa in Jango.

Anpassad radio

Jango är en anpassad radioapp som gör det möjligt för användare att anpassa sin lyssningsupplevelse. Med Jango kan du skapa dina egna anpassade radiostationer, dela dem med dina vänner och komma åt andra användares spellistor. Du kan också välja ditt favoritband eller sångare och Jango kommer att börja spela musik från dessa artister. Du kan fortsätta förfina dina stationer och låtar genom att spela spår ofta. Jango har en befintlig spellista med hundratals stationer baserade på olika genrer.

Obegränsad Skip-funktion

Om du inte vill lyssna på en låt kan du hoppa över den så många gånger du vill. Det finns ingen begränsning för hur många gånger du hoppar över. Vi har sett den här funktionen i AccuRadio förutom att man kommer med en pre-roll-annons efter varje 3-4 hopp.

Anpassningsbara stationer

Även om den här funktionen kanske låter vanlig, är det inte. Först kan du förbjuda ett visst antal låtar eller kanaler som du inte gillar. Bortsett från det kan du lägga till upp till sex artister på din spellista så att den anpassas efter din smak. Min lista har Redman, Post Malone, Twenty-One Pilots, Drake och Adele. Detta gör att tjänsten kan anpassa sig efter min smak och tillhandahålla musik baserat på mina önskemål. Vad jag verkligen gillar med den här tjänsten är att du till och med kan hitta musik där du inte kommer ihåg texterna under kategorin "Misheard Lyrics" eller "Featured in Apple Commercials".

Fräsch musik

Jag älskar att höra undergroundartister. Det är något speciellt med att känna en artist innan de är populära. Jango gör det enkelt för dig att njuta av deras musik innan de skjuter i höjden till berömmelse. På så sätt kan du lära känna dem bättre innan de blir ett känt namn.

Hur får man tillgång till Jango?

Du kan komma åt Jangos webbplats genom att skriva nyckelordet Jango eller genom att använda följande länk: https://jangocustomradio.com/. Bortsett från detta kan du också ladda ner appen som är tillgänglig på Android- och iOS-plattformar. Skriv bara Jango i sökfältet så hittar du den officiella appen i butiken.

Design

Teckensnittet på Jangos webbplats är det värsta elementet. Det tar bort allt bra med webbplatsen och gör det förvirrande att använda.
Det fanns en stor, blå knapp på toppen som säger ?? Skapa ny spellista?. Jag klickade på den och sedan kom nästa uppsättning sidor upp. När jag besökte webbplatsen för första gången såg jag en målsida med en blå bakgrund - sökfältet i mitten och små miniatyrbilder under den. Det fanns åtta olika kategorier med små albumkonst röriga i en miniatyrbild. Under det finns det en bildtext som säger ?? Bläddra bland över 800 utvalda genrespellistor?. Ärligt talat kände jag för att studsa direkt men eftersom jag ville granska tjänsten var jag tvungen att hålla mig kvar. Och så klickade jag på Popular Rock Hits och började min resa. Det tog mig till en ny sida som är ett standardformat för alla sidor. Det fanns en stor, blå knapp på toppen som säger ?? Skapa ny spellista?. Jag klickade på den och sedan kom nästa uppsättning sidor upp.
Eftersom webbplatsen är ovanlig måste vi analysera den baserat på olika parametrar. Så snart jag besökte Popular Rock Hits-sidan kunde jag betygsätta låtar och skapa stationer som gäst. Det gjorde det möjligt för mig att granska allt i inställningsmenyn. Dessutom skapade jag ett konto och loggade in så att jag kan se om det kan hålla jämna steg med min musiksmak. Under hela min 2-timmars resa på webbplatsen, här är några av de viktiga bitarna som jag skulle vilja dela med dig.

Hemsida

Den här appen laddar ett personligt avsnitt baserat på den kategori du valt. Det kommer att föreslå radiostationer, senaste stationer och hundratals andra genrer som du kan komma åt.

Favoritlåtar

Du kan komma åt alla låtar du har tummat upp med det här avsnittet. Du kommer att kunna se videon av den låten tillsammans med information om artisterna. Du kan när som helst välja att lägga till eller ta bort låtarna från listan.

Förbjudna låtar

Det här avsnittet av appen listar alla låtar du har tummat ner, precis som favoritlistan. Du kommer att kunna se information om artisten, som deras biografi och albumomslag, och du kan ta bort eller lägga till låtar i din lista.

Stationens historia

Kan du granska och redigera stationens lista med hjälp av stationshistoriken? Jag loggade in för att kolla in det här och var glad att upptäcka att det inte gör dig besviken.

Innehåll

Jag uppskattar verkligen det stora utbudet av musik som Jango erbjuder i högkvalitativt format. Alla radiostreamingtjänster tävlar om att erbjuda det bästa låtvalet i bästa kvalitet, men Jango sticker ut med över två dussin genrer och över 150 traditionella stationer. Dessutom har de en fantastisk appdesign med ett lättanvänt gränssnitt.

Stationär / mobil upplevelse

Trots den negativa feedbacken förblir streamingtjänstens kvalitet intakt. Musiken är av god kvalitet utan hicka, och jag kunde hoppa över ett obegränsat antal spår. Jämfört med premiumtjänster som Pandora eller Slacker Radio erbjuder denna streamingtjänst utmärkt värde.

Planer och prissättning

Jango är gratis att använda, men du måste titta på annonser för att kunna använda den.

Förslag jag har till Jango

Jag skulle gärna betala $ 3.99 / månad om utvecklarna kunde ta bort annonserna. Annonserna tillsammans med den påträngande artistkampanjen gör bara den övergripande upplevelsen mycket dålig, vilket är en besvikelse. Ett annat förslag skulle vara att förbättra webbplatsen - det ser dåligt ut och kan vara förvirrande för första gången användare.

Slutsats

Jangos musikkvalitet är i nivå med alla premiummusikströmningstjänster där ute. Men dess gränssnitt och irriterande artistreklamannonser hjälper inte tjänsten på något sätt. Hur som helst, om du letar efter en gratis radiostreamingtjänst, bör du kolla in Jango minst en gång.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Jango

jango

Jango free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Om du letar efter en mängd olika musik att lyssna på erbjuder Jango en oavbruten spellista som är gjord av experter. Denna spellista uppdateras varje vecka och rekommenderas till användare baserat på deras aktivitet eller humör. I likhet med Spotify och andra ledande musikströmningstjänster kan du hitta spellistor för olika aktiviteter, som att träna, vakna, koncentrera sig, pendla, underhålla, varva ner och till och med sova. Det finns dock inga sorteringsfilter tillgängliga så du kan inte begränsa sökresultaten baserat på något annat än genrer.

Om oss     Villkor     Kontakta oss