Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

JustWatch free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

JustWatch är en webbplats som gör det enkelt att hitta strömmande titlar. Webbplatsen använder ett rekommendationssystem för att hjälpa dig att hitta obskyra titlar som du kanske har glömt bort. Med bevakningslistefunktionen kan du hålla reda på alla dina favoritfilmer och tv-program på ett ställe.

Justwatch

justwatch sverige

justwatch sweden

just watch norge

justwatch

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

justwatch.com

JustWatch är en sökmotor som hjälper användare att spåra specifika titlar och var de kan hitta dem. Förutom att hjälpa användare att spara pengar på sin streamingtjänst, innehåller JustWatch också information om den specifika titelns pris.
JustWatch är ett bra program för människor som klipper sladden. Fler och fler människor prenumererar varje dag på flera streamingtjänster istället för att förlita sig på traditionella kabel- och satellitföretag. JustWatch tar gissningar och forskning ur streaming så att tittarna bara kan hitta var de bästa priserna för deras favoritprogram finns på ett och samma ställe.
Tjänsten tillhandahåller en bevakningslistfunktion som gör det möjligt för användare att se alla sina bevakade titlar i ett enda utrymme. Detta är särskilt användbart eftersom det undviker att behöva köa på olika strömmande webbplatser, istället för att låta användare hålla jämna steg med allt på en gång. Dessutom är bevakningslistfunktionen särskilt intressant eftersom den tillåter användare att spåra sina framsteg och se hur mycket de har tittat på varje titel.

Webbdesign

Webbdesign är en av mina favorit saker att arbeta med när det gäller sökmotorer. JustWatch är en webbplats med nattläge som liknar strömmande webbplatser men har tillräckligt med skillnader för att skilja sig från varandra som sin egen identitet. Logotypen och varumärket är bra, Det är enkelt och lätt att känna igen som en mörkgrå bakgrund med pixlar som simulerar en uppspelningsknapp.
Menyerna är lätta att navigera. Toppmenyn är logotypen, hem, ny, populär, bevakningslista och sökning. Bredvid sökfältet finns en anslutningsknapp. Förutom den gula fliken Skapa konto finns det en alternativ meny för saker som FAQ, appar, om oss, talang, press, API, avtryck och sekretesspolicy.
Den sekundära menyn består av ett invecklat filter för filmer och tv-program. Kategorierna inkluderar filmer / tv-serier, släppår, genre, pris och betyg. Kategorierna delas upp ytterligare i flikarna för att optimera sökningarna. Det är väldigt coolt att kunna söka efter genre och år för att hitta det som finns tillgängligt.

Innehåll

JustWatch är en sökmotor som erbjuder tittarna möjligheten att hitta filmer och tv-program. Bevakningslistan och de rekommenderade titlarna är utmärkta funktioner på webbplatsen.
Webbplatsens organisationssystem är otroligt. Deras huvudkategorier inkluderar filtrering av filmer eller TV-program. Ännu längre låter systemet dig välja genre, släppt år, pris och betyg. Webbplatsen drar priser från alla streamingtjänster och berättar för tittarna vilken tjänst som erbjuder det bästa priset för titeln.
Jag, innan jag skapade ett medlemskap med JustWatch, lekte med frågesportinställningarna. Jag tyckte att frågesporten var rolig och enkel att ta, med tittarna som kunde välja från en enorm lista med titlar, inklusive film- eller serieaffischer. Varje gång de klickar på en gillar de att den laddar fler relaterade titlar. Från det här testet hittade jag gamla obskyra filmer som jag glömde allt om. Resultaten används för att skapa personliga rekommendationer för tittarna. Det liknar Netflix men bättre! Några av kategorierna är baserade på andra användares visningshistorik som har liknande smak.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Den stationära webbläsarversionen av JustWatch är bra. Den har ett unikt färgschema som efterliknar nattläge, och det använder mer av en marinblå monokromatisk färg istället för svart med accenter av gult. Menyerna är lite överallt, men eftersom programmet är så bra är det förlåtligt. Den dolda menyn är den som inte behövs så ofta och innehåller vanliga frågor, om och andra kategorier som inte direkt hänför sig till streaming.
Den mobila webbläsaren är mestadels densamma, men kategorierna är kollapsade vissa. Det är enkelt att öppna de andra kategorierna för att söka. Mobilapplikationen är fantastisk. Det är en strömlinjeformad upplevelse. Appen översätter webbsidan till en lättillgänglig sökmotorupplevelse. Menyerna finns längst ner i appen och förenklas till att endast inkludera hem, nytt, populärt och bevakningslista. Sökningen är lätt att identifiera i det övre högra hörnet bredvid JustWatch-logotypen. Det bästa sättet att använda den här tjänsten är mer än troligt via webbläsaren, men appen fungerar nästan lika bra.

Positiva

Det finns många positiva funktioner på webbplatsen JustWatch. De strömmande webbplatserna som har dykt upp nyligen kan vara förvirrande, men JustWatch gör det enkelt att hitta de bästa priserna genom att dra upp titlar och tillhandahålla information om vilka webbplatser som har de bästa erbjudandena.
Trots att Netflix, Amazon Prime och Hulu är de bästa streamingtjänsterna på marknaden tittar JustWatch på dem alla för att hitta de lägsta priserna. De har också alternativ baserat på om du hellre vill strömma eller köpa titeln.
Ombordstigningsprocessen är en av mina favoritfunktioner om JustWatch-upplevelsen. Efter att ha klickat på titlar jag gillar visas fler titlar som liknar varandra. Frågesporten är rakt fram, men några av de program och filmer som dök upp var nya för mig och gav mig en fin dos nostalgi.
Webbplatsens rekommendationer är mycket exakta. Jag har hittat ett par nya program som jag planerar att lägga till i min bevakningslista efter att ha använt appen under en kort tid. Bevakningslistan är till stor hjälp för människor som konsumerar mycket media och har svårt att hålla reda på serier och avsnitt.
JustWatch-organisationssystemet är fantastiskt! Det påminner mig om Netflix organisationssystem, men bättre. Det finns olika kategorier baserat på vad andra användare med din visningshistorik också gillar. Topptitlar på gratistjänster är en annan bra kategori! Det finns också en knapp längst ner på sidan för att uppdatera rekommendationer.
Webbplatsen JustWatch erbjuder möjligheten att se innehåll utan att behöva registrera sig för ett medlemskap. Detta uppmuntras, men är inte obligatoriskt. Webbplatsen erbjuder också en bevakningslistfunktion som kommer ihåg din visningshistorik från webbläsaren som kom åt den.

Negativ

Jag har inte stött på några negativa saker om JustWatch, vilket är bra. Webbdesignen är mycket bra och den tillhandahållna tjänsten är också bra, särskilt för en gratis webbplats.
Jag tror att det skulle vara till hjälp om den tredje dolda menyn kunde flyttas för att bli mer synlig. Annars har jag inget negativt att säga om att använda denna strömmande sökmotor.

Förbättringar behövs

Jag tror att menyerna på webbplatsen skulle kunna använda lite mer utrymme. Jag skulle flytta den tredje menyn som innehåller om, FAQ, sekretesspolicy etc. för att vara längst ner på webbsidan så att den inte tar för mycket plats. Streamingguiden behöver inte heller ändras lika mycket som menyerna; det är redan mycket bra, så det finns inget behov av några förändringar.

Sammanfattning

Den bästa sökmotorn för streamingtjänster är JustWatch. Varumärket, logotypen, webbdesignen och nattlägestemat är underbart. Sökmotorn tillåter användare att hitta oslagbara priser. Bevakningslistan är en fantastisk funktion som gör det möjligt för tittarna att spåra alla sina favoritmedier på ett ställe istället för flera streamingtjänstköer. Den mest fantastiska delen med att använda JustWatch är att det är 100% gratis. Användare pressas inte att skapa ett konto. Om du inte använder webbplatsen på flera enheter behöver du inte registrera dig. Men om du registrerar dig är bevakningslistan en bra centraliserad plats för att hålla reda på titlar.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Justwatch

justwatch sverige

justwatch sweden

just watch norge

justwatch

JustWatch free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

JustWatch är en webbplats som gör det enkelt att hitta strömmande titlar. Webbplatsen använder ett rekommendationssystem för att hjälpa dig att hitta obskyra titlar som du kanske har glömt bort. Med bevakningslistefunktionen kan du hålla reda på alla dina favoritfilmer och tv-program på ett ställe.

Om oss     Villkor     Kontakta oss