Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Letterboxd free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Letterboxd.com har blivit go-to-plattformen för filmspårning och granskning. Med sitt utbud av funktioner - vissa praktiska, andra bara roliga - har den allt en filmfan behöver för att hålla sig uppdaterad om vad som händer i filmvärlden. Oavsett om du letar efter recensioner, diskussioner, nya filmer att titta på eller bara för att träffa några likasinnade cinephiles online, har Letterboxd allt och gratis.

Letterboxd

letterboxd for tv

letterboxd tv

letterboxds

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

https://letterboxd.com/

I dagens värld är mediekonsumtion namnet på spelet. Vart du än går bombarderas du med media av alla slag: tv-annonser, radiojinglar, nyhetssändningar, politiska tweets och så vidare och så vidare. För att inte tala om internet som innehåller en nästan oändlig ström av videor, låtar, foton, idéer och nästan allt annat du kan tänka dig. Och våra vanor förstärker detta - i genomsnitt spenderar internetanvändare 6Â1/2 timmar om dagen online. Och det här är inte en liten delmängd av hardcore-spelare eller något - vi pratar om 4,4 miljarder internetanvändare över hela världen som spenderar mer än 6 timmar online varje dag.
Problemet är när vi inte kan sluta binge-titta på en show eller film, och då är våra uppmärksamhetsintervall verkligen begränsade för något annat. Även om du inte insåg det, håller du förmodligen med mig om att vi lever i en överväldigande era. Mängden media som finns till hands är absurd. Om någon rekommenderar en film eller serie till dig och du svarar med: "Låter bra! Jag måste lägga till den på min lista," du är inte ensam. Vi har alla eftersläpningar av saker vi vill titta på - det är lite roligt när du tänker på det. Men problemet är när vi inte kan sluta binge-titta på en show eller film och våra uppmärksamhetsintervall är verkligen begränsade för något annat.
Jag tycker att det är intressant hur människorna på Letterboxd diskuterar filmer och delar betyg och tankar. Det är ett bra sätt att komma ihåg vad du har sett och att få kontakt med andra som brinner för film.
Jag ska granska tjänsten Letterboxd och vända ut och in på den för att se vad den handlar om. Vad används Letterboxd bäst för? Och kan det hjälpa till att organisera den här delen av ditt kulturliv? Det som drog mig till webbplatsen var tanken att jag kunde hålla reda på allt filmrelaterat på ett ställe och i slutändan minska min mentala röra. Nu vill jag undersöka om det gör det eller inte, och hur du bäst kan utnyttja det själv.

Hur det började

Sedan 2011 har Letterboxd vuxit exponentiellt från en webbplats som få människor hade hört talas om till en plattform med miljontals aktiva användare. Webbplatsen började som en privat beta värd på Brooklyn Beta i slutet av 2011 och blev snabbt populär bland filmentusiaster. För att tillgodose det växande medlemskapet introducerade Letterboxd en nivåindelad medlemsstruktur i början av 2013, vilket gav gratis användare tillgång till många grundläggande funktioner medan premiummedlemmar hade tillgång till mer omfattande funktioner. Sedan dess har webbplatsen fortsatt att växa och anpassa sig i takt med att användarnas efterfrågan har ökat.

Hur det fungerar

Verkar som en bra film att kolla in, eller hur? När du letar efter en filmdatabas och ett diskussionsforum för samhället kan det vara lite skrämmande att ta reda på hur webbplatsen fungerar. I grund och botten går det ungefär så här: låt oss säga att du funderar på att titta på en ny film och du vill se om online-communityn ger tummen upp. I stället för att ta itu med Rotten Tomatoes rankningssystem (som delar publikens betyg från kritiker?), Kan du gå till Letterboxd och se vad samhället tycker om det. Letterboxd kombinerar betyg från både stora kritiker och vanliga människor som jag. Till exempel, just nu, Parasite har ett 4,6 av 5-stjärnigt betyg med tusentals och tusentals recensioner. Verkar som en bra film att kolla in, eller hur?
Du kan också läsa ?publikens reaktioner? och ?lärarbetyg,? vilket ger dig en bra uppfattning om vad andra lärare tycker om filmen. Men fortsätt rulla, så får du grundlig skolning i allt som finns att veta om filmen. Efter att ha läst en kort sammanfattning hittar du ett omfattande Om-avsnitt, som inkluderar rollistan och besättningslistan, detaljer om produktion och de genrer som filmen hittills har klumpats in i. Under detta hittar du en blandning av senaste recensioner och populära recensioner, varav de senare ofta är skrivna av respekterade kritiker. Du kan också läsa publikreaktioner och lärarbetyg, vilket ger dig en bra uppfattning om vad andra lärare tycker om filmen.
Då möts vi av en av Letterboxds bästa funktioner. Under titelns miniatyrbild högst upp på sidan ser du en liten flik "Var du ska titta på". Denna fantastiska funktion visar dig exakt vilka streamingtjänster och / eller nätverk filmen för närvarande är tillgänglig på, och om du kan hyra eller köpa filmen där. Den här funktionen är ett resultat av ett nyligen partnerskap med JustWatch. I stället för att studsa mellan var och en av dina streamingtjänster manuellt, låter den här funktionen dig titta utan ett ögonblick bortkastat.
När du har tittat klart på din film kan du spara den och lägga till den i din dagbok. Med tiden kommer du att samla en retrospektiv som du kan återvända till på din fritid. I din dagbok hittar du filmerna du loggade in, datumet du loggade in dem på och ditt betyg och recension (om du gav en). Alla dessa parametrar kan göras offentliga eller privata. Du kan också sortera igenom dem med hjälp av filter som "decennium", "genre" eller "betyg". Personligen är detta min favoritdel av Letterboxd, eftersom det hjälper mig att konsolidera mina tankar.
En av de fantastiska funktionerna i Letterboxds konsortium är dess listavsnitt. Här kan användare gruppera samlingar av filmer och dela dem med andra användare. Dessa listor kan följas, delas, gillas etc. Eftersom det är en så populär funktion lägger användarna mycket tid och ansträngning på att odla sina listor. När jag bläddrar nu är några exempel på listor ångestinducerad film; High Art Genre Filmer; och A24 - Komplett filmografi. Bläddra i några minuter så hittar du ett halvt dussin listor som intresserar dig och gör dig upphetsad över att se de nya filmerna.
Denna webbplats ger en omfattande översikt över filmer, från början av din filmsökning hela vägen till diskussion och reflektion efter visning. Webbplatsen har ett community-baserat rankningssystem, kommentar-och-liknande plattform för sociala medier, IMDb-liknande databas och användarkuraterade listor. Det är svårt att hitta något på den här webbplatsen som inte är genomtänkt och tänkt.

Mobil upplevelse

Efter att ha installerat Letterboxd-appen på min telefon var jag orolig för att det skulle vara svårt att skapa ett rent gränssnitt. Men överraskande nog hade jag fel. Appen är snygg och modern, och användargränssnittet är lätt att använda.
Trots vissa begränsningar finns det inte mycket att klaga på med Letterboxd-appen. Att logga filmer som du just har tittat på är otroligt enkelt, och att navigera genom användargränssnittet är lika intuitivt som på en stationär klient. Dessutom är det imponerande hur rörig appen och den mobila webbklienten är med tanke på hur gammal appen är.

Letterboxd Pro/Patron

Medan Letterboxd är helt gratis att använda, har du möjlighet att uppgradera till ett betalt medlemskap om du vill ha fler fördelar. Det finns två nivåer för betalda medlemmar, varav den första heter Pro och den andra, Patron. Pro-medlemskap ger dig flera funktioner, inklusive statistiska uppdelningar i granskningsstil, mer kontroll över aktivitetsflödets filter och andra numeriska uppdelningar som statistik hela tiden. Dessa kan innehålla parametrar som vilken skådespelare du har sett mest; vilken genre du dras mot; vilket decennium du föredrar. Patronmedlemskap kostar $ 19 per år och inkluderar alla ovanstående plus tidig tillgång till nya funktioner innan de släpps till alla andra.
Sedan finns det Patron-medlemskapet, som kostar mycket mer än Pro. För $ 49 per år kommer ett Patron-medlemskap att ge dig en massa funktioner som du förmodligen inte behöver. Detta inkluderar att få tidig tillgång till betafunktionen, att ha ditt namn ?in lights? på sidan Letterboxd Patron och har en särskild insignia för att beteckna ditt elitmedlemskap på din profil. Självklart är detta avsett för personer som uppskattar det arbete Letterboxd har gjort och vill ge tillbaka genom att stödja tjänsten med ett monetärt bidrag.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Letterboxd

letterboxd for tv

letterboxd tv

letterboxds

Letterboxd free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Letterboxd.com har blivit go-to-plattformen för filmspårning och granskning. Med sitt utbud av funktioner - vissa praktiska, andra bara roliga - har den allt en filmfan behöver för att hålla sig uppdaterad om vad som händer i filmvärlden. Oavsett om du letar efter recensioner, diskussioner, nya filmer att titta på eller bara för att träffa några likasinnade cinephiles online, har Letterboxd allt och gratis.

Om oss     Villkor     Kontakta oss