Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Metacritic free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Metacritic.com är en resurs som kan vara din enda go-to för nya filmer, tv, musik och videospelrecensioner. Deras genomsnittliga poäng av de mest betrodda underhållningsgranskarna i världen gör att du kan få en korrekt och pålitlig kritisk översikt över varje ny utgåva. Jag rekommenderar att du läser min recension av Meta Critic idag för att lära dig mer!

Metacritic

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

metacritic.com

Det kan vara svårt att hålla jämna steg med den ständigt växande spärren av nya medieutgåvor i dagens hyperhastighetsvärld. Plus, för varje ny utgåva finns det hundratals recensioner som strömmar ut från alla håll. Oavsett om du är ett av filmer, album, låtar, videospel eller tv-program kan det vara överväldigande att försöka hålla sig i slingan och få en känsla av vad som är värt att titta på, lyssna på eller spela. Det finns dock några resurser som kan hjälpa dig att förstå allt.
Med så många fritidsalternativ tillgängliga är recensioner viktigare än någonsin. Internet har dock en stor mängd åsikter och mediegranskningar, vilket gör det svårt att identifiera trovärdiga recensioner från mindre tillförlitliga källor.
Dessutom, när det gäller att tolka konstverk som musik och film, är så mycket av människors reaktion extremt subjektiv. Hur ska du då någonsin kunna ta reda på vilka granskare (eller till och med vilka webbplatser, för den delen) som mest sannolikt har tillräckligt med smak som du för att motivera förtroende för deras åsikter?
Om du är ett av filmer, TV-program, musik eller videospel, vill du kolla in Meta Critic. Denna webbplats gör det möjligt för användare att snabbt och enkelt se hur väl ett projekt har mottagits kritiskt.
Meta Critic är en organisation som granskar filmer och ger kritik från flera yrkesverksamma. Denna organisation är särskilt tillförlitlig eftersom den inte ger betyg från en individ.
När en ny film, TV-serie / säsong, album eller videospel släpps, samlar vi alla ansedda recensioner av den utgåvan som finns på internet och enkelt genomsnittet dem till en poäng av 100%. Aldrig tidigare har det varit lättare att få en snabb och pålitlig överblick över den kritiska framgången för något.

Historia

Meta Critic är passionsprojektet för en bror-systerduo, tillsammans med en juriststudent vid University of Southern California. Marc Doyle och Julie Doyle Roberts utformade och arbetade på webbplatsen från och med 1999, men den lanserades inte officiellt förrän i januari 2001.
Först varierades återkopplingen om webbplatsens natur. Många trodde att det var för nära en plats som redan fanns, Rotten Tomatoes. Doyle, Roberts och Dietz trodde dock att deras webbplats kunde skilja sig tillräckligt från Rotten Tomatoes för att göra det till en värdefull strävan.
Dessa tre visionärer tog idén om Rotten Tomatoes och lade till videospel, musik och bokmedel för att skapa Meta Critic. Sajten har sedan dess fasat ut sina bokrecensioner.
Meta Critic förvärvades av CNET 2005 och förvärvades senare av CBS Corporation 2011. Webbplatsen finns som en av de största myndigheterna på medierecensioner och citeras ofta av underhållningsjournalister och fans dagligen.

Design

Detta är mitt första och stora problem med Meta Critic - designen är i behov av en modernisering. Återigen kan detta bara vara en fråga om personlig smak, men jag tycker inte att webbplatsen är väldigt lätt att navigera eller intuitiv att skanna. Det är för mycket som händer, enligt min mening, och så har ögat svårt att lista ut vart man ska gå.
Innehållet på Meta Critic är något organiserat i lådor, men den här organisationen är klumpig, förvirrande och överväldigande. Det finns inte mycket i vägen för en strömlinjeformad webbupplevelse här. Den skyldige? Meta Critic förlitar sig för mycket på text och inte tillräckligt på användarupplevelse. Att gå igenom den här webbplatsen är inte helt olikt att bläddra igenom sidorna i en lärobok.

Innehåll

Om du gillar det kan du köpa DVD eller Blu-Ray. Om du letar efter något specifikt, till exempel ljudspårsmusik, än att klicka på motsvarande länk tar du dig till en enskild kompositörs sida där du kan köpa det spåret eller albumet. Slutligen, om det finns något annat specifikt du letar efter (till exempel en kritikers recension av en viss scen), erbjuder Meta Critic omfattande sökfunktioner så att du inte behöver vada genom sidor och sidor med data. Meta Critic är en webbplats som ger genomsnittliga poäng för olika medietyper. För nya utgåvor rankar de dem efter deras poäng av 100%. På hemsidan är dessa diagram åtskilda av medium. Förutom att ge de genomsnittliga poängen, ansluter Meta Critic också användare med alla nödvändiga medel för att följa upp och gräva vidare på ett visst projekt. Om någon till exempel klickar på en filmtitel på hemsidan tar den dem till filmens sida. Om någon gillar det kan de köpa DVD eller Blu-Ray. Om någon letar efter något specifikt (som soundtrackmusik), än att klicka på motsvarande länk tar dem till en enskild kompositörs sida där de kan köpa det spåret eller albumet. Slutligen, om det finns något annat som specifika användare letar efter (till exempel en kritikers granskning av en viss scen), erbjuder Meta Critic omfattande sökfunktioner så att användarna inte behöver vada genom sidor och sidor med data
Här kommer du att kunna ge ditt eget betyg på filmen (vilket innebär att du kan hitta både en Meta Score och en User Score för varje utgåva), klicka på länkar till alla refererade professionella recensioner som gick in för att skapa den aggregerade poängen och läsa om alla filmens detaljer och krediter. Meta Critic är verkligen en av de mest användbara källorna för att läsa på om filmer, shower, album och spel.
Metakritiker samlar in, kuraterar och redaktionellt kvalitetsinnehåll från källor som sin egen personal av medietyckare och journalister. Webbplatsen erbjuder också nyheter om kommande utgåvor, underhållningsrecensioner, trailers och mer - allt på ett ställe. Metakritiker kan vara en bra resurs för alla som är intresserade av konsten.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Även om webbplatsdesignen är undermålig, lider Meta Critics stationära och mobila versioner av liknande problem med deras användargränssnitt. Dessutom har Meta Critic ingen app tillgänglig, vilket skulle vara en förbättring när det gäller enkelhet för användarna.
En annan sak är att det finns ett stort antal annonser på denna webbplats, vilket kan göra upplevelsen mindre än önskvärd. Men med tanke på att Meta Critic är helt gratis kan det vara okej att förbise denna fråga.

Prissättning och planer

Jag vill betona att Meta Critic är 100% gratis att använda. Du behöver inte uppgradera för att få fler funktioner, och det finns inga dolda kostnader eller knep - den här webbplatsen är helt transparent i sina avsikter. Jag rekommenderar starkt att du använder Meta Critic så ofta du vill, utan att någonsin oroa dig för att betala för det.

Förslag som jag har för metakritiker

Ett förslag till Meta Critic är att de överväger en fullständig översyn av webbplatsdesignen. Om webbplatsen blev mindre klumpig och onaturlig att navigera, tror jag att jag förmodligen skulle besöka den en gång om dagen. Jag skulle till och med överväga att göra det till min hemsida, eftersom det är en så bekväm resurs. Den olyckliga verkligheten är att all denna fantastiska information måste skadas av undermålig användarupplevelse.
Jag hoppas att Meta Critic släpper en app under det närmaste året eller så. Jag är genuint förvånad över att de inte redan har en - det är ju 2020? Har inte alla en app?

Slutsats

Sammantaget är Meta Critic en bra webbplats för att tillhandahålla korrekta och trovärdiga mängder av medieutgåvor. Genom att använda ett effektivt medelvärde av poäng baserat på det bästa av det bästa inom mediekritik kan du vara säker på att metapoängen på denna webbplats är pålitliga. Dessutom gör Meta Critic ett bra jobb med att länka användare till all efterföljande information, krediter och recensioner som finns tillgängliga på en viss utgåva. Om du letar efter en av de bästa webbplatserna där ute och kan mage subpar webbplatsdesign, leta inte längre. Meta Critic kommer att hålla dig uppdaterad om alla de bästa (och sämsta) utgåvorna.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Metacritic

Metacritic free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Metacritic.com är en resurs som kan vara din enda go-to för nya filmer, tv, musik och videospelrecensioner. Deras genomsnittliga poäng av de mest betrodda underhållningsgranskarna i världen gör att du kan få en korrekt och pålitlig kritisk översikt över varje ny utgåva. Jag rekommenderar att du läser min recension av Meta Critic idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss