Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mixcloud free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Mixcloud.com är en online-streamingplattform som du kanske aldrig har hört talas om tidigare. Det gör saker lite annorlunda än andra streamingplattformar genom att ge utrymme för oberoende radiovärdar / DJs / podcasters att crowdsourca sitt innehåll till lyssnare som du. Jag rekommenderar starkt att kolla in Mixcloud.com om du letar efter en ny streamingplattform att utforska!

Mixcloud

mixcloud login

www mixcloud com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mixcloud.com

Det kan vara svårt för en att verkligen skilja sig från massorna när det gäller strömmande musik. Det räcker inte längre att bara strömma låtar; nu måste du ha någon form av unik kant för att sticka ut. Något som ingen annan har gjort tidigare eller åtminstone något som aldrig har gjorts förut.
Vissa människor har försökt att föra radio in i den digitala tidsåldern genom att helt enkelt erbjuda en livestream av lokala radiostationer. Och andra har tagit delar av radiolyssningsupplevelsen och förskönat eller förbättrat dem och gjort det mesta av dem i modern tid. Några exempel på detta skulle inkludera iHeart Radio eller Pandora. De tillåter lyssnare att skapa anpassningsbara radiostationer, skräddarsydda för sin egen unika smak och intressen.
Traditionell radio har upplevt stillastående tillväxt på musikströmningsmarknaden, men lyckligtvis finns det fortfarande nya webbplatser som dyker upp som erbjuder en mer innovativ och fräsch syn på radioformatet. En sådan webbplats är den som går utöver att bara strömma låtar och album och erbjuder användarna interaktivt innehåll och upplevelser som låter dem utforska olika musikgenrer.
Jag pratar naturligtvis om Mix Cloud-webbplatsen. Det är en brittisk streamingtjänst som hittat en ny och intressant vinkel på världen av musikstreamingtjänster.
Mix Cloud är en webbplats som sparar sändningsprogram i radioprogramformatet. Det har gett denna döende konstform en plats att blomstra på.
Mix Cloud är en plattform som gör det möjligt för vem som helst, var som helst att ställa in och sända oberoende radioprogram från hela världen. Men vi kommer att gå mer in på vad det faktiskt gör senare. För nu, låt oss utforska hur Mix Cloud kom till.

Historia

Mix Cloud grundades 2008 som en lean startup. Grundarna, Nico Perez och Nikhil Shah, träffades vid University of Cambridge. Kort därefter lades utvecklarna Sam Cooke och Mat Clayton till i teamet.
Inom fem år såg Mix Cloud en meteorisk ökning av användare och aktivt engagemang. I oktober 2017 slöt de ett licensavtal med Warner Music, vilket är en enorm prestation. De visar inga tecken på att sakta ner och fortsätter att växa snabbt.

Design

Dessutom innehåller Mix Cloud ett rikt kommentarsystem, så att användare kan dela feedback och tankar om låtar eller artister de följer. Låt oss se hur jag mest exakt kan beskriva Mix Clouds webbplatsdesign. Jag tror att det förmodligen bäst skildras som en slags korsning mellan SoundCloud och Facebook. Vad jag menar med detta är att Mix Cloud använder ett milt blått och vitt tema med ett mycket framträdande nyhetsflöde längst fram och i centrum för all aktivitet på webbplatsen. Det är dock musikbaserat och en ljudströmningsapp, så när du klickar på profiler hittar du en lista över spelbart ljud som påminner mycket om SoundCloud. Dessutom innehåller Mix Cloud ett rikt kommentarsystem, så att användare kan dela feedback och tankar om låtar eller artister de följer.
Webbplatsen är intuitiv och enkel att använda, och särskilt för personer som redan är bekanta med sociala nätverkssajter och / eller webbplatser som Sound Cloud. Rätten till ditt nyhetsflöde kommer att ha några föreslagna personer att följa. Ju fler människor du följer, desto smartare blir dessa förslag. Till vänster om nyhetsflödet finns en webbplatsmenyrad och användarverktygslåda som består av följande alternativ: Feed, New Shows, Favorites, History, Listen Later, Playlists och Trending.
Oavsett vad du behöver komma åt på den här webbplatsen kan du göra det snabbt och enkelt utan att behöva söka efter någonting. Det är bra design enligt min mening, särskilt på en webbplats som denna som lätt kan leda dig ner i ett kaninhål. Det är alltid skönt att ha en bakdörr ute.

Innehåll

Mix Cloud är en musikströmningstjänst som vänder sig till en mycket specifik typ av lyssnare. Om du är någon som gillar att ha total kontroll över vad du lyssnar på hela tiden, från en låt till en annan, kanske Mix Cloud inte är rätt tjänst för dig.
Mix Cloud är ett stort onlinenätverk och gemenskap av DJs, radioprogramvärdar, podcasters och lyssnare. Om du tror att du har vad som krävs för att sätta ihop ett block av programmering, vare sig det är mest musik eller mestadels prat, är Mix Cloud där du kan sätta dig själv på prov. Se hur många fans du kan samla.
Mix Cloud är ett utmärkt sätt för amatör-DJs och podcasters att få erfarenhet och tjäna pengar. Om du är begåvad och kunnig nog kan du potentiellt finansiera din radiodröm genom Mix Cloud. Så inte bara kan människor helt enkelt följa din sida som ett socialt mediekonto, men om de verkligen gillar vad du gör kan de prenumerera på ditt innehåll för X dollar per månad (programföretaget ställer in priset).
Detta är en annan stor fördel med att använda Mix Cloud - det drar full nytta av crowdsourcing-funktionen, vilket är bra nyheter för DJs, värdar och podcasters. Men det är också bra nyheter för lyssnare eftersom de inte behöver betala för tjänsten som helhet - de måste bara betala för det innehåll som de vill stödja.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag tycker att skrivbordsupplevelsen är bra. Det är en intuitiv webbplatsdesign som inte alltid är lätt att dra av, men med Mix Cloud kan du enkelt bara rulla ditt Facebook-konto till det.
Appen, även om den är snygg och lätt att använda, har många buggar och fel. Dessa försämrar lyssningsupplevelsen och gör det ganska frustrerande.
Det kan vara svårt att hålla din plats i en blandning om du pausar den, eftersom du kommer att förlora alla spår som kom före och efter den du pausade. Detta är en brist som borde ha åtgärdats innan appen ens lanserades.

Prissättning och planer

Tjänsten Mix Cloud erbjuder är en freemiummodell. Om du vill använda den utan att behöva betala något, är du begränsad till att bara kunna söka framåt i en mix och bara kunna spela 3 shower varannan vecka. Men om du bestämmer dig för att betala för tjänsten kan du undvika annonser och få tillgång till fler funktioner.
Premiumversionen av Mix Cloud, som kostar $ 7.99 per månad, låter dig se låtlistor över radioprogram i förväg innan du spelar dem (något som gratisversionen inte tillåter).

Förslag som jag har för Mix Cloud

Jag rekommenderar starkt att Mix Cloud fixar sin app så att den är pålitlig och användbar. Jag betalade för den här tjänsten, och jag borde inte behöva uthärda frekventa fel.
Dessutom vet jag att Mix Cloud ska handla om radioprogram, men det skulle vara bra om det fanns något sätt att jag också kunde strömma och ladda ner enskilda låtar utanför att aktivt lyssna på program. Du har redan affären med Warner, varför inte försöka expandera och se om du kan få igång en anständig katalog? Om jag bara passivt kunde lyssna på Mix Cloud utan att någonsin behöva byta till Spotify, skulle det vara fantastiskt, eller hur?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mixcloud

mixcloud login

www mixcloud com login

Mixcloud free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Mixcloud.com är en online-streamingplattform som du kanske aldrig har hört talas om tidigare. Det gör saker lite annorlunda än andra streamingplattformar genom att ge utrymme för oberoende radiovärdar / DJs / podcasters att crowdsourca sitt innehåll till lyssnare som du. Jag rekommenderar starkt att kolla in Mixcloud.com om du letar efter en ny streamingplattform att utforska!

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss