Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mixer free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Mixer är en streamingplattform för videospel som gör det möjligt för streamers och tittare att ansluta i realtid. Webbplatsen har hundratals innehållsskapare som strömmar spel. Plattformen tillåter riktiga människor att ställa in och skapa sina egna strömmar. Även om det finns vissa brister, är Mixer totalt sett en underbar webbplats som ger en bra källa till underhållning.

Mixer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mixer.com

Mixer är en streamingplattform som spelare kan använda för att titta på liveströmmar. Det har nyligen intensifierat sitt spel, med många fler streamers som flyttat till webbplatsen de senaste åren. Även om det skiljer sig från Twitch är det på ett bra sätt.
År 2017 samarbetade Beam med Microsoft och bytte namn på webbplatsen till Mixer. Omdesignen gjorde att webbplatsen såg modernare ut och införlivade funktioner från Microsofts produkter.
Vi är oerhört stolta över att ha landat ett avtal med Ninja, en högt rankad streamer som har en stor följd på Mixer. Sedan han undertecknade med oss har han streamat exklusivt på vår plattform och hans tittare har ökat avsevärt.

Webbdesign

Enkelheten i Mixer är vacker. Dess flöde är riktat och lätt att navigera, vilket gör det till en utmärkt streamingplattform för videospel.
En bra sak med Mixer är dess konsekventa design. Designen för sin stationära plattform kontra mobil skilde sig väsentligt, medan Mixer ser väldigt lika ut på båda versionerna.
Sidans organisation faller inom mitten. De första kategorierna är bra. Att bläddra för att se fler kategorier är inte dåligt och låter dig se en mängd streamers. Jag föredrar dock underkategorier att filtrera igenom. Detta är dock mest en personlig preferens.

Innehåll

Innehållet på Mixer är varierat. Plattformens primära fokus är videospel, även om det finns några streamers som också gör saker som cosplay, spelar videospel och visar konstverk som pågår.
Plattformen erbjuder e-handel som heter "Ember" för att stödja favoritskapare. Det finns också prenumerationer. En bra egenskap hos strömmande webbplatser som "Mixer" är att du kan interagera med dina favoritinternetpersonligheter i realtid.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordswebbplatsen är utmärkt. Det är lätt att navigera, har en tilltalande layout och använder lugnande färger. Kategorierna visas när du bläddrar ner på sidan, och utvalda, partnerstrålkastare och kommande kategorier är bara några av alternativen. Om du letar efter dina favoritspel är spelfliken lätt att hitta - den är organiserad efter kategori. Webbläsarfunktionen erbjuder en guide till de bästa strömmarna i realtid.
Den mobila surfupplevelsen är densamma som skrivbordswebbläsaren. Applikationen har optimerats för mobil användning och förlorar inte varumärket. Konsistensen i designen mellan alla versioner är stor! Upplägget i appen frågar tittarna om deras likes och ger rekommendationer baserade på dem, vilket är en annan cool funktion.

Positiva

Jag gillar också det faktum att du kan söka efter specifika spel, kanaler eller spelare. Jag tycker att webbdesignen är bra och lätt att navigera. Kategorierna är enkla och uppdelade på fliken Spel. Det är trevligt att du kan söka efter specifika spel, kanaler eller spelare.
En stor fördel med att använda Mixer är att det inte finns några annonser när du tittar på dina favoritstreamers. Det är en uppfriskande förändring från webbplatser som ofta kör annonser. Om webbplatsen fortsätter att ha den här funktionen kommer den att vara en stor tillgång.
Streaming är ett bra sätt för alla att engagera sig i Mixer-communityn. Det är enkelt att skapa ett konto och börja sända ditt innehåll. Det finns en mängd olika genrer och kategorier att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta strömmen för dina intressen. Mixer-communityn är varm och inbjudande, så du kommer att kunna hitta support om du behöver det.
Mixer har en markerad kategori där partnerstreamers har sitt eget lilla avsnitt att bläddra i. Istället för att bläddra igenom dem som spelar sina spel finns det en professionell headshot av dem med deras namn. Profilerna ser också väldigt bra sammansatta ut.
Prenumeranter kan stödja innehållsskapare genom att köpa en prenumeration. För $ 4.99 kan en tittare låsa upp saker som uttryckssymboler och andra speciella sätt att interagera i chatten.

Negativ

Jag har dock sett potential i Mixer som jag tror kan vara mycket fördelaktig för webbplatsen. Trots Mixers växtvärk finns det några funktioner som fortfarande är i beta-läge och det ser ut som om de fortfarande räknar ut några saker. Det finns dock också flera potentiella fördelar med att använda Mixer som jag tror kan vara mycket fördelaktiga för webbplatsen.
Jag tror att det skulle vara till hjälp om sökfältet på målsidan var lättare att känna igen, eftersom det är ett problem för mig. Om du börjar bläddra ner på sidan visas den i det högra hörnet och svävar. Ett annat sätt att hitta sökningen genom att klicka på bläddringsfält eller spelkategori.
Mångfalden av innehåll på Twitch är lite nedslående. Nästan alla kategorier är relaterade till spel. Tyvärr saknar även några av de mer populära spelen videoinnehåll från streamers. Det beror främst på plattformens växande popularitet; om företaget kan få större namnstreamers ombord kommer fler tittare att konvertera. Jag hoppas att mångfalden av strömmar kommer att gå upp snart; Jag skulle vilja se fler artister, cosplayers och crafters streaming, liksom fler bordsspel.
Jag har ett litet klagomål om bristen på censur. Jag är inte positiv om alla strömmar är så här eller inte, men vid ett par tillfällen såg jag några förbannelseord dyka upp i chatten. Detta är inte en stor sak för mig, eftersom jag är vuxen, men om plattformen vill marknadsföra sig som en webbplats för alla är censurering i viss utsträckning ett måste.

Förbättringar behövs

Webbplatsen behöver mer trafik för att överträffa konkurrenterna. De gör framsteg, men det kommer att ta tid för dem att uppnå sitt mål.
Att underteckna med fler stora streamers skulle vara en utmärkt förbättring för Mixer. Företaget bör inte bara förlita sig på de få större namn de har. Att aktivt övertyga andra stora streamers att använda sin webbplats exklusivt skulle vara bra. Återigen, eftersom Mixer växer är detta en uppgift som kommer att ta tid. Jag är säker på att Mixer redan arbetar med detta och det är bara en tidsfråga innan vi ser fördelarna.
Personligen tror jag att mer variation i innehållet på Twitch skulle vara bra för webbplatsen. Spel utgör en betydande del av strömmarna på Twitch, men det finns så mycket mer att se. Om artister, cosplayers och DIYers presenterades oftare skulle det ge mycket mer trafik och tittare.

Sammanfattning

Sammantaget tycker jag att Mixer är en bra streamingplattform. Det finns gott om positiva egenskaper och bara några få negativa. Historien bakom Mixer är intressant. Företaget lyckades fånga en av de bästa spelströmmarna i världen och fortsätter att imponera på tittarna.
Några av de positiva aspekterna av Mixers webbdesign och konsistens är webbplatsens visuella överklagande och enkla navigering. Färgschemat är lätt för ögonen, och varumärket är konsekvent i alla versioner, inklusive skrivbord, mobil webbläsare och mobilapp.
Några av de negativa funktionerna om Mixer är att den inte har många andra kategorier än videospel och placeringen av sökfältet. Sökfältet som svävar efter rullning är ganska irriterande, men det är inte en deal-breaker. Webbplatsens mångfald är också förlåtlig. Det kommer utan tvekan att växa som webbplatsen gör.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mixer

Mixer free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Mixer är en streamingplattform för videospel som gör det möjligt för streamers och tittare att ansluta i realtid. Webbplatsen har hundratals innehållsskapare som strömmar spel. Plattformen tillåter riktiga människor att ställa in och skapa sina egna strömmar. Även om det finns vissa brister, är Mixer totalt sett en underbar webbplats som ger en bra källa till underhållning.

Om oss     Villkor     Kontakta oss