Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mubi free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Mubi.com kan vara den bästa filmstreamingtjänsten du aldrig har hört talas om. Det erbjuder en noggrant kuraterad filmströmningsupplevelse till skillnad från alla andra, och är en spännande ny och unik premiumfilmströmningswebbplats. Med bara de bästa kultklassikerna och samtida mästerverk är Mubi för den inre filmfantasten i dig. Kolla in min recension av denna unika webbplats idag för att lära dig mer!

Mubi

mubi

mubi sverige

mubi pris

mubi login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mubi.com

Det känns som att mycket av innehållet på premiumstreamingtjänster är detsamma eller väldigt lika. Jag har svårt att säga vilken webbplats jag använder utan att kontrollera. Det finns för mycket överlappning idag (annat än originalinnehåll).
Jag är inte ett av hur några av de mer populära premiumstreamingtjänsterna, som Netflix, tenderar att producera sitt innehåll. För det mesta verkar det som om de antingen producerar fantastiska filmer som vinner priser eller filmer som är fullständigt skräp. Detta är särskilt märkbart med Netflix, eftersom de verkar antingen producera fantastiskt arbete eller filmer som inte är värda de pengar de spenderar på att göra dem. Alltför ofta inkluderar detta också filmer som ser ut som om de gjordes snabbt och inte har mycket tanke på dem.
Det verkar som om kvaliteten på innehållet på många av dessa premiumstreamingtjänster sjunker, med fler och fler vanliga, obetydliga program och filmer som inte tar någon tid att underhålla. För varje Queen's Gambit finns det minst fem Turn Up Charlies - om du aldrig har sett den här showen, bry dig inte; Men om du har det är det värt att titta på direkt.
Denna klyfta i filmkvaliteten har skapat en unik öppning för en nyare, underdog-streamingtjänst att stiga upp och få lite uppmärksamhet. Jag pratar naturligtvis om Mubi, streamingtjänsten för endast de mest seriösa cinephiles runt om i världen. Om du aldrig har hört talas om Mubi tidigare, förbered dig på att göra lite utrymme i din månatliga streamingbudget för vad som bara kan vara den bästa filmströmmingssajten av dem alla - så länge vi kan använda termen ?best? att betyda en streamingwebbplats som specialiserat sig på att bara tillhandahålla de bästa filmerna.
Mubi är stolt över sitt curation-team, en grupp filmfantaster och filmexperter som skurar internationella filmfestivaler och tävlingar för de bästa filmerna från både legendariska och kommande filmskapare. Detta team väljer sedan bara de bästa filmerna från dessa filmskapare för att släppas på deras plattform.
Vissa människor kanske säger att Mubi är Anti-Netflix. Netflix strategi är kvantitet; Mubis enda bekymmer är kvalitet. Det betyder dock inte att de har ett litet bibliotek med filmer. Förutom att erbjuda några av de bästa kultklassikerna, mästerverken och samtida storheterna, producerar Mubi också sitt eget originalinnehåll och anställer bara de mest vördade namnen på bio idag.
Mubi lägger ständigt till nya högkvalitativa filmer till sin tjänst, så du kommer aldrig att få slut på innehåll att titta på. Låt oss faktiskt inte använda ordet "innehåll". Netflix lägger ut "innehåll", medan Mubi producerar kapital-F-filmer. Om du är trött på subpar kanske det är dags att du prenumererar på en premiumstreamingtjänst som Mubi som gör geni till sin M.O.
Det är viktigt att överväga alla olika streamingtjänster när du fattar ett beslut. Det finns många att välja mellan, och du vill inte slösa bort dina pengar på något som inte är det bästa för dig. Låt oss titta närmare på Mubi och se om det är den bästa filmstreamingtjänsten för dig.

Historia

Mubi brukade vara en online-streamingtjänst som kallas The Auteurs. Företaget grundades av Efe Cakarel 2007. Han började arbeta med Mubi efter att ha blivit besviken över att han inte kunde se In the Mood for Love en dag medan han var på ett kafet© i Tokyo.
Mubi fokuserar på att kurera en unik och förhöjd filmströmningsupplevelse. Det sponsrar och producerar filmer, med produktionskrediter till Mubi synliga i titlar som Port Authority, Farewell Armor, Tickled och Our Men. Varje dag lägger Mubi till en ny personalvald film i sitt bibliotek.

Design

Mubis gränssnitt är snyggt, dynamiskt och användarvänligt. Svarta, vita och grå miniatyrbilder dyker upp på skärmen och ett sökfält är tillgängligt. Navigeringsmenyer finns högst upp på skärmen och en överflödesmeny innehåller många inställningar och funktioner om det behövs. Huvudmenyn erbjuder fem val: Nu visar, bibliotek, flöde, anteckningsbok och din profil. Livehändelser visas ibland på fliken "Vad är på".
Högst upp på skärmen Nu visas hittar du en film från dagen. Under det finns det flera avsnitt av sidscrollande filmminiatyrer att välja mellan, åtskilda efter kategori (som är det anpassade med premium streamingwebbplatsdesign).
Jag gillar verkligen Mubi-designen. Det är väldigt intuitivt och enkelt att använda, och det ser bra ut. Det gör allt som bra design ska göra: det gör det enkelt att komma åt webbplatsens många funktioner.

Innehåll och funktioner

Dessutom är Mubi värd för en mängd olika on-demand-innehåll. Detta kan inkludera filmer och tv-program som du kan titta på direkt, eller tillgång till arkiverade filmer och program för senare visning. Dessutom erbjuder Mubi ett bibliotek med utbildningsmaterial som kan hjälpa dig att förbättra dina engelska färdigheter. Sammantaget har Mubi något för alla som vill använda det.
Mubi har också två sociala funktioner som är oöverträffade i filmströmningsutrymmet. Anteckningsboken är ett liveflöde av inlägg på sociala medier och användarrecensioner av Mubi-filmer, och flödet är ett liveflöde av inlägg på sociala medier och användarrecensioner av Mubi-filmer. Även om detta inte visar sig vara den mest användbara funktionen när det gäller att upptäcka nytt innehåll, är det roligt och lägger till en viss nivå av gemenskap till Mubi som jag har längtat efter i andra filmströmningstjänster.
Mubi är en inbyggd filmblogg som publicerar recensioner och redaktionellt innehåll skrivet av filmfantaster som arbetar på Mubi. Detta lägger till ett extra lager till Mubi-upplevelsen, vilket ger expertinsikt i vad och hur man tittar.
Din profil på Mubi kommer att innehålla alla dina sociala funktioner, till exempel betyg, recensioner, en favoritlista och din vänlista. Dessutom kan du göra din profil privat om du föredrar det.

Mobil och stationär upplevelse

Mubi finns på många enheter och är ett utmärkt val för alla. Med appar på iOS, Android, PC, Mac, Apple TV, PlayStation, Roku och Samsung Smart TV har Mubi många enheter att välja mellan.
IOS-mobilappen är smidig, intuitiv, hög hastighet och praktiskt taget felfri - vilket förmodligen är anledningen till att den kunde tjäna ett genomsnittligt användarbetyg på 4.8 (av 5) på Apple App Store. Dessutom kan du ladda ner filmer till din telefon och titta på dem när du är utan WIFI eller mobiltjänst.

Prissättning och planer

Om du fortfarande är på staketet finns det en gratis 7-dagars provperiod. Om du bestämmer dig för att det inte är för dig, ingen stor sak, avbryt bara inom den första veckan. Men om du blir kär i Mubi (som jag har) kommer det att kosta dig $ 10.99 / månad. Alternativt, förbinder dig till 1 år får du 36% rabatt och kommer till $ 83.88 / år.
Mubi erbjuder en rabatterad prenumerationstjänst för studenter till bara $ 6.99 / månad. Detta ger studenterna hela omfattningen av Mubi-tjänsten.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mubi

mubi

mubi sverige

mubi pris

mubi login

Mubi free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Mubi.com kan vara den bästa filmstreamingtjänsten du aldrig har hört talas om. Det erbjuder en noggrant kuraterad filmströmningsupplevelse till skillnad från alla andra, och är en spännande ny och unik premiumfilmströmningswebbplats. Med bara de bästa kultklassikerna och samtida mästerverk är Mubi för den inre filmfantasten i dig. Kolla in min recension av denna unika webbplats idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss