Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

MyDramaList free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Om du älskar asiatiska filmer och tv är My Drama List den enda webbplatsen du någonsin kommer att behöva. Den har imponerande funktioner för sociala medier, kamma filmrecensioner, betyg och personlig organisation. Om du letar efter ett samhälle för att diskutera asiatisk film är My Drama List den perfekta platsen. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer!

Mydramalist

my drama list

mydramalist app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mydramalist.com

Jag känner att världen av filmrecension och betygssidor blir lite inaktuell. Jag menar, när du vill lära dig mer om en film eller få en känsla av om det är eller inte är värt att titta på, vilka webbplatser brukar du besöka? Ruttna tomater? IMDb? Kanske en sajt som The New York Times eller Roger Ebert om du är sugen på att läsa en fullfjädrad riktig filmrecension? Jag vet inte om dig, men jag tror inte att samma gamla filmrecensionssidor verkligen skär det för mig längre.
För det andra är dessa webbplatser ofta partiska. Visst, Rotten Tomatoes har anklagats för att vara "partisk mot positiva recensioner", men IMDb är inte bättre. Faktum är att deras algoritm har ifrågasatts mer än en gång för att tilldela betyg baserat på hur mycket pengar en person har snarare än hur bra de har granskat andra filmer. Med andra ord är det inte bara recensionssajten som kan vara ?partisk.? Det finns ett antal anledningar till varför jag är trött på de vanliga så kallade "bästa filmrecensionssidorna". För det första, även om webbplatser som Rotten Tomatoes och IMDb kan vara bra resurser för att snabbt få en känsla för hur människor i allmänhet kände för en film, är det ungefär där konversationen slutar. Jag menar, visst, jag skulle kunna följa upp och titta på varje enskild recension, men det finns fortfarande något av en koppling i det. Jag läser bara en persons tankar om en film, ibland år efter det faktum. Det är till stor del en passiv process. För det andra är dessa webbplatser ofta partiska - vanligtvis i en riktning. Visst, Rotten Tomatoes har anklagats för att vara "partisk mot positiva recensioner", men IMDb är inte bättre. Faktum är att deras algoritm har ifrågasatts mer än en gång för att tilldela betyg baserat på hur mycket pengar en person har snarare än hur bra de har granskat andra filmer. Med andra ord,. det är inte bara recensionssidan som kan vara "partisk".
Jag har längtat efter en djupare kontakt med andra, något mer samhällsorienterat. Jag vill ha en webbplats där jag kan diskutera mina favoritfilmer och TV-program med likasinnade människor, hålla mig uppdaterad om de senaste nyheterna och dela mina åsikter. Den bästa filmrecensionssajten för mig kommer att vara en som ger en känsla av gemenskap, kamratskap och kamratskap - inte bara information och filmbetyg.
Jag tycker att det är oroande att webbplatser som IMDb och Rotten Tomatoes tenderar att gynna / mer framträdande innehåller västerländska filmer och TV-serier. Som ett stort av asiatisk film och tv befinner jag mig ofta utelämnad på dessa webbplatser. Japanska, kinesiska och koreanska filmer är enormt populära över hela världen, men de verkar ta en baksäte på många av de bästa filmrecensionswebbplatserna som jag har sett.
Om du någonsin har haft frustrationer med brist på bra filmrecensionssidor har jag några goda nyheter för dig. Idag är jag glad att dela med mig av vad som kan vara den bästa filmrecensionsplatsen för fans av asiatiska filmer och tv. Även om My Drama List inte är en ny webbplats på något sätt, är det en ny webbplats för mig, och det är en av de webbplatser som får mig att undra, "Var har det här varit hela mitt liv?"
My Drama List är den perfekta webbplatsen för alla som älskar att läsa filmrecensioner och betyg, eftersom den erbjuder så mycket mer än så. Det är som en kombination av Rotten Tomatoes, IMDb och din favorit sociala nätverkssida som alla rullas in i en. Den här webbplatsen är utmärkt för människor som vill lära sig om nya filmer och ta reda på vad andra tycker om dem innan de bestämmer sig för om de ska se dem eller inte.
Detta är bra nyheter för asiatisk-amerikaner som älskar film, eftersom den här webbplatsen är tillägnad just den delmängden filmer och TV-program. Dessutom, eftersom My Drama List-communityn är mer fokuserad än andra filmgranskningswebbplatser, är den mycket mer sammanhängande och stödjande.
My Drama List är en webbplats som erbjuder sina användare ett forum för att diskutera asiatiska filmer. Det är en enkel premiss, visst, men ändå en djup gemenskap. Är My Drama List faktiskt den bästa filmrecensionssajten för dig? Låt oss dyka in och titta närmare på allt det har att erbjuda för att ta reda på det.

Historia

Efter år av att ha varit ett långvarigt av asiatiska drama blev jag förvånad över att lära mig om My Drama List nyligen. Som författare av recensioner av filmströmmande webbplatser kan jag inte tro att denna otroliga webbplats och online-community har lyckats flyga under min radar så länge. Jag är glad att jag fick reda på det nyligen, och jag är glad att utforska det mer i framtiden.
Intressant nog är webbplatsen fortfarande i beta-läge. Det kan vara därför det gäckade mig. Tydligen är människorna bakom My Drama Lists perfektionister och känner sig inte bekväma med att officiellt lansera My Drama List förrän den uppfyller deras (mycket höga) förväntningar. Som det står på webbplatsens Om-sida: "För närvarande är webbplatsen fortfarande i Beta-läge, eftersom den inte är perfekt (eftersom vi alla vet att perfektion är möjlig - ).?"
Ändå är webbplatsen My Drama List live och tillgänglig för alla som vill gå med i en rolig och vänlig gemenskap av andra asiatiska cinephiles, upptäcka / betygsätta / granska nya filmer och hålla reda på filmer och serier som de skulle vilja titta på i framtiden. Det finns ingen annan webbplats som jämför, och detta är en av de många anledningarna till att MDRL förtjänar att betraktas som en av de bästa filmrecensionssidorna på webben idag.

Design

Jag gillar inte användargränssnittet för My Drama List. Efter 10 år är webbplatsen fortfarande i beta-läge, och jag tycker inte att den ser särskilt bra ut. Det är rent och lätt att navigera, men jag är inte säker på att det erbjuder den bästa filmrecensionslayouten som jag någonsin har sett.
Webbplatsen är lite kaotisk, lite överallt, men inte så mycket att någon som är ny på den inte skulle kunna ta reda på hur man använder den. Det sträcker sig över den linjen att vara så nära att erbjuda en intuitiv användarupplevelse, men det lämnar fortfarande mycket att önska. Webbplatsens organisationsstruktur tror jag är ett förbättringsområde. Som det ser ut nu hittar du nyheter och redaktionella artiklar listade i en kolumn som spänner över mitten av sidan. Du kan filtrera detta genom att klicka på antingen utvalda, senaste eller redaktionella. Jag skulle föredra att se dessa uppdelade i tydligt differentierade avsnitt.
Till höger om denna kolumn finns ytterligare kolumner, vilket bidrar till den något slumpmässiga karaktären hos webbplatsdesignen som jag talar om. Här hittar du populära röstlistor, toppsändningsprogram, kommande shower, senaste recensioner och mest populära program. Återigen är det inte omöjligt att hitta det du letar efter, men jag tror att webbplatsen kan göras mycket lättare att navigera, mycket bättre organiserad.
Webbplatsens menyrad på My Drama List går långt för att tillhandahålla uttömmande rullgardinsmenyer och snabbt hitta det avsnitt du önskar. Jag önskar bara att samma uppmärksamhet på detaljer kunde ägnas åt de centrala delarna av hemsidan också.

Innehåll och funktioner

Som jag redan har sagt är webbplatsen My Drama List som IMDb eller Rotten Tomatoes, men med ett mycket bättre samhälle. Faktum är att gemenskapen är kärnan i det som gör den här filmrecensionssidan så bra. Samhället är kunnigt, vänligt och mycket aktivt. De flesta film- och seriesidor har hundratals kommentarer. Varje kommentar kan besvaras och/eller ?gillas.? Du skulle vara hårt pressad, tror jag, för att hitta en bättre gemenskap tillägnad asiatiska filmer och TV-serier.
Dessutom är användarprofiler imponerande detaljerade. Bläddra bland varje användares flöden, recensioner, rekommendationer, listor, artiklar, statistik och mer. Användarstatistik kommer till och med med cool grafik för att representera hur de spenderar sin tid på webbplatsen. För att slutföra de sociala mediekomponenterna i My Drama List kan du lägga till vänner och skicka direktmeddelanden för mer djupgående samtal.
Även om du inte bryr dig så mycket om att vara en del av en sådan fantastisk gemenskap av asiatiska filmfans, är My Drama List fortfarande en av de bästa filmrecensionssidorna där ute. Webbplatsen består av en enorm databas med japanska, kinesiska och koreanska filmer och serierecensioner, betyg och information. Detta är en webbplats som alla fans av asiatiska medier behöver veta om, omedelbart!

Mobil och stationär upplevelse

Det verkar inte finnas en mobilapp för närvarande tillgänglig för den här webbplatsen, även om webbplatsen är väl optimerad för mobila enheter och tillåter användare att läsa filmrecensioner, betygsätta program och hålla jämna steg med samhället oavsett var de är. Även om annonser kan vara besvärande, är webbplatsen fortfarande värt att kolla in.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mydramalist

my drama list

mydramalist app

MyDramaList free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Om du älskar asiatiska filmer och tv är My Drama List den enda webbplatsen du någonsin kommer att behöva. Den har imponerande funktioner för sociala medier, kamma filmrecensioner, betyg och personlig organisation. Om du letar efter ett samhälle för att diskutera asiatisk film är My Drama List den perfekta platsen. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss