Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

OpenSubtitles free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Opensubtitles.com är en online-community av undertextentusiaster som ger enkel åtkomst till undertexter för alla dina favoritfilmer. Om du letar efter en webbplats med nedladdningsbara undertexter på många språk är Öppna undertexter den perfekta platsen för dig. Intresserad av att ta reda på mer? Läs min recension av Öppna undertexter idag!

Opensubtitles

opensubtitles

open subtitles

opensubtitles login

undertexter download

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 04.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

opensubtitles.org

Undertexter är en viktig del av filmupplevelsen för döva och hörselskadade. Om det inte vore för utmärkta undertexter skulle de som är hörselskadade inte kunna njuta av filmer och TV-program fullt ut. Lyckligtvis har det dock aldrig funnits en tid i filmens eller TV: s historia där undertexter var mer allmänt tillgängliga. Var det genom lättillgängliga undertexter på live-TV, förskrivna undertexter på flera språk på streamingplattformar som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, etc., anständiga undertexter är vanligtvis inte så svåra att hitta.
Några av er är redan medvetna om att undertexter kan vara felaktiga. Jag vet för ett faktum att jag har sett många filmer och program där undertextstexten är helt fel. Skådespelaren säger en sak, undertexten säger en annan.
Det är oacceptabelt att döva och hörselskadade förväntas titta på vad som i huvudsak är en annan film eller show än resten av oss 2020. Det är därför så många människor driver på för att undertexter och undertexter ska bli obligatoriska på allt innehåll.
Därför är det viktigt att hitta den bästa nedladdningssidan för undertexter. Vet du inte ens att undertextswebbplatser fanns före idag? Faktum är att det finns många av dem - och de är inte alla skapade lika. Vissa erbjuder naturligtvis fler undertexter än andra. Vissa tillgodoser ett mer varierat utbud av språk. Andra har undertexter av bättre kvalitet och mer exakta översättningar. Hur kan du då vara säker på att du kommer att kunna hitta den bästa undertextssidan? Tja, du kom till rätt ställe!
För att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina streamingupplevelser erbjuder jag mina omfattande recensioner av de bästa undertextssidorna. De utvärderas baserat på deras innehållskvalitet, tillgänglighet och tillförlitlighet. Jag ser till att de är användarvänliga och pålitliga så att du enkelt kan komma åt dem.
Även om du kan höra helt bra kan undertexter fortfarande vara till stor hjälp när du tittar på filmer och TV-program. Det finns definitivt stunder när du inte riktigt fångar vad som sades - med undertexter kan du läsa med så att du inte behöver spela upp scenen igen. Kanske har en skådespelare en särskilt tjock accent och du kämpar för att förstå dem. Med undertexter blir det kristallklart vad som sägs när du inte är säker.
undertexter är det viktigaste sättet för hörselkapabla människor att få tillgång till utländska filmer, eftersom dessa filmer ofta textas på engelska; men detta utelämnar många människor som inte kan engelska eller vars engelska inte är tillräckligt bra för att följa med i en snabb film. Lyckligtvis ger webbplatser för undertexter online en gemenskap av översättare som arbetar hårt för att se till att hela världen kan njuta av filmer lika.
Om du främst streamar dina filmer och tv-program på Netflix kan en nedladdning av undertexter vara till hjälp för dig. Om du har en film eller ett program som har fel språks undertextspår kan en nedladdning av undertexter också vara till nytta.
Men alltför ofta, när du laddar ner en film, innehåller filmappen inte alls en undertextsfil. Genom att besöka en av de bästa undertextswebbplatserna kan du dock ha en högkvalitativ undertext för dina favoritfilmer på några sekunder. Då kunde det inte bli lättare därifrån. Ladda bara upp din undertextsfil till din mediaspelare efter eget val - VLC är en gratis som stöder alla codecs, filtyper och undertextsfiler utan problem; Jag rekommenderar det starkt? men det finns andra.
Jag tror att det nu är en bra tid att ta en titt på Open Subtitles, en av internets största samhällen av undertextälskare, propagatorer och översättare. Det finns mycket att älska med den här webbplatsen, och vi kan diskutera den mer detaljerat senare.

Design

Tyvärr måste vi starta denna recension på en relativt negativ anteckning. Det kan faktiskt vara den här webbplatsens Achille's Heel. Jag vill dock inte avskräcka dig från den här webbplatsen så tidigt - jag tror verkligen att designfel åt sidan, det kan vara en av de mest effektiva och användbara undertextssidorna på webben. Så låt oss bara få de största negativa kommentarerna ur vägen först, antar jag.
Kolumnen längst till vänster är hem för menyn för val av undertexter och i mittkolumnen finns information om Öppna undertexter. Kolumnen längst till höger innehåller nedladdningsområdet för undertexter. Det första jag märkte med Open Subtitles var att det var väldigt litet. Det var lite svårt att läsa. Webbplatsen är överlag orienterad på ett sätt som gör att det ser ut som om din webbläsare har zoomat ut. Det har det inte. Det är bara en designfel. När du besöker Öppna undertexter möts du av ett vitt och limegrönt tema, pepprat i blå hyperlänkar. Kolumnen längst till vänster är hem för menyn för val av undertexter och i mittkolumnen finns information om OpenSubtitles. Kolumnen längst till höger innehåller nedladdningsområdet för undertexter.
Slutligen, nedanför det finns en uppsättning länkar till andra delar av webbplatsen som Mitt konto, Om oss och Kontakt. Det finns några länkar högst upp på sidan till associerade webbplatser, till exempel klassiska filmer, BRAVE, engelska undertexter och släpplogg. Under det finns en webbplatsmenyrad med få ikoner jämfört med andra webbplatser. Här kan du bläddra genom att klicka på antingen Sök, Ladda upp, Begär, Forum, Blogg eller Spelare (mer om dessa funktioner om ett ögonblick). Slutligen nedan finns länkar till andra delar av webbplatsen som Mitt konto, Om oss och Kontakt.
Sökfältet på webbplatsen är enkelt att använda och ger många alternativ för att hitta det du letar efter. Du kan skriva in filmen eller visa som du letar efter och välja ditt språk från en rullgardinsmeny till höger. Det finns också alternativ för en avancerad sökning och en Applet-sökning, vilket gör att du lättare kan hitta undertexter. Fortsätt rulla ner så hittar du några rutor med undertexter i dem. Dessa rutor erbjuder utvalda, nya, månatliga toppuppladdare, veckovisa mest nedladdade, senaste forumämnen, senaste bloggartiklar, begärda och senaste kommentarer.

Innehåll och funktioner

För det andra är undertextsvalet extremt varierat ? från filmer och TV-program till utbildningsmaterial och till och med YouTube-videor. Slutligen är webbplatsen otroligt lätt att använda, med sökfunktioner som gör det enkelt att hitta det du letar efter. Sammantaget är Öppna undertexter en utmärkt resurs för alla som vill lägga till undertexter i sin visningsrepertoar.
Öppna undertexter arbetar för närvarande med en ny snyggare och mer lyhörd webbplats som fortfarande pågår, Opensubtitles.com. Du kan också lägga till deras Chrome- och Firefox-tillägg, vilket ger mer intuitiv och strömlinjeformad undertextsökning och nedladdning.
Webbplatsen har också ett forum som är bra för samhällsbyggande. Användare kan bland annat diskutera filmer, översättningar, förfrågningar, de bästa undertexterna här. Att lära känna likasinnade människor som delar din passion för översättning och undertitling kan vara roligt och givande.
Det finns också en blogg. Artiklar på den här bloggen är fascinerande och om ämnet, diskuterar saker som AI i undertextning, Oscarsgalorna, varför undertexter har ett av de svåraste jobben inom TV, etc. Några värdiga läsningar finns här.
Varje undertext har sitt eget kommentarsfält, vilket är ett utmärkt sätt för användare att hålla innehållskvaliteten hög. Om en undertext är särskilt dålig, låt helt enkelt andra veta i kommentarfältet!
Det pågår mycket aktivitet här. Detta är en av de få undertextssidor som jag faktiskt vill spendera längre perioder på!

Mobil och stationär upplevelse

Mobilsajten kan visserligen vara mycket bättre. Det finns många annonser. Den är inte optimalt anpassad för telefoner och surfplattor. Texten är liten. Men i en nypa kan det göras på din telefon.

Prissättning och planer

Webbplatsen erbjuder ett VIP-medlemskap som blir av med annonser. Donera helt enkelt $ 15 och njut av detta VIP-medlemskap för livet!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Opensubtitles

opensubtitles

open subtitles

opensubtitles login

undertexter download

OpenSubtitles free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Opensubtitles.com är en online-community av undertextentusiaster som ger enkel åtkomst till undertexter för alla dina favoritfilmer. Om du letar efter en webbplats med nedladdningsbara undertexter på många språk är Öppna undertexter den perfekta platsen för dig. Intresserad av att ta reda på mer? Läs min recension av Öppna undertexter idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss