Superettan
Ti 15:00
Superettan
Ti 15:00
Superettan
Ti 15:00
Super Lig
Ti 16:00
Super Lig
Ti 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Paramount Plus free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Paramountplus.com just lanserats och många ställer samma fråga: är det värt det? Paramount Plus erbjuder en unik blandning av filmer, TV-serier, livestreaming och sport och är verkligen inte din typiska filmströmningswebbplats. Faktum är att vissa säger att det kan vara den bästa filmströmmingssajten på marknaden just nu. Är det sant? Kom och läs min recension idag för att ta reda på det!

Paramount Plus

paramount plus

paramount plus sverige

paramount plus pris

paramount plus utbud

paramountplus

app paramount plus

is paramount plus free

paramount app

paramount login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Tisdag, 06.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

paramountplus.com

Den mest efterlängtade nya filmströmmingswebbplatsen 2021 har officiellt anlänt. Det stämmer, Paramount Plus lanserades den 3 mars i år, och det har redan genererat en hel del hype bland både film- och TV-älskare. Som passionsprojektet för en av de mest respekterade och längsta filmstudiorna i världen, Paramount Pictures, lovar Paramount Plus att bli en framgång över en natt och omedelbart skjuta i höjden i konversationer från de bästa filmströmmingssajterna. Utan tvekan, i slutet av året, när människor diskuterar de bästa tillgängliga filmströmmingssajterna, kommer de att lista de vanliga misstänkta - Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, etc. - men Paramount Plus kommer sannolikt också att kastas i mixen.
Paramount Plus planerar att släppa mycket exklusivt och originellt innehåll av hög kvalitet under de närmaste månaderna, vilket kommer att göra det till en av de stora streamingtjänsterna. De har redan meddelat några fantastiska saker, som återkomsten av Mike Judge's Bevis och Butthead med en ny film, en omstart av det älskade SpongeBob SquarePants-universumet, en TV-serie baserad på de otroligt populära Halo-videospelen och en uppdaterad syn på Avatar: The Last Airbender - som alla kommer att sammanfalla med teaterutgåvor. Detta gör mig mycket säker på att Paramount Plus kommer att listas bland de bästa streamingtjänsterna.
Paramount Plus är en ny streamingtjänst som kommer att levereras komplett med CBS All Access mycket eftertraktade Star Trek-katalog och en mängd CBS-syndikerat innehåll. Från och med den 3 mars 2021 kommer alla som har CBS All Access att ha tillgång till Paramount Plus.
Denna filmströmmingswebbplats kommer att ha oöverträffad tillgång till populär TV-programmering, liksom hela katalogen med Paramount Pictures-filmer. Detta är en lockande funktion för användare, som kan räkna med att njuta av några av sina favorit svåra att hitta program.
Om du letar efter en minimal live-TV-streamingtjänst som också erbjuder ett brett urval av strömmande innehåll, kan Paramount Plus vara det rätta valet för dig. Jämfört med andra live-TV-streamingtjänster kan urvalet här vara lite tunt, men beroende på dina tittarvanor kanske det inte är ett problem. Vi kommer att gå in mer på djupet på det senare.
Jag tror att Paramount Plus är en högkvalitativ filmströmmingswebbplats som erbjuder något annat än de andra webbplatserna där ute. På en marknad som håller på att bli övermättad välkomnas en sajt som erbjuder en unik tittarupplevelse med öppna armar. Men har Paramount Plus vad som krävs för att kallas den bästa tillgängliga filmströmmingssajten? Låt oss ta en närmare titt och ta reda på det. Det finns trots allt bara så mycket utrymme i våra budgetar för månatliga prenumerationsavgifter.

Design

Paramount Plus presenterar en imponerande webbplatsdesign, med tanke på dess 108-åriga historia och senaste sammanslagning med Viacom CBS. Konglomeratets budget ger en nivå av förfining och detaljer som de flesta andra filmströmmingssajter bara kunde drömma om. Detta framgår av den eleganta, dynamiska designen av Paramount Plus, som är nästan felfri.
Denna layout är lätt att navigera och gör det enkelt att hitta det du letar efter. Det är inte som om människorna på Paramount gör mycket för att revolutionera filmströmmande webbplatsdesign eller något, men de har kommit ganska nära att göra det perfekt. Webbplatsens hemsida kommer till exempel säkert att se ganska bekant ut för alla som har använt en premiumfilmströmningswebbplats som Netflix eller Hulu tidigare. Du kommer att hälsas av en stor banner ovanpå sidan som marknadsför presenterade och marknadsförda filmer och program. Under det kan du som vanligt bläddra igenom fallande rader med innehåll, organiserade efter genre och kategori. Denna layout är lätt att navigera och gör det enkelt att hitta det du letar efter.
Paramount Plus har en rad kanaler mellan bannern och surfmenyn, vilket gör att du snabbt kan navigera mellan dess nav om du vill. Klicka på MTV, BET, VH1, Comedy Central, Nickelodeon, etc., för att transporteras till sina egna sidor, där jag hittar mitt enda designklagomål.
Det skulle vara trevligt om navsidorna erbjöd fler alternativ för filtrering av innehåll, till exempel att kunna bläddra efter genre på MTV-sidan. Jag har svårt att navigera genom allt som erbjuds av MTV när jag letar efter något specifikt. Naven bör också organiseras på ett sätt som liknar de viktigaste filmerna och TV-sidorna så att det är lättare att hitta det jag letar efter.

Innehåll och funktioner

Paramount Plus erbjuder cirka 30 000 TV-program och hundratals filmer. Denna tjänst har mycket högkvalitativt innehåll tack vare en unik blandning av originalt och syndikerat innehåll och exklusiva utgåvor i horisonten.
Om du letar efter en bra webbplats för filmströmning som erbjuder tillgång till din lokala CBS livestream kanske Paramount Plus inte är det bästa alternativet. Du kommer dock åtminstone att ha tillgång till din lokala CBS livestream - bara primetime-programmen. Lokala nyheter och mycket av dagtidsprogrammeringen kommer inte att sändas här.
Där Paramount Plus kompenserar för detta är dock dess imponerande live-sporttäckning. Till skillnad från många andra streamingtjänster tar Paramount Plus inte extra betalt i utbyte mot tillgång till livestreaming av sport. Oavsett vilken plan du väljer kan alla titta på alla spel som sänds på CBS TV och CBS Sports Network.
Det betyder att prenumeranter kan titta på utvalda NFL-spel, NCAA March Madness-spel, collegehockey och Masters golf. Om du är ett fotbollsfan, frukta inte; Paramount Plus erbjuder en imponerande uppställning av EUFA-matcher, liksom National Women's Soccer League. Paramount Plus kommer förmodligen inte att vara den enda streamingwebbplatsen du behöver för att få alla dina sportbehov tillgodosedda, men det kommer att få dig mycket närmare än de flesta andra filmströmmingssajter på marknaden.

Mobil och stationär upplevelse

Paramount Plus har mobilappar som är lika intuitiva, användarvänliga och effektiva som skrivbordssidan. Appen har bara varit tillgänglig på Apple App Store i en dag, och den har redan fått 171 000 betyg och ett genomsnittligt användarbetyg på 4,5 av 5.
Paramount Plus är tillgängligt på bokstavligen vilken enhet som helst, från Roku till Xbox och allt däremellan. Paramount är dock inte kompatibelt med LG Smart TV, Nintendo Switch eller Wii.

Prissättning och planer

Det blir allt vanligare att de bästa filmströmmingssajterna erbjuder två grundläggande prenumerationsnivåer: en som innehåller annonser och en som är annonsfri. Detta är också fallet för Paramount Plus. Om du inte har något emot att stå ut med annonser före och efter att du har strömmat filmer kostar Paramount Plus dig $ 5.99 / månad. Om du gillar mig, kan inte mage annonser alls, kostnaden för tjänsten är ganska genomsnittlig, $ 9.99 / månad. Oavsett vilken plan du väljer är den första månaden gratis (för tillfället).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Paramount Plus

paramount plus

paramount plus sverige

paramount plus pris

paramount plus utbud

paramountplus

app paramount plus

is paramount plus free

paramount app

paramount login

paramount plus app

paramount plus filmer

paramount plus innehåll

paramount plus kostnad

paramount plus sverige pris

paramount plus sverige utbud

paramount plus xbox sverige

paramount pris norge

tv2 paramount pris

vad kostar paramount plus