Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Super Lig
Ons 19:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Peacock free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Peacocktv.com är hem för den efterlängtade NBC-streamingtjänsten, Peacock. NBC är verkligen inte främmande för att förse sina tittare med extremt högkvalitativt innehåll i nästan 100 år nu, och den traditionen gäller på Peacock. Med alla dina favorit NBC-program, klassiska filmer, nytt original Peacock-innehåll, nyheter och livesport finns det mycket att älska med den här plattformen. Men är det verkligen värt dina pengar? Kom och läs min recension av Peacock idag för att ta reda på det!

Peacock

peacock streaming sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

peacocktv.com

Tv-branschen har haft mycket svårt att anpassa sig till det nya medielandskapet, där datorer och internet har blivit det nya dominerande sättet att konsumera innehåll. Endast en handfull kabelnät har kunnat överleva denna omvandling, och många har varit tvungna att göra drastiska förändringar för att hålla jämna steg med sina rivaler.
Vissa företag, som Netflix, var angelägna om att positionera sig i framkant av streamingrevolutionen. De slösade ingen tid på att byta från att tillhandahålla DVD-uthyrning via posttjänsten till att stödja sig som företaget vars namn är synonymt med streaming själv. Oavsett om du planerar att titta på Netflix, Hulu eller Amazon Prime Video, använder folk ofta bara "Netflix" som den praktiska stenografin för streaming av TV eller filmer - bäst återspeglas i den saliga frasen "Netflix and chill."
Traditionella kabelnät anpassar sig till tiden genom att bädda in live- och on-demand-TV-streaming direkt på sina webbplatser. HBO har till exempel tre separata plattformar där du kan strömma deras innehåll: HBO Max, HBO Now och HBO Go.
Disney gick äntligen med i streamingfesten förra året när de introducerade sin rekordbrytande streamingplattform, Disney Plus. Bättre sent än aldrig, eller hur? NBC har dock nyligen beslutat att kasta hatten i ringen med sin premiumstreamingtjänst, Peacock. Peacock lanserades precis tidigare denna månad den 15 juli (2020).
Om det finns ett traditionellt TV-nätverk som förtjänar sin egen streamingplattform är det förmodligen NBC. De har pumpat ut kvalitets-tv i nästan 100 år nu och deras program är ofta några av mina favoriter. Jag får sällan lust att titta på någon av deras liveshower, men jag gillar att komma ikapp dem efteråt.
Medan Netflix och Hulu båda är bra innehållskällor, erbjuder Peacock något som dessa tjänster inte kan - en enorm mängd syndikerad programmering. Detta innebär att även efter att The Office flyttar till Peacock från och med 2021 kommer Netflix fortfarande att ha mycket konkurrens.
Peacock tillhandahåller ett brett utbud av innehåll, inklusive originalprogram, syndikerade program, klassiska filmer och The Office. De erbjuder också direktsända sportevenemang och en daglig dos nyheter. Det här innehållet ser tilltalande ut, eller hur?
Innehållet som Peacock tillhandahåller är oerhört viktigt, men det är inte allt. Innan du bestämmer dig för om det är värt dina pengar att registrera dig för Peacock, måste du ta en titt på tjänsten och bestämma dess styrkor och brister. Du vill också veta hur mycket det kommer att kosta dig varje månad. Så utan vidare ger jag dig den senaste premiumstreamingtjänsten på marknaden, Peacock.

Design

Det är verkligen intuitivt och gör det enkelt att använda tjänsten. Det första som stod ut för mig om Peacock var dess snygga, moderna, rena design. Det är snyggt och det är ganska intuitivt - jag älskar hur Peacock ser ut. Faktum är att jag skulle gå så långt som att säga att det är den snyggaste premiumstreamingtjänsten där ute just nu. Det ser ut, för att vara uppriktig, något som jag förväntade mig att Apple TV skulle se ut - med sina mycket rena linjer och appliknande navigeringsstil (bläddra i delarna av tjänsten genom att klicka på en av 9 flikar högst upp på sidan: Kanaler, Bläddra, Utvalda, TV-program, Filmer, Barn, Nyheter, Sport eller Latino). Det är verkligen intuitivt och gör det enkelt att använda tjänsten.
Det finns några användbarhetsproblem som jag har med Peacock. För det första finns det ingen "hoppa över" eller "nästa avsnitt" -knapp, vilket kan göra binge-titta på dina favoritkomfortprogram mer obekvämt än det borde vara. Dessutom är avsnittslistan inte bekvämt tillgänglig medan du tittar på innehåll, och du måste gå igenom besväret med att återvända till den varje gång du vill hoppa framåt i en serie.
Jag tycker att Peacock ser bra ut, men det har några undergångar. För det första kan det vara svårt att använda på grund av dess visuella layout.

Innehåll och funktioner

Påfågel kompenserar för dess användbarhetsbrister i kvaliteten (och kvantiteten) av dess innehåll. Från och med nästa år kommer Peacock att vara den enda streamingtjänsten där du kommer att kunna se Amerikas två favoritkomedier: The Office och Parks and Rec. Och den har alla andra NBC-program du kan tänka dig.
Peacock erbjuder definitivt mycket innehåll, inklusive filmer, nyhetsartiklar, original Peacock-program och filmer och levande sportevenemang. Jag tror dock att det är viktigare att tänka på din streamingframtid än dina omedelbara bekymmer just nu. De flesta NBC-program som finns på Peacock (och många av filmerna) är tillgängliga på andra streamingtjänster just nu. Så under nästa år tror jag att Peacock kommer att fläkta sina fjädrar genom att inte ha många av dessa shower tillgängliga någon annanstans.

Mobil och stationär upplevelse

Det finns flera problem med den här nya appen, som måste utarbetas. Designen är trevlig, men funktionaliteten är inte bra. Det finns inget sätt att mini-screenstream-innehåll så att du kan fortsätta titta medan du letar efter något annat. Det finns också många recensioner på Apple App Store som säger att livestreamingskvaliteten inte är bra.
Jag har ett stort klagomål om tjänsten. Det är för närvarande inte tillgängligt på Roku eller Firestick, och det ser inte ut som om det finns några planer på att göra det tillgängligt på någon av dessa plattformar. Men om du använder en Vizio eller LG smart TV, en Android TV, Xbox One eller Chromecast kan du njuta av tjänsten fullt ut.

Prissättning och planer

En sak som gör att Peacock sticker ut är det faktum att det annonserar möjligheten att börja strömma innehåll gratis utan kreditkort krävs. Men med den här gratisversionen finns det begränsade mängder innehåll tillgängligt. Om du vill ha Peacock Premium tittar du på $ 4.99 / månad plus extra avgifter för annonsfri streaming ($ 5 mer Premium Plus).
Peacock erbjuder inte månatliga betalningar med sin tjänst. Till tjänstens kredit tar de dock inte ut något extra för att dra nytta av livestreaming av sport.

Förslag som jag har för påfågel

Ärligt talat tycker jag att Peacock borde göra fler användbarhets- och funktionstester för att spika ner vad folk vill ha från sin streamingtjänst. Jag vill gilla Peacock, men jag hoppas att de under de kommande månaderna kan utarbeta några av sina brister när det gäller användbarhet.
Tyvärr har Peacock ännu inte tagit itu med sitt tillgänglighetsproblem. Detta har varit ett pågående problem som borde ha lösts för länge sedan, och det är mycket frustrerande för kunder som jag som inte kan strömma tjänsten på våra Roku-TV-apparater.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Peacock

peacock streaming sverige

Peacock free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Peacocktv.com är hem för den efterlängtade NBC-streamingtjänsten, Peacock. NBC är verkligen inte främmande för att förse sina tittare med extremt högkvalitativt innehåll i nästan 100 år nu, och den traditionen gäller på Peacock. Med alla dina favorit NBC-program, klassiska filmer, nytt original Peacock-innehåll, nyheter och livesport finns det mycket att älska med den här plattformen. Men är det verkligen värt dina pengar? Kom och läs min recension av Peacock idag för att ta reda på det!

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss