Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

People free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Människor är en institution i det tryckta medielandskapet och de har tagit med sig denna kraft in i den digitala tidsåldern genom att erbjuda massor av underhållning och kändisnyheter, liksom ett helt strömmande TV-nätverk, People TV. För att lära dig mer om Människor idag, läs min recension.

People

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

people.com

Våra favoritskådespelare och skådespelerskor gör inte alltid filmer eller tv-program som vi kan titta på direkt, så vi behöver en pålitlig källa till underhållningsnyheter för att hålla jämna steg med våra kändisförälskelser.
Det finns många underhållningsnyhetskällor där ute. Det kan vara svårt att bestämma vilken man ska välja. Naturligtvis behöver du inte välja bara en. Men ändå är det alltid bra att ha en standardkälla för att få det senaste scoopet i underhållningsindustrin. Så vilken är rätt för dig?
För att ta reda på vad du vill ha på en underhållningsnyhetssida bör du först ställa dig själv några frågor. Till exempel, vilken typ av nyheter är du intresserad av? Vill du hålla dig uppdaterad om filmnyheter? Du kanske också är intresserad av nyheter från musikbranschen, kändisskvaller eller Netflix-uppdateringar. När du väl har räknat ut vilken typ av information som intresserar dig är nästa steg att hitta en webbplats som uppfyller dina behov.
För att avgöra vilket uttag som passar dig måste du först ta reda på vad du hoppas få ut av det uttaget. När du väl vet det blir beslutet en enkel process för att lära dig vilka webbplatser som tillgodoser dina intressen och vilka som inte gör det. Det är precis vad jag är här för att hjälpa till med.
Vi kommer att titta på People, ett utlopp som först började dominera tryckta medier på 1900-talet och har fortsatt att vara relevant online under 21-talet. Är People rätt val för underhållningsnyheter? Låt oss ta en titt och ta reda på det.

Historia

Idén till tidningen People har ofta tillskrivits en grupp människor. Denna grupp inkluderar den tidigare VD för Time Inc. samt den tidigare utgivaren av Life magazine. Andra medlemmar i denna grupp inkluderar journalister som Richard B. Stolley, som berömt förvärvade Zapruder-bandet av mordet på John F. Kennedy.
Visionen för tidningen People var att vara en publikation som skulle komma tillbaka till de människor som orsakar nyheterna och som är fångade i det eller förtjänar att vara i det. Vårt fokus ligger på människor, inte på frågor. Denna formel, visade det sig, var något som massorna drogs mot med lätthet. Människor fann snabb och meteorisk framgång. Även om Time Inc. stärkte satsningen med en initial investering på 40 miljoner dollar, har tidningen People sagts ha brutit jämnt på den investeringen inom de första 18 månaderna. Tidningen debuterade i mars 1974.
Dessutom introducerade People en ny logotyp 1996 och ökade antalet upplagor avsevärt. 1996 började People erbjuda en spanskspråkig version av tidningen People en Espanol. Detta skilde sig från den vanliga engelska språkversionen när det gäller innehållet, catering mer till kändisar och människor av intresse i latinska länder. Dessutom introducerade People en ny logotyp 1996 och ökade antalet upplagor avsevärt.
År 2002 introducerade tidningen också People Stylewatch, en kompletterande tidskrift med fokus på mode, kändisstil och skönhet. Det blev ännu en dundersuccé. Den publiceras dock inte längre i tryck. Det kan fortfarande hittas online.
Det har förekommit flera andra iterationer av tidningen PEOPLE, inklusive den latinamerikanska versionen, Who magazine för den australiensiska marknaden, Teen People för ungdomsmarknaden och People.com för dot-com-marknaden. Även om tidningen PEOPLE fortfarande publiceras en gång i månaden, är det överlägset enklaste sättet att komma åt PEOPLE: s innehåll via deras snygga och förvånansvärt diskreta webbplats.

Design

Det första som fångar min uppmärksamhet när jag tittar på People.com är den minimalistiska designen. Det är en stil som jag tycker har varit vanligare i tidningar som People, eftersom tidningen People alltid har haft en smart och skarp känsla för stil. Jag antar att det inte är så förvånande med tanke på kändisskvallerinnehållet, men de flesta underhållningsnyhetssajter av denna typ tenderar att vara högre, prickiga och onödigt i ditt ansikte. Människor är dock eleganta, elegant utformade.
Jag kämpar för att hitta en nyhetssajt som är lätt att använda och navigera. Denna webbplats är definitivt en av de bästa jag har stött på. Layouten är väldigt rak och det är lätt att hitta de olika sektionerna. Det finns många artiklar att välja mellan, eftersom de flesta nyhetssajter är formaterade, och sedan en snabb och luftig menyrad för webbplatsen att utforska efter avsnitt: Nyheter, underhållning, livsstil, kungligheter, shopping, folk-TV. Den här webbplatsen blir inte mycket enklare än så här.

Innehåll

Detta är ytterligare en vinst för People.com, enligt min mening. Det finns massor av innehåll här, och de typer av innehåll som erbjuds spänner över text, bild och video. Faktum är att People TV till och med erbjuder avsnitt i full längd av originalunderhållningsnyhetsprogram helt gratis. Hur många underhållningsnyhetssajter kan säga att de erbjuder samma sak?
Det finns otaliga artiklar på denna webbplats, som ständigt och noggrant uppdateras. Om något händer värt att veta om i popunderhållningsvärlden har People scoop sekunder eller minuter senare.
Jag bryr mig inte om Människors innehåll, som verkar sakna substans. Det som började som en tidning med tankeväckande profiler och insikter om de människor som gör nyheterna har fallit långt ifrån nåd, jag är rädd. Majoriteten av det People.com erbjuder idag verkar mer som en kändisskvallertrasa än vad den gör faktisk journalistik.
Jag tror att Richard Stolley, om han fick välja, inte skulle stå för innehållet i tidningen People idag. Men om skvaller är vad du vill, kommer du att bli glad. Om det inte är din grej, kanske den tryckta tidningen är ett bättre val för dig - den kan ha en del av sin integritet fortfarande intakt.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag har alltid älskat designen av People. Det är subtilt och professionellt, lätt att använda - oavsett om du använder skrivbordsupplevelsen i webbläsaren eller mobilupplevelsen i webbläsaren. Oavsett vilken enhet du använder erbjuder People.com en utmärkt upplevelse.
Det finns en People-app som är värt att kolla in om du vill ta din läsning på språng. Det är strömlinjeformat och lättare att surfa på en smartphone, och också ganska väl utformat. Inte riktigt lika väl utformad som själva webbplatsen, men nära. Den har fått ett genomsnittligt betyg på 4.3 stjärnor på Apple App Store.

Prissättning och planer

People.com är en webbplats där människor kan läsa artiklar utan att betala. Det finns dock prenumerationsalternativ tillgängliga, och premiummedlemmar har tillgång till mer innehåll och erbjudanden. Människor har också möjlighet att prenumerera på tidningen i pappersform, vilket kostar cirka $ 89 per år i genomsnitt.

Förslag som jag har för människor

Jag skulle gärna se att människor erbjuder mer omfattande innehåll, särskilt i denna dag och ålder när meningsfullt och tankeväckande innehåll är så sällsynt. Jag skulle också vilja se People's premium service erbjuda lite mer incitament. Bara några extra artiklar och möjligheten att bokmärka bitar verkar inte vara tillräckligt för mig.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

People

People free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Människor är en institution i det tryckta medielandskapet och de har tagit med sig denna kraft in i den digitala tidsåldern genom att erbjuda massor av underhållning och kändisnyheter, liksom ett helt strömmande TV-nätverk, People TV. För att lära dig mer om Människor idag, läs min recension.

Om oss     Villkor     Kontakta oss