Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Plex free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Plex.tv är den webbplats som du bör besöka om du vill ha omedelbar tillgång till tusentals gratis filmer. Men det är mer än så - Plex är ett molnbaserat bibliotek för alla dina mediefiler och en allt-i-ett-mediaserver som låter dig strömma musik, podcaster, program, filmer och live-TV. Konsolidera dina media idag med Plex - gratis! Läs min recension av Plex idag för att lära dig mer!

Plex

plex tv login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

plex.tv

Dessa dagar har olika mediekällor blivit så inrotade i våra liv att det är shardtofunktion utan dem. Faktum är att många människor kan säga att dessa källor till information och underhållning har blivit en nödvändig del av vem vi är. Även om de kan vara nya för oss, har dessa mediekällor snabbt blivit en förlängning av mänsklig kultur.
Det finns en enda mjukvara som potentiellt kan göra detta möjligt - en sömlös programvara för medieströmning som skulle göra det möjligt för användare att komma åt sina media var som helst och utan att behöva öppna en miljon olika appar och fönster.
Det finns verkligen en programvarusvit där ute som uppfyller alla våra behov! Det handlar bara om att hitta den som vi föredrar, och vilken som är den mest prisvärda för oss.
Om du letar efter en programvarusvit som kan hålla jämna steg med dig är Plex det perfekta valet. Det fungerar felfritt på alla enheter och blir mer och mer populärt när nyare program som det blir tillgängliga. Med Plex kan du förvandla vilken enhet som helst till en smart-TV, oavsett var du är eller vilken typ av enhet du använder.

Historia

Plex grundades som ett hobbyprojekt i december 2007, när Elan Feingold byggde en DIY media center-app för sin Apple Mac-dator. Sedan - och det var här Plex verkliga geni började sparka in - portade han mediaspelaren XBMC (nu känd som Kodi) till sin Mac Os X-programvara.
Ungefär samtidigt var Ciscos grundare Cayce Ullman och Scott Olechowski också intresserade av att porta XBMC till Mac OS X. De kontaktade Feingold och erbjöd stöd och finansiering för hans projekt.
Feingold, Ullman och Olechowski samarbetade i januari 2008 för att få arbete med projektet. Trion grundade Plex Inc. i december 2009, men detta upprörde många populära streamingplattformar.
Plex skapade ursprungligen appar för servrar som Hulu och Netflix, men många streamingtjänster var inte nöjda med detta. Hulu ändrade till exempel sin HTML så att Plex inte längre kunde analysera den. Detta orsakade en kontrovers, och Hulu och Netflix erbjuds inte längre som en del av Plex.
Som sagt, Plex har lyckats skapa goda relationer med innehållsproduktionsföretag. Från och med november 2019 tillkännagav Plex till exempel en lista över 19 produktionsbolag som de skulle samarbeta med, inklusive stora namn som MGM, Lionsgate och Legendary. Plex har också samarbetat med Tidal 2018 och Warner Brothers 2019. I augusti 2019 meddelade Plex också att det hade träffat en överenskommelse med Fox Television Stations. Detta öppnade dammluckorna för massor av tv-innehåll.
Plex är ett bra exempel på ett teknikföretag som stod inför många utmaningar år efter att redan ha etablerat en affärsmodell och kunde anpassa sig till dessa utmaningar och komma ut segrande och relativt oskadd i slutändan. Det visar sig att Plex inte behövde Netflix eller Hulu för att hitta framgång trots allt! Idag gör Plex livet för hundratusentals användare så mycket enklare genom att erbjuda massor av innehåll och ett sätt att komma åt sina egna filer i molnet, allt från en bekväm plats.

Design

Jag tycker att Plex har en mycket bra design. Det är skarpt. Det är professionellt. Det sticker ut. Jag älskar det grå och gula temat som det använder (en sällsynt färgkombination för ett tekniskt varumärke, verkar det). Det ser bara bra ut. Det finns en viss fysikalitet i det, om det är meningsfullt, med det sätt som det är utformat. Den har en matt finish och ser lugn och minimalistisk ut.
Så enkelt som det är att komma åt ditt innehåll med Plex, det finns ännu fler extrafunktioner som följer med det. Till att börja med kan du bläddra i dina media genom att nyligen sett, ?on deck,? eller efter genre. Detta är Plex huvudskärm. Till vänster om det här webbläsarfönstret kan du också hitta en iTunes-liknande navigeringsmeny. Härifrån kan du bläddra efter medietyp: musik, filmer, bilder, videor, podcaster och mer! Du kan till och med skapa spellistor med vilken typ av innehåll du vill! Plex är verkligen kraftfull layout och gör det enkelt att komma åt ditt innehåll.

Innehåll

För att vara tydlig är innehållet i Plex egentligen bara en fråga om vilka konton du länkar till det och vilket innehåll du väljer att lägga till. Tänk på det som ett sätt att samla alla dina personliga medier i en tjänst, med allt du vill ha tillgång till sparat direkt.
Tack vare de ovannämnda avtalen har Plex många filmer tillgängliga att strömma gratis. Du behöver inte betala eller prenumerera för att titta på några filmer på Plex; bara omedelbart dyka in i tusentals titlar, från hela världen. Du kommer att älska urvalet av filmer som Plex erbjuder.
Plex och Tidal har samarbetat för att ge en integrerad musikströmningsupplevelse. Det betyder att du kan komma åt upp till 60 miljoner låtar från ditt Tidal-konto via Plex. Dessutom erbjuder Plex en mängd podcasts, så att du kan hålla dig underhållen även när du inte lyssnar på musik. Detta partnerskap förenklar avsevärt processen för åtkomst till olika typer av innehåll, vilket gör det enkelt att växla mellan dem utan att någonsin lämna Plex mediacenter.
Plex erbjuder en mängd olika funktioner som gör det till det perfekta verktyget för att strömma live-tv och DVRing dina favoritprogram. Gratis kan du få tillgång till lokala TV-kanaler och strömma live-programmering. De erbjuder också en mängd olika webbkanaler att välja mellan - vare sig det är GQ, PC Gamer, Conde Nast eller Engadget - så att du kan njuta av alla dina favoritwebbserier på storskärmen.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Användare älskar Plex för sitt strömlinjeformade gränssnitt och konsekvent fantastiska upplevelse på alla enheter. Google Play Store, Apple App Store och Roku App Store betygsätter alla Plex 4-stjärnor, och jag tror att användarna är nitpicky när de dockar poäng för bristen på en Android TV-version eller ett anpassningsbarhetsalternativ på Roku. Enligt min mening är Plex bra oavsett vilken enhet du använder den på.

Prissättning och planer

Plex är en fantastisk mediastreamingtjänst som du kan använda gratis eller betala för en prenumeration.
Med Plex Premium kan du njuta av högkvalitativa ljudalternativ, till exempel rabatt på Tidal, avancerade ljudblandningsalternativ, hybridcachning, tystnadskomprimering och albumkonstverk och artistbios av högre kvalitet. Du får också premiumfoton med automatisk taggning, tidslinjevisning och automatiska uppladdningar. Och slutligen får du en teaterliknande film- och TV-upplevelse med filmtrailers före huvudevenemanget och extrafunktioner som skådespelare och regissörsintervjuer och bakom kulisserna.
Om du vill prenumerera på Plex Premium kostar det antingen $ 4.99 per månad; $ 39.99 per år; eller en livstidsprenumeration för $ 119.99.

Förslag som jag har för Plex

Det skulle vara bra om Plex kunde rätta till sitt förhållande till Netflix och Hulu, men jag tvivlar på att det kommer att hända. Detta är förmodligen inte i Netflix eller Hulus bästa intresse, så jag tvivlar på att det kommer att hända, men hej, en kille kan drömma.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Plex

plex tv login

Plex free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Plex.tv är den webbplats som du bör besöka om du vill ha omedelbar tillgång till tusentals gratis filmer. Men det är mer än så - Plex är ett molnbaserat bibliotek för alla dina mediefiler och en allt-i-ett-mediaserver som låter dig strömma musik, podcaster, program, filmer och live-TV. Konsolidera dina media idag med Plex - gratis! Läs min recension av Plex idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss