Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Pluto TV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Pluto TV är en online-app där användare kan titta på nyheter, filmer, TV-program och sporthöjdpunkter gratis. Appen har hundratals kanaler och över tusen timmar on-demand-innehåll. Den enda nackdelen är att det finns en betydande mängd videoannonser under strömmen. Annars är Pluto TV en bra app utan negativa aspekter.

Pluto TV

pluto tv tablå

hesgoal chromecast

pluto tv premier league

pluto tv fotboll

pluto tv sport

pluto tv sverige

pluto tv sverige tablå

vad är pluto tv

motogp news today results

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

pluto.tv

Stora företag har insett potentialen hos globala streamingplattformar och investerar i dem i enlighet därefter. Det finns många streamingtjänster tillgängliga, men Netflix och Prime Video tillgodoser publik från hela världen. Efterfrågan på premiumströmmande innehåll har ökat avsevärt, varför mediekonglomerat vill få ut det mesta av denna möjlighet med Pluto TV. Det är en mobil TV-visningsapp som är gratis, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för konsumenterna.

Vad är Pluto TV?

Pluto TV är en app som tillåter användare att titta på gratis livestream av mer än 100 kanaler tillsammans med en on-demand-video. Pre-roll-annonserna är nödvändiga för att hålla appen gratis, och som användare som letar efter gratis innehåll kan du säkert bära med dem om du vill titta på premiumkanaler som MTV, Nickelodeon och Comedy Central. Med Plutos on-demand-tjänst kan användare titta på filmer, TV-program och nyheter från över 100 TV-kanaler.
Du behöver inte skicka in dina kreditkortsuppgifter eller binda dig till kontrakt eller månatliga räkningar. Med Android-appen kan du få en tv-liknande upplevelse direkt på din mobilskärm. Inte bara det, du kan faktiskt använda appen för att casta innehåll på din TV med olika TV-appar och Chromecast.

Vad kan du förvänta dig av Pluto TV?

Pluto TV erbjuder stor kompatibilitet och kommer säkert att möta tittarnas behov. Appen kan streamas via en webbläsare, men den finns även som nedladdningsbar app på iOS- och Android-plattformar. Dessutom har Pluto dedikerade versioner av appen för lokal och internationell publik. Förutom bärbara datorer och mobiltelefoner kan tittarna också använda Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast och PlayStation 4 för att komma åt innehållet. Om du har smarta TV-apparater från Samsung, Vizio och Sony kan du också strömma innehåll på dessa enheter.

Innehåll på begäran

Bland alla kompatibla enheter som nämns ovan är Pluto TV inte tillgänglig på alla plattformar. Till exempel saknar PlayStation 4 innehållsfunktionen på begäran. Så om du har en Fire TV-, iOS-, Roku-, Android- eller Apple TV-enhet är du bra att gå, men om det är Sonys spelkonsol får du inte tillgång till on-demand-funktionen.

Uppdatera gränssnitt

Pluto TV-appen har ett snyggt användargränssnitt med ett mörkt tema. Det är lätt att komma åt olika genrer av innehåll, inklusive nyheter, sport, filmer, komedi och underhållning. Du kan också titta på videor på begäran och komma åt TV-guidefunktionen med bara ett klick.

Massivt innehållsbibliotek

Eftersom Pluto TV är ett samarbete mellan Viacom och CBS finns det garanterat mycket innehåll på plattformen. Några populära kanaler som du hittar i appen inkluderar The Addams Family, Fear Factor, Criss Angel Mindfreak, Hillsong Channel, MTV Bloc Party, American Gladiators. Förutom dessa nätverk hittar du Awesomeness TV, VH1: s olika kanaler och Pluto TV Sci-Fi. Lita på mig - vi har inte ens skrapat på ytan med dessa namn! Det finns gott om andra toppkanaler också.

Information om Pluto TV-appen

Den senaste uppdateringen för Android-appen släpptes för bara några dagar sedan den 8 april 2020. Det är mycket populärt, med över 10 miljoner installationer. Om du är Android-användare kan du streama i appen om du har de senaste versionerna av din telefon - helst KitKat och högre. Appens storlek varierar beroende på vilken enhet du installerar den på.

Hur får jag tillgång till Pluto TV?

För att komma åt Pluto TV måste du ladda ner appen på din enhet. Den är tillgänglig på Android-mobila enheter, Android TV-apparater samt iOS-enheter. Du kan surfa på plattformen och till och med strömma innehåll utan att registrera dig på plattformen.

Design

Dessutom kan du styra volymen och uppspelningshastigheten för varje enskild show. Pluto TV har tagit en fullständig översyn av sitt gränssnitt i mars 2020 som effektiviserade processen för uppspelning och innehållsupptäckt. Med en intuitiv design är navigering över olika kategorier som sport, nyheter, filmer, komedi och underhållning problemfri. Du behöver inte längre gå igenom över 250 kanaler och kan spara klippen, markera program och lägga till innehåll i din bevakningslista. Dessutom kan du styra volymen och uppspelningshastigheten för varje enskild show.
Med ett enda klick kan du expandera videon till helskärm. Med växlingsalternativen kan du kolla in andra kategorier även när du strömmar. Den genrebaserade sorteringsfunktionen är ett värdefullt tillskott. Och slutligen ger kanalguiden plattformen ett modernt utseende som var välbehövligt.

Innehåll

Dessutom har Pluto TV ett stort urval av originalprogrammering som du inte hittar någon annanstans. Jag älskar Pluto TV eftersom det är hem för några av de största filmerna, kultklassikerna och blockbusters som Shutter Island, Batman Begins, Purple Rain, Bill & Ted's Excellent Adventure, Legally Blonde, Hellraiser, Overboard, Two Night Stand, Child's Play och Rango. Det finns tusentals on-demand-filmer och TV-program tillsammans med 17 exklusiva kanaler som du bara hittar i appen. Dessutom har Pluto TV ett stort urval av originalprogrammering som du inte hittar någon annanstans.
Så oavsett om du letar efter explosiva actionfilmer eller skräcktitlar som skickar frossa längs ryggraden, kan du hitta dem alla här på den här plattformen. Utmärkta dokumentärer, romantiska flicks, djärva indiefilmer, komedi och klassiker är alla tillgängliga. Du hittar engelska titlar såväl som spanska, vilket gör det lättare för dig att hitta det du letar efter.
Med Pluto TV har du ett brett utbud av alternativ när det gäller att titta på ditt favoritinnehåll. Du kan titta på on-demand-filmer och TV-program, livekanaler och en mängd annat innehåll gratis.

Kanaler

Eftersom CBS är ombord kan du teoretiskt förutsäga nyheterna när det händer. Användare kan komma åt nyhetskanaler hela dagen, och visst, det är inte värd för varje programmering och du hittar bara viktiga höjdpunkter kondenserade klipp eller kommentarer om ett ämne. Listan över nyhetskanaler i appen inkluderar NBC News, CBSN, CNN, Bloomberg, Cheddar News, Court TV, WeatherNation, Newsmax TV och Best of the Today Show.
Sportstreaming är inte tillgängligt på denna plattform. Du hittar markerade och kondenserade klipp från de faktiska händelserna på de listade kanalerna - Fox Sports, NFL Channel, Red Bull TV och Major League Soccer.
Ett omfattande innehållsbibliotek kan inte slutföras utan underhållningskanaler. Med Pluto TV får du tillgång till många kanaler från nätverk som ? Komedi Central?, ? MTV?? Femcentsbio?? VH1?, ? Spik TV?, ? Underhållning ikväll?, ? CMT?, och ? VAD?. Kom ihåg att inte alla dessa kanaler kommer att vara tillgängliga att titta på, bara klipp och avsnitt.

Stationär / mobil upplevelse

Jag är besviken på annonserna på Pluto TV. Det finns för många pre-roll-annonser som förstör streamingupplevelsen. Faktum är att titta på Pluto TV känns som om du strömmar på någon traditionell kanal. För varje 30-minuters ström måste du titta på fyra kommersiella pauser. Varje paus rymmer 5-7 annonser på 20-30 sekunder vardera. Visst, reklamfilmerna är inte lika repetitiva som vi såg på Crackle men det är bara för mycket.

Förslag jag har för Pluto TV

Medan jag är ganska bekväm med ingen live-TV-åtkomst, skulle jag uppmana utvecklarna att få ner antalet reklamfilmer i varje spelautomat. Pluto TV är en fantastisk plattform men den bombarderas med annonser, vilket kan leda till att människor hittar alternativa streamingappar.

Slutsats

Innehållet är av hög kvalitet, men annonserna gör det svårt att TITTA på.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Pluto TV

pluto tv tablå

hesgoal chromecast

pluto tv premier league

pluto tv fotboll

pluto tv sport

pluto tv sverige

pluto tv sverige tablå

vad är pluto tv

motogp news today results

premier league pluto tv

casta pluto tv

kan inte casta viaplay

motogp news

pluto streaming sverige

pluto tv app

pluto tv bundesliga

pluto tv champions league

pluto tv download

pluto tv eurosport

pluto tv gratis

pluto tv ios

pluto tv ios download

pluto tv kanaler sverige

pluto tv login

pluto tv pris

pluto tv soccer

pluto tv sverige kanaler

pluto tv tv6

pluto tv utbud

Pluto TV free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Pluto TV är en online-app där användare kan titta på nyheter, filmer, TV-program och sporthöjdpunkter gratis. Appen har hundratals kanaler och över tusen timmar on-demand-innehåll. Den enda nackdelen är att det finns en betydande mängd videoannonser under strömmen. Annars är Pluto TV en bra app utan negativa aspekter.

Om oss     Villkor     Kontakta oss