Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Popcornflix free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Popcornflix-appen är inspirerad av framgången för streamingwebbplatsen. Den har ett rent och väldesignat användargränssnitt, vilket gör att du kan hitta innehåll sömlöst. Du kan titta på ditt favoritinnehåll - filmer och TV-program i SD-kvalitet. Det finns också en barnversion av appen där du kan hitta tecknade serier och animerade filmer. Om du registrerar dig kan du till och med använda video till GIF-funktionen för en interaktiv och kreativ streamingsession.

Popcornflix

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

popcornflix.com

Enligt marknadsanalytiker har streamingjättar som Hulu, HBO och Netflix fångat ett stort segment av premiumstreamingmarknaden. Det är dock de gratis, annonsstödda streamingtjänsterna som tar flest ögonbollar idag. Dessa relativt nya tillströmningar av gratis webbplatser konkurrerar om att fånga publikens uppmärksamhet och står i kö för att bli ett omfattande sladdskärningsalternativ.
Popcornflix är en streamingapp som ger tillgång till TV-program, filmer och lokala filer. Det är ett intuitivt gränssnitt med iögonfallande design och innehåll. Appen har blivit framträdande på senare tid och är känd för sin kvalitet. Det låter dig titta på TV-program, filmer och lokala filer på en mängd olika enheter.

Vad är Popcornflix?

Popcornflix är en gratis streamingplattform där du kan titta på dina favoritfilmer och TV-program i standarddefinition. Du behöver inte skapa ett konto för att strömma innehåll på den här plattformen, varken från webbplatsen eller appen. Oavsett om du väljer att använda webbplatsen eller appen kan du strömma innehåll utan att tillhandahålla någon personlig information. I den här recensionen granskar vi specifikt appen, så allt nedan kommer att vara apprelaterat.

Vad kan du förvänta dig av Popcornflix-appen?

Popcornflix finns på ett dussin olika enheter. Först kan du ladda ner den på din mobiltelefon. Annat än det kan du hitta appen på Amazon Fire TV, Xbox 360, Roku, BlackBerry, Samsung och till och med spelkonsoler som Xbox 360 och Xbox One. Popcornflix-appen stöder Chromecast så om du är intresserad av att titta på innehåll på din Smart TV kan du göra det omedelbart.

Fantastisk upplevelse i appen

Sammantaget rekommenderar jag starkt Popcornflix till alla som letar efter en högkvalitativ filmströmningsupplevelse. Jag ville se till att alla versioner av Popcornflix skapades lika och att deras app var den bästa i jämförelse med webbappen och webbplatsen. Gränssnittet var elegant och annonsplaceringen var inte påträngande. Dessutom var innehållsupptäckten i appen fantastisk tack vare sökfältet och många filteralternativ för att begränsa innehållshinken. Den mest framstående aspekten var den dolda menyn högst upp på skärmen som gjorde det möjligt för hjältesektionen och kroppsdelen av appen att sticka ut mer. Sammantaget rekommenderar jag starkt Popcornflix till alla som letar efter en högkvalitativ filmströmningsupplevelse.

Innehåll i överflöd

Popcornflix är extremt populärt bland all demografi på grund av dess olika innehållsutbud. Du hittar ett brett utbud av genrer, som komedi, action, thriller, familj, drama, mysterium, gamla skolklassiker, stand-up komedi och dokumentärer. Filmer har delats upp baserat på dessa genrer och därför behöver du inte oroa dig för att sortera ut innehåll för att hitta den perfekta titeln. Om du precis är ute efter de senaste filmerna, se till att kolla in avsnittet Nyanlända.

Unik videospelare

En av de främsta anledningarna till att jag valde den här plattformen är på grund av dess unika videospelare. Popcornflix spelare låter dig skapa GIF -filer från en video och lägga till kommentarer som de på SoundCloud. Dessa kommentarer är ett utmärkt sätt att mäta tittarnas åsikter om specifika scener, dialoger och övergripande manus. Du måste dock skapa ett konto för att kunna använda alla dessa funktioner.

Saknar vissa funktioner

Till skillnad från Crackle och andra gratis streamingplattformar som tillåter undertexter som växlingsalternativ har Popcornflix helt utelämnat denna viktiga funktion. Allt du hittar är volymkontroll, helskärmsknapp och videorörelse. Även om jag är lite besviken över bristen på undertextsalternativ, kan jag fortfarande uppskatta ? Teaterläge? efter helskärmen som gör att jag kan fördjupa mig i videon.

Flera appar

Visste du att Popcornflix erbjuder flera appar? Det finns en vuxenapp och en barnapp. Det är en ganska tankeväckande gest från utvecklarna. Även om Popcornflix Kids bara har barnfilmer, tillåter det föräldrar att andas lätt utan att oroa sig för innehållet i den vanliga appen. Användargränssnittet och designen på båda apparna är ganska lika, så även om du bara skulle följa med dina barn för en animerad film har du inte svårt att använda appen.

Information om Popcornflix-appen

Popcornflix-appen har installerats över en miljon gånger och det är en av de lättaste innehållsströmningsapparna som finns tillgängliga. Om du har Android KitKat eller ett operativsystem som släpptes efter det borde du inte ha några problem med att strömma innehåll i den här appen. Appen körs för närvarande på en 4.53.0-version och uppdateras varje månad.

Hur får man tillgång till Popcornflix?

Dessutom kan du titta på Popcornflix på din dator med hjälp av en webbläsare.

Design

Jag måste erkänna att jag verkligen uppskattar det enkla och intuitiva gränssnittet för den här appen. Det är superlätt att navigera, och den dolda menyn ger hjältesektionen ett utökat andrum som gör navigeringen ännu bättre. Innehållet är välorganiserat baserat på genrer på rekommendation och miniatyrerna sticker ut på grund av det mörka temat.

Appens hemsida

Till höger finns ett sökfält som gör att du snabbt och enkelt kan hitta det du söker efter.

Inre sidor

Om du klickar på någon titel på hemsidan kommer du att omdirigeras till den inre sidan. Jag älskar hur enkel men ändå effektiv den här sidan är. Först ser du en liten banner följt av titeln, genren och knappen "Spela mer?". Under det har du en kort sammanfattning följt av information relaterad till skådespelare och besättning. Du hittar denna information för varje show.

Innehåll

När det gäller strömmande innehåll kan du inte ställa in dina förväntningar för högt på en gratis streamingplattform som Popcornflix. Om du gör det kommer du att bli besviken. Plattformen har dock ett anständigt innehållsbibliotek som täcker ett brett spektrum av genrer med lite underhållande äldre animerat innehåll. En sak jag kan säga säkert är att den här appen har något för alla.

Stationär / mobil upplevelse

Popcornflix fungerar smidigt på de flesta kompatibla plattformar. Jag måste dock informera dig om att du inte kan förvänta dig HD- eller Ultra HD-klarhet från den här appen. Visst, det är bättre än den pixilerade webbappversionen, men det är inget extraordinärt. Annat än det, om du strömmar på Roku, skulle du kunna strömma bekvämt på SD-kvalitet.
Annonserna i streamingappen förstör vilken upplevelse du än har. Du måste titta på 15-20 sekunders annonser före varje ström. Det är inte annonserna som stör mig, utan antalet annonser som gör att du vill studsa och avinstallera appen direkt. Men om du vill titta på innehållet är det avvägningen.
Även på Pixel 3 mötte jag några buffrings- och laddningsproblem. Videorna spelades inte ens ibland och stannade och buffrade i flera minuter innan de kom tillbaka på rätt spår. Vid 32 MBPs anser jag inte att mitt internet är ett hinder, men om du strömmar, förvänta dig problem som dessa.

Förslag jag har för Popcornflix

Om du vill konkurrera med de appar som stöds av stora företag måste Popcornflix förbättra sitt spel. Streamingkvaliteten måste förbättras massivt, och utvecklarna måste göra rättvisa åt det fantastiska gränssnittet genom att säkerhetskopiera det med imponerande streamingfunktioner.

Slutsats

Sammantaget är Popcornflix en anständig streamingapp att ha på din enhet. Den har en hel del imponerande titlar, anständig streamingkvalitet och bra kompatibilitet. Så om du är klar med Crackle och letar efter ett alternativ kan du prova Popcornflix. Även om jag inte är säker på om den här appen kommer att mätta dina streamingönskningar, är det ingen skada att försöka.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Popcornflix

Popcornflix free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Popcornflix-appen är inspirerad av framgången för streamingwebbplatsen. Den har ett rent och väldesignat användargränssnitt, vilket gör att du kan hitta innehåll sömlöst. Du kan titta på ditt favoritinnehåll - filmer och TV-program i SD-kvalitet. Det finns också en barnversion av appen där du kan hitta tecknade serier och animerade filmer. Om du registrerar dig kan du till och med använda video till GIF-funktionen för en interaktiv och kreativ streamingsession.

Om oss     Villkor     Kontakta oss