Private Internet Access
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Private Internet Access free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Privateinternetaccess.com tar användarnas integritet på allvar, varför den erbjuder virtuella privata nätverk med rykte om sig att vara pålitliga, snabba och användarvänliga. Om du letar efter en VPN som anonymiserar din internetaktivitet, krypterar din IP-adress och gör dig praktiskt taget omöjlig att upptäcka, är privat internetåtkomst rätt VPN för dig. Förutom min recension av Private Internet Access inbjuder jag dig att läsa mina andra recensioner på webbplatsen för att lära dig mer om olika VPN innan du fattar ett beslut.

Private Internet Access

pia vpn download

private internet access login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

privateinternetaccess.com

VPN är viktiga när du surfar på internet, eftersom de fungerar som en sköld mellan dina data och världen. Utan en VPN är dina data öppna och exponerade för alla som vill ha det, liksom din IP-adress, som kan användas för att spåra dig oavsett var du är på internet. Det är viktigt att vara medveten om skadliga aktörer som lurar på internet, och att använda en VPN är ett sätt att skydda dig själv.
Din personliga information - inklusive ditt kreditkortsnummer, personnummer, hemadress, bankkontoinformation och mer - kan vara till nytta för en hackare. Din oskyddade internetserver kan innehålla känslig information som dina privata e-postmeddelanden. Allt du sänder på internet kan ses av någon.
Det kan vara en oseriös hackare, det kan vara din Internetleverantör (ISP), eller det kan vara din egen regering. Det är väl dokumenterat vid det här laget att en majoritet av Internetleverantörerna öppet och skamlöst samlar in sina användares internetdata och aktivitet och sedan säljer dem till tredjepartsföretag. Så här riktar företag dig i annonser (ja, ett av sätten). Internetleverantörer tenderar också att vara ofta i ditt företag, särskilt när det gäller P2P-fildelning och i vissa fall gratis streaming över sina servrar. Personligen har jag fått ett antal upphörandebrev för detta. Det får mig inte att känna mig bekväm att veta att min ISP övervakar varje rörelse på internet.
Regeringen är naturligtvis fullt kapabel att spionera på sina medborgare. USA är faktiskt särskilt skadligt om detta, liksom länder som Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Italien.
En internationell koalition som kallas "The 14 Eyes" har gått med på att spionera på medborgarnas onlineaktivitet och dela informationen mellan varandra. Så inte bara är dina data inte säkra från ditt eget land, det är inte heller säkert från utländska regeringar.
Om du vill säkerställa fullständig integritet på internet bör du kryptera dina data. Om du har ett tillräckligt starkt krypteringsverktyg kan ingen upptäcka vad du gör online, var du är eller vad din IP-adress är. Inte regeringen, inte din internetleverantör, och inte ens den skickligaste hackaren. Ett sätt att göra detta är att ansluta till en VPN. Men vilken? Det finns många VPN på marknaden nuförtiden, så det kan vara svårt att bestämma vilken som är bäst för dig.
Jag granskar de bästa gratis filmströmmingssajterna, gratis TV-streamingappar och premiumstreamingtjänster som hjälper dig att säkra ditt strömmande liv. Jag har granskat specifika VPN-tjänster som är perfekta för streaming och ser till att du kan använda de mest populära tjänsterna som Netflix.
Med detta sagt kan ett virtuellt privat nätverk utvärderas på olika kriterier, såsom integritet, servernummer och platser, hastighet, prestanda, användarvänlighet och pris.
Internet Private Access blir snabbt mer populärt, med många som anser att det är ett måste för online-säkerhet. Låt oss dock undersöka om det kan uppfylla de höga förväntningarna hos dem som använder det.

Design

Internet Private Access är en bra VPN-tjänst med snygg programvara och appdesign. Det är vanligtvis väldigt enkelt, på ytan, och erbjuder snabb tillgång till integritet och säkerhet online.
När du väl har öppnat huvudkontrollcentret för privat internetåtkomst hittar du en gigantisk strömbrytare samt en meny som låter dig snabbt och enkelt byta serverplats. Gränssnittet är väldigt enkelt - jag litar på att även min mormor kan använda det med få (om några) problem.
Under den överdimensionerade strömbrytaren på framsidan av din Private Access Router finns en karta över världen. Platsen för din server visas på kartan med en grön prick. Detta är bara en rolig estetisk twist, men det är en av de saker som gör Private Access-routrar unika.

Innehåll och funktioner

Privat Internetåtkomst har en lång lista med funktioner.
Säker VPN, toppkryptering och integritet - Din internetaktivitet är krypterad med AES-256-bitars kryptering. Dina trådlösa anslutningar är krypterade med WPA2-PSK och Wi-Fi Protected Access (WPA) säkerhet. - P2P-stöd - Du kan torrenta anonymt eller dela filer säkert med andra användare. - Använd på tio enheter samtidigt - Du kan använda appen på upp till tio enheter samtidigt. - Annonsblockerare, trackerblockerare, malware-blockerare - Appen har en annonsblockerare och en trackerblockerare som hjälper dig att skydda dig från oönskade annonser och spårare. - Flera gateways - Appen har flera gateways så att du kan välja den som bäst passar dina behov. - Obegränsad bandbredd - Appen har obegränsad bandbredd så att du kan surfa på webben utan att oroa dig för datagränser.
Efter att ha gått igenom denna spretiga lista med funktioner blir det klart att privat internetåtkomst kommer med nästan allt som en VPN behöver - förstklassig säkerhet, integritet, kryptering, inga trafikloggar etc. Vissa människor kan dock ta problem med bristen på servrar och nå som Private Internet Access har, jämfört med andra VPN.
Med detta sagt är privat internetåtkomst ett bra val för P2P och streaming. Du kan använda Netflix i andra länder, strömma HD-videor och dra nytta av några av de snabbaste VPN-hastigheterna på marknaden. De internationella förbindelserna var dock lite långsammare (men detta är att vänta).

Mobil och stationär upplevelse

Privat internetåtkomst är tillgänglig på nästan alla enheter. Förutom fristående programvara som finns tillgänglig på Windows-, Mac- och Linux-datorer erbjuder Private Internet Access också ett webbläsartillägg samt en app för Android- och iOS-enheter. Private Internet Accesss snygga och lättanvända appar erbjuder användarna ett bekvämt sätt att komma åt tjänsten var som helst.
Privat internetåtkomst tillåter upp till 10 enheter att anslutas samtidigt, men det är ett negativt märke eftersom vissa VPN tillåter obegränsade enheter att anslutas.

Prissättning och planer

Privat Internetåtkomst erbjuder tre betalningsplaner som verkar ganska rättvisa för mig. Som det är fallet med nästan alla VPN på marknaden erbjuder Private Internet Access ett månatligt alternativ, liksom ett par mer långsiktiga alternativ (som i slutändan blir billigare men kräver att du betalar i förskott). Betalningsplanerna är följande: 1) Månadsvis ($ 7.95 / månad) - Detta är den billigaste planen och kräver ingen förskottsbetalning. Du måste dock betala varje månad för att kunna fortsätta använda tjänsten. 2) Tremånadersplan ($ 14.99 / månad) - Denna plan kräver att du betalar i förskott i 3 månader, men sedan blir det mycket billigare till $ 7.99 / månad efteråt. 3) Sexmånadersplan ($ 24.99 / månad) - Denna plan kräver att du betalar i förskott i 6 månader, men då blir det mycket billigare till $ 14.99 / månad efteråt.
-Årligen: $ 119.00 / år -Periodiskt: Ett visst belopp per månad, eller årligen, eller periodiskt
-Faktureringsperiod: varje månad Planen debiteras ditt konto varje månad. Den totala kostnaden för planen är $ 35.95.
) Kostnaden för prenumerationen ökar med 2 månader varje år. Kostnaden är $ 39.95 / år.

Förslag som jag har för privat internetåtkomst

Att flytta privat internetåtkomst till ett land som inte är lika fientligt mot integritet skulle avsevärt förbättra deras säkerhet.
Med det sagt finns det många andra VPN-tjänster där ute som ligger på mer integritetsvänliga platser, till exempel Jungfruöarna. En annan anmärkning är att jag gärna skulle se Privat Internetåtkomst expandera lite mer. Det finns VPN på marknaden som har nästan dubbelt så många servrar som Private Internet Access.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Private Internet Access

pia vpn download

private internet access login

Private Internet Access free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Privateinternetaccess.com tar användarnas integritet på allvar, varför den erbjuder virtuella privata nätverk med rykte om sig att vara pålitliga, snabba och användarvänliga. Om du letar efter en VPN som anonymiserar din internetaktivitet, krypterar din IP-adress och gör dig praktiskt taget omöjlig att upptäcka, är privat internetåtkomst rätt VPN för dig. Förutom min recension av Private Internet Access inbjuder jag dig att läsa mina andra recensioner på webbplatsen för att lära dig mer om olika VPN innan du fattar ett beslut.

Om oss     Villkor     Kontakta oss