Premier League
om 2h27m
Premier League
om 2h27m
Premier League
om 2h27m
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Qobuz free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Qobuz är en musikstreamingtjänst som ger en unik lyssningsupplevelse som ligger närmare vinylens dagar än den massproducerade digitala streamingåldern idag. Den kombinerar bekvämligheten i vår digitala värld med intimiteten och ljudkvaliteten hos CD-skivor och skivor. Om du letar efter kvalitet är Qobuz vägen att gå. Jag har skrivit en recension för att berätta allt om det!

Qobuz

qobuz login

qobuz pris

qobuz sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

qobuz.com

Det verkar som om det dyker upp nya musikströmningstjänster varannan månad. Eller, mer exakt, du hör om en musikströmningsapp som du aldrig har hört talas om tidigare. De fortsätter bara att sammansatta ovanpå varandra, och listan fortsätter att växa och växa utan tecken på att stoppa eller sakta ner. Det finns Spotify, Tidal, Google Play, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Pandora, iHeart Radio ? listan kan göras om igen.
Det verkar som om streamingtjänster blir alltmer populära. Detta gäller särskilt med tanke på de senaste framgångarna för Spotify, Apple Music och YouTube. Dessa tjänster har kunnat dra nytta av den konsekventa efterfrågan på musik. Faktum är att musik är en av de mest konsekvent efterfrågade formerna av konst och underhållning. Även om andra branscher kan kämpa just nu, kommer det alltid att finnas en stor efterfrågan på musik.
Det är något speciellt med musik som gör den till en av de mest populära konstformerna. Kanske är det denna koppling till den mänskliga andan som gör att människor älskar att gå på konserter och lyssna på album. Personligen tror jag att vi alla relaterar till musik på ett sätt som filmer och TV inte riktigt kan matcha.
Vi använder musik för att hjälpa oss att leva våra liv. Vi arbetar för det, vi tränar till det, vi sörjer det, vi festar för det, vi dansar till det, vi älskar det och vi lagar mat till det. Det påminner oss om att vi inte är ensamma. Det motiverar oss att fortsätta röra oss genom våra svårigheter. Det finns faktiskt några ögonblick som inte blir bättre av musik. Det är därför det är så viktigt att hitta den perfekta musikströmningstjänsten för våra unika lyssningsbehov.
Det kan vara svårt att bestämma sig för den bästa ljudströmningstjänsten för dina behov. Var och en har sina egna styrkor och svagheter, så det är viktigt att ställa dig själv några viktiga frågor innan du fattar ett beslut. Till exempel, hur föredrar du att lyssna på musik? Vissa tjänster tillgodoser mer traditionella lyssningsstilar, medan andra är mer fokuserade på modern musik. Idag kommer vi att jämföra Qobuz med några av de andra mer kända ljudströmningstjänsterna.

Historia

Qobuz (uttalas "co-buzz") är en streamingtjänst som grundades 2007 av Yves Riesel. Det utvidgades gradvis till över europeiska gränser och utomlands. Från och med maj 2019 har Qobuz stått inför rätta i USA.
Qobuz är närmare anpassat, skulle jag säga, till Tidal än det är till Spotify. Målet är att tillhandahålla högkvalitativ musikströmningstjänst och det sätter ljudkvaliteten framför allt annat. Om du är en audiofil tror jag att du kommer att hitta mycket att bli upphetsad av tack vare Qobuz. Dessutom, som en relativt ung musikströmningsplattform, finns det många riktningar kvar för att denna skrotiga streamingtjänst ska växa. Vem vet vart vägen kommer att leda Qobuz!

Design

Om jag var tvungen att sammanfatta Qobuz webbdesign i ett ord skulle det sannolikt vara "dynamiskt". Layouten använder ett enkelt, minimalistiskt tillvägagångssätt som inte känns mindre modernt än det borde. När du bläddrar ner på sidan upptäcker du att layouten är vackert enkel (elegant till och med), men grafik och text studsar och hoppar ut på dig för att fånga ditt öga på ett smakfullt sätt - precis tillräckligt för att vara interaktiv utan att vara ostliknande eller känna sig sophomorisk på något sätt.
Jag kan bara anta att de primära användarna av denna webbplats är musiker eller ljudingenjörer, eftersom det finns mycket information på webbplatsen om ljudproduktion och förbättring av din lyssningsupplevelse. Qobuz marknadsförs tydligt mot proffs inom musikbranschen. Inte nödvändigtvis proffs som är i musikbranschen, även om jag är säker på att den här webbplatsen skulle tillfredsställa även den kräsnaste ljudteknikern där ute. Men bilderna på sajten visar till exempel mogna individer som låter sig gå vilse i ljudlandskap av frodig musik. Jag kan bara anta att de primära användarna av denna webbplats är musiker eller ljudingenjörer, eftersom det finns mycket information på webbplatsen om ljudproduktion och förbättring av din lyssningsupplevelse.
Webbplatsen flyter smidigt och ständigt nedåt, vilket resulterar i en uppslukande webbupplevelse som speglar lyssningsupplevelsen. Qobuz handlar om flykt, att låta sig uppslukas av musiken. Webbplatsens design återspeglar detta, tror jag.

Innehåll

Qobuz är en fantastisk streamingapp som slår ut Spotify och YouTube Music när det gäller antalet tillgängliga låtar. Dessutom låter Qobuz dig antingen strömma eller köpa enskilda låtar som kan avnjutas offline, om du vill.
Qobuz erbjuder en mängd olika spellistor, kuraterade av experter, som inkluderar nya utgåvor och lite äldre musik. Det finns också spellistor tillägnad musik som är mindre känd men fortfarande mycket begåvad. Detta ger en unik och trevlig lyssningsupplevelse.
Qobuz verkar vilja bli vinylens motsvarighet till en digital streamingvärld. För att göra detta har de fokuserat på innehåll: de erbjuder 40 miljoner + låtar i studioströmningskvalitet, samt exklusiva intervjuer med artister och digitala häften med album. Detta hjälper till att tillfredsställa nostalgiklämningen för alla som saknar läckerheterna med att äga fysiska album.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Webbläsarspelaren verkar vara lika väldesignad som själva appen när det gäller Qobuz. Oavsett var du lyssnar kan du garanteras en fantastisk lyssningsupplevelse med expertljudkvalitet, felfri streaming och vacker design.
Många andra känner likadant som jag. Apple App Store har ett genomsnittligt betyg på 4.7 stjärnor (av 5) efter 2.6 tusen betyg, och Qobuz ger en utmärkt lyssningsupplevelse.

Prissättning och planer

Det är här det börjar gå utför, är jag rädd. Som jag sa tidigare verkar Qobuz marknadsföras mot mogna proffs, och priset verkar motsvara den måldemografiska. Oavsett vilken prenumerationsnivå du går för kommer det att kosta dig mer än konkurrentens tjänster. Priserna fluktuerar ganska ofta, men för närvarande är det priserna:
Studio Premier: En månadsprenumeration på $ 14.99 erbjuder högupplöst streaming, offline-lyssning och exklusivt innehåll. Den första månaden är gratis.
Sublime Plus: $ 24.99 / månad ger dig allt som Premiere erbjuder, plus rabatter på inköp och exklusiva erbjudanden. Första månaden är gratis för det här alternativet.

Förslag som jag har för Qobuz

Jag tror att det skulle vara en bra idé för Qobuz att hitta ett sätt att få ner prispunkterna så att fler har råd att använda det. Ett prenumerationsalternativ på $ 10 / månad skulle göra många människor glada, eller till och med erbjuda en freemium-modell med annonser och vissa begränsade funktioner kan locka fler att registrera sig. Vid denna tidpunkt vet jag inte om många människor kommer att gaffla över $ 15 per månad på hopp om att Qobuz är rätt streamingtjänst för deras behov.
Om du ska erbjuda en nivå som är $ 25 varje månad måste du erbjuda något mer än rabatterade nedladdningar. Jag menar, en del av poängen med att ladda ner en musikströmningsapp är så att du inte behöver ladda ner filer till din dator eller telefon, eller hur? Qobuz prisnivåer måste omprövas, tror jag.

Slutsats

Sammantaget tror jag att Qobuz har mycket potential och en dag kan bli den bästa musikströmningsappen på marknaden. Den har utmärkt varumärke, bra webbplats- och appdesign, utmärkt och förlustfri studioljudkvalitet och en unik typ av kant till den som ingen annan konkurrentapp verkligen kommer nära catering till. Qobuz måste dock ta reda på hur man sänker priset eller erbjuder fler funktioner till samma pris.
Om du letar efter en lyssningsupplevelse som kommer så nära vinyl som möjligt i den digitala tidsåldern är Qobuz det perfekta valet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Qobuz

qobuz login

qobuz pris

qobuz sverige

Qobuz free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Qobuz är en musikstreamingtjänst som ger en unik lyssningsupplevelse som ligger närmare vinylens dagar än den massproducerade digitala streamingåldern idag. Den kombinerar bekvämligheten i vår digitala värld med intimiteten och ljudkvaliteten hos CD-skivor och skivor. Om du letar efter kvalitet är Qobuz vägen att gå. Jag har skrivit en recension för att berätta allt om det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss