Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Rotten Tomatoes free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Rottentomatoes.com blir snabbt en ansedd TV- och filmgranskningswebbplats. Faktum är att det har blivit auktoritet på underhållningsrecensioner tack vare sitt mycket exakta system med aggregerade recensioner och rankningar. Om du letar efter det bästa sättet att ta reda på vad som är värt att titta på, leta inte längre. Läs min recension av Rotten Tomatoes idag för att lära dig mer!

Rotten Tomatoes

rotten tomatoes app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

rottentomatoes.com

Under de senaste åren har kritikerns jobb med att analysera film- och tv-serier blivit ett samarbete. Detta beror på det faktum att de flesta företag inom medie- och underhållningsindustrin har genomgått ett skifte i hur innehåll skapas och levereras.
Sedan Wikipedia bröt ut på scenen 2001 har det gradvis flyttats bort från centraliserad kontroll av informationsspridning till en modell där medborgarna bidrar och övervakar information själva. Detta skifte har för alltid förändrat hur vi delar och underhåller information.
Denna modell av ett mer peer-reviewed system för att dela information har blödit in i nästan alla större branscher - från restaurangrecensioner (tack vare Yelp) till mer medborgarbaserade former av journalistik (a la Twitter). Film- och tv-recensioner har också revolutionerats tack vare detta genombrott. Medan auktoriteter i ämnet, som Roger och Ebert brukade dominera filmkritiken, faller den plikten idag på vanliga biobesökare och TV-konsumenter. Detta nya sätt att granska filmer har gjort det möjligt för ett bredare utbud av röster att höras och gett vanliga människor möjlighet att dela sina tankar om vad de har sett.
Det finns debatter kring huruvida detta nya sätt att granska film och tv har resulterat i ett korrekt eller mindre pretentiöst system. Vissa säger att det har skapat ett system för mediegranskning som bättre återspeglar massornas åsikter, medan andra hävdar att det har lett till urvattning av kritik och en mindre informerad konsensus.
Oavsett din åsikt om film- och tv-recensioner kan det inte förnekas den inverkan som webbplatser som Rotten Tomatoes, MetaCritic och IMDB har haft på hur vi tänker på dessa konstverk. Faktum är att auktoriteten på filmer och serier nästan helt beror på ett projekts Rotten Tomatoes -betyg, snarare än åsikter från en enda kritiker. Expertutlåtanden i detta avseende har blivit nästan föråldrade - mer som dekoration ovanpå kakan än nyckeln till att förstå ett konstverk.

Historia

Ursprungligen var Rotten Tomatoes en webbplats som tillät användare att skicka in sina egna recensioner av filmer och tv-program. Med tiden har webbplatsen utvecklats till en aggregator av film- och tv-recensioner från andra webbplatser och publikationer. År 1998 lanserade tre studenter vid University of California, Berkley campus Rotten Tomatoes som ett sätt att dela film- och TV-recensioner med varandra. Namnet "Rotten Tomatoes" kommer från den historiska praxisen att publikmedlemmar kastar tomater på scenartister.
Rotten Tomatoes började som ett passionsprojekt av Senh Duong medan han var student vid UCLA. I de tidigaste stadierna av webbplatsen inkluderade den enbart filmer av Duongs favoritskådespelare och kampsportartist, Jackie Chan. Duongs motivation för att skapa webbplatsen var att skapa ett aggregat av alla amerikanska recensioner av Chans första Hollywood-film, Rush Hour, som skulle släppas i augusti 1998.
Duong kodade webbplatsen på bara två veckor och hade den igång i tid för släppet (som ändå försenades till september). Detta köpte Duong lite tid att börja inkludera icke-Jackie Chan-filmer till Rotten Tomatoes recensionsdatabas, vilket var en omedelbar framgång. Under den första veckan efter lanseringen tog Rotten Tomatoes emot mellan 600 och 1 000 unika dagliga besökare.
I juni 2004 förvärvade IGN Entertainment Rotten Tomatoes. 2005 förvärvade Fox IGN, som i sin tur så småningom sålde webbplatsen till Flixster 2010. Ett år senare, 2011, förvärvade Warner Brothers Rotten Tomatoes och höll fast vid det fram till 2016, då Comcasts Fandango-avtryck äntligen köpte det. Det året hade Warner Brothers en minoritetsandel av webbplatsen.

Design

Rotten Tomatoes tillkännagav en ny logotyp, ikoner och webbdesign i mars 2018. Omprofileringen fick ett mer lättillgängligt och massmarknadsvänligt utseende och behöll de färgglada och något Nickelodeon-esque tomatstänken och högljudda teckensnittsval. Det var bara ned tonat ner lite och fick ett mer professionellt utseende och känsla.
Webbplatsen i sig är väl utformad och lätt att använda. Webbplatsen är välorganiserad och avsnitten är lätta att navigera. Det finns en flerfaldig banner högst upp på sidan som hjälper besökare att bläddra bland trendiga och utvalda artiklar och listor. En omfattande samling meddelanden och statistik under hjälper dig att hålla dig uppdaterad om vad som händer i film och tv. Checka snabbt in på filmer som öppnar den här veckan, de bästa kassahitsen, vad kommer snart till teatrarna, vad är nytt på TV ikväll, de mest populära programmen på Rotten Tomatoes just nu och de bästa DVD- och strömmande filmerna just nu.
Under webbplatsensCertified Fresh Picks hittar du webbplatsens "Rotten Tomatoes rating på 75% och högre." Fortsätt sedan rulla ner för att hålla dig uppdaterad med de senaste Hollywood-nyheterna genom att bläddra i avsnittet Videor och trailers, Nyheter och funktioner eller Topprubriker. Enligt min mening har Rotten Tomatoes en av de mest logiska och användarvänliga webbplatsdesignerna på någon film- och TV-recensionssida på webben.

Innehåll

Rotten Tomatoes förlitar sig inte på användargenererade recensioner för att beräkna sina betyg. Istället aggregerar den alla film- och TV-recensioner som den kan hitta till en smältbar totalpoäng. Detta är betygssystemet som används av Rotten Tomatoes. Varje film och TV-program ges en aggregerad genomsnittlig poäng av 100%, baserat på medelvärdena av de individualiserade betyg som varje kritiker har gett en release. Resultatet är naturligtvis ett ganska tillförlitligt sätt att snabbt bedöma om en viss film eller serie är värt din tid.
Webbplatsens poäng- och rankningsmetod, liksom kompletterande kommentarer från kunniga författare, ger webbplatsen en mer professionell journalistisk känsla. Nyhetsdelen är en av de största och mest aktuella i sitt slag.
Detta är enligt min mening en av de mest underskattade komponenterna i Rotten Tomatoes. Så om du gillar att läsa tankeväckande och väl undersökta bitar på aktuella medier (såväl som retrospektiv) är Rotten Tomatoes en webbplats som du kanske vill lägga till i din vanliga läslista. Åh, och glöm inte: du kan alltid leta upp biljetter och showtider på Rotten Tomatoes också.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag just nämnde är skrivbordsupplevelsen av Rotten Tomatoes nästan perfekt. Detta är en av de webbplatser som har lyckats packa massor av information i ett lättnavigerat, rent och mycket organiserat format. Dessutom erbjuder webbplatsens menyrad stora och strömlinjeformade rullgardinsmenyer som inte hindrar för mycket på användarupplevelsen alls.
Enligt min mening känner jag att Rotten Tomatoes skulle vara bättre betjänt av att utveckla en app. Från och med nu fungerar webbplatsen dock bra på mobila webbläsare utan problem eller påträngande annonser.

Prissättning och planer

Jag är glad att kunna rapportera att Rotten Tomatoes är en helt gratis webbplats. Detta är inte en freemium-tjänst - de tar helt enkelt inte betalt för medlemmar (eller gäster) att göra någonting på webbplatsen. Glädjas!

Förslag som jag har

Jag tror att det skulle vara en bra idé för Rotten Tomatoes att utveckla en app. Detta skulle göra användarupplevelsen ännu bekvämare genom att tillhandahålla ett ännu bekvämare sätt att anpassa innehåll, få uppdateringar och njuta av allt som denna film- och TV-granskningstjänst har att erbjuda.

Slutsats

Sammantaget, när det gäller det bekvämaste sättet att få en korrekt glimt av film- och tv-recensioner och betyg, är Rotten Tomatoes vägen att gå. Dessutom, om du vill hålla dig uppdaterad om allt som händer och nytt i film- och TV-världen, behöver du sannolikt inte någon annan webbplats i dina bokmärken. Här är att hoppas att de lägger till en app till sin repertoar snart!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Rotten Tomatoes

rotten tomatoes app

Rotten Tomatoes free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Rottentomatoes.com blir snabbt en ansedd TV- och filmgranskningswebbplats. Faktum är att det har blivit auktoritet på underhållningsrecensioner tack vare sitt mycket exakta system med aggregerade recensioner och rankningar. Om du letar efter det bästa sättet att ta reda på vad som är värt att titta på, leta inte längre. Läs min recension av Rotten Tomatoes idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss