Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Showtime free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Sho.com är ett topprankat streamingnätverk som har en imponerande samling originalinnehåll, som alla är tillgängliga offline och utan reklam. Det är inte billigt, men det är en utmärkt service totalt sett.

Showtime

sky showtime sverige

shameless stream sverige

showtime

showtime stream sverige

showtime sverige

showtime tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

sho.com

Känner du till Showtime? Det är en streamingtjänst som är något mindre populär än Netflix och Hulu, men många tycker att det är värt det på grund av de funktioner den erbjuder. Låt oss ta en titt på vad dessa funktioner är och se om de är tillräckligt bra för att göra prenumerationen värdefull.

Hur det började

Showtime grundades 1976. Det var ett premium-tv-nätverk som inkluderade ett brett utbud av programmering, inklusive teaterutgivna filmer, original-TV-serier, sportevenemang och stand-up komedi. I början av 2000-talet lanserade de Showtime on Demand, mest för att de skulle kunna konkurrera med HBO. 2010 kom de med tiderna och kom ut med Showtime Anytime, den första iterationen av deras online-streamingtjänst. Fem år senare släppte de Showtime, den fristående tjänsten som sedan dess har blivit en kraft att räkna med på premiumstreamingarenan.

Hur det fungerar

Om du bara har en Showtime-prenumeration via appen eller webbplatsen kan du titta på alla dina program och filmer i appen eller på webbplatsen, oavsett var de finns i din TV-serie. Men om du vill titta på program och filmer på Hulu eller Netflix med din Showtime-prenumeration måste du uppgradera till en traditionell Showtime-prenumeration.

Vad ingår

Så är du nyfiken på vilken typ av innehåll Showtime har att erbjuda, och om det kan konkurrera med några av de större aktörerna? Tja, snarare än att skryta med ett stort bibliotek som Netflix, Hulu och Prime Video, fokuserar Showtime mer på att utveckla högkvalitativ originalprogrammering. Filosofin här är definitivt kvalitet framför kvantitet. Bibliotekets storlek är liten jämfört med branschjättarna. Men vad det betyder är att det finns mindre skräp. Låt oss ta en titt på några av de serier som är associerade med Showtime. Redo? - Shameless - Ray Donovan - Twin Peaks - Dexter - Vem är Amerika? - Kidding - Avsnitt - Homeland
Biblioteket har ett stort film- och TV-utbud, samt varierad sportprogrammering. Du kan bläddra i biblioteket här och ladda ner allt för offline användning. Det finns aldrig reklam för att avbryta din favoritshow.
Så, när det gäller innehåll, utmärker sig Showtime för att producera originalserier av hög kvalitet. Det erbjuder också ett litet urval av filmer och sportprogrammering (inklusive live-sportmatcher). De som förväntar sig ett centraliserat underhållningsnav som Netflix kommer att bli mycket besvikna. Showtime är ett premium-tv-nätverk som bara släpper innehåll som är anpassat till deras varumärkes image. Med andra ord är de kräsna.
I stället för att spendera timmar på att bläddra igenom ett enormt bibliotek, med Showtime, är det du ser vad du får - utan att titta igenom den digitala murken för att hitta något bra. Det här är bra eftersom det finns få saker som är mer frustrerande än att sitta ner för att njuta av lite stillestånd framför TV: n, bara för att bli förlamad av de oändliga möjligheterna på Netflix eller Hulu.
Om du är intresserad av streamingtjänster som fokuserar på att lämna lite åt fantasin är [HBO Go] ((länka detta till vår HBO Go-recension när den publiceras) ett bra alternativ. Det kanske dock inte är för alla, så var noga med att läsa på om dess nackdelar innan du fattar ett beslut.

Webbplatsens utformning

Pagineringen är lätt att navigera och webbplatsen laddas snabbt. Jag tycker att Showtimes målsida är enkel och snygg. Det är enkelt och rent, vilket gör det användarvänligt. Det finns många likheter mellan Showtime och Netflix, men med mindre röran och inga irriterande förhandsgranskningar av automatisk uppspelning som ligger över målsidan. En enda rullgardinsmeny visar alla underkategorier du vill ha: serier, filmer, sport, komedi, dokumentärer etc. Pagineringen är lätt att navigera och webbplatsen laddas snabbt.

Mobil upplevelse

Nyligen har användare uttryckt oro över det villkorsavtal du måste samtycka till när du laddar ner Showtime Anytime. Avtalet ger Showtime rättigheter över dina användardata som många anser är överdrivna eller onödiga. Jag vet inte exakt vad Showtime gör med den informationen, men jag tror att det är viktigt att du är medveten om detta.
Showtime Anytime är också lite av en smärta i röven när det gäller integration och prestanda. Detta gäller särskilt när det gäller att integrera den med en Smart TV. Processen är onödigt komplicerad, och det kan ta flera försök att göra det framgångsrikt. Även när du länkar dem är problemet inte över. Appen kräver ofta att du loggar in igen, även om du är säker på att du har sparat dina uppgifter. Även om detta är ett litet besvär snarare än en uppenbar brist, är det irriterande som och bör åtgärdas ASAP.
Standard Showtime-appen för kabelabonnenter har vissa problem, till exempel låga nedladdningshastigheter och buffring oftare än på andra streamingtjänster. Gränssnittet är dock ganska lätt att navigera, och när saker och ting går smidigt har jag inga problem.

Prime Videos styrkor

Så, nu när jag har gett Showtime en kort översikt, låt oss sammanfatta dess styrkor. Jag gillar verkligen programmeringen som detta nätverk erbjuder, och även om vissa föredrar HBO, kommer jag att hålla fast vid mina vapen och sida med Showtime. Serier som Kidding, Who is America?, Shameless och Homeland är tillräckligt unika för att vinna min nick av godkännande. Kombinerat med reklamfritt, nedladdningsbart innehåll, en intuitiv webbklient och några anständiga liveprogrammeringsalternativ finns det mycket att gilla här.

Prime Videos svagheter

Även om Showtime kanske inte är den mest populära streamingtjänsten där ute, finns det en anledning till att den inte är den mest populära. Biblioteket är relativt litet, och om du inte gillar Showtimes originalserie har du problem med att hitta något att titta på på tjänstens filmer, dokumentärer eller komedispecialer. Plus, till $ 10.99 / månad är det inte billigt, och tjänstens mobilappar gör det svårt att använda. Det finns dock några förbättringar som kan göras

Förslag

Uppdelningen mellan Showtime Anytime och Showtime (den fristående tjänsten) gör det svårt för användare att hitta det de letar efter och gör det svårt för företaget att hålla jämna steg med uppdateringar och felsökning. Jag tror att ha en enda app skulle göra det lättare för användare att hitta det de letar efter och skulle göra det möjligt för företaget att ägna mer resurser åt att uppgradera och förbättra Showtime.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Showtime

sky showtime sverige

shameless stream sverige

showtime

showtime stream sverige

showtime sverige

showtime tv

Om oss     Villkor     Kontakta oss