Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Shudder free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Shudder är platsen för skräckentusiaster. Oavsett om du är en avslappnad tittare eller superfantast har Shudder något för dig. Deras ursprungliga innehåll och exklusiva filmer är perfekta för skräckjunkies överallt. Deras låga pris och temawebbplats får tittarna att känna sig som hemma. Mys upp och titta på dina nya och gamla favoriter.

Shudder

shudder sverige

shudder sweden

kommer shudder till sverige

shudder app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

shudder.com

Att hitta bra skräckfilmer och serier på populära strömmande webbplatser kan vara en skrämmande uppgift. För det mesta buntas skräckmedia ihop till en genre. Men riktiga skräckfans vet att detta inte är rättvist. I skräckgenren finns det flera undergenrer som måste beaktas när man väljer en show. Det är där Shudder kommer in. Shudder är en strömmande webbplats speciellt gjord för skräckälskare. Den har ett brett utbud av olika skräckgenrer, inklusive oberoende filmer och serier som vanligtvis inte finns på andra streamingplattformar. Detta gör det till en utmärkt resurs för att hitta kvalitetsinnehåll.
Shudder är en streamingwebbplats skapad för skräckentusiaster. Det är som Netflix, men med mycket mer blod. Tack och lov för tittarna är Shudders webbplats förvånansvärt lätt att använda!
År 2016 lanserade AMC Network helt sin streamingwebbplats. Webbplatsen påstår sig tillhandahålla innehåll för alla skräckfans, avslappnade fans och superfans. Det har vuxit snabbt och är älskat av alla som gillar skräckfilmer.

Webbdesign

Shudders webbdesign ger tittaren en känsla av syfte. Faktum är att deras webbdesign påminner om en annan streamingwebbplats, Netflix. Det finns flera likheter mellan de två webbplatserna, inklusive layout och designfunktioner.
Logotypen för Shudder är på samma plats som Netflix N, deras meny är inställd på samma sätt och deras bibliotek visas på samma sätt. En annan likhet är att deras lådor ligger på nästan samma plats.
Webbplatsen, Shudder, ser ut som en rip-off av en annan webbplats, men det är faktiskt väldigt passande. Jag skulle kalla det Netflix of Horror. Webbplatsen fungerar på samma sätt och lägger upp äldre innehåll, tillsammans med att tillhandahålla sitt eget originalinnehåll också.
Detta element på webbplatsen är läskigt och spännande på samma gång. Webbplatsens navigationssystem med skräcktema är min favoritdel. När du håller muspekaren över orden på menyn snurrar de tydligen på grund av statisk tv-störning. Det finns också olika andra påskägg runt webbplatsen, inklusive länkar till sociala medier. Dessutom lyder en liten bildtext "Stalk Us." Detta element på webbplatsen är läskigt och spännande på samma gång.

Innehåll

Det finns ett stort antal filmer och serier på Shudder. Totalt 500 titlar finns tillgängliga.
Några av filmerna på Shudder-webbplatsen är mycket exklusiva. Det finns en lång lista med objekt som är exklusiva för deras webbplatser som Todd and the Book of Pure Evil, Channel Zero: Candle Cove och Haunt. Webbplatsen producerar sitt eget originalinnehåll som heter Shudder Originals. Alla program som Creepshow, Monster Vision och The Wrath kan bara ses på Shudder.
Shudder är en webbplats där kuratorer bryter ner genre i undergenrer, med många roligare kategorier än vad du skulle hitta på de flesta andra webbplatser. Kuratorer väljer kändisar för att gästkurera varje kategori, så du kan alltid förvänta dig en unik och underhållande upplevelse.
En annan del av innehållet du får när du registrerar dig för webbplatsen är ett live-tv-flöde av skräck. Det är bra om du känner för att titta på något slumpmässigt, men det kan vara lite spöklikt.
Shudder-bloggen uppdateras ofta med ny information. Det erbjuder också exklusiv information bakom kulisserna som håller tittarna informerade.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordstillgängligheten är bra. För er som inte är bekanta med Shudder är det en streamingtjänst som känns nästan exakt som Netflix. Videorna spelas bra och ljudkvaliteten är mycket bra.
Den mobila webbläsaren är en kopia av skrivbordswebbläsaren. Det beter sig på samma sätt. Det finns inga uppenbara problem med det. Det är dock svårt att hitta en knapp för att ladda ner appen, så istället sökte jag bara efter den i appbutiken.
Appen är mycket visuellt fantastisk. Det får mer smak än webbplatsen. När du öppnar appen, när den laddas, har den tomma skärmen en gammal vägg som ser ut som om tapeten skalar. Appen ligger på ett annat sätt än webbplatsen, men det är bra.
Jag valde Min lista och kategorin jag ville visa dök upp till höger. Antalet objekt i den kategorin visas i grönt under listan. Du kan se på hur väl de optimerade fördelen med att ha en app att de verkligen tänkte mycket på den. Längst upp till höger hittar du dina inställningar, inklusive sökfältet. Den nedre menyn är visuellt tilltalande med en enkel layout som är lätt att förstå. Från vänster till höger läser menyn Featured, Shudder TV, Collections och Browse. Varje kategori har sin egen lilla ikon som återspeglar sitt namn - Featured har en bild av en TV med ett blått ljus bakom sig, Shudder TV har en bild av en skräckfilmaffisch med blod som faller från den, samlingar har bilder av objekt i en låda och Browse har bilder för att söka efter innehåll på YouTube eller andra webbplatser. Den första horisontella listan i sikte är Min lista - den här listar allt innehåll du har lagt till i din app; Antalet objekt i varje kategori visas i grönt under listan. Jag valde Min lista och hittade mitt önskade innehåll som visas på höger sida under en ny rubrik som heter "Nyligen tillagd". Det finns tre vertikala listor här: Prenumerationer (som visar alla dina prenumererade kanaler), Kanaler (som visar alla dina nuvarande kanaler) och Videor (som visar alla dina aktuella videor). Att ha tillgång till dessa listor gör det enkelt att hitta det du letar efter utan att behöva gå igenom enskilda videor en efter en.

Positiva

Det finns många positiva saker med att använda Shudder. Det är en mycket användbar streamingtjänst, särskilt för skräckfans. Layouten är vacker och strömlinjeformad. Det är en lättanvänd webbplats och applikation. Det totala priset på tjänsten är bra! $ 4.99 per månad om du köper årligen är otroligt!
Om du känner för att titta på några skräckfilmer har webbplatsen massor av dem att välja mellan. Du kan kolla in Shudder TV eller få tillgång till annat innehåll som en Ghoul Log - som är dekorerad för Halloween och har skrämmande ljud buntade med den.
Navigeringsknapparna med skräcktema är ett bra tillägg. De har den smarta titeln "Stalk Us". Toppmenyn har statiska bokstäver när du håller muspekaren över den, precis som på en TV. Logotypen är intressant - det är Shudder-texten med alla kepsar i en text som liknar det trasiga spegelglaset. En del av texten blir också blodröd när du håller muspekaren över den.
Bloggen är en bra funktion. Att kunna hålla jämna steg med allt originalinnehåll är fantastiskt. Bakom kulisserna tittar på shower du gillar är också coolt.
Titellistan kan ses som antingen positiv eller negativ eftersom den har några obskyra titlar på sig. Men för människor som föredrar vanlig skräck är detta inte bra. Det finns några större skräcktitlar på webbplatsen, men de är övervägande kända filmer. Å andra sidan, om du är ett stort skräckfan och har sett allt, är de dunkla titlarna positiva.
De mycket kuraterade samlingarna är fantastiska. Skaparna handplockar titlarna som går in i dem. Gäster på webbplatsen har också en speciell plats på webbplatsen där de kan dela listor över sina favoritskräckfilmer och serier med tittarna. Filmskapare, skådespelare och skräckikoner skapar listor över sina favoritskräckfilmer och serier för att dela med tittarna på webbplatsen.

Negativ

Sammantaget tror jag att Shudder är en fantastisk webbplats med många fantastiska funktioner. Det finns dock några negativa aspekter på det. För det första är deras bibliotek inte särskilt stort jämfört med andra strömmande webbplatser. För det andra har de inte lagt till många vanliga titlar som kan vara begränsande för vissa tittare.
Fortsätter på bibliotekets punkt, det finns många dunkla och oerhörda titlar. Detta kan vara bra eller dåligt. När det gäller vissa är det en bummer att inte se mer minnesvärda titlar. Kategorisering gör det dock väldigt enkelt att hitta något att titta på.
Jag tyckte att det var frustrerande att det inte finns någon autoplay-funktion i serien. Detta är inte ett stort besvär, men jag är inte säker på varför de inte inkluderade detta i designen.
Även om sökfunktionen är användbar fungerar den inte bra för många stora strömmande webbplatser. Om inte titeln har specifika nyckelord i sig kommer Shudder inte att hitta den.

Förbättringar behövs

Det finns för närvarande bara ett fåtal utvalda filmer som finns på tjänsten. En stor förbättring för Shudder är att göra det lättare att hitta sökord istället för bara titlar. En annan stor förbättring skulle vara att lägga till fler filmer i biblioteket. Just nu finns det bara ett fåtal utvalda filmer tillgängliga på tjänsten.

Sammanfattning

Om du är en skräckälskare bör du definitivt prenumerera på Shudder. Webbplatsen och appdesignen är perfekt, och innehållet är alltid spännande. Nytt material läggs till regelbundet, så det finns aldrig ett tråkigt ögonblick.
Denna webbplats har många fördelar som uppväger eventuella nackdelar. Det finns få områden där det skulle kunna förbättras, och även då skulle förändringarna vara minimala. Några av mina favoritfunktioner inkluderar gästsamlingar, undergenrer och Ghoul-Log.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Shudder

shudder sverige

shudder sweden

kommer shudder till sverige

shudder app

Shudder free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Shudder är platsen för skräckentusiaster. Oavsett om du är en avslappnad tittare eller superfantast har Shudder något för dig. Deras ursprungliga innehåll och exklusiva filmer är perfekta för skräckjunkies överallt. Deras låga pris och temawebbplats får tittarna att känna sig som hemma. Mys upp och titta på dina nya och gamla favoriter.

Om oss     Villkor     Kontakta oss