Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 18:45
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Champions League
Ons 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Sky Sports free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Sky är den mest populära betal-TV-tjänsteleverantören i Storbritannien med över 20 miljoner abonnenter. Sky Sports erbjuder 4k-innehåll med fantastisk kompatibilitet så att du kan titta på sport var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Sky Sports

sky sports sverige

sky sports i sverige

sky sport gratis

sky sports app

sky sports live stream

sky sports program

sport paket sky

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 04.Oktober 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

skysports.com

Sky Sports är en av de mest populära sportkanalerna i Storbritannien och Irland. Det är go-to-kanalen för fans som följer cricket, fotboll, rugby, golf och någon annan sport. Detta nätverk har funnits i över trettio år och har förändrat hur människor konsumerar sportinnehåll. Från kabel-TV till satellitkanaler till sitt eget streamingnätverk har Sky Sports kommit långt.
Sammantaget erbjuder nätverket tio kanaler som inkluderar den dedikerade Sky Sports News -kanalen tillsammans med Sports F1 -kanal, exklusiv Premier League -täckning och rugby och cricket.

Vad erbjuder Sky Sports?

Sky Sports tillhandahåller premiumkanaler som erbjuder exklusiva sändningar av sportevenemang över hela Storbritannien. Kanalerna från nätverket är tillgängliga som prenumerationstjänster som läggs till på antingen Sky TV-nätverket eller BT TV, TalkTalk TV eller Virgin media. För att titta på Sky Sports utan kontrakt kan du göra det via NU TV-mobilappen.

Historia

Sedan 1991 har Sky Sports varit i centrum för kommersialiseringen av brittisk sport. Det har förtjänat rättigheter att sända några av de ledande sporttävlingarna, inklusive Premier League, som bröt sig loss från Football League redan 1992.
Sky Sports är den mest populära ligan i England i över tre decennier. Nätverkets framgång lockade intresse från hela världen för några år sedan, och Comcast förvärvade det för några år sedan.
Sky Sports erbjuder en mängd olika sportprogrammeringar som en del av sitt grundpaket. Några av dessa sporter inkluderar cricket, golf, action och arena, F1 och Premium League. Du kan komma åt alla dessa sporter via Kanalerna Sky Sports Racing, Sky Sports News och Sky Sports Mix.

Design

Sky Sports webbplats är en del av det större Sky Network och återspeglar därmed nätverkets färgkombination. Den röda och lila paletten finns på hela webbplatsen och kan ses på banners på hemsidan såväl som i de inre kategorierna.

Hjälte avsnitt

Den statiska bannern till höger har videor av olika sporter som spelas på TV: n. Textplaceringen och grafiken är briljant gjord, vilket gör det ganska intuitivt. Det är ganska intressant och får dig att hålla dig kvar och titta på hjältesektionen ett tag. På hemsidans banner klargörs priserna tillsammans med andra funktioner i nätverket, så du behöver inte besöka någon annan sida för mer information.

Kropp

Om du bläddrar ner hittar du sju vertikala miniatyrbilder som markerar olika kanaler som inkluderar Sky Sports, Sky Sports Football, Sky Sports Cricket, Sky Sports F1, Sky Sports Action och Sky Sports Golf. Om du bläddrar vidare hittar du samma banners med prissättning till höger med CTA som föreslår "Lägg till komplett sport?" i knappen.
När du bläddrar vidare hittar du kommande sportevenemang med scheman under som kompletteras ytterligare med uppslukande banners som lyfter fram USP: erna.

Innehåll

Den köttigaste delen av nätverket är Content. Framväxten av BT Sport har gjort det möjligt för Sky Sports att gräva djupare när det gäller deras sändningsförmåga. Sky vill utöka sin innehållsportfölj varje år, så i det här avsnittet vill jag diskutera de sju stora anledningarna till att sportälskare ställer in Sky Sports.

Main Event

Sky Sports Main Event-kanal är ett utmärkt sätt att se höjdpunkter och andra innehållsdelar från hela nätverket. Om du vill titta på dessa saker är den här kanalen det bästa stället att gå.

Elitserien

Premier League är en av de mest populära sportligorna i världen. Den har en dedikerad kanal på tv som sänder live-matcher. Nätverket har rättigheterna till 124 Premier League-matcher den här säsongen, som alla är tillgängliga i 4K-kvalitet.

Fotboll

Till skillnad från Premier League, som bara täcker 138 engelska Fotbollsligamatcher, tillsammans med 15 engelska Fotbollsligans slutspelsmatcher, täcker fotbollskanalen ett bredare utbud av innehåll - inklusive EFL Trophy, EFL-cupen, UEFA Nations League, internationella vänskapsmatcher och MLS. Detta gör det till ett mer omfattande alternativ än Premier League, som främst täcker första divisionen.

Syrsa

Sky Sports har en dedikerad cricketkanal som sänder exklusiva matcher som händer i landet. Det täcker alla former av sporten, från internationella turneringar till inhemska tävlingar. Således är denna kanal verkligen omfattande i sin täckning av cricket.

F1

Sky har blivit den exklusiva sändaren av Formel 1-lopp i Storbritannien. Alla lopp finns i 4k-upplösning och Sky erbjuder till och med tävlingshöjdpunkter, analys före och efter loppet tillsammans med andra utvalda dokumentärer.

Golf

Sky Sports Golf erbjuder live-täckning av golfevenemang, inklusive den populära Ryder Cup, PGA, European Tours, The Open och US Open. Denna täckning gör det möjligt för tittarna att titta på alla de stora golfturneringarna som händer över hela världen.

Action och Arena

Denna kanal har en mängd olika sporter, inklusive brottning, rugby league, rugby union, basket, tennis, dart, simning, boxning och till och med motorsport.
Förutom dessa stora kanaler finns det andra stödjande kanaler som Sky Sports Mix, Sky Sports News och Sky Sports Racing som erbjuder dedikerade program och höjdpunkter från andra kanaler under hela dagen.

Stationär / mobil upplevelse

Alla Sky Sports-kanaler finns i HD. HD är av bästa kvalitet, men det mesta av den stora täckningen erbjuder dig att titta på innehåll i 4K om din enhet är kompatibel. Om du vill ha en mellanväg mellan HD och 4K kan du till och med välja Ultra HD med tanke på att du har lämplig utrustning. För ren 4K-upplevelse behöver du 4K-TV tillsammans med Sky Sports-paketet och Sky Q-lådan eftersom det är standardboxen genom vilken 4K-visning är möjlig.

Mobil upplevelse

Sky Sports på mobilen är en fantastisk upplevelse. Med Sky GO-appen kan du komma åt alla kanaler som finns tillgängliga i paketet. Användargränssnittet är visuellt fantastiskt och streaming är av hög kvalitet. Jag streamar Premier League när jag är på språng på min Pixel 3a och jag har inga klagomål på kvaliteten. Det är helt enkelt förstklassigt.
Många frågar om det finns billiga sätt att titta på Sky Sports? Ja, jag kan förstå din fråga. Sky Sports som nätverk är dyrt, jämfört med BT Sport. Således är det inget fel med att du vill hitta alternativa sätt. Nedan följer några sätt på vilka du kan komma åt Sky Sports:
Jag gillar verkligen NOW TV-nätverket eftersom det ger Sky Sports Pass som gör att jag kan komma åt alla Sky Sports-kanaler utan kontrakt. Passet fungerar automatiskt om jag glömmer att avbryta det, och jag kan välja längden på passet, vilket kan vara i en månad eller till och med en enda dag. Detta är perfekt för ett endagsevenemang.

Kompatibilitet

Sky Sports finns på ett brett utbud av plattformar, till exempel iPhones, Amazon Fire-surfplattor och Android-telefoner. Jag skulle rekommendera att du går till Mini Q-lådor om du inte har en 4K-TV, eftersom de är ett utmärkt sätt att binda alla TV-apparater i ditt hem med en huvudanslutning och små stödanslutningar.

Planer och prissättning

Som tidigare nämnts är Sky Sports dyrt och mycket av det beror på miljarder dollar som nätverket spenderar på sändningsrättigheter. För dem som vill börja sin Sky Sports-resa med ett 18-månaders kontrakt är kostnaden 23 £ / månad. Alternativt, för dem som inte vill ha något kontrakt, är priset 30 £ / månad. Bortsett från detta, om du vill betala mindre, kan du betala för en enda kanal dedikerad till en viss sport. Så om du vill ha anpassat innehåll efter dina behov kan du göra det här. Jag tycker dock inte att enskilda kanaler erbjuder bättre värde jämfört med att betala för alla kanaler samtidigt eller prenumerera på ett längre kontrakt.

Förslag jag har för Sky Sports

Jag har inga specifika råd om hur man bäst betjänar nätverket eftersom det verkar som om de klarar sig bra på de flesta områden. Jag gillar dock inte deras prissättningsmodell, vilket förmodligen påverkar deras prenumerationspriser.

Slutsats

BT Sport är en tuff konkurrent, och dess senaste täckning har främjat en djupare koppling till sin publik. Så om du letar efter sporttäckning av hög kvalitet kanske du vill ompröva att använda BT Sport. Sky Sports är det bästa alternativet för dem som vill ha one-stop-shopping, men BT Sport är fortfarande ett genomförbart alternativ för dem som letar efter högkvalitativ sporttäckning.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Sky Sports

sky sports sverige

sky sports i sverige

sky sport gratis

sky sports app

sky sports live stream

sky sports program

sport paket sky

Sky Sports free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Sky är den mest populära betal-TV-tjänsteleverantören i Storbritannien med över 20 miljoner abonnenter. Sky Sports erbjuder 4k-innehåll med fantastisk kompatibilitet så att du kan titta på sport var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Om oss     Villkor     Kontakta oss