Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Stan free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Om du är en australier som lever i den digitala tidsåldern är det ingen tvekan om att du behöver kolla in Stan TV. Appen erbjuder en mängd streamingalternativ, vilket gör den till ett idealiskt val för människor som vill titta på sina favoritprogram och filmer utan att behöva lämna bekvämligheten i sina hem. Har Stan vad som krävs för att bli en stor aktör på streamingmarknaden? Läs min recension idag för att ta reda på det!

Stan

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

stan.com.au

Det kan vara svårt att avgöra vilken streamingtjänst som passar dig. Det finns så många att välja mellan, och var och en erbjuder sina egna unika egenskaper och fördelar. Vilken ska du prenumerera på? Det kanske inte är lätt, men det är viktigt att överväga din ekonomiska situation innan du fattar ett beslut. Många premiumstreamingtjänster har höga månatliga prislappar som snabbt kan lägga till.
Det är viktigt att ta reda på vilka streamingappar som är bäst innan du väljer en annan. För att göra detta måste du veta hur du identifierar vilka som är bra och vilka som inte är värda din tid eller utrymme på din telefon. Sätt att göra detta inkluderar att titta på recensioner och betygsätta dem, samt söka efter liknande appar som har varit framgångsrika tidigare.
Jag tittar i allmänhet på innehållets kvalitet när jag bestämmer vilken streamingapp som ska användas. När allt kommer omkring, om appen bara erbjuder subpar visar att ingen har hört talas om, kommer det inte att bli särskilt populärt.
Om du vill titta på prisbelönta eller nominerade kritikerrosade serier och filmer måste din premiumstreamingapp ha någon av dessa saker. Det finns många premiumstreamingsappar där ute som fokuserar på att tillhandahålla innehåll som är specifikt för ett visst intresse, som komedi eller skräck. Du måste bestämma vilken typ av tjänst du vill ha innan du bestämmer vilken premiumstreamingapp som är bäst för dig. Vill du till exempel ha en nischad streamingtjänst som bara erbjuder innehåll om skräckfilmer, eller föredrar du en som har ett bredare utbud av innehåll?
Om du letar efter något för att hålla dig underhållen på en hektisk dag, föreslår jag starkt att du kolla in Stan TV. Med ett brett utbud av program och filmer tillgängliga har den något för alla. Om du bor i Australien är dock denna streamingtjänst definitivt värt att kolla in!
Men alla som är bekanta med strömmande appar vet att dessa appar har både bra innehåll och bra design, massor av användbara funktioner och ett rimligt pris. Så, utan vidare, låt oss ta en titt på Stan TV och se om det är värt din tid och pengar.

Historia

Stan TV: s historia kan diskuteras på olika sätt. Man kan till exempel titta på innehållet som Stan TV erbjöd från början, till exempel Transparent och Mozart in the Jungle. Dessutom kan man diskutera Stan TV: s roll i släppet av Better Call Saul och premiären av Breaking Bad.
I början samarbetade Stan med Sony, ABC, SBS, Viacom, MGM, BBC Worldwide, Showtime, CBS, Village Roadshow och Warner Bros. Detta var en mycket framgångsrik för Stan eftersom de fick många kontrakt tidigt.
I december 2014 tecknade Stan TV ett avtal med ABC Commercial, som inkluderade hundratals timmar arkiverat australiskt ABC-innehåll. Detta innehåll inkluderar de populära serierna Summer Heights High, Janet King, Ja?mie: Private School Girl, Jack Irish, Upper Middle Bogan, Bob the Builder, The Moodys och Angelina Ballerina.
Den 17 december tecknade Stan ett avtal med Viacom om att presentera deras shower. Detta gav Stan rättigheterna att erbjuda populära shower som SpongeBob SquarePants, iCarly, Teen Mom, South Park, Tosh.0, My Super Sweet Sixteen, Teenage Mutant Ninja Turtles och Reno 911.
Stan slutade inte växa 2014 heller. Under de följande åren skulle Stan förvärva innehåll från Warner Bros, Nine Network, Paramount Pictures och andra företag. I ett krig om innehållsdelning med Netflix säger något mig att Stan bara kommer igång när det gäller att skaffa det bästa tillgängliga innehållet.

Design

Jag tycker verkligen om Stans utseende. Den har ett snyggt och professionellt utseende. Temat är uppfriskande, med övervägande av blå och svarta färger. Det är trevligt att se ett stänk av färg på en premium streaming-app, som tenderar att använda mörka teman, tungt viktade mot svart och grått.
Jag tycker att appens layout är riktigt snygg och mindre distraherande. Istället för att dela upp den i ett gäng sektioner högst upp eller längst ner i appen har Stan valt ett snyggare, mindre distraherande sätt att separera innehållet. Med en enkel rullgardinsmeny för hamburgare högst upp klickar du bara på menyn för att växla till en ny kategori (program, filmer etc.). När du inte använder menyn försvinner den, vilket möjliggör en fylligare upplevelse av appen när du bläddrar och utforskar innehåll.
Med detta sagt är appen inte den mest pålitliga. Det kraschar ofta, och du kan inte minimera videor så att du kan fortsätta titta på innehåll medan du gör andra saker på din telefon (svara på texter, meddelanden etc.). Dessutom är svepningen mellan showfunktionen inte alls så smidig eller naturlig som den kan vara. Det är lätt att glömma ibland att funktionalitet är viktigare än utseende. Appdesignen är ännu viktigare. Och tyvärr är Stan inte den bäst fungerande streamingappen som finns.

Innehåll

Som jag redan har beskrivit är Stan en av de bästa premiumstreamingapparna när det gäller kvantiteten och kvaliteten på innehållet. Du kan inte argumentera med de program och filmer som Stan har att erbjuda. Den har gott om fanfavoriter, kultklassiker och hitprogram och filmer att titta på. Dessutom erbjuder Stan, som Netflix och Hulu, några av sina egna originalprogrammeringar. Originalprogram som No Activity, Plonk, Wolf Creek, Romper Stomper, Bloom, The Other Guy, The Gloaming och The Commons hjälper till att ytterligare skilja Stan från konkurrenterna.
Om du letar efter en pålitlig leverantör av högkvalitativt innehåll är Stan ett bra alternativ.

Prissättning och planer

Det finns en mängd olika Stan TV-planer med olika streamingkvalitet och antal samtidiga strömmar. För att ta reda på vilken plan som passar dig, överväga dina behov och preferenser.
Stan TV Basic: $ 10 / månad för standarddefinitionsströmning med en samtidig ström och en nedladdningsenhet. Stan TV Standard: $ 14 / månad för HD-streaming med tre samtidiga strömmar, tre nedladdningsenheter. Stan TV Premium: $ 17 / månad för 4K-streaming med fyra samtidiga strömmar, fem nedladdningsenheter.
Så för att sammanfatta, om du vill maximera din Stan TV-upplevelse måste du investera i ett abonnemang.

Förslag som jag har för Stan TV App

Om Stan verkligen vill bli en stor aktör på streamingmarknaden måste de erbjuda mer för sin grundläggande prenumerationsnivå på $ 10 / månad. Upplösningen är bra (antar jag), men där mitt problem ligger är i endast en samtidig ström för det priset. Jag tror att minst två skulle ge Stand mer konkurrensfördelar i rymden. De måste också fixa alla dessa irriterande buggar och kraschproblem i appen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Stan

Stan free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Om du är en australier som lever i den digitala tidsåldern är det ingen tvekan om att du behöver kolla in Stan TV. Appen erbjuder en mängd streamingalternativ, vilket gör den till ett idealiskt val för människor som vill titta på sina favoritprogram och filmer utan att behöva lämna bekvämligheten i sina hem. Har Stan vad som krävs för att bli en stor aktör på streamingmarknaden? Läs min recension idag för att ta reda på det!

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss