Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

STARZ free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

COM:s potentiella framgång. Trots att det är mindre känt än andra premiumstreamingtjänster har Starz.com många fantastiska funktioner som gör det till ett livskraftigt val för dem som letar efter en streamingtjänst. Det erbjuder ett lågt månatligt prenumerationspris, massor av klassiska filmer och nya serier och ett enkelt användargränssnitt. Detta gör att HBO och Showtime oroar sig för Starz.com potentiella framgång på streamingmarknaden.

Starz

starz sverige

starz com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

starz.com

Vid någon tidpunkt i en mans liv måste han göra ett val som kommer att ha en djupgående inverkan på hans framtid. Detta beslut kan ta upp timmar av hans tid, påverka hur han skrattar och gråter och förändra hur han ser sig själv och världen omkring sig.
Som någon som tittar på mycket strömmande innehåll har jag kommit till slutsatsen att Netflix och Hulu är de två bästa tjänsterna där ute. De har båda fantastisk originalprogrammering och exklusivt innehåll som ingen annan streamingtjänst har. Så om du vill titta på dina favoritprogram och filmer utan krångel är det definitivt tjänsterna att förbinda sig till.
Den genomsnittliga amerikanska vuxna tittar på cirka 5 timmars TV-orienterade medier per dag, så när de fattar ett beslut om vilken streamingtjänst som ska användas blir det en stor del av deras liv. Varje streamingtjänst har en unik samling av program och filmer, så genom att välja en viss leverantör väljer du verkligen de berättelser och karaktärer som finns i det nätverket. Och i dagens gyllene era av tv kan det vara riktigt svårt att göra det valet.
Jag har studerat styrkorna och svagheterna i STARZ: s premiumstreamingplattform för att ge dig en informativ artikel. Med så många konkurrenter där ute är det viktigt att veta vad STARZ har att erbjuda och om det är ett bra värde för pengarna. Efter att ha noggrant undersökt alla aspekter av denna tjänst har jag funnit att den uppfyller behoven hos många tittare. Om du letar efter ett streamingalternativ rekommenderar jag starkt att du provar STARZ.

Hur det började

Detta gjorde det möjligt för STARZ att växa mer aggressivt och öka sitt tittarantal. Som du kanske vet har STARZ funnits i olika iterationer sedan 1990-talet. Under hela den tiden sammanföll dess tillväxt med tillkomsten av internet. Men till en början var STARZ en extremt olönsam plattform - nettningsförluster i hundratals miljoner per år. Men så småningom fick de ihop det. Saker började titta upp när digital kabel blev allmänt antagen i hela USA i början av 2000-talet. Detta gjorde det möjligt för STARZ att växa mer aggressivt och öka sitt tittarantal.
STARZ, ett snabbt växande företag, råkade vara på rätt plats vid rätt tidpunkt när leverantörerna hade mer utrymme för nya kanaler. STARZ var en attraktiv kandidat på grund av sin stora abonnentbas och sitt behov av ytterligare innehåll.
Sedan mitten av 2010-talet har STARZ fortsatt att växa och konkurrera med nätverk som HBO och Showtime. 2013 lanserade de en ny app tillsammans med sin prenumerationsstreamingtjänst, som mottogs väl av kunderna.

Hur det fungerar

Kunder kan välja mellan att prenumerera direkt via STARZ eller att få en prenumeration via [Amazons Prime Video] (länk till vår Prime Video-recension). Båda portalerna erbjuder samma innehåll, vilket inkluderar STARZ: s nuvarande och bakre katalog över programmering, samt TV-serier och filmer som för närvarande sänds på Encore. Oavsett om du prenumererar via Prime Video eller direkt med STARZ, kommer medlemskapet att kosta dig $ 8.99 / månad, vilket är billigare än både Showtime ($ 10.99 / månad) och HBO ($ 14.99 / månad). Beroende på årstid kan du kanske få en buntad affär som sparar pengar. Annars erbjuder STARZ ibland kortsiktiga gratis provperioder så att du kan prova tjänsten innan du ponerar upp den första månadens betalning.
När du har slutfört ditt avtal får du tillgång till STARZ:s bibliotek. Det finns några alternativ för att komma åt det; du kan titta på den på en stationär eller mobil via STARZ-webbklienten, eller ladda ner appen och titta på den på streamingenheter som stöds som Roku eller Chromecast. Dessutom kan vissa människor redan ha tillgång till STARZ via sitt kabelpaket. Om så är fallet för dig kan du använda appen eller webbklienten när du vill.

Vad ingår

Nu när vi har täckt grunderna är den viktigaste aspekten av STARZ innehåll om det tilltalar dig. Låt oss ta en titt på vad de har att erbjuda och se om det räcker för att hålla dig intresserad.
- Gudfadern - Sopranos - Game of Thrones STARZ affärsmodell fokuserar mer på högkvalitativ programmering som är exklusiv för nätverket än att locka tittare med ett brett utbud av innehåll. Många av filmerna på STARZ är blockbusters som kan konkurrera med Netflix och Hulu, och de har också ett imponerande utbud av klassiker tillgängliga vid varje given tidpunkt. Om du vill bläddra bland vilka filmer som för närvarande är tillgängliga kan du besöka deras webbplats eller app. Några exempel är Casino, The Big Lebowski, Call Me By Your Name, Back to the Future, My Cousin Vinny, Fargo, Reservoir Dogs, The Girl with the Dragon Tattoo, The Truman Show, The Godfather och The Sopranos.
Nya recensioner har noterat att filmbolagets val av filmer till stor del är 90-talets nostalgi-era-innehåll, även om deras senaste utgåvor verkar vara mer samtida till sin natur.
STARZ saknar tyvärr högkvalitativa serier jämfört med HBO. Detta betyder dock inte att deras shower inte är bra; tvärtom, faktiskt. Många av deras innehåll kan beskrivas som "mindre kända pärlor". Jag tycker att den här beskrivningen är lämplig för program som American Gods, en anpassning av neil Gaimans namneroman, liksom Ash vs. Evil Dead, som har en kultliknande följd som stöder den.
Andra populära TV-serier inkluderar Counterpart, Black Sails och Spartacus. Här kan du bläddra i hela serien.

Webbplatsens utformning

Strax under det har du ett gäng små textrutor där du kan söka efter titel eller serie. När du loggar in på STARZ via webbklienten är en av de första sakerna du ser en stor banner i bildspelsstil som visar utvalt innehåll. Denna banner tar upp mycket av skärmen, och förutom att det är irriterande är det opraktiskt eftersom du måste klicka en efter en genom varje titel för att bläddra igenom den presenterade katalogen. Så vad jag gör, och vad jag föreställer mig att de flesta gör, är att jag hoppar rakt förbi den högljudda banderollen. Under den hittar du en ganska vanlig rutnätsorienterad skärm som du kan växla igenom mycket lättare. Varje rad kategoriseras annorlunda, där den första sorteras efter vad som är "Popular" och nästa, ? Originalserie endast på STARZ?, etc. Ganska vanliga grejer. Strax under det har du ett gäng små textrutor där du kan söka efter titel eller serie.
Om du letar efter något specifikt är sökfältet högst upp på sidan, i vanlig syn. Du kan också välja att hoppa direkt in i portalen "Serier" eller "Filmer" genom att klicka på en direktlänk högst upp på målsidan.

Mobil upplevelse

Sammantaget känns det bara som en riktigt välgjord app. Om du planerar att göra mycket av din streaming via din telefon har du tur. Många användare har ansett STARZ: s mobilapp som den bästa där ute när det gäller enkelhet och funktionalitet. Tänk på att vi också har att göra med ganska hård konkurrens, så det säger mycket. När det gäller funktioner är det ganska standard, inklusive Chromecast-anslutning, nedladdningsbart innehåll och livestreamingstöd. Användargränssnittet är snyggt och intuitivt, och navigering är så enkelt som du hoppas på. Sammantaget känns det bara som en riktigt välgjord app.
Många användare har klagat på att appen är svår att aktivera eller avbryta sin prenumeration via mobilklienten. Oavsett anledning är detta en vanlig fråga. Detta kan göra användarna arga, eftersom de kan ha försökt avbryta tjänsten men misslyckades.

Prime Videos styrkor

STARZ är ett stort värde för priset och det är väldigt bekvämt att kunna avbryta och prenumerera igen när du vill.
Vi på STARZ tycker att vår klassiska film- och seriedatabas är omfattande, med ett stort urval som går tillbaka till 1970-1990-talet. Våra originalserier är inte alltid välkända, men det betyder inte att de är dåliga. Några av dem (som Ash vs Evil Dead och American Gods) är fantastiska och många andra är också bra. Slutligen vill vi betona att den STARZ-exklusiva kollektionen verkligen är imponerande.

Prime Videos svagheter

Trots sina få brister ger STARZ totalt sett en trevlig streamingupplevelse. Det största problemet är bristen på nya filmer, men klassiker finns också. När det gäller serier finns det få stora namn tillgängliga, men det kanske inte är ett problem för vissa tittare.
Många användare har ett grepp om hur svårt det är att hantera ett abonnemang på mobilklienten. Detta bör (och förhoppningsvis) lappas ihop snabbt, så vi får se hur det spelar ut.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Starz

starz sverige

starz com login

STARZ free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

COM:s potentiella framgång. Trots att det är mindre känt än andra premiumstreamingtjänster har Starz.com många fantastiska funktioner som gör det till ett livskraftigt val för dem som letar efter en streamingtjänst. Det erbjuder ett lågt månatligt prenumerationspris, massor av klassiska filmer och nya serier och ett enkelt användargränssnitt. Detta gör att HBO och Showtime oroar sig för Starz.com potentiella framgång på streamingmarknaden.

Om oss     Villkor     Kontakta oss