Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 18:30
Premier League
Lö 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Subscene free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Om du nyligen har laddat ner en film eller ett TV-program är Subscene.com här för att hjälpa! Med tusentals undertextsfiler tillgängliga kan vi se till att alla kan komma åt undertexter på sitt eget språk för så många filmer och program som möjligt. Läs min recension idag för att lära dig mer om denna fantastiska resurs!

Subscene

subscene

subscene.com

subscene.com alternative

subsences

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Torsdag, 30.November 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

subscene.com

Undertexter är en livräddare för döva eller hörselskadade. Tack vare dem kan alla som är hörselskadade njuta av varje film och TV-program lika mycket som någon som är fullt hörselsnedlig. Oavsett om du använder dold textning i direktsänd tv. förskrivna undertexter som kommer förinstallerade med Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, etc .; eller om du laddar ner undertexter för dina favoritfilmer och -program, har det aldrig funnits en mer tillgänglig tid i TV- eller filmhistorien före idag.
Jag inser att undertexter tyvärr ibland är felaktiga. Jag har sett detta hända mer än några gånger där manuset är långt ifrån vad som faktiskt sägs. Visst, det finns mindre fel att oroa sig för, till exempel fel stavning av ord eller felaktig användning av homonymer. Men ibland får undertexterna bara saker och ting helt felaktiga. Till exempel minns jag att jag tittade på en film en gång och undertexterna sa "De sov tillsammans." När de faktiskt sov tillsammans vet jag inte - men de borde definitivt ha använt bättre undertexter eftersom det helt kastade mig av!
Gång på gång har jag sett en film med undertexter på och hört skådespelaren säga något, bara för att läsa undertextstexten nedan ger en helt annan känsla. Dåligt utförda undertexter är en sak om du kan höra dem, men de är helt oacceptabla för någon som är döv. Det är inte rättvist alls för hörande och icke-hörande människor att behöva titta på vad som i huvudsak är två olika filmer!
Så om du kämpar för att förstå vad folk säger på din favoritserie eller film, se till att kolla in en av dessa webbplatser. Det är därför, särskilt för döva och hörselskadade, en solid undertextssida kan vara allt. Kanske visste du inte innan idag att undertextssidor ens fanns? ja, förbered dig på att få din film- och TV-tittarupplevelse förbättrad exponentiellt. Det finns gott om webbplatser där ute som är dedikerade till att ge bästa möjliga undertexter. Så om du kämpar för att förstå vad folk säger på din favoritserie eller film, se till att kolla in en av dessa webbplatser.
Undertexter är ett ovärderligt verktyg för dem som är hörselskadade, liksom för dem som inte har perfekt förståelse för varje ord som talas. De kan hjälpa dig att förstå vad som händer på skärmen även om du inte fångade alla nyanser av dialogen. Dessutom kan undertexter vara otroligt användbara om du tittar på en film med karaktärer som talar med accenter som du kanske inte känner till. Kontrollera bara undertexterna för att få en bättre förståelse för vad som sägs.
Jag gillar att lämna undertexterna 99% av tiden när jag tittar på en film eller ett TV-program. De hjälper till att klargöra vad skådespelare säger, och det kan vara kul att läsa med ibland. Är du också förvånad över att vissa av beskrivningarna (särskilt av musiken och andra ljud utan dialog) kan vara särskilt humoristiska?
Tyvärr tillhandahåller inte alla streamingtjänster automatisk laddning av undertexter. I vissa fall kan du behöva mata in undertexterna manuellt på webbplatsen eller streamingtjänsten.
Om du har laddat ned en film eller ett avsnitt av ett tv-program och undertextsfilen för den är på fel språk kan du använda en ny undertextsfil för att åtgärda problemet.
Om du laddade ner en film och den inte kommer med en undertextsfil kan du få en genom att ladda ner rätt mediaspelare och sedan dra och släppa undertextsfilen i den spelande filmen.
Nu när vi har täckt varför och hur av undertextswebbplatser är det dags att vi dyker in på en av de många webbplatser där ute som är dedikerade till att tillhandahålla fantastiska undertextfiler på många språk för så många filmer och TV-serier som möjligt. Webbplatsen som vi kommer att väga idag är känd som Sub Scene, ett internationellt vänligt undertextsnav som tillgodoser många olika språk och har en bredd av filmgenrer. Om du letar efter undertextsfiler på många språk för dina favoritfilmer och TV-program, rekommenderar jag att du kolla in Sub Scene. De har något för alla, och filerna är alltid uppdaterade så att du kan vara säker på att du får undertexter av bästa möjliga kvalitet.

Design

När du landar på Sub Scene kommer du sannolikt att bli förvånad över enkelheten i layouten. Det är ganska användarvänligt och enkelt att använda, med funktioner som utvalda undertexter på hemsidan som gör det till en idealisk plats att börja surfa. Om du har en specifik film eller ett visst tv-program i åtanke kan du använda sökfältet för att hitta det du letar efter.
Det finns en menyrad på webbplatsen, men den är inte lika hög eller framträdande som andra menyrader. I finstilt, diagonalt från sökfältet, kan du välja mellan följande: Logga in eller Registrera, Forum eller Mörkt tema. Omedelbart till höger om sökfältet hittar du också en ?bläddra? -knappen och en ?upload? som uppmuntrar dig att bli en del av Sub Scene aktiva community.
Jag älskar hur webbplatser alltid erbjuder ett val mellan ett mörkt och normalt tema. Mörka teman är ofta lättare för mina ögon, så jag uppskattar alltid valet. Om du växlar till mörkt läge omvandlas webbplatsen till en svart bakgrund och blå text. Klicka tillbaka till normalt läge och du har en gradient himmel bakgrund, som bleknar delikat från moln, till blått, till vitt, till en mjuk beige. I båda fallen ser webbplatsen ganska bra ut.

Innehåll och funktioner

Aktiv röst: Urvalet av undertexter under subscen är imponerande. Nästan allt du kan tänka dig är tillgängligt, och det är lätt att hitta undertextsfiler för det. Därifrån kunde det inte vara enklare - hitta bara ditt språk och klicka på ladda ner. På några sekunder är undertexten precis där, redo att extraheras.
En sak att notera är att undertextsfilerna komprimeras, så det kan vara en bra idé att ladda ner en mapp som inte är snyggare, till exempel Win Rar, 7 Zip eller Rarzilla.
Att hålla sig uppdaterad om de senaste Sub Scene-nyheterna och diskussionerna är viktigt för alla fans av undertextsgenren. Med forum och en livlig gemenskap finns det alltid något att diskutera.
Utöver det är det dock ett ganska "vad du ser är vad du får" -scenario med Sub Scene. Det är en mycket grundläggande, barebones webbplats som gör vad den avser att göra och gör det bra - varför jag sannolikt skulle skicka någon dit om de letade efter en solid nedladdningssida för undertexter.

Mobil och stationär upplevelse

Trots att det är en mobilvänlig webbplats kommer Sub Scene till kort på många sätt jämfört med andra mer mobilvänliga webbplatser. I synnerhet är texten liten och kan vara svår att läsa på en telefon på grund av dess trånga layout. Dessutom kan det vara svårt att zooma in eftersom texten kan vara suddig. Men totalt sett fungerar det tillräckligt på telefoner för nedladdning av undertexter.
Jag har ett stort problem med webbplatsens annonser. De är inte riktigt lika invasiva eller motbjudande som annonser på andra webbplatser (särskilt några av de gratis strömmande webbplatserna där ute), men alla annonser alls stänger av mig (det finns andra sätt för en webbplats att tjäna pengar!). Dessutom är jag säker på att om Sub Scene tog donationer skulle deras hängivna medlemmar kunna hålla dem flytande även utan annonser.

Förslag som jag har för Sub Scene

Jag tror att det skulle vara bra om Sub Scene reviderade sin mobilwebbplats för att vara mer intuitiv. Förutom det gillar jag webbplatsen och jag rekommenderar den till alla som behöver undertexter.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Subscene

subscene

subscene.com

subscene.com alternative

subsences

Subscene free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Om du nyligen har laddat ner en film eller ett TV-program är Subscene.com här för att hjälpa! Med tusentals undertextsfiler tillgängliga kan vi se till att alla kan komma åt undertexter på sitt eget språk för så många filmer och program som möjligt. Läs min recension idag för att lära dig mer om denna fantastiska resurs!

Om oss     Villkor     Kontakta oss