Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TCM free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Om du gillar klassiska filmer är TCM den perfekta streamingwebbplatsen för dig! Med sin stora katalog med filmer som går tillbaka till 1930-talet har TCM något för alla. Du kan titta på dina favoriter live eller på begäran och lära dig mer om TCM: s historia och programmering genom min recension. Så om du letar efter en förstklassig streamingwebbplats med en rik historia, kolla in TCM!

Tcm

tcm tv

turner classic movies sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tcm.com

1986 köpte Ted Turner filmstudion Metro Goldwyn Mayer för hela 1,5 miljarder dollar. Detta extravaganta köp blev dock kortlivat, eftersom Turner snart var tvungen att sälja studion tillbaka till Kerkorian under oro över Turner Entertainments företagsskuld.
Detta kunde ha varit en pinsam novell för Mr. Ted Turner, om det inte vore för en avgörande detalj i det ursprungliga försäljningsavtalet. Det specificerades att, oavsett vad som händer, turner Entertainment skulle behålla alla rättigheter till MGM: s filmbibliotek. Detta är filmbiblioteket som, tillsammans med den redan spretiga listan över filmer turner tidigare ägde rättigheterna till, i slutändan, fungerade som grund för Turner Classic Movies när den äntligen lanserades, den 14 april 1994.
Efter att ha funderat på det ett ögonblick verkar det som om historien om TCM nästan låter som en film som du skulle se på TCM. En skrotig filmentreprenör riskerar allt på en dröm, misslyckas nästan, men övervinner så småningom sin kamp och uppnår mer än han någonsin kunde ha drömt om. Säger du bara? Jag skulle titta på den filmen (Teddy boy, låt oss göra lunch snart, jag tror att vi har lite affärer att diskutera).
Tack och lov förverkligades Ted Turners dröm om TCM till slut. Detta är den enda anledningen till att vi i nästan 30 år nu har haft en pålitlig källa för att titta på klassiska filmer på tv. Och nuförtiden finns det ett ännu mer pålitligt sätt att njuta av TCM: s förstklassiga innehåll tack vare en av de bästa filmströmmingssajterna på webben, WatchTCM.

Design

genom att införliva intressanta designfunktioner som skiljer dem från resten. Jag beundrar hur Watch TCM har gått emot konventionen med sin webbdesign. Det är sällsynt att hitta en streamingwebbplats som sticker ut från resten och gör sig minnesvärd på något sätt. Detta är dock vad Watch TCM lyckas göra; genom att införliva intressanta designfunktioner som skiljer dem från de andra strömmande webbplatserna.
Till exempel listar en meny alla dagens funktioner och en annan presenterar varje film i alfabetisk ordning. Ärligt talat, vid första anblicken ser det inte ut som en filmströmmingswebbplats. Det ser mer ut som ett utlopp för journalistiskt arbete, med sitt skarpa svartvita tema och layout som liknar populära nyhetssajter. Eller kanske är det det faktum att TCM: s utvalda filmer presenteras nästan exakt på samma sätt som populära nyhetskällor - med menyer som innehåller olika genrer av innehåll sida vid sida, istället för att delas upp i separata sidscrollande menyer. Under alla omständigheter erbjuder Watch TCM en viss variation från andra filmströmmingssajter genom att presentera innehållet i alfabetisk ordning istället för ett strikt genrebaserat format.
Detta är uppfriskande - en filmströmmingswebbplats som strävar efter att göra något annat och sticker ut från resten. Men det betyder ingenting om det inte också är lika effektivt som den om än monotona layouten på de bästa filmströmmingssajterna, som Netflix, Hulu och resten. Jag skulle gå så långt som att säga att Watch TCM? s webbplatsdesign är nästan lika effektiv.
Även om jag uppskattar att den här webbplatsen erbjuder mer innehåll än några av de andra stora filmströmmarna, älskar jag inte det faktum att det kräver mer klick än några av de andra populära streamingwebbplatserna. Netflix har till exempel en layout där allt innehåll finns på en huvudsida, vilket gör det väldigt enkelt för användare att surfa. Men genom att inte ha en traditionell layout som denna på den här webbplatsen tvingas du klicka på olika sidor för att få tillgång till fler filmer. Detta kan vara tråkigt och svårt för vissa människor.
En sak som Watch TCM gör bra är att vara enkel. När du klickar på sidan där alla filmer kan bläddras hittar du två alternativ för filtrering av resultat. Du kan välja en genre från en rullgardinsmeny högst upp på sidan och hur du vill att dina resultat ska beställas från en rullgardinsmeny direkt till höger. Det är enkelt och okomplicerat. Mitt enda klagomål är att du bara kan välja en genre i taget.
Denna surffunktion skulle vara effektivare om den tillät användare att välja flera objekt samtidigt. Till exempel kanske jag gillar en noirfilm och en western, men ibland vill jag bara ha det ena eller det andra. Webbplatsens surffunktion ska göra det möjligt för mig att filtrera bort båda genrerna samtidigt.

Innehåll och funktioner

Även om denna TCM-webbplats har några enkla funktioner, jämför den inte med andra filmströmmingssajter när det gäller att låta användare lägga till titlar i visningslistor, kommentera filmer och betygsätta dem. Detta är en nackdel för mig eftersom den här typen av sociala funktioner är viktiga för mig när jag använder en filmströmmingswebbplats.
Jag tror att Watch TCM är en värdefull resurs för klassiska filmer eftersom det ger en central plats för att diskutera dessa filmer. Detta gäller särskilt med tanke på innehållets nischkaraktär.
Jag tror att Watch TCM erbjuder en enkel tjänst: strömma klassiska filmer. Kanske stör detta dig inte lika mycket som det gör mig. Om så är fallet, känn dig fri att bortse från vad jag säger här - en sak förblir dock odiskutabel: Titta på TCM har ett stort bibliotek med klassiska filmer att strömma på webben idag. Om det är allt som betyder något för dig kan Watch TCM definitivt kallas en av de bästa filmströmmingssajterna på marknaden, utan tvekan. Från romantik till krig, från brott till sci-fi, det finns något för alla älskare av klassisk film att hitta här.
Om du är kabelabonnent kan du titta på TCM on-demand eller live online. Klicka bara på "Titta live", välj din tidszon och ställ in på vilken film som helst som sänds just nu. Titta på TCM är den sällsynta streamingwebbplatsen som kommer med fördelarna med live-tv - det bästa av två världar!

Mobil och stationär upplevelse

Tack vare Watch TCM: s dedikerade mobilappar för Android och iOS kan fans av Watch TCM titta på TCM oavsett var de råkar vara. Oavsett om du vill fånga en film live medan du pendlar hem från jobbet eller titta på en tidlös klassiker på begäran medan du står i kö på DMV, har Watch TCM-appen din rygg.
Jag tror att den här filmströmningsappen fungerar ungefär på samma sätt som själva webbplatsen. Det är inte den bästa filmströmningsappen som jag någonsin har sett, men det är inte heller det värsta. Jag har ett liknande klagomål med appen som jag gör med webbplatsen - det är bara lite klumpigare och svårare att navigera än det behöver vara. Men det får jobbet gjort, ändå.
Många säger att den här appen är medioker. På Apple App Store har Watch TCM ett genomsnittligt användarbetyg på 3.9. Det här är inte bra, och det är inte hemskt heller.

Priser och planer

Tyvärr finns det inget sätt att prenumerera på Watch TCM på egen hand. För att kunna använda både filmströmningswebbplatsen och appen måste du vara en traditionell kabelabonnent. Det vill säga, du måste redan ha tillgång till TCM via gammaldags kabel för att komma åt TCM online. Även om detta är otroligt irriterande är det långt ifrån ovanligt - de flesta kabelnätverk går om sina strömmande webbplatser på detta sätt. Om de inte tar språnget och skapar sin egen fristående streamingtjänst, a la NBC: s Peacock (men detta är mycket sällsynt).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tcm

tcm tv

turner classic movies sverige

TCM free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Om du gillar klassiska filmer är TCM den perfekta streamingwebbplatsen för dig! Med sin stora katalog med filmer som går tillbaka till 1930-talet har TCM något för alla. Du kan titta på dina favoriter live eller på begäran och lära dig mer om TCM: s historia och programmering genom min recension. Så om du letar efter en förstklassig streamingwebbplats med en rik historia, kolla in TCM!

Om oss     Villkor     Kontakta oss