Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TED free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Ted.com är en fantastisk källa till nya idéer och inspiration, perfekt för alla som vill göra skillnad i världen. TED har sin egen streamingplattform där du kan komma åt alla TED-talk som någonsin spelats in samt podcasts, bloggar, böcker och nyhetsbrev. Om du vill lära dig mer om Ted.com, läs våra streamingwebbplatser? recension idag!

TED

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Onsdag, 07.Juni 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Från ett skrotigt kollektiv av akademiker till en mediejätte värd miljoner

De berömda pedagogiska föreläsningarna som kallas TED Talks blir alltmer populära. Videor från deras många konferenser har blivit virala gång på gång, vilket bevisar att TED Talk-formatet är långt ifrån en passande modefluga. TED är värt miljontals dollar som ett pedagogiskt medieutlopp, och deras videor har ofta försiktiga, inspirerande och / eller tankeväckande meddelanden tillsammans med dem.
Men TED: s framgång som mediabehemoth med hundratals konferenser per år runt om i världen och en flashig streamingplattform är en relativt ny. Det har inte alltid varit så här för de skrotiga medierna som är inriktade på att föra positiv förändring och proaktiv dialog till världen. Faktum är att det är sällsynt att ett företag med ett så högt och intellektuellt uppdrag som Teds någonsin ser dagens ljus, än mindre skjuta i höjden i popularitet i sociala mediers tidsålder. Men gång på gång har TED visat sig vara ett skrotigt medieföretag med vision - ett som vet hur man växer och anpassar sig med de skiftande tiderna.
TED har blivit synonymt med highbrow-instruktion och är nu en go-to-resurs för alla som vill lära sig nya saker. För 35 år sedan grundades TED i New York City av akademiker som ville dela sin kunskap med världen. Under det senaste decenniet eller så har det vuxit till ett imperium värt över 65 miljoner dollar, med ett brett utbud av innehåll som används av människor över hela världen. Idag är TED synonymt med högkvalitativ utbildning, och det är en måste-gå-resurs för alla som vill lära sig nya saker.
TED har skapat ett massivt medienätverk som inkluderar podcasts, böcker, videor och en webbplats där människor kan titta på TED Talks. Dessutom erbjuder TED bidrag, stipendier och stipendier som hjälper okända akademiker och offentliga talare att bli ikoner för sina branscher. Allt som krävs är ett skott på TED Talk-scenen.
För det andra måste talet vara intressant ?publiken ska vilja lyssna.? För det tredje måste det vara av värde för TED-samhället på något sätt.
Erbjuder TED Talks vanligtvis smarta lösningar på problem eller löftet om en bättre framtid? Om du har sett ett TED Talk tidigare är du redan bekant med formatet. Talaren presenterar ofta en unik fråga, erbjuder data, exempel eller ljudlogik för att säkerhetskopiera den och erbjuder sedan en lösning - helst en som ingjuter hopp eller inspirerar till handling i publiken.
Detta leder i sin tur till TED:s kriterier för acceptans när det gäller samtal. Den första av dessa är att samtalet måste vara intressant; För det andra måste det vara förståeligt för en publik utöver experter; och slutligen måste samtalet inspirera människor att vidta någon form av åtgärder.
Det är både anmärkningsvärt och uppmuntrande när man ser ett mångmiljonföretag välja att lägga detta fokus på sig själva. Detta är bara en av många anledningar till att TED förblir en så inflytelserik och viktig del av medielandskapet. Företagets själva existens ger hopp i en värld som ibland kan verka dyster.

TED:s egen streamingplattform

Tidigare var TED Talks endast tillgängliga på YouTube. Denna process var dock tidskrävande och svår för många TED-fans. Så TED började arbeta med sin egen streamingplattform för att göra sina samtal mer lättillgängliga för alla.
TED Talks-plattformen är nu tillgänglig för alla, vilket gör det mycket lättare för entusiaster från hela världen att få tillgång till de hundratals samtal som finns tillgängliga. Dessutom gjorde detta det möjligt för TED att skapa exklusivt innehåll som endast är tillgängligt via deras plattform. Detta system undviker YouTubes besvärliga krav och intäktssystem.
Och så idag tar vi en titt på Ted-streamingwebbplatsen, som är en av de mest innovativa och väldesignade webbplatserna där ute. Vi har redan fastställt att Ted skiljer sig från andra medieföretag, och deras streamingwebbplats lever definitivt upp till den hype! Oavsett om du letar efter ett effektivt sätt att sända dina idéer till världen eller bara vill ha en webbplats som är unik och intressant, har TED täckt dig. Så låt oss ta en titt på hur bra deras webbplats är!

Design är utmärkt, som du förväntar dig

När jag landade på TED: s hemsida slogs jag av hur skickligt det var utformat. Och detta är att förvänta sig, med tanke på att D i TED står för Design. Det skulle vara en besvikelse om de försummade designaspekten av deras streamingwebbplats, med tanke på detta faktum. Men tack och lov lever ted.com upp till de högsta standarderna för webbplatsdesign. Webbplatsen är minimalistisk och lätt att navigera. Det är lika intuitivt som det är rent och lätt för ögonen.
Som någon som älskar pussel och försöker lista ut saker uppskattar jag verkligen den här funktionen i TED: s webbplatsdesign. Det är ett bra sätt för dem att mäta vilket innehåll som är av intresse för mig och skräddarsy webbplatsen därefter. När jag har registrerat mig och svarat på några frågor om mina preferenser ger de mig en lista med taggar baserade på de saker jag nämnde. Därifrån kan jag välja de som är viktigast för mig och se en mängd olika idéer som matchar dessa ämnen.
TED-innehåll är skräddarsytt för enskilda tittares intressen, vilket gör att webbplatsen kan förbli tillgänglig och användarvänlig samtidigt som den tillhandahåller högkvalitativ information. Dessutom ändras innehållet osynligt ovanpå hemsidan, så du behöver aldrig oroa dig för att bli distraherad av ny information när du surfar.
TED är en webbplats som erbjuder förvånansvärt välgjorda videor om olika ämnen. Det är användarvänligt och perfekt för alla som vill lära sig mer om världen runt dem. Videor är indelade i olika avsnitt, till exempel "Senaste samtal", "Trending", "Editor's Picks" etc. Webbplatsen lär sig ständigt vad användarna tycker om och ger rekommendationer i enlighet därefter. Slutligen finns det separata kategorier för samtal, till exempel "Science & Technology" eller "Creativity". Den här webbplatsen är helt fantastisk och perfekt för alla som vill lära sig mer om världen runt dem!
Men det är inte bara videor som TED erbjuder på sin webbplats. Nej, om du bläddrar tillbaka upp till toppen av sidan hittar du en menyrad på webbplatsen som gör att du snabbt kan bläddra bland alla typer av media. Om du håller markören över fliken Upptäck skapas en rullgardinsmeny ? härifrån kan du utforska TED: s bloggar, podcasts, böcker och nyhetsbrev. Du kan också engagera dig i TED-communityn här.
Besök fliken Delta på TED-webbplatsen. Där hittar du en lista över händelser som händer över hela världen. Nominera en talare genom att klicka på länken "Nominera en talare". Organisera ett TED-evenemang genom att klicka på länken "Organisera ett evenemang". Eller ansök om att bli en TED-stipendiat genom att klicka på länken "Apply To Be A Fellow". Oavsett vad du väljer att göra, kom ihåg att TED är en av de sällsynta platserna som överskrider den digitala sfären och låter dig komma ut ur ditt hus och engagera dig i frågor som är viktiga för dig i den verkliga världen.

Förslag på TED framåt?

Några sätt på vilka TED-webbplatsen kan förbättras inkluderar ökad videokvalitet och design, samt att göra webbplatsen lättare att navigera. Även om dessa kan verka som små problem, har de stor inverkan på den övergripande användarupplevelsen. Jag uppmanar TED att ta hänsyn till dessa problem och åtgärda dem så snart som möjligt.
Men i slutet av dagen är TED gratis att använda. Det finns ingen prenumerationsavgift, inga medlemsnivåer att oroa sig för. Registrera dig bara och ha full tillgång till webbplatsen, bekymmer gratis. Detta betyder dock att det finns annonser, men de är inte för invasiva för att allvarligt hindra upplevelsen av webbplatsen. Om du älskar idéer, vill bli inspirerad och lära dig något nytt är TED webbplatsen för dig.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

TED

Redaktion     Om oss    Villkor     Kontakta oss