Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 18:45
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Champions League
Ti 21:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TIDAL free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

Tidal är en musikstreamingtjänst som kanske inte är den mest prenumererade på marknaden, men det ger definitivt Spotify och Apple Music en körning för sina pengar. Med exklusiva musikutgåvor, liveframträdanden och dubbelt så många låtar att välja mellan verkar det som en no brainer. Är det värt att släppa din gamla musikstreamingtjänst för Tidal? Läs våra strömmande webbplatser? granska idag för att ta reda på det!

Tidal

tidal pris

tidal pris sverige

tidal priser

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Från knarklangare till miljardär

Jay-Z är verkligen en imponerande figur i hiphopens värld. Han är känd för att vara en nyskapande figur inom hiphopmusikgenren, med sitt innovativa arbete och framsynta attityder som har haft en djupgående inverkan på rapmusiken som helhet. Han har vunnit många utmärkelser och utmärkelser under sin karriär, inklusive två Grammy Awards och 24 Oscar (inklusive fem nomineringar för bästa film) - vilket gör honom till en av de mest framgångsrika inspelningsartisterna någonsin. Han fortsätter att producera högkvalitativ musik även i sin pension, och hans inflytande känns långt bortom hiphopens värld. Jay-Z är en otrolig artist som har lämnat ett outplånligt märke på populärkulturen.
Men Jay-Z: s karriär börjar och slutar inte med att producera rapmusik i toppklass. Han är också VD för ett av de mest framgångsrika rap-skivbolagen genom tiderna, Roc-A-Fella Records, som sedan dess har utvecklats till Roc Nation. Utöver det grundade han ett framgångsrikt klädföretag, Rocawear; han citeras ofta som ansvarig för att föra Kanye West i rampljuset; han är delägare i NBA -basketlaget, Brooklyn Nets; och han är gift med utan tvekan den mäktigaste kvinnan i världen, Beyonce. Idag blev en gaturappare miljardär, Jay-Z är inget annat än en mogul i ordets alla bemärkelser.
Trots sina många utmaningar har Tidal lyckats hålla sig flytande och fortsätta växa sedan det grundades 2015 av Jay-Z, Kanye West och andra. Kritiker säger ofta att tjänsten är mer riskfylld än andra eftersom den debiterar abonnenter för tillgång till exklusivt innehåll, men totalt sett har den haft ett blandat mottagande från allmänheten.
Tidal, under sina 5 års existens, har haft en berg-och dalbana med avseende på deras användarbas och framgång. När det redan finns två andra väletablerade musikstreamingtjänster som gör i princip samma sak som Tidal, stod Jay-Z och hans team inför ett pågående dilemma: hur kan Tidal skilja sig åt?

En exklusiv streamingplattform

Strax efter att ha meddelat att de skulle ta bort vissa artisters diskografier från sin streamingtjänst i ett försök att få fler dedikerade fans blev det uppenbart att detta inte var den strategi som skulle fungera. Faktum är att de flesta verkade nöjda med sin nuvarande streamingtjänst. Tidal lade sedan till några av de största namnen inom musik som vägrade att ge rättigheter till Spotify och Apple Music, vilket gjorde det klart att de är den enda tjänsten för fans av dessa artister.
För att främja den uppfattningen började Tidal erbjuda exklusiva utgåvor, liveuppträdanden, singlar och musikvideor. Det var detta som skilde dem från förpackningarna och att erbjuda saker som bara Tidal kunde erbjuda. De började få rättigheterna att släppa vissa album en vecka tidigare än andra streamingtjänster, livestreaming VIP-evenemang som lyssningsfester och en gång i livet föreställningar som inte kunde ses någon annanstans, och de följer fortfarande denna modell idag. Till exempel, Kanye Wests senaste opera, Nebukadnessar livestreamades som ett exklusivt Tidal-evenemang. Om du inte var där för föreställningen på Hollywood Bowl i Kalifornien den 24 november 2019 var Tidal ditt enda sätt att titta på det.
Men är Tidals månatliga prenumerationsavgift värt det? Låt oss ta en titt på tjänsten och ta reda på det! Vem vet, kanske tidvatten kommer att konvertera några hängivna musikströmmande fans idag.

Prenumeration med två nivåer

Och slutligen finns det den förlustfria prenumerationsplanen med hög trohet som är $ 19.99 per månad. Denna plan erbjuder samma fördelar som baslinjeprenumerationen, men innehåller också ett toppskikt av ljudkvalitet, förlustfria nedladdningar av musik och exklusivt innehåll. Först och främst, låt oss titta på priset. Tidal nivåer sina prenumerationspaket på ett sätt som skiljer sig från många av de andra tjänsterna där ute. Det finns baslinjeprenumerationen på Tidal, som är jämförbar med vad Spotify och Apple Music erbjuder - $ 9.99 per månad. Och i utbyte mot den här tjänsten får du standard ljudkvalitet, HD-musikvideor och kuraterade redaktionella spellistor gjorda bara för dig - som alla ingår i baslinjepremieplanen. Men om du vill lägga till fler konton i ditt konto eller uppgradera till en högre tjänstnivå finns det alternativ tillgängliga. Den förlustfria high fidelity-prenumerationsplanen kostar $ 19.99 per månad och erbjuder samma fördelar som baslinjepremieabonnemanget men innehåller också en toppnivå av ljudkvalitet med förlustfria nedladdningar av musik och exklusivt innehåll.
Dessutom erbjuder Tidal en Hi-Fi-version av sin tjänst till ungefär dubbelt så mycket som premiumpaketet. För $ 19.99 per månad får användare förlustfri High Fidelity-ljudkvalitet utöver alla tjänster som kommer med en premie. Så i huvudsak förväntar sig Tidal att några av sina prenumeranter betalar cirka $ 20 per månad bara för bättre ljudkvalitet.
Och hej, det här kan verka skrattretande först, men underskatta inte nischdemografin för sanna audiofiler runt om i världen. Det finns många människor som värdesätter kvalitetsljud och säkert kommer att betala $ 20 per månad för det. Dessutom är Tidal stolt över att vara den streamingtjänst som betalar mest till artister i royalties; så om du har extra pengar kan det inte skada att veta att åtminstone dina pengar går till de artister du spenderar din tid på att lyssna på.
Tidal erbjuder ett bibliotek med över 60 miljoner låtar och 250 000 HD-musikvideor. De hävdar att detta är bättre än Spotify eftersom de har dubbelt så mycket musik tillgänglig. Men gör detta verkligen någon skillnad?

Av artisterna för fansen

Tidal erbjuder en regelbundet uppdaterad lista över expertkuraterade spellistor som är handvalda av musikjournalister, artister och andra yrkesverksamma som faktiskt känner till och älskar musik. Det ger en viss mänsklig touch till Tidals spellistor som du inte riktigt hittar någon annanstans, vilket till och med främjar plattformens rykte som en streamingtjänst för seriösa fans och artister.
Så långt är allt bra. Allt detta gör att Tidal ser ganska tilltalande ut om du frågar mig. Men hur är det med plattformens användbarhet? Det är en sak att ha en imponerande lista över funktioner och unika gimmicks, men inget av det uppgår till mycket om användarupplevelsen inte är sömlös och strömlinjeformad. Med andra ord, hur står sig Tidal själv, sajten och appen, mot konkurrenterna när det gäller design? Tja, ärligt talat är det lika intuitivt (om inte mer) än Spotify och Apple Music. Det erbjuder en elegant design som du omedelbart vet hur du använder utan att behöva snubbla runt alls. Så långt är allt bra.

Bra webbplats- och appdesign

Tidal är en app som erbjuder användarna ett brett utbud av musik, ungefär som andra populära streamingplattformar. Till skillnad från dessa plattformar erbjuder Tidal dock en månatlig prenumeration för sina användare. Appen erbjuder ett lättanvänt gränssnitt och är uppdelat i sektioner baserat på vad användaren är intresserad av. På appens hemsida hittar du till exempel utvalda artister, album och spellistor. Du kan också hitta listor över aktuella spellistor i olika delar av appen (till exempel för jul och nyår). Sammantaget tillhandahåller Tidal en organiserad plattform för användare att bläddra igenom sina favoritlåtar och höra nya utgåvor.
Nedan följer några artistspellistor som ger dig en inblick i en artist som du kanske inte känner till, baserat på vad fansen har lyssnat på. Därefter hittar du en lista över nya spår, album, populära spellistor och utvalda spellistor som bara bidrar till den unika Tidal-upplevelsen.
Tidal erbjuder ett stort urval av kommande artister i deras "Tidal Rising" -sektion, vilket gör det lättare än någonsin att hitta ny musik och hålla sig före kurvan på vad som är nästa att dominera musikindustrin. Sedan har du naturligtvis en meny där du kan komma åt alla dina egna spellistor, mixar, album, spår och musikvideor. Dessutom finns det en "Utforska" -flik som låter dig bläddra i Tidals massiva musikbibliotek efter genre. Även om du kanske inte får en lika anpassad upplevelse som Spotify erbjuder (även om detta kan förändras i framtiden), borde du inte ha några problem att upptäcka nya låtar och artister.
Tidal är en mer exklusiv upplevelse än antingen Spotify eller Apple Music. Om du vill ha allt som de andra musikströmningstjänsterna erbjuder och mer kommer Tidal att vara något för dig. Det grundläggande premiummedlemskapet är bra för användare som vill ha tillgång till all musik som Tidal erbjuder, och det förlustfria HIFI-alternativet för ljudkvalitet ger ännu fler musikalternativ till ett högre pris.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tidal

tidal pris

tidal pris sverige

tidal priser

TIDAL free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

Tidal är en musikstreamingtjänst som kanske inte är den mest prenumererade på marknaden, men det ger definitivt Spotify och Apple Music en körning för sina pengar. Med exklusiva musikutgåvor, liveframträdanden och dubbelt så många låtar att välja mellan verkar det som en no brainer. Är det värt att släppa din gamla musikstreamingtjänst för Tidal? Läs våra strömmande webbplatser? granska idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss