Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Champions League
Ti 18:45
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TLC free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022)

TLC är en fantastisk reality-tv-streamingwebbplats med en användarvänlig layout och enkel navigering. Även om video- och ljudkvaliteten ibland kan vara problematisk, är själva tjänsten anständig totalt sett. Det finns flera visningsalternativ, och appen låter dig titta på program när de sänds live på TV.

Tlc

program som tlc visar

tlc tv program idag

tv idag tlc

viaplay registreringssida

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 10.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tlc.com

Tv-kanalen TLC ägs av Discovery. Istället för programmering som visar vetenskapliga upptäckter och naturrelaterade händelser har kanalen en rad program med fokus på livsstilar (t.ex. familjeliv, personliga berättelser) samt berättelser om realitystjärnor som lever sin vardag. Några hitprogram som de har producerat tidigare inkluderar 90 Day Fiance, Cake Boss och Dr. Pimple Popper.
TLC sände ursprungligen utbildningsprogram. Under åren utvecklades det och började ta babysteg bort från pedagogiska ämnen. De sände fortfarande program som främst fokuserade på utbildning, men doppade också tårna i hem- och hemförbättringsämnen.
I slutet av 1990 -talet hade TLC flyttat bort från reality -tv -program om riktiga människor och mot program om knäppa och ovanliga ämnen. Namnet ändrades från Learning Channel till TLC och det stora skiftet i innehåll kom med program som Trading Spaces, Junkyard Wars och A Wedding Story.
I början av 2000-talet gjorde TLC fler heminredningsserier. Under senare år tog program om reality-tv över det mesta av sin programmeringstid - som Here Comes Honey Boo-Boo, Toddlers and Tiaras, Cake Boss och 17 Kids and Counting.

Webbdesign

Webbdesignen är bra. Inget flashigt händer som distraherar tittarna. Det är lätt att hitta dina favoritprogram. Sökfältet är lätt att hitta, vilket alltid är ett plus. Du kan också klicka på en rullgardinsmeny som visar de mest populära titlarna på TLC.
Det finns bara en medelstor annons högst upp på sidan och några frustrerande i videor. För personer som har medlemskap bör de inte inkludera annonserna.
Det finns en elegant och modern bakgrund med svarta program som beskrivs snyggt. De utvalda programmen är starkt presenterade nära toppen, och när du bläddrar är resten av programmen blockerade i ett konsekvent mönster och storlek.
Toppmenyn i navigeringsfältet läser från vänster till höger - Shows, Schedule, TLC Me, Sign In och en annan rullgardinsmeny med alternativa alternativ. Det är lätt att läsa och trevligt att interagera med.

Innehåll

För reality -tv -fans är TLC den bästa nätverks- och streamingtjänsten. Det finns mycket reality-tv på webbplatsen, från äldre program som sändes i början av 2010-talet till program som för närvarande sänds. Innehållet varierar, så det finns något för alla.
Om du vill vara med i en show kan du registrera dig på webbplatsen genom att klicka på casting-knappen. Några av de program som för närvarande letar efter människor är 90 Day Fiance, Smothered, Seeking Sister Wife, Drag Me, Four Weddings och Dr. Pimple Popper.
Även om biblioteket med tv-program är stort, var beredd att titta på en liten bråkdel av det. Om du inte har ett kabel-tv-medlemskap ger webbplatsen dig inte tillgång till många av deras videor. Tyvärr har jag inget kabel-tv-medlemskap och kunde därför bara komma åt en liten bråkdel av deras videor. Lyckligtvis har jag ett medlemskap och kunde få tillgång till hela antalet shower.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordstillgängligheten är bra. Navigering är bra och webbplatsen är inte frustrerande att använda. Designen är modern och elegant. Logotypen är tydlig och igenkännlig. Att komma till videor är enkelt. TLC låter dig veta vad som är live på deras tv -kanal, vilket är en fin touch.
Trots att det är en nedskalad version av skrivbordswebbläsaren är den mobila webbläsarversionen lika okomplicerad att använda som den fullständiga skrivbordswebbläsaren. Det finns bara ett par mindre skillnader, till exempel fler annonser när du tittar på program.
Jag försökte applikationen, som heter TLC Go. Appen har ett väldesignat användargränssnitt med en logotyp i det övre vänstra hörnet och ett sökfält på andra sidan. Det finns en meny som kan komprimeras, och den erbjuder alternativen - Hem, Visar, Titta live, Fortsätt titta, Favoritprogram, Titta senare, Bläddra och Inställning.
Mobilapp är det bästa sättet att gå, eftersom tittarupplevelsen är optimerad i den här versionen. De andra två versionerna har några mindre problem som kan åtgärdas, men av de tre är mobilappen bäst.

Positiva

För det andra erbjuder webbplatsen ett stort urval av dokumentärer som ofta förbises. Slutligen är webbplatsen mycket användarvänlig och lätt att navigera vilket gör den till en trevlig upplevelse för användarna. Denna streamingwebbplats har många positiva saker när du använder den. För det första är antalet avsnitt som är tillgängliga för medlemmar stort och sträcker sig över ett stort antal år. Det finns titlar tillgängliga på streamingtjänsten som inte längre spelas på tv. För det andra erbjuder webbplatsen ett stort urval av dokumentärer som ofta förbises. Slutligen är webbplatsen mycket användarvänlig och lätt att navigera vilket gör den till en trevlig upplevelse för användarna.
En annan intressant egenskap hos TLC är att de tillåter sina medlemmar att titta på hela avsnitt av sina program online innan det sänds på tv. Denna funktion är ofta underutnyttjad, men från och med nu kommer det att vara något jag överväger att göra i framtiden.
Det finns en online-registreringssida på TLC: s webbplats där individer kan ange sitt intresse för att visas på showen. Processen är enkel: maila adressen med ett stycke som förklarar varför du tror att du skulle passa bra för showen, samt ett nytt fotografi av dig själv. Om du väljs kommer TLC att kontakta dig för att diskutera ytterligare detaljer. De uppdaterar regelbundet sina casting-samtalslistor så att intresserade kan hålla sig uppdaterade om vad som önskas.
Mobilappen för TLC är en fantastisk funktion. Den har enkel navigering och flera användbara funktioner. Watch Live-funktionen är ett av de trevligare alternativen. Om du inte kan komma hem i tid för din måste-se-show kan du titta på den var som helst när den sänds!

Negativ

Ett problem med webbplatsen är att om du inte har ett kabelabonnemang kan du inte logga in för att titta på nyare avsnitt. Detta begränsar kraftigt dina alternativ till främst annonser för showerna. Även avsnitt från 2017 är låsta. Detta är utan tvekan den värsta delen av webbplatsen.
Videokvaliteten kan träffas eller missas med TLC. Ibland fungerar det bra, medan andra gånger är det suddigt. När videokvaliteten kommer igenom ser det fantastiskt ut. Ljudkvaliteten är dock en annan historia. Det är inte bra kvalitet oavsett vilka inställningar som ändras.
Även om du prenumererar på tjänsten måste du fortfarande sitta igenom annonser. De tar evigheter. Annonser är normala för streamingtjänster, men dessa hoppar över hela tiden vilket gör väntetiden ännu längre.

Förbättringar behövs

Några förbättringar som kan göras för TLC-streamingtjänsten skulle vara att sätta fler avsnitt av deras program tillgängliga för personer utan medlemskap. De bör också begränsa program från år sedan så att nya potentiella prenumeranter känner sig mer välkomna.
En annan stor förbättring som TLC kan använda är att förbättra video- och ljudkvaliteten. Den bästa förbättringen de kan göra för långvariga tittare skulle vara att se till att människor som betalar för tjänsten kan titta utan att video och ljud försämras oförklarligt och låter dämpat. Detta är oacceptabelt, och det måste åtgärdas så snart som möjligt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tlc

program som tlc visar

tlc tv program idag

tv idag tlc

viaplay registreringssida

TLC free: app, login, pris, download, alternativ, live, tv, laptop (2022).

TLC är en fantastisk reality-tv-streamingwebbplats med en användarvänlig layout och enkel navigering. Även om video- och ljudkvaliteten ibland kan vara problematisk, är själva tjänsten anständig totalt sett. Det finns flera visningsalternativ, och appen låter dig titta på program när de sänds live på TV.

Om oss     Villkor     Kontakta oss